26.9.2012 - Rohkeus

ROHKEUS
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
26.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rohkeudella on monia muotoja.
 
Joskus sankarillisinta on tehdä hiljaa parhaita valintoja ja muutoksia itselleen kertomatta kenellekään.
 
Entä tuki?
 
No, kun ottaa huomioon sen massiivisen informaatiomäärän, mitä kulkee, teillä on aivan yhtä monia tilaisuuksia tulla kritisoiduksi, tuomituksi tai joutua käännyttämisyrityksen kohteeksi, kuin kohdata kannustajajoukkoa matkan varrella.
 
Useimmat ihmiset tuntevat itsensä mielellään fiksuksi eivätkä pidä tuomitsemisen tunteesta, joten neutraali toteamuksenne kahvista luopumisesta (tai jonkin muun elämäntapamuutoksen tekemisestä) terveytenne vuoksi (tai kokeeksi) saatetaan toisessa päässä vastaanottaa ja hahmottaa tuomitsemisena, erityisesti jos tuo ihminen jolle puhutte, tietää, että hänen pitäisi toteuttaa sama muutos omin päin tai lääkärin määräyksestä.
 
Ihmisreaktiot ovat konstikkaita ja kaikista on tulossa tietoisempia ja herkempiä - käsittävät he sen tai eivät. Konflikti voi näyttää syntyvän tyhjästä. Asioiden pitäminen itsellään voi olla paras tapa välttää tarpeettomia hankaluuksia ja tarpeetonta kitkaa. Asioista tulee henkilökohtaisia täysin uudella tasolla.
 
Ole siis rohkea! Uskalla! Tee elämässäsi muutoksia, joita olet halunnut, mutta hiljaa. Vahvistuksen tarve voi antaa epäterveen kierteen muuten terveeseen ja haluttuun käyttäytymiseen.
 
Anna itsellesi tilaisuus kokea, miltä tuntuu, silloin kun ihmiset huomaavat itse, miten upeaa elämäsi on ja miten paljon säteilet tervettä ja iloista hehkua.
 
He haluavat aidosti tietää, mitä olet puuhannut.
 
Sitten on sinun asiasi päättää, miten paljon haluat jakaa. Asiat ovat hyvin erilaisia, silloin kun tulokset puhuvat puolestaan. Sinun tehtäväsi on kokeilla. Päätös olla kertomatta kenellekään jostain muutoksesta, on rehellisesti sanottuna paras tapa nähdä, kenen vuoksi oikeasti teet sen.
 
Toisin sanoen: itsesi vuoksi vai tehdäksesi vaikutuksen?
 
Rohkeudessa ja uskalluksessa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >