HomeViestejäGaian Totuudentytär16.7.2012 - Elä paljon, muuta maailmaa(si)

16.7.2012 - Elä paljon, muuta maailmaa(si)

ELÄ PALJON, MUUTA MAAILMAA(SI)
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
16.7.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Elämä on tarkoitettu elettäväksi. Se on ilmiselvä asia - tiedämme - mutta monille ihmisille elämä näyttää olevan tauolla suurimman osan ajasta.
 
Kutsukaa sitä "huonoksi ajoitukseksi", "täydellisten olosuhteiden odottamiseksi", "epätoivoiseksi elämäntilanteeksi", "yhteiskunnan paineiksi", "olemiseksi väärässä paikassa väärään aikaan liian usein" tai miksi tahansa, niin monet pelkästään kulkevat mukana pysyen hengissä … ja uskoen, että tästä elämässä on kyse, että tämä on elämistä.
 
Moderni yhteiskunta on monin tavoin sotkussa. Kuten olemme sanoneet aiemmin, hyvin suuri määrä ihmisistä on kadottanut kosketuksen tai yhteyden luontoon, maapalloon - niin etteivät he tuntisi perunakasvia, jos kompastuisivat sellaiseen … "Luulin perunoiden kasvavan puussa", joku ehkä sanoisi (huokaus).
 
Olemme olleet hiljaa viime aikoina, koska no, elimme aktiivisesti. Oli asioita, joista meidän täytyi huolehtia, emmekä ole aivan vielä valmiita. Viestintuoja on auttanut meitä aktiivisesti. Tilanne ei ole niin, että voimme nostaa luurin ja kutsua jonkun itse … (hymy). On asioita, joihin tarvitsemme apureita.
 
Asioiden laittamiseksi perspektiiviin - ainakin meidän näkemistavallamme - niin vuosi 2011 ja vuoden 2012 alku olivat kuin tehokurssi tai yliopiston intensiivikurssi. Ne jotka vastasivat tuohon kutsuun, opiskelivat, oppivat, kävivät työpajoissa, keräsivät ja vertasivat informaatiota - osaa täällä - valmistautuakseen siihen, mitä oli tulossa.
 
Se on täällä nyt.
 
Nyt intensiiviopiskelu (pänttääminen) on tehty ja valmis ja olette nyt todellisessa maailmassa työharjoittelussa tai oppipoikana tai soveltamassa opittua. Teillä on ollut riittävästi teoriaa. Muistiinpanojen tekeminen on ohi. Nyt on harjoittelun ja soveltamisen aika.
 
Toivottavasti olet hankkinut vankan perustan tekemällä kaikki (koti)tehtävät ja läksyt. Jos et ilmestynyt tunnille tai kiinnittänyt huomiota, lattia ottaa sinut vastaan kompastuessasi ja kaatuessasi. Kun olet valmis, nouset ylös ja näet itse, miltä kaikki mitä olet nähnyt, kuullut ja opiskellut, tuntuu ja näyttää omassa jokapäiväisessä elämässäsi, työssä ja perheen kanssa.
 
Tästä hauskuus oikeasti alkaa. Nähden kaiken syyn ja seurauksen - näkyvän ja näkymättömän - reaaliajassa ja sen, miten ajatuksesi, aikomuksesi ja tekosi voivat muuttaa kaiken (parempaan tai huonompaan), vain sinun tietäessäsi koko tarinan.
 
Tietysti voit jakaa sen toisten kanssa, mutta paljon siitä katoaa tai vääristyy tulkkauksessa … Tai ihmiset luulevat sinun tulleen hulluksi. Sen tietäminen, että olet palvellut kaikkien korkeinta hyvää, on riittävä palkkio. Korjaat äärettömän viisauden, tietämisen ja vahvuuden/itseluottamuksen satoa olemalla maailman hiljainen tukija.
 
Taas kerran, nyt on aika todella käyttää viime maavuoden, valmistautumisvuoden, perustaa. Mutta varo sekoittamasta tai tulkitsemasta väärin edellisvuoden oppimisia, kun oppiminen on jatkuvaa ja se muuttuu. Sinun on oltava jatkuvasti valmis laajentumaan ja oppimaan - oppimaan uudestaan ja oppimaan pois. Elämä ei nimittäin ole staattista.
 
Nyt on myös aika elää sen sijaan, että kertoo ihmisille, miten elää. Tämä on yksi syy, miksi viestejä on harvemmin. Ihmisinä teillä on tällä hetkellä kaikki tarvitsemanne informaatio, joten meillä on paljon vähemmän kerrottavaa. Tiedämme teidän tietävän ja se riittää meille.
 
Meille tietokone ja netti (myös televisio) ovat tilapäisiä - kuten ruokakaupat - eikä niissä ole tarkoitus asua. Kuitenkin hyvin monet näyttävät asuvan linjoilla … Nämä elektroniset laitteet ovat täydellisiä ja hyödyllisiä, kun etäisyys- tai aikaerot ovat tekijänä. Huolestumme, silloin kun ne näyttävät korvaavan aidon asian. Kuten niillä jotka toivottavat jollekin hyvää syntymäpäivää "linjoilla", kun tämä itse asiassa työskentelee sermin takana tai viereisessä huoneessa …
 
Hyvin monet muutokset ovat niin vähittäin tapahtuvia (hitaita ja asteittaisia), niin luonnollisia, että useimpia on lähes mahdotonta tajuta. Kuten 1-2 asteen muutos lämpötilassa, mikä tapahtuu tavallisesti klo 9 - 10.30 joka aamu. (Viestintuoja itse asiassa luki tämän jostain ja kerroimme sen omin sanoin, koska se oli odottamamme esimerkki.) Tiedätte lämpötilan nousseen, koska näette tilastot, mutta sen hyväksymisessä on enemmän kyse luottamuksesta kuin henkilökohtaisesta kokemuksesta … kunnes hienoviritätte itsenne aistimaan näitä asioita panemalla merkille ympäristönne ja luottamalla sisäiseen tietoonne.
 
Näyttää siltä, että monet etsivät jotain suurta todistetta, joka pudottaa kaikki tuolilta. Mutta jos kiinnitätte tietoisesti huomiota ja näette, miten asiat kehittyvät, silloin kun toimitte, ajattelette tai aiotte eri tavalla kuin ennen, saatte hienovaraisen tai selvän uuden tuloksen. Jos pystytte estämään jotain virtaa tukkeutumasta, työtoverinne, ystävänne ja perheenjäsenenne kuljeskelevat ehkä hämmentynyt (mutta tyytyväinen) ilme kasvoillaan. Heidän sielunsa aistii jotain ihmeellistä juuri tapahtuneen, mutta heidän ihmisitsensä on epävarma siitä, mitä juuri tapahtui. Yksi asia on varma - heidän asenteensa teitä kohtaan paljastaa heidän tietävän, että teitä on kiittäminen tästä.
 
Kuten sanoimme, jos olette kokeneet sen, tiedätte täsmälleen, mitä tarkoitamme. Jos ette ole, tiedätte, sitten kun elätte sen …
 
Ajatukset luovat todellisuutta hyvin paljon useammalla tasolla, kuin kuvittelette. Jos riittävä määrä ihmisiä lukitsee ajatuksensa siihen, että valtava ilotulitusesitys tiettynä ajankohtana merkitsee maailmanloppua tai samanlaista synkkää tapahtumaa, no, se voi tapahtua.
 
Ja koska elämä on tarkoitettu elettäväksi, miksi kukaan keskittyisi koko elämän loppumiseen?
 
Muinaiset ihmiset ymmärsivät (ymmärtävät) asiat oikein hyvin monilla tasoilla. He kunnioittivat luontoa. Arvostivat sitä. Soljuivat sen kanssa. Tiesivät, että he olivat kaikki siinä yhdessä ja heidän täytyi saada asiat toimimaan yhteistyöllä, vaikka heillä olisi ollut vain itsensä, jonka kanssa tehdä yhteistyötä.
 
Mitä jos muinaisihmiset yksinkertaisesti tiesivät, että ihmisrodun oli muutettava kurssia näihin aikoihin ihmisyydessänne? Koska he tiesivät jotenkin, että kontakti maahan olisi täysin kadonnut? Tiedämme, että he olivat (ja ovat edelleen) riittävän viisaita ja älykkäitä ymmärtääkseen sen … ilman internetiä.
 
Mitä jos tämä on pelkästään maailmanlaajuinen herätys, että aletaan todella elää ja tehdään sitä, mikä on parasta kaikkien korkeimmaksi hyväksi - mukaan luettuna planeetta, mitä hyvin monet kuluttavat?
 
Jollan tavalla vastustusta muodostuu tai yrittää "organisoitua", enimmäkseen pelosta. Viestintuojan on tarvinnut käsitellä tätä ja virrata sen kanssa. Joinain päivinä virtaus on hyvin myrskyistä. Ne jotka pelkäävät tai kieltävät, eivät ymmärrä, että sitten kun opit virtaamaan, todella rakastamaan itseäsi, näkemään hienovaraiset asiat ilmiselvän takana ja vastustamaan minkään tai kenenkään pakottamista (toisin sanoen, hyväksymään, mitä on ja missä jokainen seisoo), sisäinen armo/sujuvuus on aina läsnä, vaikka kaaosta näyttää oleva kaikkialla ulkopuolella.
 
Olemme vähemmän läsnä tällä foorumilla pelkästään siksi, että Viestintuoja soveltaa kaikkia asioita, joita hän on oppinut meidän kauttamme, matkallaan hiljaisuuteen ja työskennellessään yksin ja toisten kanssa tosielämässä. Hän tekee asioita enemmän taustalla, hoitaen puutarhaansa (hän on kylvänyt monia siemeniä), sopeutuen siihen, mitä on, ja oppien kulkiessaan eteenpäin. Hän levittäytyy, päättää, miten haluaa kuluttaa energiaansa, ja ottaa aikaa olla inhimillinen aina, kun voi.
 
Sinäkin voit tehdä sen. Niin paljon tai vähän kuin haluat. Sovella kaikkea oppimaasi (tässä ja muualla) sanomatta sanaakaan. Astu sitten sivuun tai etäämmälle ja katso, mitä tapahtuu.
 
Ne jotka ovat valmiita olemaan osa ratkaisua, soljuvat luonnostaan luoksesi. Sinulla on enemmän aikaa nauttia elämästä, pelkästään siksi koska tunnet välittömästi, miten sinun on tarkoitus käsitellä jokin tilanne - tarjoutua auttamaan vai ohjata sujuvasti jonkun toisen luo. Vain se, että osaat tai voit tehdä jonkin asian, ei merkitse, että sinun pitäisi. Tarkoitamme, että energiamielessä avun antaminen jollekin, joka imee sinut kuiviin, on melko sama asia kuin itsesi tökkääminen silmään terävällä kynällä.
 
Olette siivonneet toisten ihmisten sotkuja riittävän pitkään. Keskittykää pitämään oma olemuksenne/olemisenne tahrattomana.
 
On aika astu ulos (tai sisään) ja elää elämää täysillä.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon rakkautta ja rauhaa kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >