HomeViestejäGaian Totuudentytär21.6.2012 - Ihan vaan kotona

21.6.2012 - Ihan vaan kotona

IHAN VAAN KOTONA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
21.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aika taatusti lentää, mutta oletko pitänyt yhtään hauskaa viime aikoina?
 
Milloin viimeksi astuit todella ulos velvollisuuksiesi ja tehtäviesi laatikosta ja "elit" vähän? Kuten piknik paikallisessa puistossa, takapihalla tai olohuoneen lattialla? Menit ulos jäätelölle tai jälkiruualle kulman taakse tai jonnekin kaupungissa - ei mistään syystä tai tarkemmin sanottuna "vain siksi".
 
Entä se vaellus- tai muu retki, mitä olette pidätellyt kuukausia (tai vuosia)? Miksi et muuta sitä vaelluspäiväksi tai -aamuksi tai -iltapäiväksi? Etsi läheltä sopiva paikka, missä voit tehdä miniseikkailusi ystävien ja perheen kanssa tai itseksesi.
 
Koko "suuresti meneminen tai ei mitään" -käsityksellä on taipumusta saada teidät lykkäämään monia asioita. Säästäminen pitkiin matkoihin tai hienoihin ja kaukaisiin paikkoihin vie usein odotettua kauemmin. Tai sellaisia kokemuksia varten otetun lainan maksaminen vie enemmän aikaa kuin odotettiin.
 
Hyvin monet tuotteet ja tavarat joita mainostetaan, ylittävät sen, mihin suurella osalla väestä on järkevästi varaa. Kuitenkin tuo enemmistö näyttää olevan useimpien mainosten kohteena. Tosiasia mitä me emme pysty tajuamaan. Ikään kuin siirtäisi palmun pohjoisnavalle ja toiveikkaasti odottaisi sen kasvavan … Nuo suuret kustannukset tulevat usein suuren stressin ja päänsäryn kera.
 
Elämä muodostuu sarjasta hetkiä. Ja näiden hetkien ei tarvitse olla valtavia ollakseen muistettavia. Itse asiassa useimmiten pienet asiat - ne jotka tapahtuvat hetkessä - jättävät suurimman vaikutuksen. Mitä nuo hetket ovat olleet sinulla viime aikoina? Paljon työtä? Huolta? Velvollisuuksia? Miten hyvä olet ollut päihittämään hauskuusosuutesi?
 
Voit nimittäin olla turisti omassa kaupungissasi tai ympäristöalueella.
 
Tarkoitamme, että oletko käynyt kaikissa paikallisissa vetonauloissa, mitä ihmiset tulevat muualta katsomaan? Eläintarha, akvaario, museot, luonnon nähtävyydet, festivaalit, tapahtumat (suuret ja pienet)? Entä tuo kuuluisia tai hyvin suosittu jäätelöbaari, kahvila, ravintola tai matkamuistokauppa? Myös ajan viettäminen "paikallisluolassa" antaa sinulle tarinoita ja (toivottavasti) nauruja tuleville vuosille. Aivan kuten olisi tapahtunut, jos olisit valinnut kamalan ravintolan ajettuasi ensin päivätolkulla.
 
Jos vieraat tekevät sen ponnistuksen, että käytät asuinkaupungissasi, eikö sinun pitäisi tehdä sama? Ja vielä on ne paikat, joissa vieraita on harvakseltaan.
 
Miten olisi "suuresti" meneminen JA kotiin meneminen?
 
Eikä tässä ole kyse taloudesta. Olemme tietoisia siitä, että kaikki raha mitä käytätte paikallisesti, tukee asuinpaikkaanne samalla tavalla, kuin vesi kastelee satamisalueitaan. Tässä on sen sijaan kyse rakkausenergiasta, kuten sitä kutsumme. Jos esimerkiksi välitätte itsestänne tai kodistanne ja hoidatte olemustanne, hoivaatte sitä ja kohtelette sitä hyvin, se näkyy. Teissä (ja kodissanne) on jotain erityistä.
 
Muistakaa, ettei se välttämättä näy, mutta sen tuntee. Vaikka teillä olisi verryttelypuku, ponihäntä eikä meikkiä, säteilette tuota rakkautta tai "minulla on väliä" tai "olen joku ja olen upea" -tyyppistä energiaa, mikä vaikuttaa kaikkialla, minne menette.
 
Ja nuo paikallaan pysyvät elintilanne - no, ihmiset huomaavat jotain, kun he lähestyvät paikkaanne tai astuvat siihen, samalla kun he muistavat viime kerran käyntinsä tai pelkästään ajattelevat sinne menemistä. Heistä tuntuu vaan onnellisemmalta, kevyemmältä …
 
Ajatelkaa nyt, miten se kohottaisi koko aikanne energiaa, jos useammat ja useammat paikalliset ottaisivat päivästään tai viikostaan hieman aikaa elääkseen vähän.
 
Itse asiassa teillä olisi enemmän aikaa leikkiä ja nauttia, koska ei ole tarvetta matkustaa tai muuttaa asumusta - olette jo siellä. Kaikki valmiina lähtöön ja hauskan pitoon omassa kaupungissanne ja näin tehdessänne se tuntee olonsa erityiseksi, arvostetuksi ja välitetyksi - erityisesti jos alueenne on kokenut jonkin aikaa enemmän alamäkeä.
 
Kyllä, kaikki alkaa itsestänne, perheestänne ja kodistanne. Mutta voitte laajentaa sitä omaan kaupunkiinne. Muuttakaa energiaa kaupungissanne, saakaa asiat liikkumaan ja puhdistakaa negatiivisuutta tekemällä se ponnistus, että näette kauneutta omassa kaupungissanne ja tuette sitä. Valelkaa koko yhteisöänne rakkausenergialla, kun elätte päiväänne, ja katsokaa, mitä tapahtuu.
 
Kaupungissanne on hyvin monia upeita ihmisiä, jotka pyrkivät vaikuttamaan. Joillakin heistä on oma paikallisbisneksensä, toiset työskentelevät kaupungilla, paikallisnähtävyyksissä tai palveluissa. Vaikkette olisi koskaan puhuneet naapurillenne, teillä on yksi yhteinen asia: kutsutte samaa kaupunkia kodiksenne.
 
Arvostuksen saaminen vierailta on aina hieno ja mukava asia, mutta oman kaupungin asukkaiden tunnustus ja arvostus on vieläkin voimakkaampaa, vaikkette tuntisi toisianne henkilökohtaisesti. Tuo bussikuski tai kaveri joka työskentelee kierrätysvarastolla, ansaitsee hymyn ja ystävällisen sanan. Esittäähän hänkin roolia kaupunkinne toimivuudessa.
 
Teidän ei tarvitse mennä minnekään herättääksenne suurta "kohua". Teillä on kaikki tarvittava ihan kotona.
 
Tässä on kaikki.
 
Rakkautta ja rauhaa kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >