HomeViestejäGaian Totuudentytär15.6.2012 - Asioiden muuttaminen

15.6.2012 - Asioiden muuttaminen

ASIOIDEN MUUTTAMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
15.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Elämä on hyvin yksinkertaista, kuitenkin erittäin upeaa, kun kiinnitätte huomiota.
 
Kuitenkin kaiken sen myötä, mitä on tapahtunut energeettisesti viime aikoina, tämä tiedostaminen näyttää harvinaiselta "herkulta" näinä päivinä. Emme välttämättä viittaa sinuun henkilökohtaisesti, vaan niihin ympärilläsi jotka ehkä kulkevat kadun tiedostamatonta puolta - jos tiedät, mitä tarkoitamme. Nämä ihmiset ovat täysin tietoisia konkreettisesta tai fyysisestä ympäristöstään, mutta he tajuavat erittäin vähän sitä suurta energiavaikutusta, mikä kaikella näkymättömällä mutta tuntuvalla on jokaiseen elävään olentoon.
 
Kuitenkin jos huomaat ympärilläsi olevan ihmisiä, jotka eivät ole edes tietoisia reagoinnistaan (omaan) energiaansa tai näkymättömiin voimiin (sekä sisällä että ulkopuolella), voi olla hyvin helppoa kadottaa fokus ja maadoittuminen. Ja jos sinusta tulee epävakaa kaikesta siitä, mitä sinulle heittävät yhtälailla tutut ja vieraat, niin alat ehkä ottaa nämä "lipsahdukset" tai hyökkäykset henkilökohtaisesti ja reagoida takaisin. Ja se ei tietenkään palvele ketään.
 
Kuitenkin tämän tyyppinen automaattireagointi ilman huomiota ruokkii kaikkia tiheitä voimia ja energioita, mikä luo kaaosta tekemään hemmetin varmaksi, ettei kenelläkään ole aikaa vain olla.
 
Muistakaa, että sielutasolla ihmiset voivat aistia ne, jotka tekevät työtä ja ovat oppineet puhdistamaan, prosessoimaan ja irtipäästämään energiaa, muistoja, karmaa, tiheyttä … Jos siis joku, jonka tunnette (tai jonka kanssa työskentelette), tai joku "satunnainen" vieras käy läpi rankkaa aikaa, hän voi jotenkin tuntea vetoa teitä kohti ja yrittää käyttää teitä energiajäte- jai paska-astiana.
 
Jos olette hyvä kiinnittämään huomiota ja tarkistamaan itseltänne, niin tunnette muutoksen välittömästi: väsymys, ahdistus, kärsimättömyys, viha, hermostuneisuus, mikä tulee tyhjästä ja iskee teihin kovasti. Tämä voi tapahtua vuorovaikutuksen aikana tai "pistäytyä" myöhemmin. Eli teiltä saattaa kestää vähän aikaa tuntea se, mutta kun tunnette, tiedätte jonkin päättäneen leikkiä hippaa … ja te olette se.
 
Sillä hetkellä kun huomaatte jonkin sellaisen, mikä ei ole teidän, mutta yrittää imitoida teitä, astuneen kenttäänne, tunnistakaa se vain. Sitten todetkaa tietävänne, että se on siinä ja mitä se yrittää tehdä (varastaa hyvyyttänne, jotta se voi pysyä hengissä), ja käskekää sitä palaamaan omistajalleen tai luojalleen prosessointia varten. Jos tunnette sen tekevän numeron asiasta, niin sanokaa sille, ettei siitä neuvotella ja on aika palata kotiin.
 
Jotkut asiat tai käsitykset ovat muuttuneet. Tämä on yksi syy, miksi olemme olleet hiljaa. On ollut paljon läpikäytävää, uudelleenneuvoteltavaa ja sopeuduttavaa - sekä meille että Viestintuojalle.
 
Hän ehkä on mahdollisimman hiljaa ja paikoillaan elämässään, mutta hänen on löydettävä uusia tapoja pysyä ehjänä ja seesteisenä (tervejärkisenä), kun toimintataso on tullut intensiivisemmäksi kaikkialla hänen ympärillään ja myös sisällään.
 
Jokaisen teistä on opittava olemaan kaiken sen kanssa, mitä olette. Teidän on myös opittava tulkitsemaan kaikki sisäiset vihjeenne ja olemaan halukas muuttamaan suunnitelmaa.
 
Se voi merkitä suunnitelmien peruuttamista viime hetkellä, koska olemuksenne kertoo teille, että teidän on parasta muuttaa asioita (joko pysyä sisällä tai mennä ulos). Siihen voi liittyä myös jonkin toiminnan tai asian siirtäminen tai lykkääminen. Se voi merkitä myös suunnitelmienne tai kulkureittinne muuttamista siihen paikkaan, minne olette matkalla.
 
Tiedämme, että asioiden muuttaminen on paljon helpompaa, jos olette yksin. Asioista voi tulla hyvin konstikkaita, kun suunnitelmaan tai toimintaan liittyy muita - joku voi suuttua. Toiset eivät ehkä ymmärrä, että tämä muutos on itse asiassa tilanteen parhaaksi.
 
Toisaalta, emme kehota teitä tulemaan arvaamattomaksi. Täysin päinvastoin. Muistutamme teitä pelkästään venyttämään elämänne joustavuuslihaksia. Monet teistä ovat tulleet hyvin tiukaksi aikataulussanne tai rutiinissanne saadaksenne jotain järjestyksen tai tolkun tuntua kaikkeen kaaokseen ja draamaan, mikä näyttää normaalilta nykyään ja vaikuttaa teihin paljon enemmän, kuin haluaisitte.
 
Jos elämänne on ollut kiihkeällä puolella, niin lisärakenne palvelee tietysti parastanne.
 
Kummassakin tapauksessa lähtökohta on sama: muutos.
 
Nimittäin elämänne voi olla kaoottisessa urassa. Tiedämme, että tämä saattaa kuulostaa naurettavalta tai epäloogiselta, mutta kuunnelkaa meitä. Ura on vain jumissa olemista jossain mallissa. Epäjärjestys tai jatkuva vimma on eräänlainen malli. Sotkuinen malli, mutta malli silti. Teidän tehtävänne on muuttaa asioita palauttamalla järjestys elämäänne.
 
"Olette tapaolentoja" -ajatustapa saa teidät suuriin vaikeuksiin. Joidenkin asioiden muuttaminen silloin tällöin ja toisten päivittäin auttaa varmistamaan, ettei energianne jumiudu eivätkä mallinne luo uraa, mistä ette pääse ylös.
 
Ette koskaan tiedä niitä yllätyksiä, jotka voivat odottaa teitä ollessanne halukas muuttamaan asioita. Tässä on usein kyse virran mukana menemisestä sen sijaan, että pakottaa sitä suuntaan, mihin sen teidän mielestänne pitäisi mennä.
 
Tuo virtaamishalukkuus voi avata monia asioita teille.
 
Ne pysähtyneet ja tiheät energiat vihaavat muutosta, jotka estävät teitä olemasta todella "sinä" ja tekemästä elämästä omaanne. Itse asiassa ne halveksivat sitä.
 
Muistakaa, että kaikki on energiaa ja sisältää energiaa. Tähän sisältyvät vanhat tai käytetyt huonekalut ja tavarat, saamanne lahjat, ostamanne asiat. Kaikki ovat olleet joissain paikoissa, ennen kuin ne tulivat teille. Esimerkiksi antiikkisohva voi kantaa muutakin kuin pölyhiukkasia. Siihen voi olla upotettuna myös muistoja ja tiheyttä aiemmilta omistajilta ja aiemmista paikoista.
 
Joskus niitä projekteja joihin olette aina halunneet ryhtyä, mutta jotka eivät koskaan näytä pääsevän liikkeelle, estää ulkopuolinen tekijä, joka jakaa tilanne. Tämän tiedostaminen voi auttaa teitä näkemään, mitä tekijöitä täytyy muuttaa elämässänne vähän tai paljon - tavalla mikä tuntuu oikealta teille.
 
Vain pyytäkää. Jonkin tuominen elämäänne voi saada aikaan suuren oivalluksen, rauhaa ja iloa ja se poistaa jotain. Jonkin teitä lannistavan poistaminen (mm. tiheyden poistaminen jonkin tavaran sisältä, vaikka pidättekin tuon fyysisen esineen) voi antaa kipinän myriadeille positiivisille lopputuloksille.
 
Nimittäin jonkin tietäminen ei aina saa teitä toimimaan, mutta sen tunteminen tavallisesti saa. "Tuntemisella" tarkoitamme tuon tietämisen totuuden ja viisauden kokemista koko olemuksessanne.
 
Mitä pienin teko voi synnyttää äärettömiä muutoksia, mitkä palauttavat ja harmonisoivat taas virtanne.
 
Asioiden muuttaminen on yksinkertainen, kuitenkin syvällisen voimakas tapa muistaa, miltä tuntuu olla todella elossa.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon rakkautta ja rauhaa kaikille.

< PrevNext >