HomeViestejäGaian Totuudentytär22.5.2012 - Rauhan tekeminen

22.5.2012 - Rauhan tekeminen

RAUHAN TEKEMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
22.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
… itsenne kanssa - menneen, nykyisen, tulevan. Ei ainoastaan tässä elämässä, vaan kaikissa joita on ollut aiemmin ja kaikissa jotka on vielä kokematta.
 
No siis, jos uskotte, että tulette maan päälle useammin kuin kerran. Jos pidätte tätä elämää ainoana, rauhan tekeminen sen kaikkien puolien kanssa auttaa teitä saamaan parhaan irti siitä ajasta, mitä teillä on jäljellä, jättämään paremman perinnön.
 
Kehonne muistaa koko menneisyytenne, vaikka olisikin suuria osia, joita ette pysty muistamaan. Kaikki muistonne on tallennettuna kehoonne ja DNA:hanne. Kaikki voi vaikuttaa nykyiseen ja tuleviin elämiinne yllättävillä tavoilla.
 
Tämä ylittää oman olemassaolonne ja koskettaa toisia ihmisiä elämässänne.
 
Osan heistä tunnette erittäin hyvin. Toiset ovat pelkkiä tuttuja tai vieraita, joiden kanssa jaatte ohikiitävän hetken. Silloin kun teette rauhan oman totuutenne kanssa - mikä kehittyy teidän kehittyessänne - rasittavista suhteista voi tulla paljon tasaisempia ja kaikki hyvyys ja kauneus teissä laajenee, kukoistaa ja vapauttaa teidät.
 
Nimittäin sielu muistaa aina sen, minkä mieli unohtaa. Niinpä pieni anteeksianto kaikissa ajan suunnissa kulkee erittäin pitkälle.
 
Epärationaaliset pelot, kauna jota kannatte tai jota kannetaan teitä kohtaan - usein tiedostamatta ja ilman perustetta tässä elämässä - selittämättömät sairaudet tai vastaava pysyvät kauan "määräpäivänsä" yli. Kaikki nämä ovat tapoja, joilla keho näyttää muistavansa jotain, minkä olette tukkineet tai kauan sitten unohtaneet.
 
On lukemattomia tapoja tehdä rauha menneisyytenne kanssa. Teidän täytyy kiinnittää vain huomioita. Oikea menetelmä tai tekniikka ilmestyy eteenne. Teiltä vaaditaan vain avoimuutta tälle käsitykselle ja halukkuutta odottaa oikeaa aikaa. Tiedätte, milloin oikea terapeutti/auttaja tulee esiin.
 
Nimittäin ennen ryhtymistä mihin tahansa sisäisen rauhan tekemisprosessiin, teidän täytyy usein ensin pistäytyä omassa uskomusjärjestelmässänne. Ei tarvita täydellistä muuttamista tai purkamista, on vaan tarkasteltava, oletteko olleet liian tiukka uskomuksissanne.
 
Joskus havaitessanne jonkun tai jonkin epäluotettavaksi, teillä on taipumusta laittaa kaikki, mikä tuntuu tai näyttää samanlaiselta, samaan koriin suojautuaksenne tuskalta tai harmilta. Tarvitsette pohdiskelua ja hiljaista aikaa nähdäksenne, on poikkeus aiheellinen tuohon uskomukseen.
 
Ja sitten teidän on luotettava, että kehollinen intuitionne opastaa teidät oikeaan suuntaan.
 
Tällä tarkoitamme, että olitte oikeassa, kun ette luottaneet kaikkiin aiempiin menetelmiin tai asiantuntijoihin, joita kohtaisitte. Mutta se oli silloin. Totuus muuttuu joka hetki. Onko se muuntunut tässä tapauksessa? Jos tunnette asioiden olevan erilailla, sydämenne avaaminen tälle kokemukselle ja tuolle kokemukselle voi todella olla korkeimmaksi parhaaksenne.
 
Älkää kuitenkaan koskaan kiirehtikö tällaisia päätöksiä. Varmistakaa, etteivät toisten vahvat uskomukset vaikuta teihin epäsuoraan (tai hyvin suoraan). Nimittäin joskus ihmisillä on niin voimakas uskomus, että se voi kiinnittyä toisiin. Se mikä toimii tai on toiminut toisilla, ei ehkä toimi teillä lainkaan.
 
Kaikkien totuus ei muutu samalla hetkellä.
 
Ottakaa oma aikanne - kyllä - mutta kuunnelkaa ennen kaikkea intuitiotanne.
 
Joskus vaikuttaa siltä, että teette jonkin päätöksen päähänpistosta. Todellisuudessa olette kuitenkin hautoneet tuota aihetta tai käsitystä viikkoja tai kuukausia ja yhtäkkiä muutatte mieltänne, teette tuon päätöksen ja tämä saa koko kehonne tuntumaan kevyemmältä. Ja tuo teille helpotuksen tunteen.
 
Siinä intuitionne vain kertoo teille: "Aidalla istuminen riittää jo, olet hankkinut niin paljon uutta informaatiota viime aikoina, että olet valmis luottamaan johonkuhun tai johonkin, mihin et luottanut aiemmin. Tämä ihminen (tai tekniikka) auttaa sinua etsimiesi vastausten tai ratkaisujen löytämisessä. Tähän ihmiseen voi luottaa - kukaan aiemmista ihmisistä ei ollut luottamuksen arvoinen, mutta tämä ihminen on. Luota meihin." (Mennyt, nykyinen ja tuleva itsenne).
 
Riittää kun sanotaan, että tällainen sydämen tai uskomuksen muuttaminen vaatii suurta luottamushyppyä. Voi olla hyvin haastavaa luottaa tuohon ääneen, kun se kehottaa teitä kulkemaan suuntaan, mitä olette aina ollut haluton seuraamaan.
 
Kehoreaktionne on aina paras vihje. Kun rentona ajattelette tiettyä uskomusta, valtaako teidät syvä rauhan ja totuuden tunne vai jännitys? Leikkikää sillä. Ajatelkaa tuota uutta tekniikkaa ja/tai asiantuntijaa, jonka luotettavuudesta ette ole varma ja jota olette ajatelleet kokeilla, ja sellaista jota ette koskisi edes kymmenen metrin kepillä.
 
Pysähtykää rentoutumaan näiden kahden välillä, jotta voitte huomata eron, jos sellaista on.
 
Nimittäin kaikki ihmiset ovat jääräpäisiä toisinaan. Erityisesti kun kyse on jostain sellaisesta, mihin teidät on opetettu olemaan luottamatta.
 
Teille ei tapahdu mitään pahaa, jos vastustatte irtipäästämistä jostain yleis- tai erityisuskomuksesta, mikä on palvellut teitä jonkin aikaa, mutta mitä on nyt tarkasteltava ja arvioitava uudelleen. Joskus ainoastaan osa tuosta uskomuksesta on lakannut palvelemasta teitä ja toisilla kerroilla kyse on uskomuksesta, mikä ei ole koskaan palvellut teitä - ei sillä tavalla, millä uskoitte sen palvelleen - ja siitä täytyy päästää irti.
 
Teillä on aina vaihtoehtona jäädä entisellenne. Jos välttämättä haluatte pitää kiinni uskomukista tai havaintotavoista, jotka eivät palvele teitä tai jotka eivät ole korkeimmaksi parhaaksenne, teille tapahtuu vain niin, että joidenkin oppituntien oppiminen täysin voi kestää kauemman tai koette ehkä jotain epämukavuutta kauemmin kuin tarpeellista. Elämänkokemuksenne ovat vain linjassa sen uskomusjärjestelmän kanssa, mistä välttämättä haluatte pitää kiinni. Ette ole jatkossa yhtään sen viisaampi ja se tuntuu edelleen oikealta teistä.
 
Toisaalta tuon luottamushypyn ottaminen johtaa teidät suurempaan rauhaan ja sallii teidän hylätä ne raskaat taakat, joita olette kantaneet ehkä vuosisatoja. Uusi totuutenne vapauttaa teidät.
 
Muistakaa, että transformaatio alkaa tavallisesti sillä hetkellä, kun teette päätöksen. Erittäin paljon tapahtuu, kun istutte tuolissa, makaatte pöydällä, luette kirjaa … Aikomuksenne laittaa asiat liikkeelle. Aina.
 
Rauha tulee monissa muodoissa. Tuohon rauhaan pääseminen on itsessään oppitunti. Jääräpäisyys (ahdasmielisyys) on usein vihje. Totuus on nimittäin moniulotteista. Kuitenkin hyvin monet teistä haluavat olla absoluuttisia.
 
Elämässä on todellisuudessa merkitystä vain sillä, että olette rauhassa totuutenne kanssa tuolla hetkellä. Te olentona muututte jatkuvasti, joten miksi totuutenne (ja uskomuksenne) olisi niin tiukka? Te olentona tulette selvemmin määritellyksi ajan kuluessa. Niin tapahtuu totuudellennekin.
 
Mille tahansa reitille lähdette rauhan tekemiseksi väliaikaisen ja ikuisen "sinän" kanssa, teidän ei tarvitse jakaa yhtään tästä rauhantekemismatkasta kenenkään kanssa.
 
Positiivinen heijastevaikutus ilmentyy ympärillänne oleville - lähellä ja kaukana - riippumatta siitä, henkäisettekö sanaakaan siitä tekniikasta tai asiantuntemuksesta, mikä opasti teitä matkallanne rauhaan.
 
Tämä on sisältä hankitun rauhan kauneus (avun kanssa tai ilman sitä). Jaatte sen maailma kanssa, vaikka pitäisittekin kaiken itsellänne.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon rakkautta ja valoa kaikille.
 

< PrevNext >