HomeViestejäGaian Totuudentytär20.4.2012 - Sinun energiasi

20.4.2012 - Sinun energiasi

SINUN ENERGIASI
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
20.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Miten pysytte kaiken perässä, maan asukkaat?
 
Näyttää siltä, että hyvin monille teistä heitetään niin monia kierteisiä palloja, että te ette tiedä, minne kumartua suojaan. Itsenne suojelemisesta on tullut uuvuttavaa.
 
Vaikka kaikki vaikuttaa tyyneltä ja rauhalliselta pinnalla, taustavirtaukset ovat lisääntyneet ja tulleet hyvin voimakkaiksi.
 
Paljon tehdään ns. kulissien takana energian asettamiseksi. No, itse asiassa ihmisten tyynnyttämiseksi riittävästi, jotta he voivat selvittää juttunsa ja lakata heittelemästä niitä vieraille ja rakastamilleen ihmisille.
 
Näyttää siltä, että kaikki otetaan henkilökohtaisesti nykyään. Valtaosa näyttää reagoivan omalla tavallaan leviävään energiaan ja taustavirtauksiin. Monet asiat hahmotetaan henkilökohtaisena hyökkäyksenä tai loukkauksena.
 
Nimittäin mitä enemmän havaitsette oman olemuksenne, omat tunteenne sekä kaiken ympärillänne, sitä helpommaksi tulee pakahtua. Niilläkin jotka osaavat erottaa omat tunteensa, ajatuksensa ja energiansa toisten vastaavista, on vaikeaa erottaa näitä kahta. Raja on ikään kuin hämärtynyt omasi ja sen välillä, mikä kuuluu kaikille muille.
 
No, ne ovat hämärtyneet, joten teidän on piirrettävä rajat uudestaan - määriteltävä rajanne ja hahmotettava, miten paljon energiatilaa olemuksenne nyt vaatii jne.
 
Toisin sanoen, teillä voi olla vaikeuksia tulkita omaa itseänne, koska intensiivistä toimintaa tapahtuu maan alla, vaikka kuljette näennäisen hiljaisella pinnalla. Vain se että jokin tuntuu sinulta, ei merkitse, että se on sitä.
 
Paljon kaaoksesta ja draamasta on häviämässä, mutteivät kaikki ole valmiita päästämään irti siitä - silloinkaan kun ihmiset hyvin tietävät, että nämä tekijät eivät palvele hyvää tarkoitusta.
 
Kuten jokainen joka on joskus tuntenut olevansa hyökkäyksen kohteena tai ärtyisä, tietää, että tämä tunne voi saada haluamaan ongelmien tai tuskan kätkemistä syvälle sisään (toisin sanoen piiloutumaan tai pakenemaan tunnetta) tai ohjaamaan tuon energian toisiin, jotka osaavat selvittää sen, jotta kaikki nämä epämukavat tunteet menisivät pois.
 
Mitä tahansa voi tapahtua ja tapahtuu. Kaikki mahdollisuudet ovat potentiaaliulottuvuuksissa. Monien ja harvojen toimilla on vaikutusta menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen samanaikaisesti, muttei välttämättä niillä tavoilla, joita kuvittelette tai joilla teidät on opetettu tai johdettu uskomaan.
 
Joskus se mitä tunnette tapahtuvan - positiivinen tai negatiivinen - ei materialisoidu. Vaikka teillä on ehkä houkutus sivuuttaa intuitionne tai ajatella sen olevan jotenkin viallinen, niin tietäkää, että se mitä tunsitte, oli hyvin luultavasti totta - se vain pysäytettiin, peruttiin, lykättiin, neutralisoitiin tai vaimennettiin.
 
Emme puhu nyt kaikista niistä uhkaavista tuomiopäivän tilanteista, joita ei koskaan näytä tapahtuvan. Ne on kudottu erityyppisistä säikeistä - pelon, tuomitsemisen ja vihan säikeistä …
 
Puhumme intuitiostanne ja sisäisistä vihjeistänne.
 
Joskus te ja/tai toinen osapuoli haluaa jotenkin erilaisen lopputuloksen ja tekee sen aikomuksen avulla. Lähetätte "ulos" itse tekemänne ratkaisut. Vaikka se merkitsisi pelkästään olla ilmestymättä väittelyyn tai draamaan, mihin teidät kutsuttiin.
 
Toisilla kerroilla panoksena on isompia asioita. Tietäkää vain, että on lukemattomia palvelutyöntekijöitä, jotka muuttavat tai ohjaavat pelissä olevaa energiaa tai käsityksiä tai reagoivat avunpyyntöihin, joita sielunne on ehkä lähettänyt.
 
Mieli on voimakas asia tai työkalu. Niin myös sydämenne ja sielunne.
 
Tämä on hämmästyttävää aikaa elää. Oikeasti.
 
Solumuistot jotka halvaannuttivat teitä tai olivat haitallisia teille, poistetaan tai neutralisoidaan, jotta voitte aloittaa alusta. Saatte pääsyn sielunne kaikkiin aarteisiin.
 
Itsemme toistamisen riskilläkin: nämä ovat fantastisia aikoja olla kehossa tällä upealla maaplaneetalla!

Mutta kaikki eivät pidä muutoksesta. Edes muutoksesta parempaan. Niinpä he hämmentävät asioita esiin ja käynnistävät tutun draaman pitääkseen asiat entisellään. Oleminen itsekseen ja kaikkien hyvien, pahojen, rumien ja upeiden kokeminen voi olla haastavaa ja joillakin on liikaa sielutuskaa kyetäkseen siihen. Niinpä he käyvät päälle.
 
Se on eriskummallinen tapa kutsua apua - tiedämme. Pitäkää vain tilaa näille ihmisille elämässänne, jos teistä tuntuu, että te ette voi olla heitä varten fyysisesti. Jos he kohdistavat hyökkäyksensä teihin, he eivät ehkä tunne mukavaksi ottaa vastaan apuanne. Se ei ole henkilökohtaista …
 
Voimanne takaisinsaamiseksi ja sen varmistamiseksi, että te ette romahda tai sairastu näinä intensiivisinä aikoina, avaintekona on kuunnella kehonne energiaa.
 
Jos olet ollut väsynyt, lepää. Pitäydy välttämättömissä asioissa. Jos sinulla on ollut vaikeuksia nukkua - esim. elämäsi ihmiset tai jokin tuntematon olento on ottanut hallintaansa unesi, jottet pysty lepäämään - älä tee mitään 15-30 minuuttiin ennen sänkyyn menemistä ja ilmaise ennen nukahtamista aikomuksesi toteamalla, mitä haluat.
 
Esimerkiksi. Minulla on levollinen yö aivan itsekseni. Mitkään tunkeutujat eivät keskeytä untani. Aivan kuten Ruusunen, saan vuosisatojen verran lepoa tänä yhtenä yönä. (Tämä on vain esimerkki päästäksesi alkuun.)
 
Myös lisämunuaisesi tai hypotalamus voi käydä ylikierroksilla, joten tiedosta, mitä "nielet". Kuppi kahvia aamulla ei ole kuolemaksesi eikä nelinkertainen espresso, mutta yksi iltapäivällä tai illansuussa lisää vain stressiäsi. Pyri syömään alkalista ja prosessoimatonta ruokaa. Rajoita television, internetin ja uutisten määrää. Lisää aikaa ulkona, hiljaisuudessa ja olentojen kanssa, jotka kohottavat sieluasi. Venyttele, liiku, ole aktiivinen ja mikä tärkeintä, naura!
 
Tee tietoinen valinta vähentää kaikkia kutsuja draamaan ja kaaokseen. Ripusta "älä häiritse" -kyltti olemukseesi, kotiisi, toimistoosi …
 
Hoivaa olemustasi, sieluasi. Se tarvitsee aikaa sopeutua näihin uuden energian tulkintoihin, joita se saa.
 
Kehosi ja intuitiosi eivät ole pettäneet sinua. Sinua ovat pettäneet kaikki "tekevät" ja hienosto (universumin erilaiset 1%:t).
 
Mieli on voimakas työkalu. Jotkut eivät pysähdy mihinkään varmistaakseen, että ihmiset ovat liian kiireisiä olemaan, koska heidän kaikki aikansa menee näkymättömän isännän palvelemiseen.
 
Olet viisas sielu ja olet aina ollut. Muista se!
 
Tässä on kaikki.
 
Voikaa hyvin! Paljon maavaloa ja -rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >