Päivän uffo

Talo elää tavallaan, uffo lähtee ajallaan
HomeViestejäGaian Totuudentytär13.4.2012 - Kehopuhetta

13.4.2012 - Kehopuhetta

KEHOPUHETTA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
13.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Elätte aktiivista aikaa. On ollut tähän mennessä melko intensiivinen maavuosi monille teistä.
 
Kyllä, paljon luonnonkatastrofeja ja muita tapahtumia on sattunut. Mutta emme viittaa tähän. Sillä on merkitystä meille, mitä on tapahtunut - tai tukahdutettu - sisäisesti hyvin monissa teissä.
 
Ulkoapäin kaikki vaikuttaa "normaalilta", kuten on aina ollut. Tuttu juttu. Sisältäpäin kyse on täysin eri tarinasta. Nekin joihin viitataan nukkuvina, ovat huomanneet sen. Asiat ovat eri tavalla.
 
Yksi tärkeä oire tästä intensiivisyydestä on kiireisyys ja mielletty oman ajan puute, mikä johtuu elämän tahdista ja lisääntyneistä paineista ja vaatimuksista.
 
Jotkut ihmiset eivät ehkä ole kovin tietoisia näkymättömästä maailmasta tai omista sisäisistä toiminnoistaan. He eivät pysty nimeämään tai määrittelemään sitä, mutta he tietävät, että jotain tapahtuu.
 
Tämän aktiivisuuskiihtymyksen vuoksi haluamme muistuttaa teitä olemaan hyvin tietoinen havainnoistanne toisiin liittyen. Erityisesti teitä jotka olette herkkiä. Kyllä, nappaamanne informaatio voi antaa teille laajemman kuvan toisten ihmisten tarinoista, mutta se on silti vain murunen kokonaisuudesta. Lisäksi ne jotka eivät ole lähteneet tarkoitukselliselle sielupolulle, ovat myös ehkä oppineet sulkemaan sisäiset kaihtimensa yksityisyyttä varten pelkästä olemisesta teidän tai toisten kaltaistenne lähellä.
 
Saammeko muistuttaa teille, ettei romaanin lyhennelmän lukeminen koskaan anna teille koko tarinaa riippumatta siitä, miten hyvin se on tehty. On edelleen paljon informaatiota, mikä välttelee teitä. Ainoa tarina jonka tunnette läpikotaisin, on omanne.
 
Kuten olemme maininneet, paljon ajankohtaisesta intensiivisyydestä ja aktiivisuudesta on sisäistä. Olette ehkä viettäneet paljon aikaa lajitellen omaa tarinaanne ja heittäneet pois sen, mikä ei enää palvele teitä ja mikä on lakannut kuulostamasta todelta niiden uusien oivallusten vuoksi, joita olette paljastaneet hiljaisuuden hetkinä kuunnellessanne omaa olemustanne. Ja olette kirjoittaneet tarinaanne uudelleen omiin totuuksiinne perustuen.
 
Ja toisina kertoina voitte saada toiset kaatamaan (tiedostamatta) omat painolastinsa ns. teidän pihallenne, koska he haluavat teidän tekevän likaisen tai kovan työn heidän puolestaan. Heistä ei tunnu, että heillä itsellään on vahvuutta tehdä se itse.
 
Tämä tapahtuu usein sielutasolla näkymättömässä ulottuvuudessa. Ette ehkä ole koskaan kertoneet ystävillenne, tutuillenne, perheellenne, että olette lähteneet polulle olemiseen, mutta tiedostamattaan he tietävät sen.
 
Jos ihmiset näyttävät tuntevan jotenkin enemmän vetoa teitä kohtaan - usein jakavan huoliaan, ongelmiaan tai murheitaan kanssanne täysin luonnostaan, vaikka he tavallisesti pitävät asiat itsellään. Jos näytätte kiinnittävän enemmän huomiota - ihmiset aivan yhtäkkiä huomaavat teidät, vaikka olette aina olleet siinä, seisoneet tuossa samassa paikassa. Jos näin on, no, aito ja puhdas olemuksenne vain säteilee läpi ja he joko haluavat vain kylpeä tuossa energiassa ja tunteessa tai haluavat ottaa palan siitä (teistä) mukaansa.
 
Ette ehkä ajattele jonkun toisen jätteiden lajittelua energiaosanne varastamisena. Mutta ajatelkaa sitä - jos siivoatte jonkun toisen roskia tai tiheitä tunteita, nuo osanne ottavat aikaa ja energiaa pois olemisestanne/olemuksestanne …
 
Nimittäin mitä tulee energiamuistiin, aineettomiin totuuksiin, suurempaan ja monimutkaisempaan näkymättömään maailmaan, niin teillä on erittäin paljon opittavaa.
 
Fyysisessä maailmassa voitte hyvin selvästi nähdä, jos tunkeutuja ilmestyy eteiseenne, jos joku heittää roskansa takapihallenne tai yrittää siepata reppunne.
 
Silloin kun tämä tapahtuu näkymättömässä tai energiamaailmassa, sitä voi kuitenkin olla vaikea todeta, erityisesti jos ette osaa tulkita vihjeitä.
 
Kehonne tietää. Se puhuu teille. Jatkuvasti. Silloin kun yhtäkkiä tunnette uupumusta ilman mitään syytä, kun himoitsette tiettyjä ruokia, kun saatte raskaan tuntemuksen vatsakuoppaanne, kun tunnette huimausta ilman selvää syytä, kun ärsyynnytte tai iloitsette, kun koko kehonne säteilee iloa, kun teillä on migreeniä tai päänsärkyä ettekä pysty ymmärtämään syytä …
 
Tapahtuu esimerkiksi energeettistä ADD:tä ja verensokerin vähenemistä.
 
Jos olette himoinneet jotain, minkä tiedätte huonoksi itsellenne, koska se on joko epäterveellistä tai tavallisesti laukaisee jonkin negatiivisen reaktion, niin kiinnittäkää huomiota, ennen kuin kurkotatte ottamaan suklaapatukan. Jos odotatte vähän, vedätte syvään henkeä, juotte vettä ja maadoitatte ja keskitätte itsenne, jotain muuta voi tulla mieleenne. Se ei ehkä ole sinällään terveellistä, mutta parempaa teille eikä aiheuta mitään reaktioita.
 
Esimerkiksi Viestintuojalla on taipumusta matalaan verenpaineeseen. Hänellä oli ennen alhainen verensokeri, mutta se on ollut hallinnassa jo vuosia. Kuitenkin hän tietää, miltä se tuntuu. Jokin aikaa sitten hän alkoi ostaa peruna- ja maissilastuja ilman mitään syytä. Hän on syönyt niitä tosinaan, muttei hän ole koskaan mitenkään himoinnut niitä. Ja muutama päivä ostamisen jälkeen hän halusi saada niitä - kummallisiin aikoihin. Hänestä tuntui oudolta ennen niiden syömistä, mutta hänen kokemuksensa hävisi lyhyen ajan päästä.
 
Pikakelauksella muutama viikko - tähän viikkoon. No, tällä viikolla hän oivalsi, että suola säätelee hänen verenpainettaan. Hän laitaa suolaa harvoin mihinkään, ei juo alkoholia eikä syö useimpia ruoka-aineita, jotka luonnostaan nostavat verenpainetta. Ja hän himoitsee noita ruoka-aineita tuntiessaan vähän huimausta.
 
No niin, tähän tarinaan liittyy paljon muutakin. Mukana oli monia muita tekijöitä. Mutta asia on niin, että jotenkin hänen kehonsa tiesi, mitä hän tarvitsisi, jo ennen kuin hän tarvitsi sitä. Ja maissilastujen käsillä oleminen auttoi häntä hallitsemaan fyysisiä oireita, joita aiheuttivat itse asiassa energeettiset tapahtumat …
 
Hän menee vain oman virtansa mukana. Hän vain käsitti, että hän oli kuunnellut kehonsa puhetta. Se on paljon terävämpi ja tietävämpi kuin hän itse …
 
Jos himoitset jatkuvasti prosessoitua sokeria, rasvaa ja suolaisia ruokia, niin on mahdollista, että olet poissa tasapainosta. Erityisesti jos koet romahduksen syötyäsi niitä. Tämä on kokonaan toinen tarina. Kehosi viestit ruokaan liittyen vastaavat samaa kuin narkkari, joka anoo välittäjältään. Ulottuvillasi on paljon resursseja auttamaan tasapainosi palauttamisessa.
 
Tämä menee myös ruuan ulkopuolelle. Keho antaa sinulle viisautta kaikista elämäsi puolista. Se lähettää sinulle jatkuvasti viestejä. Sinun tehtäväsi on tunnistaa, kun se kertoo, milloin kaikki on harmoniassa, milloin jokin puuttuu asiaan, milloin jokin uhkaa sisäistä tasapainoasi, milloin olet vaarassa jne.
 
Muista, että paljon asioita tapahtuu tiedottamattomalla tasolla. Kuka tahansa joka aistii sielutasolla, että teet työtä itsesi kanssa, voi tiedostamattaan yrittää heittää paskansa sinulle, jotta voit lajitella sen hänen puolestaan. Mutta nämä ihmiset eivät välttämättä jahtaa sinua tai ole itsekkäitä.
 
On hyvä mahdollisuus, että he vain pitävät värähtelystäsi ja lähelläsi olemisesta. Lisäksi heillä ei luultavasti ole aavistustakaan siitä, että he tekevät tätä. On myös hyvin mahdollista, että he tuntevat pakahtuvansa ja heistä on liian tuskallista lajitella omia tunteitaan ja jätteitään ja he siirtävät niitä, koska he tajuavat, että te voitte käsitellä ne.
 
He eivät yleensä myöskään aio tai halua lamauttaa teitä tai olla teille taakka, heillä on vain niin paljon sielutuskaa, että he tekevät mitä tahansa tunteakseen olonsa paremmaksi. Se ei ole henkilökohtaista (kyse ei ole teistä). Satutte vain pitämään siinä tilaa oikeassa värähtelyssä - jos tiedätte, mitä tarkoitamme.
 
Tämä sielu- tai olemistyö ei ole aina kävelyä puistossa. On oltava paljon epämukavien tunteiden, rankkojen muistojen, tiheiden, synkkien ja inhottavien juttujen kanssa jne., kunnes rakastatte niitä ja ne häviävät tyhjyyteen ja purkautuvat pois.
 
Pimeiden osienne rakastamaan oppiminen ei ole helppoa. Teidän on tehtävä se itse. Kukaan ei voi tehdä sitä puolestanne … silloinkin kun joku sanoo voivansa.
 
Sanomme vain, että on paljon valheellista ja harhaanjohtavaa mainontaa hyvää tarkoittavilta, mutta ilman valmiuksia olevilta ihmisiltä. Ei voi muuttaa taloon, jossa on vain perusta. Kuitenkin monet ihmiset "avaavat kaupan" saatuaan valmiiksi vasta oman perustansa.
 
Varokaa kaikkia, jotka väittävät voivansa ratkaista kaikki ongelmanne (valtavia lupauksia) ja jotka tekevät realistisia väitteitä, mutteivät onnistu antamaan teille tarvitsemaanne informaatiota työn jatkamiseksi itse tai sen säilyttämiseksi, mitä on tehty.
 
Tässä on typerä havaintoesimerkki - haluamme välttää yksityiskohtia tai todellista esimerkkiä. Menette parantajalle ja hän puhdistaa sisäkorvanne. Sen tehtyään hän yksinkertaisesti toteaa: "Puhdistin sisäkorvasi. Ne olivat likaisimmat koskaan näkemäni!" ja lähettää teidät kotiin.
 
Kyllä, tarvitsitte sisäkorvapuhdistusta, mutta mikä sisäkorvanne ylipäätään teki likaiseksi? Poistettiinko kaikki? Onko mitään, mitä voitte tehdä estääksenne likaantumisen? Ja mitä tuo "lika" merkitsi teille erityisesti? Onko mitään muuta, mitä teidän täytyy työstää? Miten palautatte olemuksenne täysin? Ja luettelo jatkuu.
 
Tarkoitamme, että mennessänne silmälääkäriin, hammaslääkäriin, psykoterapeutille tai vaikka autokorjaamoon, teille annetaan tavallisesti jonkinlaisia neuvoja tai asioita tarkkailtavaksi, jos oli jokin ongelma. Sama huolellisuus on oltava energiassa ja kaikessa näkymättömään ulottuvuuteen liittyvässä.
 
Jos kävelette kadulla, kuulette tai näette bussin tulevan kohti. Sama asia tapahtuu näkymättömässä ja energeettisessä maailmassa, mutta päävihje on kehonne. Jos ette kuule tai tunne kehonne huutavan teille, että menisitte pois tieltä, jokin energiabussi saattaa osua teihin.
 
Monissa tapauksissa ja monin tavoin parantamiset, neuvonantamiset jne. voivat olla kuin menemistä itsepalvelupesulaan vaatteita selässä. Siellä kaikki likaiset vaatteenne poistetaan ja pestään, mutta joskus teidät lähetetään pois täysin alastomana. Vaatteenne ovat taatusti tahrattomia, mutta ne on siististi taiteltuna tuolille, samalla kun te kuljeskelette "syntymäpuvussanne" täysin avoimena ja haavoittuvana.
 
Elämässänne on aikoja, jolloin teidän täytyy kurkottaa toisia kohti saadaksenne apua. Ette voi kulkea koko elämän läpi yksin. Vaikka kaikki tarvitsemanne on sisällä, joskus tarvitsette apua oppiaksenne lukemaan sisäistä karttaanne. Neuvomme teitä vain tarkistamaan referenssit ensin ja varmistamaan, että olette täysin pukeissa ja kokonainen lähtiessänne minkäänlaisesta sessiosta.
 
Ja jos joskus tapahtuu niin, ettei teille anneta kaikkia tarvitsemaanne informaatiota tai tulette muutaman kerran alasti kotiin, niin luottakaa, että faktat ja tieto mitä tarvitsette, esitellään teille ja että saatte vaatteenne ns. postissa. Tai jos aistitte, että jotain jäi puuttumaan sielutasolla, etsikään joku muu, jonka luotatte antavan teille tarvitsemanne, tai palatkaa tuon asiantuntijan luo työn saattamiseksi loppuun.
 
Muistakaa, että jokainen täällä maan päällä on matkalla - mukaan luettuna perheenne, työtoverinne, lääkärit, automyyjät ja kyllä, myös parantajat.
 
On mahdollista, että hän vain toisti sen, mitä hänelle oli opetettu, eikä hän tiennyt sellaisen informaation hyödyllisyydestä tai tarpeesta. Tämän toi tietoomme jokin, mitä Viestintuoja koki äskettäin. Se vain osoitti hänelle, että vaikka tuo ihminen kertoi hänelle käyttävänsä lapiota hänen työstämiseensä, hänen tehtävänsä oli lähteä omilleen ja oppia käyttämään sitä itse työn jatkamiseksi, kKoska hänen kehonsa oli puhunut hänelle paljon siitä lähtien.
 
(Huomatkaa, ettei Viestintuojan saamassa parannuksessa tai terapiassa käytetty lapioita. Käytämme vain vertauskuvallisia esimerkkejä tänään.)
 
No, se oli aina puhunut paljon hänelle, mutta hän ei ole pystynyt ymmärtämään. Se oli ikään kuin puhunut hänelle vierasta kieltä syntymästä saakka, mutta aivan yhtäkkiä joku pudotti Baabelin kalan hänen korvaansa ja hän pystyi ymmärtämään … (kirjallisuusviittaus yhteen hänen suosikkikirjaansa).
 
Kaikki tämä sen sanomiseksi, että nykyintensiteetillä voi olla hyvin meluisaa ja voi olla paljon taustakohinaa. Niin paljon että voi olla haastavaa tulkita kaikkia signaaleja, joita saatte ulkoisesta maailmasta ja sisältä (mieli, sielu, keho).
 
Ja se mitä kuulette, voi tulla muista lähteistä, joten "tutkikaa" aina kehoanne. Katsokaa aina, mitä se tuntee. Se kertoo teille, pitäisikö teidän jäädä vai mennä, jakaa informaatiota tai pysyä hiljaa, esimerkiksi.
 
Mitä enemmän intensiivisyys nousee, sitä enemmän kehonne jakaa viisauttaan teidän kanssanne, jotta voitte olla ja kukoistaa.
 
Silloin kun kehonne puhuu teille, on aina hyvä ajatus kuunnella. Se sisältää viisautta, joka ylittää uskomukset.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon maavaloa ja -rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >