HomeViestejäGaian Totuudentytär5.4.2012 - Pakollisten kuvioiden tekeminen

5.4.2012 - Pakollisten kuvioiden tekeminen

PAKOLLISTEN KUVIOIDEN TEKEMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
5.4.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Siinä on valtava ero, meneekö virran mukana (virraten) vai tekeekö pakolliset kuviot.
 
Silloin kun kuljet virran mukana, aikomus ja tietoisuus ovat aina läsnä. Ja virtaavat kanssasi. Kaikissa toimissasi on suurta erottelua ja ajatusta. Tiedät ikään kun välittömästi, minkä oven taakse palkinto on kätketty, ja valitset sen.
 
Nimittäin kulkiessasi virran mukana asioita kuitenkin tapahtuu. Ajatuksia pälkähtää päähäsi. Puhelin soi. Töitä kasaantuu pöydällesi. Valitset tehtäviä asioita jne.
 
Kuitenkin kaikissa näissä virtaavissa liikkeissä tartut kiinni ja silmäilet kaikkea, mitä sinulle tulee - mielessä tai fyysisessä tilassa. Sitten priorisoit …
 
Esimerkiksi, tarvitseeko tuo upea kirja, joka on saatavilla, valita tänään? Vai voitko vain laittaa sen odottamaan huomiseen tai seuraavaan päivään, jolloin on parempi aika … Kyllä, sinun on tosiaan mentävä pankkiautomaatille, mutta onko sen tapahduttava juuri tässä hetkessä? Eikö itse asiassa huominen olisi mukavampi tai ajankohtaisempi?
 
Nämä ovat kaikki yksinkertaisia, melkein sekunnin murto-osan ajatuksia ja päätöksiä. Mutta jos seuraat jokaista niistä, silloin kun ne tulevat, hyvin harvoin pysyt paikallasi tai saat istua hiljaa.
 
Virtaaminen on kaikissa niissä ajatuksissa ja siinä informaatiossa navigoimista, joita on ympärilläsi ja sisälläsi koko ajan, kun valitset sopivimman reitin.
 
Et mene ainoastaan virran mukana … menet oman virtasi mukana. Ohjaat ns. venettäsi.
 
Pakollisten kuvioiden tekeminen on jokaisen ajatuksen, ehdotuksen ja pyynnön seuraamista, kun se tapahtuu, riippumatta siitä mitä tapahtuu, missä olet, mitä teet … Et ole edes automaattiohjauksella. Vene kuljettaa sinua sinne, missä virtaus on voimakkain.
 
Elämänne kulkee niin nopeasti - no, yhteiskuntanne on laittanut elämän pikakelaukselle - että teidän on äärimmäisen helppoa tehdä vain pakolliset kuviot, vaikka ajattelette menevänne virran mukana.
 
Viestintuoja ajatteli pärjäävänsä melko hyvin. Hän pärjäsi - ja pärjää. Kuitenkin viime päivien aikana hän on käsittänyt, miten "elämä" usein löytää tavan tehdä hänestä kiireisen/tehottoman, silloinkin kun hän pyrkii olemaan.
 
Hänestä melkein tuntui siltä, että hänen päässään oli huijari tai imitoija, joka kuulosti aivan häneltä, mutta se ei etsinyt hänen parasta etuaan. Näytti siltä, että tuo ääni vain nautti hänen pitämisestään kiireisenä tai poissa tasapainosta.
 
Hänen huomionsa kiinnitti tuolloin sen ajattelun ja teon kiireisyys, mikä oli täysin sopimaton hänen mieleensä tulleeseen tehtävään. Se sai hänet pysähtymään ja miettimään, mitä hän oli tekemässä. Se oli jonkin todella tärkeän asian jättämistä hypätäkseen johonkin merkityksettömään, mikä pitkittäisi hänen päiväänsä. Eräänlaista aktiivista viivyttelyä. Hän oli vähän järkyttynyt oivaltaessaan, mitä hän oli tehnyt … tarkoituksella.
 
Nyt hän käyttää enemmän erottelukykyä toimintaa provosoiviin ajatuksiinsa. Ja vetää maadoittavasti ja keskittävästi (tyynnyttävästi) henkeä, ennen kuin päättää, mitä tehdä - jatkaa nykyistä tekemistä, vaihtaa tehtävää, tekee mielen muistiinpanon tämän tekemiseksi myöhemmin, muuttaa suunnitelmiaan, käskee ajatuksen mennä muualle … Saatte ajatuksen.
 
Tämä voi olla hyvin ilmiselvää teille, mutta Viestintuojan elämässä tapahtui niin paljon asioita, ettei hän ottanut aika ajatustensa priorisointiin, silloin kun tilanteesta tuli hektinen tai intensiivinen.
 
On aina helppoa tehdä oikea tai looginen asia, silloin kun kaikki menee tasaisesti. Siitä tulee vähän haastavampaa, silloin kun juttuja tulee kaikista suunnista. Sen voi tehdä. Siitä on vain oltava tietoinen.
 
Ainoa tapa millä voimme selittää tätä, on, että jokin haluaa teidän olevan kiireinen ja pysyvän sellaisena. Epäjärjestyneenä, touhussa, uupuneena … koska silloin kun teette pakollisia kuvioita, te ette huolehdi itsestänne. Te ette ole.
 
Ja silloin kun onnistutte tekemään asioita itsellenne - kuten paikan siivoaminen ja virtausta haittaavien näkyvien roskien poistaminen, esimerkiksi - aivan yhtäkkiä saatte sarjan kutsuja, työ nappaa teidät tai päätätte jatkaa kokkausvimmaa (tai kaikkea tätä) ja seuraavaksi tiedätte, että paikkanne on taas sotkussa, esimerkiksi.
 
Kyse on vain henkilökohtaisten mallienne ja laukaisijoidenne tietämisestä ja huomaamisesta. Koska joskus tapahtuu juttuja, jotka ovat täysin itse aiheuttamianne.
 
Jos paikan siistinä pitäminen ei ole koskaan ongelma teille, musta aukkonne (selitetty alla) voi olla jokin muu. Viestintuojalle paikan siistinä pitäminen on elintärkeää, koska näkyvät roskat häiritsevät häntä. Kaikki virtaa paremmin, silloin kun mitään ei ole missään. Hän nukkuu paremmin, tekee työtä paremmin ja hänestä tuntuu paremmalta. Jos asioista tulee liian sotkuisia hänellä, se on kuin liitutaulun kynsimistä - jatkuvaa ärsytystä.
 
Ja hänelle kyky järjestää tilansa on tasapainon merkki - jos tiedätte, mitä tarkoitamme. Hänelle siisti tai epäsiisti paikka merkitsee paljon enemmän kuin pelkkää siivottua tai sotkuista kotia. Hänen elintilansa osoittaa hänelle, miten hän on …
 
Siis "olemisrosvo" iskee ihmisillä sinne, missä se sattuu.
 
Sinulla on ehkä alue, joka on aina jumissa jollain tasolla. Riippumatta siitä, miten paljon edistyt kovan työn, kirjojen, kurssien ja muun koulutuksen tai konsultoinnin kautta, tuo krooninen "paha tapa" on kuin oma musta aukkosi, joka tavallaan nielaisee aikasi, elämäsi ja olemisesi.
 
Jos näin on, kiinnitä tarkkaa huomiota siihen, mitä sinulla tapahtuu, miten reagoit kaikkeen mielen ja ulkoisiin impulsseihin, silloin kun kaikki virtaa kauniisti, kun asiat ovat juuri niin, kuin haluat niiden olevan.
 
Ole vielä tarkempana, silloin kun tunnet mustan aukon avautuvan ja kun kaikki suuri työ tai edistyminen näyttää häviävän tai sotkeutuvan silmänräpäyksessä.
 
Katso, millaisia mielen viestejä, kutsuja ja pyyntöjä saat ja miltä sinusta tuntuu. Pysähdy ennen reagoimista - erityisesti jos saat kiireen tunnun jostain, mikä voi odottaa. Vain se, että se täytyy tehdä, ei merkitse, että se on tehtävä juuri nyt. Ja vain se että saat kutsun johonkin, mistä tavallisesti nautit, ei merkitse, että sinun on sanottava "kyllä".
 
Muistakaa, että te ette ole yksin transformaatiossanne. Sekä toverinne - ne jotka jakavat tavoitteenne - että arvostelijanne tai "opponenttinne" - ne joiden tavoitteet ovat vastoin omianne - muuttavat myös omaa tietään omalla matkallaan.
 
Jos siis huomaatte kompuroivanne tai olevanne estynyt elämänpalapelinne korkeammalla tasolla, höristäkää vain korvianne, avatkaa silmänne ja nostakaa antenninne. Vetäkää syvään henkeä. Maadoittukaa, keskittykää ja ottakaa hetki tunteaksenne kaikilla asteillanne, mikä on ehkä muuttunut ja järjestetty uudelleen pelilaudallanne.
 
Vihjeitä on aina. Avaimena on mennä oman virtanne mukana riippumatta siitä, miten voimakkaaksi yhteiskunnan läpitunkeva virtaus tulee.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon maavaloa ja -rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Niillä näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni. En kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >