HomeViestejäGaian Totuudentytär30.3.2012 - Elinehdot

30.3.2012 - Elinehdot

ELINEHDOT
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
30.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Elämässä on kyse perusasioista. Ilman niitä pysytte tuskin toimimaan. Tarvitsette ehdottomasti niitä kukoistaaksenne ja ymmärtääksenne, miten maailma toimii ja on yhdistynyt.
 
Esimerkiksi, jos teiltä tai perheeltänne puuttuu perusruoka, suoja ja/tai vaatteet, millään muulla ei ole merkitystä. Kokeilkaa tuntea rakkautta, myötätuntoa tai empatiaa toista kohtaan ollessanne vatsa tyhjänä tai umpijäässä. Vaikka olemme nähneet puhtaimpia tunteita ilmennettävän myös hyvin vaikeissa olosuhteissa, niin silloin kun selviytyminen on panoksena, perusvaistot usein hallitsevat.
 
Oli aika, jolloin useimmilla ihmisillä oli läheinen yhteys ja suhde syömäänsä ruokaan. Jos he halusivat ruokkia, vaatettaa tai suojata itsensä, heidän täytyi tehdä se. Mitä tahansa he söivät, heidän täytyi jokseenkin kasvattaa, korjata, tappaa, "prosessoida"/nylkeä ja keittää se itse. Se mitä ei pystytty tekemään, oli ostettava, ja tuotteet eivät olleet välttämättä halpoja, vaikka ne näyttävät lähes ilmaisilta verrattuna nykyhintoihinne.
 
Voitaisiin sanoa, että he hoitivat maata ja maa huolehti heistä vastavuoroisesti. Yhteisöllisyys merkitsi jotain erilaista silloin.
 
Se oli hyvin erilaista aikaa. Elämä ei ollut juuri ruusuistakaan. Yksi asia oli oikein ja palveli hyvin: perusyhteys maahan, luontoon, kaikkeen olevaiseen. Se oli heidän olemassaolonsa perusta.
 
Koska melkein kaikki tehtiin käsin tai vähäisten laitteiden ja teknologian kera, heidän elämänsä heijasti sitä. Olentoja jotka levittivät pelkoa ja vihaa, oli myös silloin, mutta erinimisinä ja erinäköisinä. Mutta pysymme kaukana sen kommentoinnista.
 
Suuri määrä teistä tekee kaiken voitavansa hoitaakseen tuota perusyhteyttä maahan parhaan kykynsä ja keinojensa mukaisesti. Kuitenkaan voimakasta "ylävirtausta" ei ole vielä saavutettu - ainakaan tietoisella tasolla. Useimmiten ollaan sillä asenteella, että tehdään se, mikä tuntuu itselle oikealta tuolla hetkellä riippumatta sen vaikutuksista toisiin.
 
Valtaosalla tavallisista ihmisistä on vaikeuksia pitää päänsä veden pinnalla. Hallitusten ja yritysten ylävirtaukset juoksevat tavalla, mikä saa useimmat ihmiset pelkästä uupumuksesta sallimaan, että voimakas valtavirta opastaa tai liikuttaa heitä. Se on ymmärrettävää - ovathan he pakahtuneita.
 
Tuo yhteyden kadottaminen on pääsyy siihen, miksi hyvin monet ihmiset pulittavat yli 500 dollaria kovalla työllä ansaitsemista rahoistaan älypuhelimeen edes kavahtamatta siitä ja kuitenkin epäröivät käyttää noin 4 dollaria viiden paunan pussista paikallisen viljelijän luomuperunoita - ja sitten päättävät olla ostamatta, koska ne ovat liian kalliita. Tämä vääristynyt kuva elämän todellisuudesta heijastaa sitä, missä yhteiskunnan prioriteetit ovat. Eivät välttämättä omanne, mutta vallassa olevien, minkä vaikutus tihkuu sitten alaspäin.
 
Niinpä monet tavat ovat syvälle juurtuneita, koska vallassa olevat saavat ne näyttämään parhaalta ja ainoalta vaihtoehdolta … Vastustakaa kiusausta soimata itseänne - yritykset ja hallitukset ovat hyvin nokkelia, silloin kun ne haluavat jokin vaikuttavan tietynlaiselta.
 
Koska valtaväestö on hyvin kytkeytynyttä teknologiaan, se näkee arvon (ylihintaisessa) puhelimessa ja pitää hintaa jotenkin järkevänä.
 
Kuitenkaan hyvin monet samoista ihmisistä eivät tietäsi, miltä perunakasvi näyttää, vaikka kompastuisivat sellaiseen … (Sitä kutsutaan jostain syystä "juurikasviksi" (juures).) Vastaavasti heillä ei ole aavistustakaan siitä määrästä työtä, huolehtimista ja aikaa, mikä kuluu mukulasta ruokakauppaan. Eivätkä he myöskään tiedä, että viljelijät (tuottajat, kalastajat …) saavat harvoin täyden arvon (hinnan) tuotteistaan.
 
Niinpä koska hyvin monet ihmiset ovat kadottaneet perusyhteyden ruuan tuotantoketjuun ja maahan, he luulevat usein pikkutuottajien yrittävän ryöstää heidät. Todellisuudessa nämä pyytävät vain kohtuullista hintaa …
 
Sama pätee työntekijöihin, jotka kokoavat kalliita puhelimia. He saavat harvoin kohtuullista palkkaa tai kunnon työolosuhteita. Mutta korkean teknologian virtuaalimaailmassa, missä voit saada suhteen jonkun kanssa, jota et ole koskaan tavannut etkä luultavasti koskaan tapaakaan, monet unohtavat, että kaikkeen mitä luodaan, tehdään, kasvatetaan, tuotetaan, liittyy ihmisiä. Tämä on itse asiassa toisentyyppinen yhteys, mikä usein katoaa - yhteys ihmisten välillä ja yhteys siihen, mitä merkitsee olla ihminen.
 
Tämän yhteyden kadottaminen selittää, miksi hyvin monet maan ihmiset syövät hyvin prosessoitua ruokaa, jossa on erittäin huono ravintoarvo. Ja osaa siitä kutsutaan ruuaksi pelkästään sen vuoksi, että te syötte sitä. Se selittää myös, miksi useimmat ihmiset syöttävät mieltään ja sieluaan niin, kuin tekevät.
 
Aivan kuten prosessoidut valmisruuat on paremmilla paikoilla ruokakaupoissa, helpommin saatavilla tai näkyvillä, jotta ihmiset laittavat näitä tavaroita koriinsa, media- ja viihdetuotteita on myös kaikkialla, minne katsotte.
 
Laaturuokaa mielelle, keholle ja sielulle kyllä on, mutta sitä on usein vaikeampi löytää. Usein on tehtävä tietoinen ponnistus sen paikallistamiseksi. Näin ei ole aina ollut. Hyvin paljon on uhrattu mukavuuden nimissä. Kuitenkin useammat ja useammat ihmiset tekevät tuon ponnistuksen. Asiat ovat muuttuneet vuosia ja erilaiset liikkeet (hidas ruoka, paikallinen, luomu, käsin tehty …) menestyvät viimeinkin.
 
Jos teiltä katoaa kehon pääravitsemusyhteys ja syötätte sille, mikä on mukavaa, paljon erottelematta - no, kulutatte myös usein mielen ja sielun "roskaruokaa". "Syöttämishierarkiassa" ruuan kulutus on astinkivi. Jos olette tietoinen siitä, mitä laitatte kehoonne, teistä tulee yhtä tietoinen siitä, mitä päästätte mieleenne ja sieluunne. Korkearavinteinen laaturuoka auttaa maadoittumisessa ja läsnäolossa. Ajatelkaa vain tätä asiaa. Olkaa sen kanssa.
 
Emme pyydä teitä muuttamaan maalle ja elämään maasta. Sellainen elintapa ylittää useimpien teidän kyvyt ja ymmärryksen yksinkertaisesti siksi, että teillä olisi liikaa opittavaa edes selviytyäksenne oman ruokanne kasvattamalla (ja tappamalla).
 
Voitte kuitenkin aloittaa kasvattamalla yrttejä ikkunalaudallanne tai tehkää pieni puutarha. Jotain yksinkertaista tuon yhteyden palauttamiseksi tai sytyttämiseksi uudelleen. Pienesti alkaminen on aina parasta, kun kyse on tällaisista asioista. Huomaatte ehkä ostavanne aivan liian monia hyödyttömiä vekottimia tai vääriä työkaluja, jos kunnianhimonne on liian suuri. Voitte myös lannistua, jos otatte itsellenne enemmän, mistä voitte realistisesti selvitä.
 
Tie pysyvyyteen voi alkaa ruukkupuutarhasta parvekkeella tai pihalla. Saatte nähdä, miten asiat kasvavat. Erilaisia askelia. Miten paljon aikaa eri kasvien (vihannekset, yritit …) kasvaminen vie. Miten niiden hoito ja menestymisolosuhteet vaihtelevat. Suuri ja pysyvä muutos tulee usein pienissä paketeissa - muistakaa se.
 
Siinä tavassa miten maailmanne on tällä hetkellä rakennettu, hyvin paljon elinehdoistanne tai yhteyksistänne on virtuaalisia. Vaikka voittekin olla "yhteydessä" kaikkeen ja kaikkiin teknologian avulla, ihmiset eivät ole koskaan ennen tunteneet olevansa yksinäisempiä, eristyneempiä. Se on oikeastaan yksinkertaista. Suuri osa virtuaalivuorovaikutuksesta voi olla hyvin kylmää ja saada teidät tuntemaan enemmän yksinäisyyttä - no, siitä puuttuu inhimillinen tekijä.
 
Kuitenkin oikeissa puitteissa käytettynä teknologia voi olla todellinen ja aito yhteys, usein ainoa … ja elämän pelastava. Se mahdollistaa ihmisille tehtävät, joita ei koskaan pidetty mahdollisena. Silti ongelmia syntyy, silloin kun virtuaaliyhteydet ja inhimilliset yhteydet ovat epätasapainossa. Vähän kuin söisi samaa ruokaa aamiaiseksi, lounaaksi ja päivälliseksi uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.
 
Tämä tuntuu käännytyssaarnalta. Kuitenkin meidän oli kosketettava tätä perusyhteystasoa ennen siirtymistä syvemmälle tai korkeammalle yhteystasolle tai hahmotettuun yhteyden puutteeseen tai kadottamiseen.
 
Nimittäin suurimmassa osassa maailmaa luonto menee horrokseen normaalina osana elämänkiertoaan. Vaikka kaikki näyttää kuolleen tai kadotetun, paljon tapahtuu pinnan alla sallimaan uuden kasvun, uuden elämän ja luonnonkierron yleisen uudistumisen tai jatkumisen.
 
Jos teillä on ollut jokin erityisyhteys - ihmiseen, tietoisuuteen, taitoon, mihin tahansa - ja se näyttää menneen horrokseen tai hävinneen, ottakaa ennen paniikkiin joutumista hetki nähdäksenne, mitä elämässänne on tapahtunut. Onko uusia yhteyksiä rakennettu omaan elämäänne tai niiden elämään, joihin olette kadottaneet kosketuksen? Jos näin on, vain rentoutukaa. Kuten olemme maininneet aiemmin, voitte tehdä kaikkea - ette vain kaikkea kerralla.
 
Hankkiaksenne tai rakentaaksenne jotain uutta tarvitsette tilaa ja aikaa ns. opetellaksenne perusteet. Juttu on niin, että silloin kun uutuutta tapahtuu sielu- tai energiatasolla - näkymättömässä ulottuvuudessa - teillä saattaa olla aavistus jonkin tapahtumisesta, mutta ainoa "konkreettinen asia" on tunne, että jonkin on jättänyt teidät. Mutta ei ole. Taito joka teillä on, luultavasti astui vain sivuun päästääkseen uuden taidon sisään. Taidon joka tekee paremmaksi koko olemuksenne ja saattaa myös parantaa "vanhoja" taitojanne, lahjojanne tai suhteitanne kymmenkertaisesti.
 
Konkreettisena esimerkkinä fyysisestä maailmasta - silloin kun otatte uuden harrastuksen tai ryhdytte uuteen suhteeseen, tämä lisätekijä ottaa aluksi usein aikaa ja tilaa kaikelta muulta elämässänne. Sitten kun suhde tai harrastus vakiintuu tai integroituu elämäänne, palaatte säännöllisempään rutiiniin.
 
Muistakaa, että joidenkin ihmisten keskittyminen uuteen harrastukseen tai ihmiseen voi ottaa heidän elämänsä valtaan, kunnes jotain uutta ilmestyy.
 
Toisaalta, joskus lisänäkemykset tai -yhteydet saavat teidät oivaltamaan, että edetäksenne henkilökohtaisella polullanne on ihmisiä ja asioita, joita teidän on rakastettava etäältä. Tunteenne niitä kohtaan ovat yhtä voimakkaat, mutta jokaisen ihmisen matka menee eri suuntaan. Ja tämä haarautuminen ei merkitse, että joku on "väärässä". Se merkitsee pelkästään, että jokaisen osallisen oikea tie on vastakkaisessa suunnassa.
 
Jos kaikki elämässänne on samaa - eli siihen ei ole tullut mitään uutta - olette kenties menettäneet kosketuksen olemuksenne osiin. Yhdistyäksenne tuohon taitoon, olemuksenne osaan tai ihmiseen joka on kadonnut näkyvistä, yksinkertaisesti tehkää tai olkaa niitä asioita ja eleitä, jotka käynnistivät tuon yhteyden. Myös säännöllisempi tarkoituksellinen maadoittuminen auttaa kaikkien virtausten palauttamisessa.
 
Hyvin paljon siitä, mitä elämässänne tapahtuu, näyttää samalta, mutta tuntuu hyvin erilaiselta … jopa uudelta. Monin tavoin olette olentona tulossa selvemmäksi ja selvemmäksi itsenne osalta. Oppien lukemaan kaikkia omia ja toisten vihjeitä. Kyse on ihmisen ainutlaatuisuustekijästä - luulisimme.
 
Nimittäin esimerkiksi teidän "vaarasignaalinne" voivat olla jonkun toisen "tasaista purjehdusta" -vinkkejä. Ihmisenä oleminen on hyvin kiehtovaa … Kuitenkin hyvin monet näyttävät tekevän kovasti töitä välttääkseen kokemista, naamioiden elämisen joksikin muuksi.
 
Halusimme antaa teille vain eri perspektiivin, joitain vihjeitä käytettäväksenne omassa elämässänne, kun menette hiljaisuuteen saadaksenne tolkkua kaikesta, mitä sisällänne ja ympärillänne tapahtuu. Saatatte huomata, että olette tehneet kaikkia oikeita asioita koko ajan. Olitte vain kokeneet surua tai epämukavuutta, mikä liittyy irtautumiseen toisista, seurataksenne omaa sydäntänne ja omaa polkuanne.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon maavaloa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >