HomeViestejäGaian Totuudentytär20.3.2012 - Päivä rannalla

20.3.2012 - Päivä rannalla

PÄIVÄ RANNALLA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
20.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sen uskomattoman asiamäärän vuoksi, mitä teidän täytyy saada tehtyä elämässänne, ette yksinkertaisesti voi viettää päiviänne ns. kirmaten metsissä.
 
Onhan teillä vastuita ja velvollisuuksia täytettävänä ja tarpeita tyydytettävänä, jotta voitte osallistua tähän yhteiskuntaanne. Mutta voitte tehdä kaiken sen ja pysyä itsenäisenä olentona.
 
Se on tehtävissä. Kuitenkin kaikki "sinä-osasi"(sielu) täytyy tehdä sinun tavallasi - tavalla joka puhuu olemuksellesi, sielullesi, sinulle. Niinpä voit sekä sekoittua mukaan tai erottua, silloin kun haluat ja kun tarvitaan tai se on tarkoituksenmukaista olemisellesi/olemuksellesi.
 
Olla hiljaa ja paikallaan omassa olemuksessasi, silloin kun kaikki näyttävät huutavan huomiotasi, ei ole helppo tehtävä. Monet ihmiset eivät täysin tajua koko olemisjuttua. Ainakaan niin kuin me esitämme tai näytämme sen.
 
Nimittäin silloin kun mielesi (ei sydän) on määrännyt, miten tiettyjen asioiden pitäisi olla, sinulla on taipumusta suodattaa pois kaikki tekijät, jotka uskot jo tietäväsi. On luonnollinen ihmisen piirre torjua nämä asiat mielestään, erityisesti kun otetaan huomioon ympärillänne oleva massiivinen informaatiomäärä. Tämän informaatioylikuorman nurja puoli on, että on taipumusta uskoa tietävänsä syvästi jotain, mikä on itse asiassa pinnallista ymmärrystä.
 
Nyt tätä on kaikkialla, minne katsotte. Se on niin läpitunkevaa, että on helppoa langeta ansaan yrittäessään välttää toista. Haluamme vain teidän tiedostavan tämän tilanteen. Vielä tärkeämpää, haluamme teidän pysyvän avoimena äärettömille mahdollisuuksille, joita on.
 
Tämä kaikki tahtoo sanoa, että jos menet toisten luo, jotka anovat huomiotasi, silloin kun tunnet, että sinun pitäisi istua itseksesi, kaikki jäävät vaille. Sinun on mahdotonta olla täysin paikalla ketään varten, jos et onnistu olemaan itsesi kanssa, silloin kun sielusi viittoilee sinua siihen.
 
Kaikki eivät ymmärrä sitä ainakaan heti - mutta monet ihmiset ymmärtävät ja tulevat ymmärtämään. Ympärillä on paljon raivokasta energiaa ja mitä enemmän se tekee itsensä tunnetuksi, sitä enemmän ihmisistä tulee kiireisiä, hermostuneita tai vaativia. Usein edes käsittämättään sitä.
 
Kuitenkin jokainen ansaitsee tauon, maisemanvaihdosta nähdäkseen, miltä tuntuu … Nimittäin joskus paljon siitä, mitä tunnette, liittyy alueenne energiaan. Niinpä pelkkä ajaminen muutaman kaupungin päähän vaikuttaa valtavasti ja auttaa teitä saaman terveen irtioton.
 
Vaikka kaikenlainen massakulutus on suuri osa yhteiskuntaanne, monet teistä eivät "osta" koko välittämän tyydytyksen juttua. Nimittäin sitä, kun voitte mennä matkalle nyt - riippumatta siitä, onko teillä rahaa siihen tällä hetkellä - ja maksaa sitä muutaman vuoden. Aika monet teistä ovat hyvin käytännöllisiä ja järkeviä - joskus vähän liikaakin.
 
Ja vaikka ette ehkä saa niin paljon aikaa, kuin haluaisitte, tai pääse niin kauas, kuin olitte toivoneet, on aina viisasta ottaa se, mitä voi. Kuunnella olemustanne kuullaksenne, mitä sielunne kaipaa. Sillä elämä saattaa mennä ohitsenne, jos jatkuvasti odotatte täydellisiä olosuhteita. Jos kiinnitätte huomiota olemukseenne, sen antaminen sielullenne, mitä se tarvitsee, on usein helpompaa, kuin luulette.
 
Pääseminen johonkin paikkaan, mikä tekee teistä onnellisen, tekee ihmeitä keholle ja sielulle. Se on yksi tapa huolehtia itsestäsi. Vaikka vain pariksi päiväksi. Usein vain sen tarvitset latautuaksesi, järjestäytyäksesi uudelleen, keskittyäksesi, saadaksesi selkeyttä ja ollaksesi itsellesi ja muille parhaalla tavalla, mihin pystyt.
 
Eikä sillä ole merkitystä, onko asuinpaikassasi talvi - voit silti viettää päivän rannalla, jos sielusi kaipaa sinne …
 
Sitä Viestintuoja teki äskettäin. Varasi mökin muutaman kaupungin päästä. Talven upea juttu ovat sesongin ulkopuoliset hinnat. Eikä ole myöskään moskiittoja ja ranta on jokseenkin kokonaan itselle …
 
Hänelle tämä seikkailu muutaman kaupungin päähän oli valtava … Älä koskaan välitä siitä, miten merkityksettömältä jokin vaikuttaa muuhun universumiin verrattuna. Silloin kun jossain on kyse omasta elämästäsi, vertailut tai mittapuut perustuvat siihen, mitä tavallisesti teet itsellesi tai elämässäsi. Sillä ei ole merkitystä, miten ystäväsi, naapurisi tai työtoverisi - tai vieraat tai rikkaat ja kuuluisat - vietävät aikaansa ja rahaansa.
 
Ja tekemällä tuon valtavan henkilökohtaisen hypyn Viestintuoja löysi osan sielustaan, mitä hän ei ollut hoitanut vähään aikaan, hoivannut sitä sen tarvitsemalla tavalla. Sielulla on tapa saada sinut ottamaan aikaa itsellesi. Saatat ajatella, että merkitset pelkästään jotain virstanpylvästä tai otat hyvin ansaittua lomaa lähellä ladataksesi paristojasi, mutta usein toimiisi liittyy paljon muuta, kuin uskot.
 
Silloin kun kuuntelet kehoasi, itseäsi, sieluasi, niin teet itsellesi - ja ympärilläsi oleville - suuremman palveluksen, kuin kuvittelet. Ja silloin kun tiedät, mitä sinun pitäisi tehdä tai miten sinun pitäisi olla, ja kuitenkin itsepäisesti päätät laiminlyödä sisäisen järjen/viisauden äänen tai kuunnella jotakuta, joka näyttää tietävän, mikä on parasta sinulle, sekin palaa sinulle jossain kohtaa matkan varrella. Ja sekin on ok.
 
Joskus vain tapahtuu niin paljon ja niin suuri osa elämästäsi on äärimmäisen haastavaa, että valitset helpon reitin tai annat toisten huolehtia asioista, jotka sinun pitäisi käsitellä itse.
 
Opit silti paljon, kun teet näitä valintoja tai "virheitä". Joskus vaaditaan suuri määrä rohkeutta myötää tiettyjä asioita, tunnistaa asiat sellaisina, kuin ne ovat - eikä millaisilta haluaisit niiden näyttävän - ravistaa pölysi pois ja siirtyä eteenpäin kantaen tätä uutta tietoa mukanasi, mikä parantaa kaikkia päätöksiä, joita teet tästä eteenpäin. On paljon asioita, mitä Viestintuoja tekee oikein. Tuon lyhyen loman ottaminen näytti kaikki asiat, mitä hän tekee oikein ja missä on parantamisen sijaa.
 
Asiat muuttuvat, sinä muutut. Jatkuvasti. Se mikä toimi tänään, ei ehkä toimi huomenna. Mutta joskus on vaihdettava paikkaa nähdäkseen, missä on.
 
Ratkaisut tai parannukset olivat aina selvästi Viestintuojan näkyvissä. Hän oli vain liikaa mukana päivittäisessä elämässään seuratakseen tiettyjä tärkeitä sieluvihjeitä. Kuten kaikki ne kerrat jolloin hän jäi jumiin siivoamissuunnitelmaansa, silloin kun ulkona paistoi aurinko. Muutaman tunnin ottaminen nauttimiseen ulkona, ennen kuin tekee työt, ei suju aina helposti niiltä, jotka ovat mieleltään vastuullisia.
 
Nimittäin niin epäloogiselta kuin se ehkä kuulostaakin, joillakin ihmisillä on vaikeuksia palkita itsensä ensin ja tehdä työ vasta jälkeenpäin. Mutta muutama päivä rannalla keskellä talvea osoitti Viestintuojalle, että sielusta huolehtiminen ensin merkitsee, että kaikki muu virtaa paljon tasaisemmin.
 
Vaikka itselleen todellisen (vaikka lyhyen) loman salliminen saattaa olla pikku juttu asioiden suuremmassa suunnitelmassa, se sai Viestintuojan jättämään väliin monia pikkuasioita. Hän näkee, miten elämä virtaa paremmin, kun hän on valmis tekemään loogisia asioita epäloogisessa tai epälineaarisessa järjestyksessä - hänen omassa maailmassaan tai tavassaan olla ja tehdä asioita.
 
Oli melko kylmää, kun hän oli siellä. Satoi lunta. Kävi viileä tuuli. Mutta sillä ei ollut merkitystä.
 
Sillä oli merkitystä, että hän oli siellä, missä oli - meren rannalla, luonnon ympäröimänä omassa mökkiparatiisissaan muutaman päivän. Vaikka hän ei ollut ainoa vuokraaja - yllättävää kyllä - hän tapasi harvoin ketään pitkillä kävelymatkoillaan rannalla täysissä talvivarusteissa. Hänellä oli syy varata matka. Virstanpylväs mitä hän halusi juhlistaa. Hänen matkastaan tuli kuitenkin vielä täydellisempi, kuin hän oli kuvitellut.
 
Ihmiset jotka tuntevat energiaa tai energioita, voivat juuttua kiinni, kun heidän alueellaan on paljon energiatoimintaa. Jos olet hyvin herkkä tai tietoinen, meneminen eri paikkaan - vaikka vain muutamaksi tunniksi - voi antaa sinulle raikkaan perspektiivin tilanteeseen, silloin kun tunnet jonkin saavan sinut jumiin.
 
Ja vaikka energiatärinää voi edelleen tuntua tuossa toisessa paikassa, ns. poistuminen keskuksesta voi olla kaikki, mitä vaaditaan tiettyjen vaikutusten välttämiseksi tai toipumiseksi paljon nopeammin. Joitain asioita hän ei onnistunut tekemään matkansa aikana, mutta jos hän olisi ollut kotona, hän olisi kaatunut täysin jaloiltaan.
 
Nimittäin hänellä oli kuitenkin se maadoittumis- ja keskittymisloma, mitä hänen olemuksensa tarvitsi, vaikka joku sanoisi hänen ajoituksensa olleen vähän pielessä. Kuka nyt menee lumiselle rantalomalle keskellä maaliskuuta? Itse asiassa hyvin harvat ihmiset, mutta sitä hän tarvitsi.
 
Monien teidän tapaan, hänen monien velvollisuuksiensa täyttäminen ja vastuistaan, tarpeistaan ja intohimoistaan huolehtiminen vie paljon aikaa. Niin myös hänen sielutyönsä, luontoyhteytensä jne.
 
Monien teidän tapaan, hän aistii, miten maailma muuttuu, transformoituu. Suurin osa siitä parempaan. No, jos ei olisi tiettyjen ryhmien vastustusta ja ahneutta, kaikki sujuisi paljon tasaisemmin. Kaikki tuntuisi turvallisemmalta. Maadoittuminen olisi jatkuvampaa.
 
Olisi paljon vähemmän raivokasta energiaa. Osa sen lähteistä yllättäisi teidät, jos kertoisimme ne. Teidän täytyy vain tietää, että sitä on. Osa raivosta tai tarpeesta toimintaan tai liikkeeseen ei ehkä ole teidän. Koska se inhoaa hiljaisuutta, rauhallisuutta, paikallaanoloa, todellista tiedostamista ja maadoittumista, niin tiedätte, mitä tehdä saadaksenne sen liikkumaan.
 
Monien teidän tapaan, uusia totuuskerroksia paljastetaan joka päivä. On kiehtovaa oivaltaa, miten kaikki on yhteydessä - joskus hyvin yllättävällä tavalla.
 
Tämä planeetta ja kaikki olennot sen pinnalla ovat niin upeita, että Viestintuoja tuntee kunniaksi vain olla täällä kehossa, tänä nimenomaisena aikana.
 
Täydellistä päivää, täydellistä tilannetta, täydellisiä olosuhteita harvoin materialisoituu. On aina hoidettavia asioita, tehtäviä ostoksia, maksettavia laskuja jne.
 
Niinpä luot omat täydelliset olosuhteesi ruokkiaksesi kehoasi ja sieluasi - ja myös rakkaidesi kehoa ja sielua. Löydät tapoja täydentää itseäsi käyttäen keinoja, jotka toimivat sinulla.
 
Elämä odottaa aina sinun tekevän oman siirtosi. Elämä on sitä, millaiseksi teet sen … Eikä tarvitse olla kesä saadaksesi päivän rannalla!

Olet ehdottomasti se hetki, joka valitset olla. Ole siis elämä. Älä odota sen tapahtuvan sinulle.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >