HomeViestejäGaian Totuudentytär14.3.2012 - Ajan ottaminen

14.3.2012 - Ajan ottaminen

AJAN OTTAMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
14.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Teille on lisääntyvästi helpompaa olla ylikiireinen, yliaikataulutettu, pakahtunut ja "hajonnut ympäriinsä", maan asukkaat. Kaikkialla minne katsotte, on joko jokin tehtävä odottamassa teitä tai joku odottamassa teidän tekevän jotain.
 
Älykkäät ihmiset löytävät aina tavan tuntea itsensä korvaamattomaksi, joten huolehditte siitä, mitä teidän halutaan tai tarvitsee tehdä, riippumatta siitä onko sen tekeminen parhaan etunne tai korkeamman hyvän mukaista.
 
Halut ja tarpeet ovat suuria tänä aikana ja on usein hyvin haastavaa erottaa aidot tarpeet ja itsekeskeiset halut - sekä niiden, jotka anovat apua että niiden, jotka haluavat auttaa.
 
Teidän tarvitsee olla vakaa, maadoittunut ja vahva olemuksessanne nähdäksenne selvästi, missä voitte todella palvella. Nimittäin kaikki jotka pyytävät apua, eivät ole itse asiassa valmiita vastaanottamaan sitä.
 
Samalla kun jotkut asiat laantuvat, toiset kiirehtivät ohi. On todella kummallista aikaa. Ikään kuin olette kahden vastakkaisen ja voimakkaan virtauksen välissä.
 
Mitä enemmän kuuntelette toisia ennen omaa sisäistä ääntänne, sitä enemmän teette kaikkien ja kaiken muun hyväksi, ennen kuin teette mitään oman olemuksenne hoivaamiseksi.
 
Juttu on niin, että kyetäksenne palvelemaan muita, teidän täytyy huolehtia ensin hyvin itsestänne. On hyvin vähän, mitä voitte todella antaa kenellekään, jos tyhjenette.
 
Silloin kun tunnette, kuka olette - fyysiset ja tunnerajoituksenne, tarpeenne, kykynne, rajanne jne. - tulee paljon helpommaksi kuunnella sisäistä ääntään, joka pyrkii saamaan teidät olemaan … ja olemaan täällä "pitkässä juoksussa".
 
Muistakaa, että elämänne on kuin kynttilän liekki. Teidän on oltava varovainen ja lempeä itsenne, liekkinne kanssa, jos haluatte säteillä sen valoa loppuun saakka. Olemme nähneet aivan liian monen elämän sammuvan ennen aikojaan.
 
Olemme olleet hiljaa viime aikoina. Voitaisiin sanoa, että meidän (ja Viestintuojan) piti olla jossain muualla. Ja vain se että viestejämme on tullut harvakseltaan viime aikoina, ei merkitse, että asiat ovat olleet hiljaa. Kaukana siitä.
 
Vaikka on mahdollista tehdä ja olla kaikkea, sellainen uroteko ei ole tehtävissä kaikki kerralla. Niinpä olemme keskittyneet kiireisimpiin asioihin ja antaneet samalla Viestintuojalle tarvitsemaansa aikaa levätä, antaa asioiden asettua, saada tolkkua viimeaikaisista tapahtumista ja työstää palapelejään. Hänellä näyttää olevan muutama kesken.
 
Kaikilla teillä on paljon enemmän tekeillä elämässänne, kuin useimmat teidät tuntevat ihmiset voivat nähdä. Joskus vaikuttaa siltä, että te ette tee juuri mitään "ulkopuolella", kuitenkin se voi olla aktiivisinta tai kiihkeintä aikaa kuukausiin.
 
Se mitä muut ajattelevat, on epäoleellista. He saattavat kokea myllerrystä tai suurta muutosta, joten valittaminen tai juoruaminen teistä ja siitä, mitä teidän pitäisi tehdä auttaaksenne heitä, voi auttaa heitä tuntemaan olonsa paremmaksi omista elämänolosuhteistaan tai päätöksistään. Antakaa heidän tehdä se.
 
On mahdollista, että voisitte kertoa heidän tarvitsevan apua ja että lähestyisitte heitä, mutta he kieltäytyisivät kohteliaasti. Nimittäin joskus ihmiset kieltäytyvät todella tarvitsemastaan avusta, koska se näyttää erilaiselta, mitä heillä oli mielessään tai mitä he halusivat. Se on okei. Tarjositte, mikä tuntui oikealta teistä, ja se oli epäharmoniassa sen kanssa, mitä he olivat halukkaita tai valmiita vastaanottamaan.
 
Voisitte kirjaimellisesti tappaa itsenne tehden ja antaen kaiken, mitä toiset ajattelevat, että teidän pitäisi antaa heille, ja luultavasti se ei edes riittäisi. Silloin kun asetelmat muuttuvat ja vinoutuvat - vapaan tahdon, henkilökohtaisten valintojen jne. vuoksi - usein on parasta ottaa aikaa ja astua etäämmälle. Nähkää siunaukset kaikessa, mitä oli.  Antakaa tunnustusta jakamastanne ajasta tiellä. Olkaa kiitollinen kaikesta, mitä jaoitte. Antakaa tuolle ihmiselle todellinen tai kuviteltu halaus ja sanokaa hänelle hyvästit.
 
Elämä kulkee aina. Ajatelkaa, miten täynnä elämänne olisi, jos kaikki jotka olette koskaan kohdanneet syntymästänne lähtien, olisivat edelleen aktiivisesti tai henkilökohtaisesti läsnä. Silloinkin kun tienne eroavat jonkun kanssa, jota edelleen rakastatte ja arvostatte, hän pysyy kanssanne ikuisesti. Kaikki hänen upeutensa pysyy …
 
Tietääksenne, minne olette matkalla, teidän täytyy ottaa vähän aikaa silloin tällöin pysähtyä hetkeksi, katsoa sitten taaksepäin ja nähdä, missä olette olleet.
 
Tuo tila antaa teille perspektiiviä siihen, mitä olette käyneet läpi. Ja ottaessanne tuon ajan pohdiskeluun tai lepäämiseen saatatte oivaltaa, että olette kääntyneet kurssista ettekä ole edes huomanneet tai että haluatte tai teidän täytyy mennä toiseen suuntaan. Koska niin paljon on muuttunut, ettei se mihin olitte matkalla, sovi teille enää.
 
Jos menette johonkin sokeasti, on mahdollista, että lopulta osutte seinään.
 
Maavuotenne on ollut hyvin aktiivinen tähän mennessä. Lisääntyneestä auringon toiminnasta huolimatta maaliskuu antaa useimmille teistä vähän taukoa, jos päätätte ottaa sen ja jos haluatte tuon ajan olla itsenne kanssa, pohdiskella. Muuten on suuri mahdollisuus, että olette niin kiireinen kuin haluatte.
 
Se mitä massat ja kollektiivi ovat kokeneet tähän mennessä tänä vuonna, on vain jäävuoren huippu. Voitaisiin sanoa, että jos jostain kuulu mitään uutisissa, ei merkitse, ettei mitään tapahdu.
 
Silloin kun otatte vähän aikaa arvioida, missä olette olleet, löytää itsenne kartalta ja saada tolkkua kaikesta, voi olla hyvin vaikeaa ja sydäntä särkevää käsittää, että hyvinvointinne vaatii teitä muuttamaan kurssia ja ottamaan askelia sen tekemiseksi. Kuitenkin sydämenne ja sielunne tietää, mitä tarvitsee tehdä - niiden seuraaminen vaatii usein rohkeutta. Ette voi elää toisten odotuksiin perustuen.
 
Toiset tekevät omat valintansa, jotka eivät liity mitenkään teihin, mutta niillä on silti vaikutusta teihin - siihen miten tarkastelette suhdettanne heidän kanssaan. Tämä vuorostaan johtaa teidät tekemään omia päätöksiänne, missä on myös kyse vain teistä - missä olette, missä seisotte ja minne olemuksenne kertoo, että teidän täytyy mennä …
 
Kaikki suhteet ovat tanssia. Ja tanssitte monien ihmisten kanssa samaan aikaan läpi elämänne. Kaunis, monisyinen ja herkkä joukko askelia, hyppyjä, käännöksiä ja kumarruksia. Tiettyinä ajankohtina uusia ihmisiä valssaa sisään, kun taas tuttuja kasvoja liukuu pois.
 
Tässä tanssissa on nimittäin monia tempoja ja kun rytmi vaihtuu, niin vaihtuvat myös jotkut tanssipartnerinne. Sillä ne jotka seuraavat eri rytmiä, lähtevät pois löytääkseen toisia, joiden rytmi sopii yhteen heidän kanssaan … aivan kuten tekin teette.
 
Muistakaa, että jos putoatte pois tahdista jonkun kanssa, ei merkitse, että niin on aina. Elämä on suuri tanssisali. Olkaa avoin äärettömille mahdollisuuksille. Joku arvostettu tanssipartneri voi pyöriä ympäri ja palata elämäänne hymyillen opittuaan askeleet, joita hän tarvitsee jatkaakseen pyörähtelyä teidän kanssanne.
 
Erilaiset ihmiset tekevät erilaisia valintoja. Ja nämä samat valinnat voivat joko tuoda epäharmoniaa kahden ystävän välille tai uudet ihmiset harmoniaan.
 
Elämä on sellaista. Se aaltoilee tuodakseen teille sen, mitä tarvitsette. Mutta joskus alatte riidellä, koska se mitä haluatte elämältä ja ihmisiltä, on niin erilaista, kuin mitä teille esitellään. Ja se tosiasia, että elämä on usein enemmän harmoniassa sen kanssa, mitä tarvitsette (oppiaksenne, kasvaaksenne, täyttääksenne tehtävänne, tarkoituksenne tai sopimuksenne, siirtyäksenne eteenpäin, ollaksenne kuka teidän on tarkoitus olla …), ei tee yhtään helpommaksi sitä, mitä opitte "tauon" aikana.
 
Toisinaan on suorastaan haastavaa hyväksyä se, mitä on. Toiset tekevät valintoja, jotka ovat harmoniassa heidän olemuksensa, polkunsa, oppituntiensa jne. kanssa. Ja joskus tuo päätös ohjaa heitä poispäin teistä. Tai oma selkeytenne olemuksestanne tai tehtävästänne saa teidät käsittämään, että on aika erota oman itsenne vuoksi.
 
Ja vaikka se näyttäisikin jonkun vialta, useimmiten se ei ole. Tönäisy tai potku persuuksille tulee monessa muodossa ja koossa ja usein se vaikuttaa useampaan ihmiseen. Avaimena on olla kiitollinen sekä ajasta, jonka on kulkenut jonkun kanssa ja tienne eroavat ehkä nyt, että jääneestä tilasta, mikä sallii jonkun tai jonkin uuden tulla sisään. Hyvin usein uusia matkakumppaneita ilmestyy, kun vanhat hämärtyvät kaukaisuuteen. Tämä on elämän ympyrä, elämän kierto.
 
Kun ottaa aikaa astua sivuun ja antaa tomun laskeuta, se paljastaa usein monia arvokkaita lahjoja, malleja ja informaatiota. Teidät palkitaan suuresti, kun keräätte rohkeutta ottaa tuon askeleen ja sallitte silmienne ja sydämenne sopeutua.
 
Kun ottaa aikaa silloin tällöin järjestäytyä uudelleen, vetää henkeä ja nähdä, miten ja missä olette olleet, se voi tehdä elämäntanssistanne paljon nautinnollisempaa ja iloisempaa. Voihan liian nopea tanssiminen saada pään pyörälle.
 
Kaikki suuret elämäntanssijat tietävät, että ajan ottaminen kehonsa ja sielunsa parantamiseen ja uudistamisen tekee heistä vielä parempia.
 
Lepo ja tauko ovat todella vahvoille ja rohkeille … riippumatta siitä, mitä toiset ehkä sanovat.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >