HomeViestejäGaian Totuudentytär24.2.2012 - Elämän palapeli

24.2.2012 - Elämän palapeli

ELÄMÄN PALAPELI
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
24.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Elämäsi on sinun. Voit jakaa sen toisten kanssa. Se voi olla punoutuneena yhteen monien muiden elämien kanssa. Mutta loppupeleissä se kuuluu aina sinulle.
 
Myriadeilla valinnoilla ja päätöksillä joita teet - sekä tietoisesti että tiedostamatta - on vaikutusta siihen.
 
Niin on myös niillä sielusopimuksilla (joillakin on eri sana niille), jotka olet tehnyt. Näillä sopimuksilla olet ilmoittautunut erityisiin oppitunteihin, tehtäviin, kokemuksiin ja niitä ovat kanssasi tehneet usein ihmiset, jotka tunnet tai et tunne. Sama kokemus, tunne tai tilanne voi ilmestyä uudestaan ja uudestaan, usein korostuen jos tiettyä sopimusehtoa ei täytetä - riippumatta niistä syistä, miksi sopimusodotuksia ei toteutettu.
 
Kaikki nämä valinnat ja sopimukset on linkitetty yhteen. Kuitenkin sinun on joskus konstikasta nähdä miten tai miksi. Ne kaikki ovat johtaneet sinut siihen, missä olet tänä päivänä, riippumatta siitä näetkö, miten kaikki riippuu kaikesta.
 
Vaikka suuri osa elämästäsi näyttää olevan kontrollisi ulkopuolella, hyvin paljon siitä on ollut, on ja tulee aina olemaan käsissäsi. Sinun on vain vaikeaa nähdä sitä fyysisillä silmillä ja yhteiskunnan ja kasvatuksesi suodattimilla.
 
Viime itsetutkiskelukuukaudet ovat avanneet Viestintuojan silmät oman elämänsä tai sielunsa kehityskaarelle. Hän alkoi äskettäin nähdä hyvin selvästi ne kartat elämässään, mitkä toivat hänet tähän hetkeen ajassa. Nyt hän tajuaa tarkkaan, miten kokemukset ja tapahtumat toteutuivat - upeat, hyvät, pahat ja rumat - vielä syvemmällä tasolla kuin aiemmin, perustuen siihen uuteen oivallukseen ja viisauteen, mitä hänen elämäänsä tuli.
 
Ketään osallista ei tuomita. Kaikki tekivät sen, mitä heidän täytyi. Ja vaikka te kaikki allekirjoititte ja kättelitte sielutovereiden kanssa, ennen kuin palasitte maan päälle kehoon ja sovitte oppitunneista ja tehtävistä, teille ei koskaan kerrottu, miten asiat kehittyisivät.
 
Tieto tietyistä asioista etukäteen muuttaa energiaa, mikä vuorostaan muuttaa tapahtumia. Useimmiten on parasta olla tietämättä tai muistamatta asioita ihmistasolla. Toisaalta sielusi on aina asioiden tasalla.
 
Eikä tässä ole kyse myöskään menneisyydessä käymisestä, erilaisten päätösten tekemisestä ja paluusta nykyhetkeen. Miten tunnistaisit nykyisyyden, jos palaisit muuttamaan asioita menneisyyteen? Ymmärryksen saaminen kaikesta mitä olet (ja mitä olet ollut), antaa sinulle syvemmän näkemyksen tai kuvan elämästäsi ja itsepintaiset solmut purkautuvat taianomaisesti elämästäsi.
 
Elämäsi on moniulotteinen ja monikerroksinen palapeli. Kun saat jonkin palapelin valmiiksi, lisää seikkailuja odottaa sinua toisella tasolla.
 
Ja joskus luulet saaneesi loppuun yhden tason, joten kiipeät tikapuita seuraavalle tasolle. Mutta kun katsot alaspäin valmista työtäsi, huomaat, että joitain paloja on hävinnyt, kun kiipesit ylöspäin, ja uusia paloja on ilmestynyt asetettavaksi oikeaan paikkaan. Niinpä kapuat alas ja laitat uudet palat paikoilleen. Sitten kaikki loksahtaa paikoilleen, kun katselet valmista mestariteostasi sen seuraavan tason perspektiivistä, mikä sinun nyt täytyy selvittää.
 
Nimittäin et saa kaikkea informaatiota kerralla. Olemme maininneet tästä aiemmin. Vasta sitten kun jokin informaatio-osasi on integroitu, saat lisää näkemystä tai selkeyttä. Ja joskus asiat sotkeutuvat vähän. Tai tarkemmin sanottuna, työstät jotain saamallasi informaatiolla vain oivaltaaksesi lisäinformaation tullessa, että olet haukkunut väärää puuta.
 
Tämä on normaali osa elämääsi. Sinun on vain pysähdyttävä, määritettävä sijaintisi ja alettava sitten etsiä oikeaa puuta. Olet silti saanut arvokasta näkemystä tuolla toisella puulla, mikä palvelee sinua jossain kohtaa. Et ole hukannut aikaasi. Kaikella on (suurempi) tarkoitus - näet sen tai et.
 
Hyvin monet asiat elämässänne ovat kuin "Raadonsyöjä metsästää" -peliä (suom. huom. pelaaja kerää lueteltuja esineitä tai kuvia niistä). Teille ei vain aina kerrota, mitä teidän pitäisi etsiä. Se johtuu pääasiassa siitä, että haluamme teidän olevan tarkkaavaisia kaiken suhteen sen sijaan, että keskittyisitte yhteen asiaan.
 
Tapahtumia ilmenee monilla tasoilla, joten teidän on annettava elämälle (tai informaatiolle tai opetuksille) aikaa upota ja rantautua. Tarttumalla siihen ilmassa ja laittamalla sinne, mihin luulette sen kuuluvan, aiheutatte usein sotkua mysteeripalapelissänne ja se hidastaa prosessianne ihmisenä …
 
Kyllä, joskus teidän on liikuttava nopeasti, mutta se ei merkitse, että teidän täytyy rynnätä.
 
Ja sinä olet se, joka laittaa palapelisi palat oikeille pakoilleen. Elämässäsi olevat voivat tarkkailla ja osoittaa asioita auttaakseen sinua matkan varrella, mutta sinun pitäisi olla ainoa, joka koskettaa paloja ja laittaa niitä yhteen. Sinun täytyy ottaa aikaa laittaaksesi kaikki palat yhteen itse, jos haluat integroida oppituntisi ja täyttää sopimuksesi.
 
Vältä siis houkutusta koota jonkun toisen palapeli, silloin kun hän käy vessassa tai kokoaa sitä.
 
Kaikki opetukset, parannukset tai muut tukimenetelmät parantavat selkeyttä, mutta joskus oppilas/asiakas tai opettaja/parantaja (tai kumpikin) luulee, että "ammattilaisen" velvollisuutena on korjata kaikki, tehdä kaikki työ. Ei se niin ole.
 
Opettajat, parantajat, neuvonantajat ja muut palveluammattilaiset ovat vain matkaoppaitasi, jotka auttavat sinua ymmärtämään omaa karttaasi. Ja kun kuljet ja marssit matkaasi ja laitat palapelisi paloja yhteen itse, näe, missä yksi taso tai ulottuvuus loppuu ja toinen alkaa.
 
Sinulla on erittäin paljon sisälläsi ja omassa ympäristössäsi. Mutta yhteiskunta tai ne, jotka eivät halua sinun olevan (jostain syystä), haluavat löytää tapoja saada sinut tuntemaan, että sinulta puuttuu jotain, ettei sinulla ole riittävästi tai ettet ole riittävä. Sinä olet ja sinulla on kaikki, mitä tarvitset.
 
Vietettyään kauan aikaa tietyllä palapelinsä tasolla Viestintuoja näki, miten paljon hänellä oli ja mitä voitiin järjestää uudestaan (tai käyttää eri tavalla) auttamaan häntä, kun hän siirtyi seuraavaan tehtävään, ja mistä täytyi päästää irti tuon tason loppuunsaattamisessa tilan tekemiseksi sille, minkä tarvitsi tulla hänen elämäänsä seuraavaa askelta varten.
 
Niin kauan kun olette täällä kehossa, teillä on työtä tehtävänä.
 
Silloin kun opitte, miten ollaan ihmisolento, tuo työ tulee tehtyä silmänräpäyksessä. Varmasti teidän täytyy joskus räpytellä melkoisesti, ennen kuin pääsette sinne, missä teidän täytyy olla, mutta tuo tehtävä tai työ tulee silti suoritettua. Aaltoilette elämän läpi aistien, missä läsnäoloanne tarvitaan.
 
Muutos on jatkuvaa. Niin kauan kuin olette täällä, on muutosta.
 
Tämä on elämää. Ette kuule puiden, lintujen tai auringon valittavan. Niiden olemassaolo ei ole koskaan samaa, kuitenkin ne aivan ovat.
 
Anna itsellesi aikaa olla, elää, nauttia elämästä ja kerätä palapelisi kaikki palat, kun ne laskeutuvat sinne, minne sattuvat laskeutumaan.
 
Elämä tai todellisuus on usein kummallisempaa tai vaikeampaa uskoa kuin fiktio. Monet asiat, mitä elämässäsi tapahtuu, eivät voisi koskaan olla elokuvassa, sillä monilla olisi vaikeuksia uskoa sitä, mitä olet käynyt läpi.
 
Muista, että olet elämäsi junankuljettaja. Päätät, milloin mennään täyttä höyryä eteenpäin, milloin on aika pysähtyä tankkaamaan tai lepäämään ja milloin sinun täytyy väistää tulevaa liikennettä tai mennä sivuun päästääksesi nopeammat junat ohi.
 
Luota itseesi siinä, milloin tuntuu oikealta puhua, toimia, pysyä hiljaa, pysähtyä, olla tekemättä mitään. Olet ainoa, joka tietää tarkkaan, mitä käyt läpi elämäsi kaikissa puolissa ja ulottuvuuksissa.
 
Pidä kiinni palapelisi paloista, kuin myös elämästäsi - ne ovat sinun ja yksin sinun.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >