HomeViestejäGaian Totuudentytär16.2.2012 - Läsnäolon piirteet

16.2.2012 - Läsnäolon piirteet

LÄSNÄOLON PIIRTEET
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
16.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kullakin teistä on erilaisia syklejä: sosiaalinen vaihe, pohdiskeluvaihe, pesänrakennusvaihe, siivoamisvaihe, keräämisvaihe … Nämä syklit ovat samanlaisia keskuudessanne, mutta malli tai ajoitus vaihtelee riippuen siitä, kuka olet.
 
Tietoisuus (läsnäolo) sallii sinun havaita syklit tai mallit, silloin kun ne ilmestyvät. Kun olet läsnä, tunnistat, mikä niistä ns. piipahti käymään. Jos näet jonkin hyvän tai positiivisen muutoksen, lisäyksen tai poistamisen piirteen elämässäsi, mutta et ole vielä valmis etenemään, pane se vain merkille sydämessäsi seuraavaa kertaa varten, kun sykli ilmestyy elämääsi. Kun energia voimistuu ja liikkuu taas kerran ympäri, saatat löytää itsesi taas sellaisesta syklistä.
 
Viestintuoja on ollut puhdistamistuulella - järjestellyt kalusteita, siivonnut kaappeja, hankkiutunut eroon tavaroista, jotka eivät enää tunnu häneltä. Vaikka suurin osa esimerkeistä tai analogioista viittaa siivoamiseen, pane vain merkille, että käsitteet voidaan siirtää mihin tahansa sykliin, missä ehkä olet.
 
Jos sinäkin olet puhdistamistuulella, jotkut tavarat tai tekijät joista sinun oli vaikea erota aiemmin, irtoavat helposti tällä kierroksella. Nimittäin on jokin asia tunnistaa, ettei jokin heijasta sitä, kuka oikeasti olet, ja aivan toinen asia olla todella valmis tekemään niin. Ne ovat vain saman prosessin kaksi askelta.
 
Jonkin näkeminen haluttuna, mutta epäajankohtaisena toimintana saa ns. pallon pyörimään. Vaikka mitään ei tehdä fyysisessä maailmassa, paljon tapahtuu näkymättömässä maailmassa. Askel kerrallaan. Kunnioita aina omaa rytmiäsi. Se mitä toiset ajattelevat tai uskovat, on epäoleellista.
 
Omaisuus - joko hankittu tai saatu - on paljon enemmän kuin fyysinen puolensa. Tiedätte sen, mutta teillä on taipumus unohtaa tuo tosiasia.
 
Niiden vaatteiden tai tavaroiden hävittäminen jotka vievät tilaa ja joihin liittyy muistoja, tuovat esiin paljon tunteita. Omaisuus kerää sekä fyysistä että tunnepölyä, mikä usein painaa teitä alas.
 
Viestintuoja on kulkenut puhdistamis-, siivoamis- ja virtauksen järjestelysyklin läpi. Sen pitkän olemisajan (tekemättömyysajan) jälkeen missä kaikki tapahtui näkymättömässä maailmassa, Viestintuojan on tullut aika saada asiat kiertämään näkyvässä maailmassa.
 
Vaikka hän tekee, tämä on erittäin paljon olemisharjoitusta. Sillä kaikki mikä mahdollistaa teille aaltoilun seuratessanne elämää, on olemista. Ja tämä harjoitus on antanut hänelle paljon näkemystä.
 
Sillä hänen ollessaan täysin läsnä, kommunikointimme on selkeintä. Sama pätee sinulla. Ei välttämättä meidän kanssamme, vaan korkeamman itsesi ja minkä tahansa tietoisuuden kanssa, mikä on osa olemassaoloasi täällä maan päällä.
 
Olette ehkä panneet merkille, että paljon asioita tapahtuu näkymättömässä maailmassa, joten olemme hiljaa fyysisessä maailmassa, silloin kun asiat asettuvat tai tapahtuvat. Päivä ja yö tapahtuvat samaan aikaan, mutta eri paikoissa, jos tiedätte, mitä tarkoitamme.
 
Kuitenkin ihmisinä teidän usein tarvitsee muuttaa asioita ympärillä ja järjestellä elämäänne uudelleen, silloin kun näkymättömässä maailmassa on toiminnan hyörinää. Se tasapainottaa asioita. Antaa teille vakauden tuntua. Mutta te ette ole aina läsnä, kun käytte liikkeitä läpi.
 
Maadoittuneena ja keskuksessa oleminen on oleellista aktiivisina aikoina. Se sallii teidän pysyä tai olla läsnä.
 
Ja läsnäoleminen on paljon enemmän kuin oleminen kehossa jossain tiettyyn aikaan.
 
Nimittäin yksinomaan se, että olette fyysisesti jossain, ei merkitse, että olette oikeasti siellä. Täydellinen ja todellinen läsnäolo vaatii teitä olemaan 1) läsnä paikassa (missä olettekin), 2) läsnä kehossanne ja sydämessänne ja 3) läsnä läsnäolevassa hetkessä.
 
Riippumatta siitä, mitä teette, todellinen läsnäolo vaikuttaa maailmaanne.
 
Esimerkiksi, miten läsnä olit, silloin kun maksoit niistä kotitaloutesi tavaroista, joiden ostamista kadut tai joiden osalta olisit toivonut odottavasi?
 
Sellaisten asioiden katuminen voi saada sinut pitämään kiinni asioista, joista sinun todellisuudessa pitäisi päästää irti. Katumus on kuitenkin myös hyvä asia. Se on merkki siitä, että palasit kotiin ja kolme läsnäolon piirrettä on voimassa.
 
Silloin kun yksi (tai useampi) läsnäolon piirre puuttuu, saat vaatteita, joita et koskaan käytä (mutta pidät niistä kiinni syyllisyydestä), ostat ruokaa, joka joskus maistuu hyvältä, muttei ole hyvää sinulle, teet ostoksia, joihin sinulla ei oikeastaan ole varaa, joudut typerään onnettomuuteen tai riitaan jne.
 
Jokainen teistä on eksynyt joskus hetkeksi toimintaan omassa elämässänne. Voitte eksyä taas tulevaisuudessa, jos unohdatte kiinnittää huomiota ja olla täysin läsnä. Mitä sitten jos eksyitte (tai eksytte)? Tärkeää on, että olette tässä ja nyt - paikassa, kehossa ja ajassa.
 
Silloin kun olet tietoinen näistä kolmesta läsnäolon piirteestä ja täysin läsnä täällä, tiedät, oletko astunut johonkin sykliin - ja mikä se on. Sitten yksinkertaisesti virtaat sen kanssa sen sijaan, että taistelet itsesi kanssa sopiaksesi ihmisen keksimiin sosiaalisiin sovinnaisuussääntöihin.
 
Niin kummalliselta kuin se näyttääkin, huonekalujen uudelleenjärjestely ja sellaisten tavaroiden poisheittäminen, joita ei tarvita, haluta tai joista ei pidetä, on itsestään huolehtimista ja itsensä rakastamista. Hoivaatte jatkuvasti muuttuvaa olemustanne. Niin yksinkertaista se on.
 
Esimerkiksi siirrätte ja muutatte asioita ympärillänne palauttaaksenne virtauksen tai lisätäksenne sitä ja tehdäksenne tilaa fyysisessä (näkyvä) ja energeettisessä (näkymätön) maailmassanne muutokselle, kasvulle ja uusille asioille.
 
Kuten aina, kunnioittakaa mukavuuttanne, silloin kun kyse on omaisuudesta eroamisesta (tai ajan viettämisestä yksin tai ihmisten kanssa, kokoontumisesta jne.). Teidän pitäisi tuntea olonne maadoittuneeksi, luottavaiseksi ja varmaksi, silloin kun poistatte tavaroita elämästänne. Vaikka hankkiuduttekin eroon kamasta, poisheittämisen pitäisi saada olonne tuntumaan eheältä, ei tyhjältä.
 
Kuten olemme juuri maininneet, käytte läpi eri syklejä. Missä tahansa vaiheessa oletkin, seuraa kehoasi ja henkesi vinkkejä.
 
Jos et ole valmis päästämään irti jostain - riippumatta siitä, miten typerältä sinusta tuntuu tarve pitää siitä kiinni - sn läsnäoloa vaaditaan edelleen jollain tasolla auttamaan sinua asioiden järjestelyssä tai jonkin ymmärtämisessä itsestäsi, mikä auttaa vapauttamaan sinut - sitten kun on aika.
 
Ei koskaan tiedä, ehkä ensi kerralla olemuksesi on käynyt läpi tarpeellisen transformaation tuon tavaran lähtemiseksi. Tiedät sen. Jokin loksahtaa. Ymmärrät jotain, mikä on kartellut sinua, ja olet tyytyväinen, että pidit tuon tavaran - ja vielä onnellisempi poistaessasi sen elämästäsi, koska tiedät, että oikeasti tuolla tavaralla oli vähän tai ei mitään tekemistä itse asian kanssa. Anna vain asioiden olla. Olet valmis, sitten kun olet.
 
Itsesi salliminen olla omassa ajassasi ja omalla tavallasi on valtava osa prosessia.
 
Sen olennon kunnioittaminen, joka olet, on äärimmäisen rauhoittavaa sielullesi. Sen kunnioittamattomuus merkitsee itsesi lyömistä.
 
Olet ainoa, joka on elänyt sinun elämäsi sinun perspektiivistäsi. Vaikka olet aina ollut paikalla, et ehkä ole aina ollut täysin läsnä. Joskus pidät kiinni asioista, koska ne muistuttavat sinua jostain hetkestä, jolloin olit täysin läsnä tai jolloin eksyit toimintaan.
 
Et voi päästää näistä tavaroista irti vielä, koska joitain pisteitä puuttuu, jotta kaikki yhdistyy ja näet suuren kuvan.
 
Anna itsellesi aikaa kaikkien niiden ilmestymiseen elämässäsi. Silloin kun annat itsellesi lahjaksi aikaa ja läsnäoloa, irtipäästämisestä tulee tuulahdus, koska silloin se muuttuu henkilökohtaiseksi valinnaksi ulkoisen komennon sijasta.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >