HomeViestejäGaian Totuudentytär3.2.2012 - Rohkeus olla

3.2.2012 - Rohkeus olla

ROHKEUS OLLA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
3.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Saimme kysymyksen liittyen fyysisiin oireisiin, jotka liittyvät ylösnousemukseen, auringonpurkauksiin jne., erityisesti polttavaan tunteeseen kielessä ilman fyysistä syytä.
 
Se on erinomainen kysymys. Tuohon kysymykseen ei ole tarkoitus kuitenkaan vastata tämän Viestintuojaolennon kautta.
 
Nimittäin koko tietoisuus, universumi ja kaikki (ja sen yli) on hyvin valtava. Yritys kattaa se kokonaan tai tietää kaikesta on ylivoimainen.
 
Tällä foorumilla olemme jakaneet viestejä olemisesta, itsensä voimaannuttamisesta, henkilökohtaisesta mestaruudesta, itsensä rakastamisesta jne. Vaikka on totta, että olemme toisinaan huomauttaneet eri oireista, jotka liittyvät luonnon tai energeettisiin tapahtumiin, se on tapahtunut erityisesti (itsensä) opettamisena. Saamaan teidät käsittämään kaiken keskinäisen yhteyden, saamaan teidät näkemään tai tajuamaan, että elämä tai oleminen on paljon enemmän, kuin mitä teidät on kasvatettu uskomaan.
 
Halusimme teidän tietävän, ettei kaikki, mitä tunnette, ole teidän. Tuon tosiasian tietäminen on teille hyvin tärkeä ollaksenne ja antaaksenne olla.
 
Voitaisiin sanoa, että ylösnousemus on Viestintuojan osaston tai toimivallan ulkopuolella. Hän aisti sen saadessaan tuon kysymyksen. Häntä revittiin vastausvelvollisuuden ja sieluharmonian välillä. Kysyjä todella ansaitsee vastauksen, muttei hänen kauttaan.
 
Vaatii rohkeutta sanoa "ei" johonkin, minkä tiedät aivan hyvin voivasi tehdä, mutta joka on epäharmoniassa olemuksesi kanssa.
 
Jos kysyjä istuu kanssamme hetken hiljaisessa tilassa, häntä opastetaan kohti vastausta. Istumisaika on ns. saamaan asiat liikkeelle. Tuon henkilön täytyy olla vain avoin kaikille äärettömille tavoille, joilla vastaus voi ilmestyä - mikä tahansa muoto on paras tuon ihmisen vastaanotettavaksi.
 
Osa olemista on sen tietäminen, mikä on juurtuneena sieluusi, ja sen tunnistaminen, että jokin ei ole. Ryhtyminen johonkin, mikä osuu sielupolkusi ulkopuolelle, estää sinua todellisuudessa olemasta ja tukkii virtauksesi - on se sitten jonkin henkisen menetelmän opiskeleminen (koska joku toinen sanoi, että sinun pitäisi), yritys opettaa jotain tekniikkaa (mikä palvelee sinua hyvin, mutta jotenkin se on tarkoitettu vain sinun käytettäväksesi), työskenteleminen mahtavassa projektissa (antaaksesi jollekin rakkaallesi apua aistiessasi, ettei se ole oikeastaan sinua) jne.
 
Vaikka aika onkin harhaa, päivässäsi on vain tietty määrä tunteja. Käytä tuo aika viisaasti. Olemiseen. Virtaamiseen. Kasvamiseen. Rakastamiseen. Nauramiseen. Elämästä nauttimiseen. Palvelemiseen …
 
Vain selkeyden vuoksi, Viestintuoja ei ole lopettamassa päivätyötään "ollakseen". Ensinnäkin, hän "on" jo täyttäessään kaikkia maallisia velvollisuuksiaan. Lisäksi oppiminen olemaan omassa ajassaan sallii hänen aaltoilla hyvin stressaavassa ja vaativassa työympäristössä. Mutta koska hän on tehnyt tuon sitoumuksen olla, työssä oleminen on ollut hyvin poikkeuksellista.
 
Velvollisuuksistasi ja vastuistasi huolehtiminen on osa olemista. Kuitenkin silloin kun olet, näiden maallisten askareiden suorittaminen tuntuu kuin valssin tanssimiselta - myös vessaa jynssätessä.
 
Tiedämme, että olette täällä auttamassa ja palvelemassa. Ja että monet teistä suostuvat auliisti (melkein) kaikkiin pyyntöihin, mitä eteenne tulee, silloinkin kun se estää olemistanne. Itsenne viimeiseksi laittaminen ei ole koskaan hyvä ajatus.
 
Olemisessa on kyse virtaamisesta. Silloin kun virtaatte, asiat tulee tehtyä jokseenkin itsestään olemisenne kautta.
 
On ok sanoa "ei" johonkin pyyntöön. Teille jotka olette täällä palvelemassa, on hyvin haastavaa sanoa "ei". Usein pelkäätte tuottavanne pettymyksen toisille tai itsellenne. Teillä on taipumusta pelätä, että jos torjutte jonkin pyynnön, asiakkaan, projektin … universumi laittaa teidät tuhmien listalleen ja lähde ehtyy.
 
Hoidatko oikeaa lähdettä?
 
Jos hoidat, sano todella "kyllä" (melkein) kaikelle - miltä tuntuu? Silloin kun lautasesi vuotaa yli, saatko itse asiassa tehtyä mitään? Vai vietätkö vain koko aikasi varmistaen, ettei mitään putoa pois tuolta lautaselta? On melko vaikeaa olla mitään, silloin kun yrittää ankarasti tyydyttää kaikkia, sanoen samalla "ei" omalle olemuksellenne/olemisellenne.
 
Muistakaa niiden kaikkien pyyntöjen osalta, joille sanotte "ei", koska ne eivät ole harmoniassa sielutarkoituksenne kanssa, että on itse asiassa paljon ihmisiä, joiden olemus on tarkoitettu niiden täyttämiseen.
 
Sanomalla "ei" jollekin, mikä on epäharmoniassa tarkoituksenne kanssa, ette tue ainoastaan itseänne olentona, varmistaen virtauksenne, vaan annatte myös toisille tilaisuuden olla itsensä, täyttää oman olemisensa/olemuksensa sielutarkoitus.
 
Silloin kun ihmiset tulevat luoksenne hakemaan apua ja tajuatte, että te ette oikein sovi heidän tarpeeseensa, niin ette ehkä aina tiedä, kuka osaa antaa heille sen, mitä he tarvitsevat, mutta usein teillä on jonkin idea siitä, mihin opastaa heidät. Tien näyttäminen toisille on hyvä elämänvirran kannalta.
 
Ihmisiä voi tulla luoksenne sen henkilökohtaisen työn vuoksi, mitä olette tehneet. Tiedätte, että on monia polkuja, jotka johtavat olentoja perimmäiseen määränpäähän. Kiittäkää heitä luottamuksesta, sitten olkaa uskollinen itsellenne ja heille.
 
Jos aistitte, että teidän kahden sielut ovat harmoniassa, antakaa heidän kulkea kanssanne niin kauan, kun on tarkoitus. Muuten informoikaa heitä muista mahdollisista reiteistä ja ohjatkaa heidät mahdollisten oppaiden luo, jos tunnette ketään.
 
Et voi olla kaikkea kaikille. Voit kuitenkin olla kaikkea, mitä olet.
 
Anna tämän viestin olla kanssasi jonkin aikaa.
 
Haluamme teidän vain ymmärtävän, miksi tai että harvoin annamme teille sen, mitä haluatte, vaan annamme sen sijaan sen, mitä olemuksenne tarvitsee.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >