HomeViestejäGaian Totuudentytär1.2.2012 - Täällä oleminen

1.2.2012 - Täällä oleminen

TÄÄLLÄ OLEMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
1.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun asut tässä kehossasi, varmista, että kumpikin jalkasi pysyy maassa. Itse asiassa kiinnitä huomiota siihen tunteeseen, kun jalkasi osuvat (lempeästi) maahan kävellessäsi. Tai ole tietoinen jaloistasi lattialla tai takamuksestasi istumassa tuolilla. Tuo tietoisuutesi takaisin kehoon, jotta olet täysin läsnä (täällä) koko ajan.
 
Kyllä, paljon ilmentymistä tapahtuu näkymättömässä maailmassa. Henkesi tai sielusi on ehkä siellä, mutta fyysinen kehosi on täällä maatasolla. Kun ilmaiset aikomuksiasi, jotka menevät näkymättömään ulottuvuuteen ennen palaamistaan konkreettiseen maailmaan, sinun täytyy olla täällä, kehossa ja läsnä olevassa hetkessä.
 
Huolehdi kehostasi. Ruoki ja nesteytä sitä hyvin. Liikuta sitä niin, että liikkeesi ovat mahdollisimman virtaavia. Anna kehollesi kaikki, mitä se tarvitsee palvellakseen sinua. Niin hyvin kuin se voi.
 
Usein pysäytät itse itsesi. Kutsu niitä huonoiksi tavoiksi. Henkilökohtaisiksi tukoksiksi. Entiseksi karmaksi. Huonoiksi organisointitaidoiksi. Pakkomielteeksi katsella televisiota.
 
Useimmiten tiedät, mitä tarvitset. Sinulla on vain taipumus "hairahtua" ja unohtaa tehdä asioita, jotka auttavat sinua olemaan. Mikä osasi ei halua olla? Miksi se on niin hyvä sekoittamaan sinut? Mitä voit tehdä rakastaaksesi tuota osaasi, sisäistä sabotoijaa, ja elääksesi täydellisessä harmoniassa kehossasi?
 
Kaikille ei ole annettu lahjaksi tervettä tai täysin toimivaa kehoa. Ja tällä planeetalla on edustettuna koko kirjo älyllisiä kykyjä.
 
Tiedä kuitenkin, etteivät sinua rajoita mielesi tai kehosi kyvyt (tai niiden puute). Itse asiassa olemme nähneet olentoja, joilla on "vähäisemmät" (yhteiskunnan nimitys, ei meidän) kehon tai mielen kyvyt ja jotka ovat paljon taitavampia ja kykenevämpiä elämään ja olemaan täysin täällä kuin useimmat heidän "täysikykyiset" vastineensa.
 
Aktiivinen olemisentila sisältää paljon tekemättömyyttä, kuitenkin saavutatte usein paljon vain ollessanne. Tätä tilaa on hyvin haastavaa kuvata. Silloin kun poistatte kaikki ajan haaskaajat ja ajanvietteet ja vain virtaatte, taika näyttää toteuttavan asioita ja teille jää paljon vapaata aikaa olla.
 
Ja vain se, että näytätte oikeanlaiselta, ei merkitse, että olette sitä. On monia liikemaailman ihmisiä jotka ovat eksperttejä olemaan ja elämään mielen, hengen ja kehon harmoniassa, kun taas on paljon "henkismielisiä" ihmisiä, jotka ovat tuskin paikalla (liikaa mukana henkimaailmassa) tai jatkuvassa kaaostilassa (koska he ottavat jostain syystä itselleen asioita, jotka kuuluvat toisille).
 
Niin kummalliselta kuin tämä ehkä näyttääkin, teidän on tuotava tietoisuutenne kehoon, perustaan. Se palvelee kahta tarkoitusta. Se tuo teidät tänne - läsnä olevaksi paikkaan ja kehoon - ja se lopettaa ajattelunne tai hidastaa sitä, jotta voitte olla. Ajattelette aivan liikaa. Ja silloin kun olette mielessänne, ette ole oikeastaan läsnä täällä maatasolla.
 
Viestintuojalla on ollut kummalliset ja aktiiviset pari päivää. Hän virtaa oikein hyvin, mutta työssä virtaus on ollut rauhatonta, ja hänen on ollut korvattava niiden ihmisten aika, jotka ovat epäsynkronissa. Hän aistii, että jotain tapahtuu, muttei pysty saamaan selville sitä, joten hän on maadoittanut, puhdistanut ja keskittänyt itseään enemmän ja minimoinut kontakteja toisten kanssa.
 
On ikään kuin taipumusta mennä kauas päähänsä tai kymmenentuhatta kilometriä ylöspäin henkimaahan. Kummassakin tapauksessa et ole oikeasti täällä.
 
Viestintuojalle se on ollut kuin olemista hämärän rajamailla (hänen viittauksensa). Hän on läsnä paikassa, kehossa ja läsnä olevassa hetkessä. Hän on olemisen tilassa, mutta hän on epävarma siitä, missä kaikki muut ovat, jos tiedätte, mitä tarkoitamme. Hän kaipaa olla ihmisten lähellä, mutta kuitenkin hän on mieluummin yksin. Se vain tuntuu harmonisemmalta tavalta olla.
 
Ottakaa aikaa ja tarkistakaa itsenne. Katsokaa, missä olette, mitä teille tapahtuu ja mikä ehkä vaikuttaa teihin positiivisesti ja negatiivisesti.
 
Paljon asioita tapahtuu. Meistä vain tuntui siltä, että lähetämme teille viestin kysyäksemme, missä olette ja miten olette.
 
Pähkinänkuoressa viestimme on seuraava: vain ne jotka ovat, ovat täällä.
 
Jos et ole, niin miten voit palata tuohon olemisentilaan? Osaat jo olla. Juttuna on, että sinun on estettävä se, mitä itsesabotoijasi kertoo sinulle, ja kuunneltava sydämesi ja korkeamman itsesi ääntä.
 
Ole täällä, tarvitsemme sinut olemaan tänne!
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >