HomeViestejäGaian Totuudentytär29.1.2012 - Olet lahja

29.1.2012 - Olet lahja

OLET LAHJA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
29.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sinä yksilönä olet lahja itsellesi ja maailmalle.
 
Ja lahja joka olet, on monikerroksinen ja se on tarkoitettu avattavaksi kerros kerrallaan.
 
Ns. paperin repiminen niiden kaikkien löytämiseksi kerralla johtaa usein suureen hämmennykseen sekä ymmärryksen ja arvostuksen puutteeseen sitä kaikkea kohtaan, mitä olet.
 
Nimittäin ennen kuin voit edetä seuraavaan kerrokseen, sinun täytyy ensin ymmärtää se osasi, minkä olet juuri paljastanut - on se sitten muisto, viisauden sirpale, taito, langanpätkä, mikä auttaa sinua punomaan yhteen erillisiltä näyttävät tapahtumat …
 
Hiljaisuudessa ja tekemättömyydessä on ääretön arvo. Erittäin paljon tapahtuu, silloin kun ei näytä tapahtuvan mitään.
 
Tauon pitäminen kerrosten välissä antaa sinulle aikaa integroida uuden löydön omasta olemuksestasi ja maailmasta. Se auttaa sinua näkemään, mikä resonoi kanssasi ja mikä täytyy sivuuttaa. Kun kasvat, saatat kaivaa esiin faktoja itsestäsi, jotka eivät enää sisällä totuutta. Nimittäin kaikkea mitä löydät itsestäsi, ei tarvitse pitää. Jos se ei heijasta sitä, kuka olet - nykyinen sinä - miksi pitää kiinni siitä?
 
Tässä matkassasi on kyse muustakin kuin vain vanhojen totuuksien muistamisesta, siinä on kyse myös kaikkien niiden epätotuuksien käsittämisestä, joita olet kantanut mukanasi elämien ajan. Itsen tekijöitä jotka ovat ehkä olleet totta jossain kohtaa, mutteivät ole enää, sekä muita jotka ovat aina olleet valheellisia, mutta ne on kuitenkin saatu näyttämään todelta. Ymmärrätkö, miten valtava olemisen käsite on?
 
Tauon pitäminen kerrosten välillä antaa sinulle myös tilaisuuden maistella sitä, mitä olet juuri paljastanut itsestäsi - ns. aitoja totuuksia. Niitä jotka ovat aina värähdelleet koko olemuksesi taajuutta. Tuo juhlinta johtaa lisäoivalluksiin ja -viisauteen.
 
Olet monitahoinen olento. Siksi meistä tuntuu siltä, että teidän on tärkeää muistaa, miten olla. Jaamme kanssanne sen, mitä pystymme, mutta erittäin paljon teidän on paljastettava itse kerros kerrokselta.
 
Ja vaikka Viestintuoja tietää tarkkaan, mitä tarkoitamme, hänellä ei ole sanoja ilmaisemaan, miten hän kokee olemisen nyt. Hän voi vain sanoa, että mitä tahansa matka olemiseen merkitseekin teille, se on tekemisen arvoinen reissu. Tuokaa pyyhe. (Tämä on ihmisten vitsi, jonka jotkut teistä saattavat tajuta, jos tunnette viittauksen.)
 
Ja koska olette kaikki ainutlaatuisia, opitte räätälöimään tuon ajan itsenne kanssa omiin yksilöllisiin tarpeisiinne ja olemistapaanne sopivaksi. Ilman tuon ajan ottamista, vain kokien, miten ilmiömäinen olette, lahja ei ehkä koskaan tule olemaan.
 
Saatatte elää nopeatahtisessa maailmassa, mutta ryntääminen ei ole luontainen olotila. Tämän pakkomielteen suureen tekemiseen on itse asiassa pakko olla opittu. Ja nyt heiluri heilahtaa takaisin sen muistamiseen, miten ollaan.
 
Mikä tahansa elämäsi henkinen tavoite onkin, sen saavuttaminen voi osoittautua haastavaksi, jos et osaa olla. Olisit hämmästynyt siitä, miten paljon voit saada aikaan päivässä, jolloin vain olet. Ja niin kummalliselta kuin tämä ehkä kuulostaakin, saat aikaan erittäin paljon ollessasi tekemättä mitään. Kaikki vain virtaa tai on. Avaimena on mennä omaa tahtiasi riippumatta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu.
 
Ymmärrämme, että näiden käsitteiden laittaminen sanoiksi on kuin yrittäisi kuvata pilven koostumusta. Anna tämän vain olla jonkin aikaa kanssasi ja katso, resonoiko mikään kanssasi. Päätä sitten, miten haluat olla koko asian suhteen.
 
Tieto toisista kulttuureista, henkisistä harjoituksista, uskomuksista, perinteistä jne. on hyvin tärkeää teille kyetäksenne harjoittamaan myötätuntoa, avoimuutta (tuomitsemattomuus) ja aitoa läsnäoloa (oleminen) toisten kanssa. Kuitenkin ainoa ihminen jota sinun on ymmärrettävä ja jonka on ymmärrettävä sinua, olet sinä.
 
Tuo viimeinen lause ei ole tarpeeton tai järjetön. Se viittaa itsensä ymmärtämiskolikon kahteen puoleen. Se viittaa myös siihen tosiasiaan, että olet niin paljon enemmän, kuin uskot olevasi.
 
Ollaksesi todella sinun täytyy ymmärtää kaikkea, mitä olet. Ja silloin kun "tajuat" itsesi, kaikki virtaa … Antaen myös toisten olla.
 
Jokaisella ihmisellä on samat perustarpeet, joista yksi on ymmärtäminen. Hyvin monet viettävät vuosia, jolleivät elämiä, yrittäen tulla toisten ymmärtämäksi. Kuitenkin vain itse voi todella täyttää tuon tarpeen.
 
Tuossa itsesi ymmärtämisetsinnässä tarvitset toisten apua: opettajien, parantajien, neuvonantajien, ystävien tai muiden. Hyvin usein toiset tajuavat ilmiselviä vihjeitä, jotka jotenkin välttelevät sinua. Ja joskus sinulta puuttuu joitain työkaluja tai tekniikkoja tavoitellaksesi matkaasi tai avataksesi seuraavan kerroksen. Riippumatta siitä, mitä he sanovat, tarkista aina itseltäsi, sopivatko heidän sanansa olemukseesi/olemiseesi.
 
Teidän on muistettava, että vaikka te kaikki tarvitsettekin apua matkanne jossain kohdassa, olette ainoa, jonka on oltava itsenne kanssa, vietettävä aikaa itsenne kanssa ja tehtävä kaikki henkilökohtainen työ ja tutkimus paljastaaksenne ja ymmärtääksenne, kuka olette, mikä lopulta auttaa teitä murtautumaan vapaaksi kaikesta, mikä ei ole teitä, ja pelkästään olemaan.
 
Ollaksenne täysin arvostettu, ymmärretty ja rakastettu, se lahja joka olette olentona, on avattava kerros kerrallaan.
 
Ottakaa siis oma aikanne, maan asukkaat - tuo lahja on sen arvoinen, koska se olet sinä.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >