HomeViestejäGaian Totuudentytär27.1.2012 - Mene virran mukana ...

27.1.2012 - Mene virran mukana ...

MENE VIRRAN MUKANA …
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
27.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jokainen päivä on ainutlaatuinen ja on monia asioita, jotka vaikuttavat päiväsi kurssiin.
 
Saatat nousta samaan aikaan joka aamu, mutta aurinko ei nouse. Sen nousu- ja laskuaika vaihtelee riippuen vuodenajasta ja sen asemasta suhteessa tähän planeettaan. Ja vaikka sen liikerata on aina sama, aktiivisuus sen pinnalla ja ytimessä muuttuu joka päivä.
 
Ihmisenä sinulla on taipumus seurata samaa rutiinia joka päivä - valinnan tai velvollisuuden vuoksi. Sen tavan vuoksi millä yhteiskuntanne on rakennettu, vaistomaista luonnonvirtaustanne (sekä sisä- että ulkopuolellanne) peukaloidaan enemmän ja enemmän, kun teknologianne kehittyy.
 
Sen vuoksi mitä voitte tehdä lajina, unohdatte usein, millaisia olette - että seuraatte luonnon kiertoja, joista olette ehkä tietoinen tai jotka olette täysin unohtaneet.
 
Jokainen teistä noudattaa ns. omaa vuorovesiaikatauluaan, mikä vaihtelee päivittäin - voisimme lisätä.
 
Naisilla on luontaisesti yksi etu. Nimittäin heidän kuukautiskiertonsa tulee ja menee, pitävät he siitä tai eivät. Muistakaa, että naisille jotka seuraavat sitä reittiä, tiede on keksinyt tavan muuttaa tuota luonnollista kiertoa. Ja ne jotka käyttävät ei-kemiallista syntyvyyssäännöstelyä, säätelevät tuota kiertoa itse. Kuitenkin tätä "kuuaikaa" voivat häiritä stressi, sairaus, huono ravinto jne. Eli jos jokin tekijä tulee häiritsemään tavallista virtausta.
 
Koska kaikki on yhteydessä, kaikki luonnonkierrot ja sen yli reagoivat ja vuorovaikuttavat toistensa kanssa jatkuvassa vuorovesiaaltoilussa.
 
Voi olla hyödyllistä tiedostaa, että teillä on henkilökohtainen vuorovesi, mikä nousee ja laskee perustuen omaan rytmiinsä ja vuorovaikutukseensa monien muiden kiertojen tai virtojen kanssa, jotka ovat paljon suurempia kuin ne, jotka ovat mukana päivittäisessä elämässänne.
 
Muistakaa myös, että meneminen tätä luontaista virtausta vastaan, pakottaen itsenne seuraamaan järjestelmää, minkä ihminen on joskus luonut, voi aiheuttaa paljon tuskaa, kärsimystä ja kaaosta elämäänne.
 
On tapa yhdistää nämä virrat. Kunnioita omaa virtaasi, samalla kun navigoit yhteiskunnallisten velvollisuuksien ja vastuiden vuorovedessä.
 
Joinain päivinä kaikki virtaa kauniisti. Henkilökohtainen ja maallinen/universaali vuorovesi ovat ikään kuin synkronissa. Kuitenkin toisina päivinä heräät laskuveteen, kun muu maailma näyttää olevan nousuvedessä. Sinulta menee tovi päästä liikkeelle ja vaikka tekisit mitä, et pysy perässä, koska oma virtauksesi oli jo alussa hidasta ja luultavasti pysyy sellaisena koko päivän.
 
Kun heräät aamulla, ota hetki arvioidaksesi henkilökohtaisen virtauksesi, ennen kuin nouset ylös vuoteesta. Millainen olemuksesi on tänään? Katso, miltä vuorovetesi tuntuu yksinään, ja vertaa sitä kaikkeen muuhun. Sitten sopeutat toimintasi tai olemisesi vauhdin tai intensiivisyyden sitä vastaavasti. Katso, mitä voit järkevästi saada aikaan päivän virtausten perusteella kuluttamatta itseäsi loppuun hitaana päivänä tai uuvuttamatta itseäsi nopeana päivänä.
 
Riippuen siitä, mikä ehkä uhkaa virtaasi, ole tietoinen, että myös toisiin ympärilläsi saatetaan vaikuttaa, mutteivät he välttämättä ole tietoisia siitä. Kuten esimerkiksi kuun tai auringon aktiivisuuspäivinä. Jos sinulla siis on hidas päivä, ulota sama huomaavaisuus mitä annat itsellesi, myös toisiin tavoissasi kohdella heitä. Heidän virtauksensa voi olla vielä hitaampi kuin sinun … ja he melovat hullunlailla, täysin ilman energiaa sen tekemiseen.
 
Auringonpurkaukset ja koronan massapurkaukset häiritsivät ennen Viestintuojaa melkoisesti. Hän edelleen tunsi ne, joita on tapahtunut tällä viikolla. Itse asiassa, eilen aamulla hänestä tuntui kuin vaahtokarkilta. Kuitenkin kaikki se aika, minkä hän on viettänyt vain ollen tässä kuussa, sai hänet tajuamaan hetkessä kaikki virtaukset, joita on rinnakkain, ja se muutti kirjaimellisesti hänen päivänsä kurssia.
 
Hän meni kuitenkin töihin ja teki kaiken, mitä odotettiin, huolimatta rauhattomista virtauksista, jotka vaikuttivat hänen työtovereidensa ja hänen omaan työvirtaansa. Hän tajusi ns. universumin hienon baletin ja ymmärsi lopulta, mitä todella merkitsee kulkea virran/virtojen mukana.
 
Hänellä oli ilmiömäinen päivä, koska hän tunnisti oman virtansa sekoittuvan yhteen kaikkien muiden virtausten kanssa ja tiesi, millä niistä kellua.
 
Voi hyvin. Ole virtaava. Ole.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >