HomeViestejäGaian Totuudentytär23.1.2012 - Itsensä kanssa oleminen

23.1.2012 - Itsensä kanssa oleminen

ITSENSÄ KANSSA OLEMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
23.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Keitä itsellesi kuppi kahvia tai valmista itsellesi kuumaa tai kylmää lempijuomaasi ja vietä muutama hetki suosikkituolissasi tai -paikassasi - niin kauan kuin haluat tai voit.
 
Sinun ei tarvitse meditoida. Vain istu ja nauti omasta seurastasi. Jos huolia tai ongelmia tulee mieleesi, hätistä ne pois ja pyydä tulemaan takaisin myöhemmin - jos on pakko.
 
Haluamme sinun vain saavan vähän hiljaista aikaa itseksesi, jolloin voit tutustua taas itseesi. Jolloin ajattelet vain sitä, miten paljon rakastatkaan tuoliasi, miten mukavaa sinulla on, miten kivaa tämä on, tai nautit vain kahvikupin pitämisestä kummassakin kädessäsi ja löydät nautintoa sen lämmöstä. Tämä hetki on vielä erityisempi, jos kaadoit kahvin lempimukiisi.
 
Juuri tätä Viestintuoja oli tekemässä, nauttien hetkestä, kun keskeytimme hänet. Hän nautti suloisesta sunnuntaiaamuhetkestä ja kahvista käsintehdyssä mukissa, minkä hän oli antanut itselleen lahjaksi ennen uutta vuotta. Muutama vuosi sitten hän alkoi asettaa jonkin teeman vuodelle muutama päivä ennen sen saapumista. Ns. henkilökohtaisen aikomuksen. Se on jokin henkilökohtainen asia. Kerromme teille, että ne teemat jotka hänen sydämensä ja korkeampi itsensä kuiskaavat hänelle, eivät liity mitenkään vuosittaisiin "valtavirta-aiheisiin", jotka voivat olla teille hyvin tuttuja. Niinpä hän ostaa itselleen pikkulahjan, jotain yksinkertaista mikä palvelee käytettäessä tai nähtäessä kauniina muistutuksena tuosta fokuksesta tai aikomuksesta, minkä hän asetti itselleen tuolle vuodelle. Ja hän jatkaa tuon tavaran käyttöä vuoden mentyä.
 
Kyllä, on tärkeää tietää, mitä ympärillänne tapahtuu. Olla informoitu siitä, mitä on tulossa suuntaanne energeettisesti tai muuten. Kuitenkin ulkoiset merkit/vihjeet jotka kuluttavat paljon aikaanne ja energiaanne, voivat johtaa siihen, että lakkaatte kuulemasta sydämenne ja korkeamman itsenne lempeitä kuiskauksia. Tasapainoinen elämä ja säännöllisen maadoittumisen muistaminen on oleellista, jos haluatte välttää tulemista pyyhkäistyksi jonkun toisen virtaan, mikä ei ehkä edes resonoi lainkaan kanssanne.
 
Upea tapa tutustua taas siihen olentoon, mikä olet, on ottaa aikaa istua suosikkituolissasi ja oleskella itsesi kanssa. Näin tiedät aina, millaiselta sinuna oleminen tuntuu, miltä oma energiasi tuntuu. Käsität ehkä, että pärjäät paljon paremmin kuin kuvittelit … tai että olet erittäin väsynyt, mutta olit niin kiireinen, ettet voinut tuntea, millainen olit.
 
Siitä voi nimittäin tulla erittäin kätevää. Näin huomaat nopeasti, kun energia muuttuu, kun värähtelyt sisälläsi ja ympärilläsi kohoavat tai alenevat. Mitä pikemmin käsität, että on kaunis päivä ja sinulla on aikaa kävelyyn, sitä pidempään voit kävellä. Tai mitä pikemmin näet, että päivällisesi palaa liedellä, sitä nopeammin voit pelastaa aterian … tai talosi.
 
Niinpä istuessasi yksin ilahdu kaikesta, mistä nautit juuri tässä hetkessä. Mukavasta tuolista. Erinomaisesta kahvista. Lumisateesta ulkona. Uusista sukistasi, joita rakastat. Ole vain sinä ja nauti tästä olemishetkestä.
 
Tällaiset hetket ovat usein harvinaisia elämässänne. Niin kiivastahtista olemista useimpien teistä on navigoitava. Ja vaikka elämänvirta kotonanne olisikin tasaista ja rentoa, ulosastumishetkellänne kaikki tavallaan nopeutuu. Näyttää olevan niin paljon tekemistä. Niin paljon aikaa tehden ja niin vähän aikaa ollen.
 
Voi olla haastavaa löytää ja tehdä tätä aikaa olla yksin, erityisesti jos teillä on pikkuisia tai perhe. Voitteko puristaa hetken tai kaksi päivässä? Vaikka ainoa aika itsellenne olisi muutama minuutti "istuessanne" vessassa.
 
Ajan ottaminen tilanteenne tarkistamiseen muutaman kerran viikossa voi tehdä teille paljon hyvää.
 
Itsenne kanssa istumiselle, itsenne kanssa olemiselle, ei ole mitään sääntöjä. No, jos on, niin te teette ne, kun kuljette eteenpäin.
 
(Kahvi)tapaamisen ottaminen itsenne kanssa vaikka kerran viikossa voi vaikuttaa todella valtavasti maailmaanne ja niiden ihmisten elämään, joiden kanssa jaatte sen.
 
Tässä on järkeä meille. Jos otatte aikaa olla itsenne kanssa tarvittaessa, voitte aidosti olla toisten kanssa, silloin kun he haluavat olla teidän kansanne tai kun he tarvitsevat läsnäoloanne.
 
Etsi siis tapa viettää laatuaikaa maailmasi tärkeimmän ihmisen kanssa … itsesi!
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >