HomeViestejäGaian Totuudentytär9.1.2012 - Itsenne ja muutoksen syleileminen

9.1.2012 - Itsenne ja muutoksen syleileminen

ITSENNE JA MUUTOKSEN SYLEILEMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
9.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Muutos on harvoin helppoa. Silloinkin kun halu tai tarve muuttua tule syvältä sisältä, siihen liittyy melkein aina jotain epämukavuutta tai ärsytystä.
 
Joskus te tunnette kutinaa, niin sanotusti. Joskus toiset saavat ihottumaa. Useimmiten kuitenkin kumpikin osapuoli tuntee jonkinlaista tyytymättömyyttä.
 
Kuten olemme kirjoittaneet aiemmin, monet ihmiset elämässänne rakastavat teitä tai pitävät teistä sellaisena, kuin olette - no, suurimman osan ajasta - ja henkilökohtaiset muutoksenne vaativat ehkä heitä tekemään omia muutoksiaan. Ja he vastustavat sellaista henkilökohtaista transformoitumista koko voimallaan, silloinkin kun he ovat tyytymättömiä elämäänsä. Tunnettu tyytymättömyys tuntuu turvallisemmalta kuin mikään tuntematon tai näkymätön. Silloinkin kun tuo asia on silkkaa iloa.
 
Oman sielunne tutkiminen on kaikkein pelottavin seikkailu, koska ainoa kumppaninne suurimman osan matkasta on oma olemuksenne.
 
Ja vaikka luulette tietävänne, miksi lähditte matkalle, lopputulos voi tehdä teihin hurjimmat unelmanne ylittävän vaikutuksen. Kuitenkin olette niin ylpeä ja hämmästynyt itsestänne, että otatte minkä tahansa teille esittäytyvän muutoksen avosylin ja lämpimästi hymyillen vastaan.
 
Esimerkiksi uskoisitteko, jos kertoisimme teille, että Viestintuoja etsi tärkeimmältä opettajaltaan vain parannusta unettomuuteensa. Se oli hänen ainoa tavoitteensa. Pankaa merkille, että ensimmäinen sessio osoittautui joksikin muuksi - se liittyi epäsuoraan hänen unettomuuteensa, kyllä, mutta oli jotain paljon suurempaa. Hän on edelleen yllättynyt siitä, että hän ylipäätään avautui tosiasiassa vieraalle ihmiselle sillä tavalla. Meidän tulkiksemme tuleminen oli kaukaisin asia hänen mielessään, sillä hän halusi vain nukkua yöllä hyvin.
 
Siis yhden häviävänpienen elämänsä osan muuttuminen päätyi muuttamaan hänen koko maailmansa useammalla tavalla. Avaimena oli hänen halukkuutensa muuttua. Kaikki mitä hän oli tehnyt aiemmin, ei ollut toiminut. Hän tunnisti jotenkin tuon miehen, ketä hän ei ollut ennen tavannut, ja hän tiesi voivansa luottaa tähän.
 
Toisella tasolla, jos olette tottunut sanomaan aina "kyllä" toisten kaikkiin pyyntöihin riippumatta sen kustannuksista teille henkilökohtaisesti, ympärillänne olevat ihmiset voivat vaatia muutaman "ein" alkaakseen ymmärtää, että olette tosissanne. "Ein" kuuleminen teiltä voi olla haastavaa, vaikka he tietäisivätkin erittäin hyvin, että teillä on taipumusta laiminlyödä omaa olemustanne. Vaikka lisäisimme, että nämä ihmiset usein kommentoivat keskuudessaan, että olitte helppo nakki.
 
Selvyyden vuoksi, puhumme tässä henkilökohtaisesta muutoksesta, mikä vaikuttaa suoraan vain teihin. Emme puhu itsenäisestä päätöksestänne muuttaa koko perheenne Timbuktuun konsultoimatta ketään muuta, kehen päätöksenne vaikuttaa suoraan.
 
Maan asukkaat ovat eriskummallisimpia olentoja. Onneksi asiat ovat muuttumassa … (hymy),
 
Esimerkiksi vaikka ystävänne pahoittelisivat, että teiltä puuttuu selkärankaa tai rajoja, niin silloin kun ette ole paikalla, he ovat ehkä suurimpia esteitänne vain siitä syystä, että he hyötyvät heikkoudestanne, puutteistanne tai parannusta kaipaavista alueistanne. He haluavat toki teidän tekevän itsestänne paremman - ja luultavasti haluavat tekevän poikkeuksen heidän suhteensa. Muutosjaksonne voivat näyttää äärimmäisen ristiriitaisilta ympärillänne oleville. Antakaa heille aikaa sopeutua uuteen sinään ja kysymyksiin, joita se tuo heillä pintaan.
 
Mutta tuo mielentila on yleensä väliaikainen. Sitten kun he käsittävät, että olette vakavissanne ja sitoutunut, he alkavat tukea teitä, vaikka tuntisivatkin menettävänsä jotain.
 
Hyvin monet teistä haluavat asioiden olevan eri tavalla, pyrkivät suureen muutokseen henkilökohtaisessa elämässä ja yhteiskunnassa. Usein sen tietäminen, mikä tuntuu oikealta ja todelta teille, ei riitä. Erityisesti silloin kun totuutenne on ristiriidassa yhteiskunnallisten normien tai hiljaisten sääntöjen kanssa.
 
Saammeko suositella kärsivällisyyttä ja hidasta tahtia. Useimmat teistä ovat parempia tahdin säilyttämisessä, silloin kun käsittelette yhden asian kerrallaan.
 
Kuten juuri sanoimme, se toimii useimmilla ihmisillä, muttei kaikilla. Kaikissa tapauksissa itsenne tunteminen hyvin on avain onnistumiseenne. Lopultahan sillä ei ole merkitystä, mitä toiset ajattelevat teistä. Varmasti he voivat pitää teitä hulluna, mutta jos teette jotain omalla tavallanne, olette valovuosia kaikkien muiden ihmisten edellä, jotka odottavat asioiden selvittämistä päästäkseen töihin.
 
Viestintuojalla on taipumusta toteuttaa suuria muutoksia nopeasti. Se toimii hänellä, koska hän antaa asioiden poreilla hiljaa jonkin aikaa ennen ryhtymistä mihinkään. Se voi näyttää äkilliseltä muutokselta, muttei ole sitä. On paljon arviointia ja tutkimista etukäteen ja sitten kun hän näkee, mihin suuntaan hänen pitäisi mennä, hän vain tekee sen, vaikka siihen liittyisikin tiettyjen elämänsä osien täydellinen keksiminen uudestaan.
 
Voisimme sanoa, että kaikki sielun etsintä, mitä hän tekee yksityisyydessä, auttaa häntä näkemään koko kuvan.
 
Itsepäisyys (tai päättäväisyys/sitoutuneisuus) kyllä auttaa. Viestintuojan kaltaisille ihmisille muutoksen toteuttaminen hitaasti on kuin laastarin poistamista karva kerrallaan - se on kiduttavaa - joten "äkillisissä" muutoksissa on täysin järkeä heille. Se on käytännössä kivutonta.
 
Kuten sanoimme, siihen mikä voi näyttää yhtäkkiseltä ympäristölle, liittyy kuitenkin tavallisesti huolellista tutkimista. Kyse on vain siitä, että useimmiten "äkkinäiset muuttujat" pitävät sellaisen pohdiskelun itsellään, koska he tietävät ihmisten yrittävän lannistaa heitä tai "puhua järkeä" heille.
 
Jos kuulut tähän ryhmään, niin silloin kun olet päättänyt, mikä on oikein tai parasta sinulle, et näe mitään arvoa kiekon syöttelyssä - vaan ammut, koska tiedät osuvasi maaliin. (Anteeksi jääkiekkoviittauksemme)
 
Vaikka toiset ajattelevatkin sinun ampuvan side silmillä.
 
Jokainen on erilainen. Yksi upea asia jonka olemme huomanneet, on, että se on enemmän ja enemmän teille ok.
 
Kun lakkaatte yrittämästä olla niin kuin kaikki muut, paljon painetta nousee hartioiltanne. Varmasti yhteiskunta, ystävänne ja perheenne voivat edelleen pyrkiä samanlaisuuteen ja yllyttää teitä tekemään saman, mutta teille on ok, että kumpikin teistä erottuu joukosta ja toiset tekevät kaiken vallassaan olevan sekoittuakseen joukkoon.
 
Hyväksytte sen, koska tiedätte, että kumpikin tekee sen, minkä tuntee oikeaksi itselleen tuolla hetkellä. Avaimena on tuntea omat valintanne mukavaksi ja kunnioittaa toisten valintoja.
 
Elämä kehossa on riittävän rankkaa sellaisenaan - ei ole mitään tarvetta osallistua turhiin tappeluihin.
 
Ihmiset voivat pitää teitä hulluna. Antakaa pitää. Samalla kun he ehkä ihmettelevät, mitä teissä oikein tapahtuu, he voivat myös olla salaa kateellisia.
 
Ei välttämättä sen vuoksi, että he haluaisivat tehdä samaa, vaan koska teillä on sisua tehdä se.
 
Aidon itsenne säteilemisen salliminen vaatii rohkeutta riippumatta siitä, mikä on mieluisin lähestymistapanne muutokseen.
 
Jos näette muutoksen, joka täytyy toteuttaa, tehkää se omalla tavallanne. On se sitten hidas ja vakaa, "kaikki tai ei mitään" tai jotain siltä väliltä.
 
Maailmanne ei muutu itsestään. Se transformoituu yksi ihminen kerrallaan.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >