HomeViestejäGaian Totuudentytär2.12.2012 - Elämä testaa - olet vahvempi kuin luulet

2.12.2012 - Elämä testaa - olet vahvempi kuin luulet

ELÄMÄ TESTAA - OLET VAHVEMPI KUIN LUULET
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
2.12.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun asiat aktivoituvat ympärilläsi ja sisälläsi, kun luotat itseesi, kykyihisi ja sielutehtävääsi enemmän, asioita tapahtuu. Kuten tilaisuuksien esittäytymistä, uusien ihmisten kohtaamista, uusien vahvuuksien ja lahjojen paljastumista jne. - kaikkia tekijöitä joihin pyrit ja joita odotat. Helppoja, hyvältä tuntuvia ja "ilmavia".
 
Mutta jotkut tilanteet joita paljastuu, saavat olosi tuntumaan uupuneelta, levottomalta. Tavallaan tapahtuu "ulkoisia" asioita, jotka testaavat sinua. Ei rangaistuksena - kaukana siitä - vaan osoituksena, todisteena "uudesta" sinusta. Tilanteita jotka mahdollistavat sinulle sen näkemisen, mihin oikeasti kykenet. Ne näyttävät sinulle, mikä oikein olet miehiäsi/naisiasi.
 
Sinut ikään kuin poistetaan väliaikaisesti turvallisesta, hyvin tunnetusta ja "hyvin valaistusta" ympäristöstäsi paikkaan, miljööseen, missä tiheys vallitsee, missä ympäröivä energia (ihmiset ja paikka) värähtelee paljon matalammalla ja hitaammalla kuin sinä ja missä "valaistuminen" merkitsee, no, fyysisten valojen sytyttämistä.
 
Tuleva joulunaika on tällainen testi monille teistä. Erilaiset henkiset ja uskonnolliset uskot suosivat joulunaikaan suuria kokoontumisia ja ne ovat myös suuren stressin lähteitä, enimmäkseen liittyen vallitsevaan kaupallisuuteen ja suuriin onnen ja ilon odotuksiin kaikesta siitä riippumatta, mitä näiden tapahtumien ympärillä on. Kaikkien näiden energioiden yhdistyminen saman katon alle ja useiksi päiviksi todellakin usein testaa jokaista. Ja te jotka olette käyneet läpi suuria muutoksia ja transformaatioita kuluneen vuoden aikana, mukaan luettuna lisääntynyt herkkyys, saatatte miettiä, miten selviydytte siitä.
 
Näin on viestintuojalla, sillä suunniteltu pari päivää muualla on muuttunut viikoksi. Hänet nimittäin lähetetään toiseen kaupunkiin töihin, paikkaamaan toisten ihmisten lomia. Työympäristö mihin hän menee, on täysin erilainen totuttuun verrattuna ja hän on miettinyt (täsmällisesti sanottuna huolehtinut), miten hän selviytyy ihmisten ympäröimänä noin viikon ajan 24/7.
 
Nämä ihmiset eivät tiedä mitään hänen henkisestä matkastaan ja hänen tässä julkaisemistaan viesteistä …
 
Hän kävi läpi suuren tunneskaalan: innostus työtovereidensa näkemisestä kasvotusten, ilo koulutuksen saamisesta, hermostuneisuus asioista joita hänellä on energia-aaltojen aikana, ahdistus kyvystä uppoutua stressaantuneeseen, pelokkaaseen ja vähän myrkylliseen työpaikkaan, ihmettely, pystyykö hän "käyttäytymään normaalisti" viikon ajan (hymy) …
 
Useimmat teistä tietävät hyvin, että olette herkempi kuin ennen. Ja useimmat teistä ovat huomanneet, että reaktionne ovat muuttuneet ja että monilla ihmisillä on vaikeuksia ymmärtää tätä uutta tapaa nähdä maailmaa ja reagoida siihen.
 
On yksi asia olla matalien värähtelyjen ympäröimänä esimerkiksi ostoksilla, missä sinun odotetaan vain maksavan ostoksesi, kun olet valmis. On täysin toinen asia, kun sinun täytyy olla hyvin tuottelias ja valpas tuollaisessa uuvuttavassa ympäristössä.
 
Normaalisti viestintuojalla on taipumusta vältellä, kun tällaisia tilanteita esittäytyy. Hänestä ne eivät vain ole sen arvoisia. Toipumisaika näistä tapahtumista on vain liian pitkä. Sama asia tapahtuu, silloin kun kuntoilet vain kerran tai pari kuussa ja kerrat ovat melko intensiivisiä. (Sanomme vain.)
 
Tässä tapauksessa hänen on kerta kaikkiaan mentävä.
 
Ja tämä kauhistuttaa häntä - no, kauhistutti. Keskustelimme ja hänestä tuntuu paremmalta.
 
Olemme varmoja, että olet tehnyt "uudelleenjärjestelyjä" elämässäsi, kun energiat muuttuvat, sillä kaiken tämän uutuuden ottaminen sisään, samalla pitäen edelleen toista jalkaa vanhassa maailmassa voi olla erittäin haastavaa toisinaan.
 
Sinäkin olet luultavasti välttänyt tiettyjä tilanteita, jotka eivät enää sovi yhteen sen kanssa, joka sinusta on tullut, tai joissa sinun mielestäsi on liian uuvuttavaa tai haastavaa olla.
 
Juttu on niin, että olet muuttunut.
 
Olet viisastunut. Olet hankkinut työkaluja. Olet viettänyt aikaa yksin ja kääntynyt sisäänpäin. Olet oppinut oman tapasi suojalla itseäsi, omaa tilaasi. Olet vetänyt rajasi ja suojelet niitä parhaasi mukaan ja kunnioitat toisten rajoja. Olet oppinut, miten keskittää ja maadoittaa itsesi. Olet oppinut tietämään, mikä on sinun ja mikä kuuluu toisille.
 
Toisin sanoen, olet valmis.
 
Kuitenkin muistat, miten vanha sinä reagoi samanlaisiin tilanteisiin.
 
Mutta kysymme sinulta: miten voit saada todisteita siitä, että olet todella muuttunut, että olet integroinut kaikki "oppitunnit" tai työn, että olet puhdistanut kaiken, mikä ei enää palvele sinua, ja prosessoinut uudet energiat tai värähtelyt, jotka nyt kietovat sisäänsä tämän planeetan, jos sallit itsesi olla vain "positiivisissa" tai helpoissa tilanteissa?
 
Hyvin paljon siitä työstä mihin sinua tullaan kutsumaan, sisältää ihmisiä, jotka pelkäävät, kieltävät, ovat eksyneet (sisäänpäin kääntymisen puutteesta, eläen pelkästään "ulkoista" elämää).
 
Eikö olisi mukava saada itseluottamusta ja varmuutta "kentältä" tilanteen ollessa hiljainen?
 
Haluamme sinun vain tietävän, että jos olet välttänyt tiettyjä tilanteita, on suuri mahdollisuus, että niitä tyrkytetään sinulle tavalla tai toisella. Ole vain tietoinen tästä mahdollisuudesta. Se vain tekee sinulle helpommaksi pysyä avoimena, keskittyneenä ja tyynenä, jos/kun sinulle esitellään sellainen velvollisuus.
 
Ja muista, että vain se, että tilanne saattaa tuntua "dramaattiselta" sinusta, ei merkitse, että siinä on draamaa. Olet vain herkempi ja reagoit voimakkaammin tiettyihin ärsykkeisiin.
 
Salli itsesi tuntea pelko, ahdistus tai huoli ja päästä siitä sitten välittömästi irti. Se on normaalireaktio, joten salli itsesi tuntea ja tunnistaa se ja sitten anna sen mennä. Ei ole mitään tarvetta pitää kiinni tunteista, jotka tekevät olostasi epämukavan. Nämä tunteet vain kertovat sinulle, että sinun täytyy valmistautua, vaikka vain henkisesti.
 
Siis valmistaudu tai suunnittele. Kaikki työ mitä olet tehnyt, on opettanut sinulle monia asioita. Mene työkalupakillesi ja ota se, minkä tunnet auttavan sinua. Tee luettelo, mitä voit tehdä erilaisissa olosuhteissa - kuin hätätilasuunnitelma - jos se auttaa rauhoittamaan mieltäsi.
 
Tärkein asia mitä voit tehdä, on levätä ja pitää huolta itsestäsi (nukkua ja meditoida riittävästi, antaa hyvää ravintoa kehollesi ja hengellesi …), jotta sinulla on vahva perusta, silloin kun jotain odottamatonta tapahtuu. On aina haastavampaa nähdä asiat selvästi ja objektiivisesti ja reagoida hyvin, silloin kun on väsynyt. Puhdista ja maadoita itsesi niin usein, kun tunnet tarvetta.
 
Ja vaikka tuntisitkin, että "muita" on enemmän näissä koettelevissa ja stressaavissa tilanteissa, tiedä, että se sinulla on henkilökohtaisessa vahvuudessa, tiedossa ja sitoutumisessa se, mikä sinulta määrässä puuttuu.
 
Sinun on aika nähdä itse, mitä eläminen sydämestä voi todella tehdä. Saatat yllättyä saamastasi positiivisesta palautteesta. Se antaa sinulle välähdyksen siitä kirkkaudesta, mitä pystyt säteilemään …
 
Tiedä, että voit aina kutsua minua (Maaäiti), jos tarvitset tukea. Olemme vain ajatuksen päässä. Tarvitset vain aikomuksen kutsuessasi meitä nimeltä.
 
Olet valmis. Olet voimakas.
 
Luota valoosi ja läpäiset kaikki sinulle esiteltävät testit loistavasti!
 
Olet niin paljon vahvempi kuin luulet.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >