HomeViestejäGaian Totuudentytär23.11.2011 - Suojaukset ja intuitio

23.11.2011 - Suojaukset ja intuitio

SUOJAUKSET JA INTUITIO
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
23.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Saimme tämän kommentin/kysymyksen liittyen viestiimme intuitiosta (intuitioonsa luottaminen).
 
Ok. Intuitio on yhtä paljon osa elämää kuin hengittäminen. Mutta samalla tavalla, jos minun täytyisi tietoisesti toimia joka hengenvedolla, kuolisin uupumukseen tai tukehtuisin alle tunnissa. Kahdessakymmenessä minuutissa voin saada enemmän intuitiivisia vihjeitä, kuin voin toteuttaa 20 vuodessa. Antakaa minulle tapa suodattaa intuitiivisuutta, jottei se murskaa minua päivittäin.
 
Meillä on taipumus käyttää melkoisesti analogioita. Se on meistä paras tapa selittää tiettyjä käsitteitä tai näyttää todellisuus eri kulmasta. Olemme huomanneet, että joskus nämä analogiat otetaan enemmän tai vähemmän kirjaimellisesti ja niitä analysoidaan. Tässä tapauksessa halusimme vain todeta, että intuitio on luonnollinen tekijä, joka löytyy jokaisesta teistä, maan asukkaat - miehistä ja naisista. Maailmanne rakenteessa arvostetaan mieluummin naisen intuitiota, siihen jopa kannustetaan ja sitä kunnioitetaan, mutta ei niinkään miehen intuitiota. Tietysti olisimme voineet sanoa sen, mutta näemme nämä viestit ponnahduslautana, työkaluna työntämään omaa ajatteluanne ja kasvuanne.
 
Miesten intuitio on nousussa. Tai tarkemmin sanottuna, se on enemmän ja enemmän läsnä heidän elämässään ja hyvin usein heillä ei ole aavistustakaan, mitä tehdä sillä, joten he tekevät niin, kuin heidät on kasvatettu tekemään tämäntyyppisissä asioissa - he sivuuttavat sen. Ja sitten signaaleista ja informaatiosta tulee äänekkäämpää ja häiritsevämpää.
 
Jos olet mies, paras tapa "olla murskautumatta" on sallia tuon informaation tulla sisään, totutella siihen ja kertoa itselleen (eli korkeammalle itselleen), millaista informaatiota haluat vastaanottaa ja millaisen haluat suodattaa pois - kuin tuo roskapostinne, mitä näytätte niin kovasti halveksivan. Pyydä luottonaisiltasi opastusta ja vain "ulkoistaaksesi" nämä uudet tuntemukset tai informaation, mitä nyt tulee sinulle. Naiset esittävät suurta roolia siinä, että miehille on ok ja normaalia tunnistaa feminiininen puolensa.
 
Jos olet nainen, sopeudu uuteen tulvaan tai informaatioon ja tee parhaasi auttaaksesi ja tukeaksesi omassa seurueessasi miehiä, joilla olisi vähän käyttöä opastukselle ja myötätunnolle. Sillä uuden feminiinienergian tullessa sisään ja tasapainottaessa asioita, naisten ei pidä oppia vain tunnistamaan omaa miesenergiansa, vaan rakentamaan luottamusta, niin että miehet voivat tuntea turvaa ja hyväksyntää (ja edelleen olevansa hyvin "miehekäs") näyttäessään niitä feminiiniominaisuuksia, joita he kaikki ruumiillistavat.
 
Jonkin aikaa voi näyttää siltä, että feminiinienergia ottaa hallinnan maailmassa, mutta kyse on vain uudelleenkalibrointiprosessista. Mutta menemme tässä jo itsemme edelle. Puhumme tästä enemmän myöhemmin. Tuomme viestintuojalle enemmän, sitten kun hän kertoo meille, että asiaa pitäisi käsitellä yksityiskohtaisemmin.
 
Maan asukas joka teki tämän toteamuksen, on oikeassa - tietoinen keskittyminen hengittämiseen, sellaiseen mikä tulee tehtyä itsestään ilman aktiivista osallistumistanne, voi vahingoittaa teitä "olemattomuuden" pisteeseen saakka.
 
Intuitio on aina läsnä, muttei jatkuvasti aktiivinen. Useimmiten se vain "juoksee" taustalla ja prosessoi kaikkea - aivan kuten keuhkonne prosessoivat hengittämäänne ilmaa puuttumattanne asiaan, jos pysymme hengittämisanalogiassa. Ja intuitionne aktivoituu ja kertoo teille informaatiota tarveperustalta, useimmiten vahvistamaan tai kieltämään jonkin tietoisen tai tiedostamattoman ajatuksen, joka jatkuvasti juolahtaa mieleenne, kun tapaatte ihmisiä ja elätte päiväänne, kuten: "Voinko luottaa tuohon ihmiseen?", "Onko kyse vain minusta vai eikö se, mitä tuo ihminen sanoo, sovi hänen ääneensä, energiaansa, kehokieleensä tai siihen, mitä näen hänen silmistään"?
 
Oikeastaan samalla tavalla kuin saatte "hälyytyksen" kahvin aromista tai tupakanhajusta - kehonne prosessoi kaikki vihjeet, joita se saa kaikista aisteistanne, ja usein se kertoo teille vain sen, kun tapahtuu jokin muutos, on se sitten positiivinen ja merkitsee jotain "hyvää" tai nautinnollista tai negatiivinen ja merkitsee vaaraa tai tarvetta suurempaan valppauteen.
 
Ja joskus intuitio hyppää esiin muuttaakseen lempeästi rutiinianne. Ottaakseen teidät pois urastanne tai auttaakseen teitä saavuttamaan asioita, joita haluatte saavuttaa.
 
Itsenne tunteminen voi auttaa siinä, että sallitte intuitionne toimia taustalla tarkistamatta sitä jatkuvasti - miten energianne muuttuu, kun olosuhteet muuttuvat, miten kehonne antaa teille informaatiota. Monet ihmiset saavat informaationsa fyysisesti, esimerkiksi heidän vatsa-alueensa tiukentuu solmuun, silloin kun asiat eivät ole, miltä näyttävät, tai vaaditaan lisähuomiota, ja he tuntevat riemua tai keveyttä kohdatessaan tilanteita, missä kerrotaan totuus tai kaikki on hyvin.
 
Itseensä ja vaistoihinsa luottaminen - että informaatio tulee teille tarvittaessa ja vain silloin - voi myös auttaa teitä. Intuitionne "osaa hommansa", se tulee tarvittaessa paikalle. Vain sen tietäminen, että se on olemassa, ja sen vihjeiden ja merkkien tunteminen on kaikki, mitä teidän tarvitsee tehdä. Sitten voitte todella unohtaa sen.
 
Uskoaksemme on vähän sekaannusta intuition ja empaattisen informaation välillä. Vaikka niissä on vähän samankaltaisuutta, informaatiolähde on eri. Intuitio tulee sisältä, tavallisesti kun (tiedostamatta) pyydätte opastusta. Empaattinen informaatio tulee ympäristöstä, tilanteista tai muista ihmisistä ja nappaatte sen sekä prosessoitte tai tulkitsette sen informaatioksi - usein riippumatta siitä, haluatteko tuota informaatiota vai ette.
 
Enimmäkseen empaattinen informaatio voi pakahduttaa teidät. Erityisesti nyt, kun hyvin monet teistä ovat avautumassa. Antenninne ollessa voimakkaampi nappaatte itsellenne paljon enemmän. Myös "heräämättömät" nappaavat ja lähettävät enemmän informaatiota.
 
On siis tärkeää suojata kuplanne. On myriadeja tapoja sulkea itsenne ja suojella itseänne. Jotkut niistä ovat melko seikkaperäisiä, toiset hyvin yksinkertaisia. Voitte tehdä tutkimusta tai kysellä. Tässä on yksi ehdotus. Kun nouset aamulla tai käyt suihkussa tai harjaat hampaitasi, voit käyttää muutaman minuutin ja tietoisesti lukita eteeriset ovesi. Sulje vain silmäsi ja kuvittele valokehosi tai kuplasi ja sano mielessäsi tai ääneen, että vain arvokas tai tarpeellinen ja kiireellinen informaatio menee oven läpi ja kaikki muu pysyy ulkopuolella. Ja voit toistaa tämän ennen tapaamista tai menemistä kauppaan kotimatkallasi.
 
Tavallaan asennat tai kalibroit antennisi kertoen sille, että se päästää informaatiota sisään vain tästä tai tuosta lähteestä. Ja tarvitaan vain mielen kommentti itselle sen suodattamiseksi ulos, mikä ei palvele sinua millään tavalla. Sinun on ehkä aluksi uudistettava vahvistuksesi muutaman kerran päivän aikana, erityisesti jos vasta alat hakea energeettisiä tai näkymättömiä rajojasi.
 
Te jotka olette visuaalisempia, voitte laittaa käden toisen päälle (kämmen toisen käden selkään) ja "sulkea" itsenne aloittamalla päälaelta ja siirtyen alaspäin ensimmäiseen chakraan. Ja tehdä sen päinvastoin, jos haluatte avautua taas lähetyksille.
 
Muistakaa, että myös tämän "suojauksen" kanssa saatte joskus informaatiota, mitä ette pyytäneet. Se tapahtuu tavallisesti, silloin kun edessänne olevalla ihmisellä on erittäin huonot rajat tai ei ole lainkaan rajoja. Se mitä noissa tilanteissa saadaan, tuntuu usein viestintuojasta kuin "hiljaiselta huudolta". Se voi olla hyvin horjuttavaa tai häiritsevää, kun siihen ei ole tottunut. Sillä voitte käydä hyvin hiljaista keskustelua jonkun kanssa maatasolla ja energia- tai eetteritasolla tuo sama ihminen huutaa tiedostamattaan teille vastakkaista informaatiota.
 
Ymmärrämme, että voi olla haastavaa navigoida näiden eri todellisuuksien tai maailmojen välillä. Ei ole aina helppoa nousta yhtenä aamuna tottuneena kokemaan maailman tietyllä tavalla ja sitten mennä sänkyyn tuon kokemuksen muuttuneena täysin. Sitä on tapahtunut viestintuojalla melko monta kertaa. Vaikka jotkut sen puolista tulevat helpommiksi ajan kuluessa, sopeutumisjakso on aina välttämätön. Silti ymmärrämme, miten ärsyttävää tai lannistavaa voi olla, kun asiat muuttuvat sillä hetkellä, kun totuttelette uuteen todellisuuteen.
 
Ärsyyntymisen tai lannistumisen sijaan olkaa onnellinen tai kiitollinen. Tämä muutos on merkki, että olette sisäistäneet tai oppineet kaiken tarvittavan ja olette valmis siirtymään seuraavalle kasvutasolle, että polkunne on tavallaan laajentunut. Nähkää muutokset "valmistujaislahjoina" rangaistuksen sijasta.
 
Antakaa itsellenne aikaa sopeutua. Tunnustella itseänne. Se mitä Maa ja maan asukkaat (kaikki olennot itse asiassa) ovat käyneet läpi kuluneen vuotenne aikana, on ehdottomasti ilmiömäistä.
 
Ottakaa päivä kerrallaan … tunti (tai puoli tuntia) kerrallaan, kun asioista tulee tosi intensiivisiä. Hyvin paljon tästä "uudesta tuntemattomasta" (tai muistetusta tiedosta) vaatii jonkin aikaa sisäistyäkseen.
 
Tiedämme, että teet parhaasi. Anna aina itsellesi vähän "löysää". Tarkoitamme, että valtavirta nauraa edelleen kaikelle, mitä tässä kirjoitetaan. Tiedätkö, miten rohkea olet puolustaessasi omaa totuuttasi?
 
Tiedä, että voit sulkea sinuun tulevan minkä tahansa "näkymättömän" informaatiovirran samalla tavalla, kuin suljet television - tietoisella toiminnalla. Ainoa ero on, että sinä "luot" sen sulkemisnappulan, mikä toimii sinulla.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >