HomeViestejäGaian Totuudentytär20.11.2011 - Tarvitset vain sinut

20.11.2011 - Tarvitset vain sinut

TARVITSET VAIN SINUT
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
20.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kyky syleillä täysin itseäsi sellaisena, kuin olet, rakastaa itseäsi sellaisena, kuin olet, ja nauttia olemisesta oman energiasi ympäröimänä, on niin paljon voimakkaampaa ja transformoivampaa, kuin voit kuvitella.
 
Luontainen muutosvoimasi on ilmiömäinen. Onko sinulla mitään aavistusta, miten moniin ihmisiin olet vaikuttanut elämäsi aikana?
 
Vaikka kaikki nämä kohtaamiset eivät ole olleet aina "positiivisia", ne ovat silti voineet laukaista arvokkaan muutoksen tekojesi kautta. Kyllä, myös vähemmän haluttu käyttäytymisesi on saattanut auttaa jotakuta … Ja tuo joku olet ehkä sinä.
 
Nimittäin joskus tarvitaan joku muu näyttämään ei-hyväksyttävä, julma, ankara, epäkohtelias ja auttamaan näkemään, kuka olet, mitä edustat, mitä arvoja haluat ilmentää, mitä haluat elämääsi, miten haluat tulla kohdelluksi, miten käyttäytyä … Tai tarvitsit oman herätyksesi. Sen sijaan, että halveksit itseäsi tuosta "ei niin upeasta asiasta", jonka juuri teit, vanno itsellesi, että tämä oli viimeinen kerta, kun käyttäydyt näin. Pistoksen tunteminen omista teoistasi voi auttaa sinua tulemaan ihmiseksi, joka olet aina ollut, sitten kun kaikki harhakuvat poistetaan.
 
Toisin sanoen, joskus sinun täytyy astua taaksepäin kauhistuneena, kun katsot peiliin.
 
Olemme sanoneet tämän monta kertaa aiemmin: olet voimakas muutosagentti.
 
Juttu on niin, että useimmiten myötätuntoisilla tai välittävillä teoillasi on enemmänkin lumipallovaikutus, kuin että ne ovat vaikuttava suuri muutospamaus.
 
Esimerkiksi, saatat hymyillä vieraalle bussissa ja sanoa hänelle vilpittömän kohteliaisuuden, yksinkertaisen kivan asian, mikä näyttää melkein tyhjänpäiväiseltä.
 
Ja tuo korkeammalla värähtelevän energian lähettäminen voi kohottaa tuon ihmisen mielialaa ja todelliset positiiviset vaikutukset paljastuvat, sitten kun tuo ihminen astuu pois bussista ja pääsee kotiin. Kiitos pelkän läsnäolosi, tuo ihminen reagoi sitten myötätuntoisemmin ja ystävällisemmin tilanteeseen kotona puolisonsa ja lastensa kanssa, mikä muuttaa illan suuntaa ja kenties jotain suurempaa tapahtumaa matkan varrella.
 
Sillä useimmiten et näe sitä hyvää tai positiivista, minkä laukaiset.
 
Jokaisella kohtaamisellasi on vaikutusta. Muista, etteivät ne kaikki ole käänteentekeviä, mutta kaikilla on merkitystä.
 
Ja silloinkin kun toiset eivät reagoi suotuisasti valoosi tai ystävällisyyteesi, tee parhaasi välttääksesi tuomitsemisansan tai värähtelyjesi alentamisen, koska loukkaannut heidän reagoimispuutteestaan tai et saa tunnustusta.
 
Joskus toisilla on estomekanismi, mistä he ovat tietoisia tai sitten eivät. Joskus vaikutukset viivästyvät - yksinkertaisesti koska joillakin ihmisillä vie jonkin aikaa huomata energiamuutos. Kyse on "herkkyydestä".
 
"Tehtäväsi" on pelkästään lähettää valoasi, rakkauttasi, parannustasi ja myötätuntoasi, silloin kun tunnet innostusta siihen, ja antaa ilman odotuksia tuota osaasi, mikä on ääretön. Se on hyvin epäitsekäs teko, minkä tekeminen voi olla aluksi hyvin haasteellista.
 
Silloin kun teet sitä, mikä tuntuu oikealta, mikä tulee luonnostaan sydämestäsi, niin pahinta mitä voi tapahtua, on … no, ei mitään.
 
No, siis toisille. Korkealla värähtelevää energiaa voi lähettää kenelle tahansa ja vastaanottaja voi ottaa sen vastaan tai torjua alitajuisesti. Jos hän ei halua tulla autetuksi tai parannetuksi jostain syystä, se menee vain hänen ohitseen kuin tuuli. Hänen ihmisitsensä voi olla täysin tietämätön, että valoa on lähetetty hänen suuntaansa, mutta hänen korkeampi itsensä toimii aina. Eikä kyse ole siitä, että rakkautesi tai parannuksesi on riittämätöntä, vaan kyse on vain siitä, ettei aika ollut oikea hänelle. Hänellä on matkansa kuljettavana - muista se.
 
Kuitenkin aina kun hoidat omaa valoasi lähettämällä rakkautta ja kuuntelet korkeampaa itseäsi tai intuitiotasi, sinä henkenä kasvat, tulet vahvemmaksi, luottavaisemmaksi, kirkkaammaksi ja selkeämmäksi.
 
Sinua ehkä kiitetään harvoin lähettämästäsi valosta tai parannuksesta. Se ei merkitse, ettei sinua palkita hyvistä teoistasi.
 
Hyvät tekosi tapahtuivat, vaikka olisit ainoa, joka tietää, mitä teit.
 
Kaikki mitä teet, palaa takaisin, muttei välttämättä sillä tavalla, mitä luulet tai mitä sinulle on kerrottu.
 
Olla parasta, mitä pysyt - riippumatta siitä, miten se sopii yhteiskuntanne standardeihin "normaalista" tai "sääntöjen noudattamisesta" - on voimakkain asia, mitä voit tehdä muuttaaksesi maailmaa, hiljaa ja rauhassa.
 
Päästä irti tarpeesta tulla palkituksi tai saada tunnustusta kaikesta (hyvästä), mitä teet. Se on vain huono sivuvaikutus välittämän tyydytyksen yhteiskunnastanne.
 
Aito palkkio on sisälläsi - valosi paljastaminen ja vahvistaminen omalla rohkeudellasi ja halukkuudellasi loistaa … vaikkeivät lähelläsi olevat ole tottuneet tämän tyyppiseen hehkuun tai lämpöön.
 
Suuri palkkio on kyetä erottumaan ja seisomaan ylpeänä rohkeudesta, mitä monet ihmiset ympärilläsi jotka ovat yhteiskuntanne kahleissa, haluaisivat saada. Teet muille mahdolliseksi mahdottoman saavuttamisen.
 
Tarvitset vain sinut muuttaaksesi maailmaa, yksi valo- ja rakkausteko kerrallaan …
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >