HomeViestejäGaian Totuudentytär18.11.2011 - Mikä ylipäätään on normaalia?

18.11.2011 - Mikä ylipäätään on normaalia?

MIKÄ YLIPÄÄTÄÄN ON NORMAALIA?
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
18.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Oletko sattumalta huomannut jonkin muutoksen itsessäsi aivan äskettäin? Kuluneen viikon aikana? Esimerkiksi "ylikuumenemista" …
 
Käytämme tätä esimerkkinä, koska tämän eron viestintuoja on pääasiassa kokenut. Hyvin tuttu, vaikkakin epämiellyttävä tilanne, jonka hän on elänyt jo aiemmin tänä maavuonna …
 
Sen kovan kuumuuden lisäksi, mitä näyttää huokuvan hänen sisältään, hänestä tuntuu melko hyvältä, sanoisimmeko "normaalilta" - ainakin hänelle. Tämä voimakas pintakuumuus joka näyttää tulevan hänen sisältään, on hyvin huomattava hänelle itselleen, muttei välttämättä toisille. Nimittäin se ei ole kuumetta eikä hän ole polttava, ainoastaan lämpimämpi kosketettaessa.
 
Ikään kuin hänen sisäinen ilmastomuutoksensa. Ei aiheudu mistään pahasta, mitä hän on tehnyt tai mihin hän reagoi, enemmänkin se on ärsyttävä fyysinen vihje, että energia muuttuu, kehittyy.
 
Päivät ovat helpompia hänelle kuin yöt. Nimittäin on helpompaa säädellä omaa lämpötilaansa hereillä ollessa. Ja heräileminen - koska tuntuu siltä, kuin olisit uunissa, vaikka huoneessa on itse asiassa kylmä - on hyvin epämiellyttävää ja uuvuttavaa. Sillä vaatii ponnistelua viilentyä. Kuitenkin nukkuessaan hän on hyvin levollinen … no, lukuun ottamatta noita kummallisia tai häiritseviä unia. Asiat muuttuvat …
 
Jos tunnet olosi yleisesti hyväksi tai terveeksi, mutta ylikuumenet tai sinulla on jotain muita "epäkuntoisia" oireita, ensimmäisenä pitää tarkistaa, näyttääkö kaikki muu sinulla normaalilta, ja tarkkailla vaihteluita. Tunnet itsesi melko hyvin ja jos otat aikaa, voit helposti sanoa, milloin reagoit johonkin muuhun kuin fyysiseen sairauteen. On nimittäin valtava ero epämukavuuden ja sairauden välillä.
 
Lähesty mukavaa oloa tasapainoisesti. Esimerkiksi, niin houkuttelevaa kuin alasti lumessa pyöriminen ehkä onkin ylikuumentuessa, se ei ole suositeltavaa. Sillä tämäntyyppisessä kuumuudessa olet aiheuttanut jo jonkinlaista vahinkoa siihen mennessä, kun sinusta tuntuu viileältä - on se sitten paleltuma tai jotain muuta. Voit mennä ulos tavallista kevyemmin pukeutuneena, mutta riittävästi suojaamaan itseäsi luonnonvoimilta.
 
Ja riippuen asuinpaikastasi planeetalla voit tuntea myös vastakkaista, äärimmäistä kylmyyttä kuumuuden sijasta. Jos näin on, pidä luonnonvoimat ja maalaisjärki mielessä itsesi lämmittämisessä.
 
Pysy tasapainossa ja järkevänä, vaikka tilanteesta tulisikin intensiivinen.
 
Jos tunnet ylikuumuutta, haluat ehkä yhdistyä jäävuoreen, kun maadoitut tai meditoit. Vaihda tietoisesti kuumaa energiasi jäävuoren kylmään, kunnes sinusta tuntuu mukavalta, sitten lopeta ja lukitse se. Jos sinulla on kylmä, tee sama harjoitus tulivuoren kanssa tai Maan kiehuvan ytimen.
 
Kiinnitä huomiota kehosi antamiin vihjeisiin. Esimerkiksi viestintuoja pani merkille, että hän haluaa kuumia juomia paljon enemmän (ei välttämättä kahvia, vaan kuumaa yrttiteetä) ja lämmintä ruokaa - ei mausteista, vain lämmintä. Hän syö myös kaikenlaista quinoaa pääproteiinilähteenään. Ja hän syö myös entistä enemmän ja lähestyy tiedostamatta erityyppisiä ruokia. Koska hän syö hyvin, tuo muutos auttaa häntä pysymään tasapainossa.
 
Jos huomaat näitä muutoksia, seuraa kehosi vihjeitä samalla varmistaen, että kaikki ravintotarpeesi tyydytetään.
 
Jokainen teistä on ainutlaatuinen. Viestintuoja tietää, mikä on normaalia hänelle. Ja olemme melko varmoja, että sinäkin tiedät, mikä oma normaalisi on. Vaikka hänen oireensa ovat usein suurempia kuin useimmilla, hän tietää, milloin on ok mennä vain niiden läpi ja milloin on aika etsiä apua. Hän osaa sanoa, milloin hänen kokemansa fyysiset oireet johtuvat jostain muusta kuin perinteisestä sairaudesta.
 
Kuitenkin joskus tuo raja voi olla hyvin ohut. Sinun on siis pysyttävä valppaana.
 
"Aktiivisina aikoina" hän tarkkailee itseään vielä enemmän ja kertoo asiasta avainihmisille. Jos jotain tapahtuisi, he voisivat auttaa häntä saamaan lääkinnällistä apua. Hän tietää, mitä on tarkoituksenmukaista kertoa millekin, ja niin tietävät hekin.
 
Olemme varmoja, että sinulla on ollut jaksoja, jolloin olit fyysisesti sairas, mutta tiesit, ettei se mitä oli tekeillä, ollut fyysistä, vaan karmamyrkynpoistoa, tunne- tai muistipuhdistusta tai energiapuhdistusta tai -muutosta. Mutta mitä useimmat ystävistäsi tai perheestäsi ajattelivat?
 
Toisinaan voi olla haasteellista antautua sille, mitä on. Antaa asioiden olla. Antaa luonnon kulkea omaan suuntaansa. Joko siksi että perheesi tai ystäväsi pelästyvät tai eivät ymmärrä tai pomosi tai lääkärisi ajattelisi sinun olevan hullu tai keksivän asioita - hyvin useinhan kokemaasi ei teknisesti pitäisi "olla olemassa" tai siinä ei ole lääketieteellistä tolkkua.
 
Kuitenkin jos oireet kestävät liian kauan tai pahenevat, on mahdollista, että se mikä alkoi "eteerisenä", on muuttunut fyysiseksi sairaudeksi. On tärkeää tuntea itsensä hyvin ja tietää rajansa. Vastuunasi on etsiä sopivaa (lääketieteellistä) apua tarvittaessa. Riippuen siitä, kenen luo menet, informaatiomäärä voi vaihdella - esimerkiksi puhutko (ahdasmieliselle) lääkärille vai konsultoitko holistista tai energiaparantajaa. On olemassa apua, jos tarvitset sitä. Pidä vain mielessä, että vaikka maailma on avautumassa, jotkut haluavat välttämättä pitää oven suljettuna …
 
Ei ole sattumaa, että puhuimme vaistoista tai intuitiosta ja sisäisestä kompassistanne aiemmin. Ne toimivat aina, jos hoivaatte ja kehitätte niitä ja otatte aikaa oppiaksenne kaikki niiden koukerot. Niiden kanssa pystytte käsittelemään kaiken - vaikka internet hajoaisi (hymy).
 
Kun energia muuttuu, oma normaalisi muuttuu. Kiinnitä huomiota itseesi ja erilaisiin vinkkeihin, joita saat - joko itseltäsi, keholtasi, korkeammalta itseltäsi tai reaktiomuutoksistasi ruokaan, säätilaan, eri ympäristöihin …
 
Jos tunnet itsesi hyvin ja luotat sisäisiin työkaluihisi sekä siihen, kuka olet, pärjäät erinomaisesti. On helppoa "kuunnella" itseään, pysyä maadoittuneena, rauhallisena ja yhteydessä kaikkeen, silloin kun asiat ovat hyvin tai keskimääräisesti (neutraalissa mielessä). Kuitenkin silloin kun asiat aktivoituvat tai niitä ravistellaan, joskus tunkeutuvat energiat pyyhkäisevät teidät mukaansa sen sijaan, että pysytte omissanne.
 
Tunne normaalisi hyvinä ja keskivertoaikoina ja on paljon helpompaa luottaa siihen, silloin kun kaaosta, pelkoa tai huolta on kaikkialla ympärillä.
 
Olet viisaampi kuin luulet. Voimakkaampi kuin luulet. Kauniimpi kuin luulet. Arvokkaampi kuin luulet. Kunnioita kaikkina aikoina sitä kultaa ja tietämystä, joka olet.
 
Muista, että kaikki on suhteellista. Olet oma mestarisi. Muut voivat olla huolissaan sinusta - se on normaalia, kun joku rakastaa sinua. Kuitenkin olet ainoa, joka tietää tarkkaan, miltä tuntuu olla sinä. Tunne itsesi sisältä ja ulkoa.
 
Ole kiitollinen toisten osoittamasta rakkaudesta, vaikka sen ilmentyminen olisi tarpeetonta huolta. Kuuntele heitä. Kunnioita heidän huoltaan. Selitä se, minkä voi selittää. Mutta kuuntele aina sydäntäsi. Toiset ehkä vain ylireagoivat, koska he eivät pystyisi käsittelemään tilannetta, jos olisivat sinun kengissäsi. Mutta sinä olet sinä. Tiedät, miltä tuntuu olla sinun kengissäsi ja sinun mielessäsi.
 
Jokaisen määritelmää normaalista testataan ja laajennetaan. Mitä enemmän pysyt tyynenä ja hillittynä ja kunnioitat omaa normaaliasi, sitä enemmän autat toisia tekemään saman. Silloin kun tunnet valosi, parannat ja opastat toisia vain sillä, kuka olet ja mitä teet.
 
Sillä mitä toiset ajattelevat sinusta, ei ole ehdottomasti merkitystä - ainoastaan sillä, kuka olet.
 
Luota ja kunnioita omaa normaaliasi.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon rakkautta ja valoa kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >