HomeViestejäGaian Totuudentytär14.11.2011 - Sisäinen kompassi

14.11.2011 - Sisäinen kompassi

SISÄINEN KOMPASSISI
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
14.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos satutte miettimään asiaa, niin jotain tosiaan tapahtui 11.11.11. Teknisesti ottaen tuo prosessi alkoi ennen tuota päivämäärää eikä se ole aivan vielä ohi, mutta kyllä, ratkaiseva asia tapahtui ja energiat tai intensiivisyys kallisti tasapainoa tuona päivänä.
 
Muistakaa, että se tapahtui energia- ja tietoisuustasolla. Ja aurinko liittyi mukaan seuraavana päivänä.
 
Nimittäin koko kosmos on hyvin aktiivinen. Voitaisiin sanoa, että meillä on juhlat ja kaikki tanssivat. Joskus yhdessä, joskus erikseen, mutta kaikki on niin yhtenäistä ja yhdistynyttä, että kaikki keinuvat rytmissä.
 
Paljon asioita tapahtuu eri tasoilla ja voimakkuuksilla. Myös tanssijat muuttuvat jatkuvasti. Niinpä teidän on hyödytöntä - ja voisimme lisätä uuvuttavaa - pysyä kaiken perässä. Yrittää tietää, mikä aiheuttaa mitä. Erityisesti ottaen huomioon, miten paljon erilaisia energioita, hytkähdyksiä ja muutoksia vaikuttaa teihin. Huolimatta siitä, mitä ajattelette, kaikki maapallon, maan ja kosmoksen tapahtumat vaikuttavat teihin tavalla tai toisella.
 
Suuri määrä ihmisiä tuntee tarvetta jakaa sen, mitä he tunsivat tapahtuvan tai mitä ei tapahtunut. Toiset, kuten viestintuoja, tuntee vain suurta tarvetta levätä ja pohdiskella. Kääntyä sisäänpäin. Uppoutua täysin tähän uuteen olemiskokemukseen. Tämä kollektiivikokemus on hyvin yksilöllinen tai yksityinen, jos tiedätte, mitä tarkoitamme.
 
On hyvin paljon, mitä voisimme kertoa hänen kauttaan, mutta hän on oikeassa: tämä on tapahtuma, mikä sinun on parasta selvittää itse. Nähdä, mitä se merkitsee sinulle tänä aikana elämässäsi ja mitä tunnet, että sinun pitäisi soveltaa tai muuttaa elämässäsi. Koska asiat ovat muuttuneet ja monet teistä tarvitsevat ajan ja tilan antamista itselleen nähdäkseen, miltä se tuntuu. (Jos olet utelias, niin viestintuoja on aina täysin tietoinen, kun yhdistymme häneen, ja tapahtuu vaihtoa, joten sekä ihmisen että ei-ihmisen näkemykset ja tietoisuus otetaan huomioon. Hän pysyy aina täysin itsenään.)
 
Pysyäkseen liikkeessä pitkässä juoksussa täytyy olla lempeä itselleen. Pehmeys on sana, joka jatkuvasti tulee hänelle. Hän tarvitsee paljon sitä ympärilleen. On tämä suuri halu olla tekemättä mitään, vaikka kaikki on avautunut ja tekijöitä loksahtelee paikoilleen. Nyt on aika mietiskellä, sopeutua ja oppia ymmärtämään päivitettyä sisäistä kompassia ja antaa energiapölyn laskeutua.
 
Tekemisen aika tulee myöhemmin. Jos huolehdit itsestäsi nyt, kaikki tulee tehtyä paremmin ja nopeammin, sitten kun keho on saanut hengen kiinni.
 
Viestintuoja tunsi vetoa pyhään paikkaansa sunnuntaiaamuna (eilen). Hänellä ei ollut aikomusta mennä minnekään tuona päivänä, kuitenkin hän seurasi sisäistä kompassiaan. Matkalla takaisin autoonsa, mietiskelyn ja hiljaisuushetkien jälkeen, hän tunsi sen, miten paikan energia oli muuttunut. Se oli kevyempää. Onnellisempaa. Taakatonta. Vapaata.
 
Mitä tahansa hän kokikin 11.11.11, hän tiesi välittömästi - hän tunsi sen, koska me muutuimme. Pinnalla mikään ei ollut muuttunut, kuitenkin kaikki oli erilaista. Häneltä vei tovin tunnistaa se, ero samanlaisuudessa. Jokin hänen henkilökohtaisessa energiassaan tai itsessään oli muuttunut ja sama asia tapahtui meissä, kaikissa kasveissa ja eläimissä hänen ympärillään. Hänen täytyi mennä hiljaiseen, rauhalliseen paikkaan, jonka hän tunsi, pannakseen merkille tämän hienovaraisen, kuitenkin voimakkaan eron.
 
Kyse ei ole niinkään siitä, mitä on tässä nyt, kuin siitä, mitä on huuhdottu pois. Myrkynpoistoa ja laajentumista kerralla. Sekä värähtelyt että hänen tapansa kokea ne ovat muuttuneet.
 
On paljon enemmän tilaa suuruudelle, ymmärrykselle, myötätunnolle, rakkaudelle ja armolle nyt, kun paljon (suurin osa) tiheyttä on poissa.
 
Ei ole mitään tarvetta katsoa kalenterista tai netistä tulevia tai ajankohtaisia tapahtumia. Täytyy tehdä vain inventaari, mitä sinulla tapahtuu, mitä tunnet ja mitä tapahtuu elämäsi kaikissa osissa, nähdäksesi, miten paljon tai vähän kokonaisuus vaikuttaa sinuun.
 
Mitä tahansa sinun täytyykin kokea, elät sen, sitten kun aika on oikea sinulle, vaikka joskus epäilisitkin valmiuttasi osallistua kollektiivienergiaan tai -polkuun tai omaasi. Ajatus ykseydestä ja kaikenkattavasta rakkaudesta kuulostaa hyvältä käsitteenä, mutta sen soveltaminen näyttää usein tuovan enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.
 
Se on paljon helpompaa, miltä kuulostaa. Sydämesi tai korkeampi itsesi tietää jo, mitä tehdä. Luota tuohon sisäiseen kompassiisi. Merkeistä tulee terävämpiä ja tarkempia ajan kanssa - kunhan otat aikaa ja ponnistelet ymmärtääksesi, miten se toimii.
 
Vaikka sitä mitä monet ajattelivat, että tulisi tapahtumaan, ei tapahtunut, niin se tapahtui, mihin meidän puolellamme pyrittiin. Yksityiskohdat ovat epäoleellisia. Myöskään viestintuoja ei löydä sanoja sen ilmaisemiseen. Sydämellä ja energialla on oma tapansa puhua. Luota, että oma kokemuksesi on totta.
 
Sinun täytyy tietää vain, että kaikki on hyvin. Ja muistaa, että kaikki tapahtuu nykyhetkessä.
 
Tämän tietoisuus- tai energiamuutoksen tuloksen voitaisiin sanoa olevan, että sisäinen kompassinne ei ehkä näytä olevan linjassa sen kanssa, miten päivänne tai viikkonne on järjestetty yhteiskuntana.
 
Esimerkiksi, hyvin monille teistä on vaikeuksia saada mitään tehtyä. Ainakaan tavallisessa aikataulussanne. Teillä saattaa olla upeita ideoita ja ratkaisuja mielessänne, projektit loksahtelevat paikoilleen ja kuitenkin liikutte kuin etana. Haluatte jatkuvasti pysähtyä ja levätä. Siis kehonne. Mielenne ja sydämenne on tulessa, innostunut ajatuksesta saada asioita tehtyä, mutta kehonne tuijottaisi mieluummin seinää tai ottaisi torkut.
 
Nimittäin viimeaikaiset tapahtumat energisoivat henkenne täysin ja se haluaa hypätä toimintaan ja kehonne tarvitsee lepoa tapahtuneesta puhdistumisesta, irtipäästämisestä ja aktivoinnista. Kyse on saman asian kahdesta oireesta.
 
Se on vähän kuin säätila näinä päivinä: ei aina sitä, mitä normaalisti pitäisi olla - joko liikaa tai liian vähän vuoden aikaan nähden tai täysin väärältä näyttävässä vuodenajassa. Kaikki asettuu.
 
Tehkää muistiinpanoja. Kirjoittakaa asioita ylös varmistaaksenne, että muistatte kaikki tärkeät oivallukset ja ideat, joita tulee mieleen. Vaikka korkeampi itsenne muistaa aina nämä asiat, voitte pian huomata unohtavanne ne hämmästyttävät asiat, jotka luulitte muistavanne ikuisesti. Asiat voimistuvat ja kasautuvat päällekkäin. Mitä valaisevampia totuuksia ja paljastuksia löydätte, sitä enemmän ilmestyy.
 
Tehkää parhaanne kummankin tasapainottamiseksi - levon ja tekemisen. Tarvitsette aikaa toipua viimeaikaisista tapahtumista … vaikka tuntisittekin, ettei mitään tapahtunut.
 
Voimme selittää sitä vain niin, että monilla teistä sisäinen kello tai rutiini on yhtäkkiä muuttunut, mutta kollektiivinen kello mitä kaikki seuraavat, pysyy samana. Saatatte aivan yhtäkkiä huomaatte olevanne valmis aloittamaan päivän, silloin kun on aika mennä nukkumaan … tunnettuanne olonne melko veltoksi tai hitaaksi liikkuvaksi koko päivän.
 
Totuttautukaa kumpaakin aikatauluun. Ne limittyvät lopulta ja palaavat jonkin ajan kuluttua taas synkroniin.
 
Lyhyesti sanottuna, tarvitsette aikaa asettua. Testata tätä uutta energiaa, näitä uusia tunteita tai värähtelyjä nähdäksenne, sopivatko ne oikeasti. Muistakaa, että ne sopivat, mutta kyse on vain siitä, että kaikki on laajentunut ja kääntynyt ylösalaisin ja kestää jonkin aikaa löytää taas ulkoinen sijaintinsa.
 
Olet virittymässä vaistoihisi tai intuitioosi, mikä joskus menee konventionaalista viisautta tai tietoa vastaan. Aikatauluusi aiheutuu häiriöitä niin, että voit kokea fyysisessä maailmassa ne monet asiat, joita on tapahtunut ja on vielä tapahtumassa näkymättömässä maailmassa.
 
Kuitenkin se, tunsitko vai et muutoksen fyysisesti tuona päivänä (11.11.11), on ehdottomasti epäoleellista. Vain tiedä, että koet aina sen, mikä on tarkoituksenmukaista sinulle tuona aikana. Kenties elit muutoksen läpi jo ennen kaikkia muita. Kenties käyt sen läpi myöhemmin. Sillä on ainoastaan merkitystä, että se tapahtuu, silloin kun olet valmis siihen.
 
Me olimme valmiita sille. Ja niin se tapahtui.
 
Tiedä myös, että silloin kun olet liian keskittynyt yhteen tapahtumaan tai lopputulokseen, sinulta voi mennä ohi kokemus, vaikka seisoisit keskellä toimintaa sen tapahtuessa. Missä tahansa olitkin, olet ehkä ollut läsnä kehossa, muttet läsnä olevassa hetkessä.
 
Sisäinen kompassisi kertoo sinulle aina, mikä puoli on ylöspäin. Jujuna on, että voi olla haastavaa luottaa siihen, kun tunnet enemmän ja "uusi" ylöspäin oli ennen alaspäin. Se voi olla sekä huolestuttavaa että jännittävää.
 
Huolestuttavaa, koska et välttämättä odottanut maailmasi kääntyvän ylösalaisin. Jännittävää, koska uusi maisema tai näkökulma saa sinut ymmärtämään itseäsi ja elämää tavoilla, joita et olisi koskaan ennen voinut kuvitella.
 
Ota siis hengähdystauko. Muuta aikatauluasi tai päivääsi parhaan kykysi mukaan, kun kehosi sopeutuu siihen todellisuuteen, jonka henkesi on aina tuntenut. Muista vain olla kärsivällinen itsesi (ja toisten) kanssa ja anna itsellesi aikaa tottua tarkempaan ja herkempään sisäiseen kompassiisi.
 
Sillä tarvitset aikaa ja sitä on paljon …
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >