HomeViestejäGaian Totuudentytär10.11.2011 - Elämä ja tiedostaminen

10.11.2011 - Elämä ja tiedostaminen

ELÄMÄ JA TIEDOSTAMINEN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
10.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monilla teistä on aina ollut hyvin terävä "tiedostamisaisti". Äärimmäinen tietoisuus siitä, kuka olette - energialähteenä - ja kaikesta, mitä ympärillänne tapahtuu. Se on itsessään hyvin ilmiömäistä. Upeaa. Positiivista. Vaikkei se aina olisi tuntunutkaan siltä.
 
Se mikä usein aiheuttaa tai aiheutti hankausta tai väärinkäsitystä, oli se tosiasia, että toiset tai te ette olleet tietoisia tuosta todellisuudesta. Kuin olisi maalauksen edessä jonkun värisokean kanssa. Luulette ehkä näkevänne ja kokevanne saman asian, mutta ette koe. Ja silloin syntyy "vaikeuksia".
 
Nimittäin hyvin usein tuo seikka unohdetaan. Että jokainen teistä kulkee kokien maailmaa omalla ainutlaatuisella tavallaan. Vaikka monet kokemukset ovat melkein identtisiä, on aina hienoisia (tai ei niin hienosia) vivahteita …
 
Ja tämä vaikuttaa.
 
Hyvin monet teistä jotka ovat heräämässä tai ovat heränneet, kantavat mukanaan lahjoja. Taitoja joita on läsnä eriasteisina teissä kaikissa, maan asukkaat, mutta joita monet yhteiskunnassanne pilkkaavat, pelkäävät ja ymmärtävät väärin.
 
Itse asiassa monet teistä ovat kuljeskelleet näiden "ainutlaatuisten" kykyjen kanssa koko elämänsä, tietämättä tuosta erosta.
 
Tämä ero on maailman aistimisessa (ääni, värit, aurat, tunteet jne.) toi teille paljon tuskaa ja vastoinkäymisiä: usein ette käsittäneet, että tunteiden voimakkuus johtui siitä, että tunsitte omat tunteenne sekä kaikkien huoneessa (perheessä) olevien tunteet, esimerkiksi. Ja joskus koska näitte tai tunsitte asioita, joita muut eivät, teistä tuli kiusaamisen kohde. Vaikka tuo kiusaaminen olisi ollut rakastavaakin, tunsitte myös toisten ymmärryksenpuutetta tai tuomitsemista.
 
Jos teiltä puuttuu vahvat rajat tai olette tietämätön erityistarpeistanne, jotka kumpuavat kaikesta tulevasta ylimääräisestä informaatiosta, elämän kokeminen tuolla tavalla voi tehdä teistä sairaan, ahdistuneen, pelokkaan …
 
Vasta noin vuosi sitten joku informoi viestintuojaa hänen taidoistaan ja ainutlaatuisesta tavastaan aistia maailmaa. Hän oli vain ajatellut, että hänellä on todella hyvä sisään rakennettu hevonpaskatunnistin (hymy). Mutta kun hänen opettajansa selitti asioita hänelle, hän käsitti, miten näiden yksinkertaisten tosiasioiden tietämättömyys itsestään esti hänen kasvuaan. Hän näki myös, miten se teki hänen elämästään vaikeampaa, silloin kun ei olisi tarvinnut.
 
Tämä on normaalia. Aina kun teille osoitetaan jotain ainutlaatuista tai erilaista itsestänne, ymmärrätte itseänne paremmin. Se avaa uuden maailman, kun katsotte taaksepäin tapahtumia ja sanotte: "Ai, siksi XYZ oli varsinainen katastrofi!" tai "Nyt näen, miksi tuo yhteys oli niin puhdas!"
 
Tässä on esimerkki, jota viestintuojamme antoi meidän ystävällisesti käyttää. Muutama vuosi sitten viestintuoja matkusti jonkun kanssa. Se on vähättelyä, jos sanotaan miehen olleen syvässä unessa. Hän oli syvässä, itse aiheutetussa koomassa (ja olemme tässä ystävällisiä).
 
Oli paljon asioita, joita viestintuoja ei tiennyt silloin itsestään, mikä aiheutti paljon staattisuutta hänen vastaanottamiinsa signaaleihin. Hän ei saanut signaaleja, joita hän ei tiedostanut.
 
Häneltä meni kuukausia suhteen päättymisen jälkeen käsittää syy, miksi hän oli niin levoton koko ajan heidän ollessaan yhdessä. Miehen levottomuustaso oli niin suuri, että se tunkeutui viestintuojan energiakenttään ja kehoon. Hän imi sitä kuin sieni, kuten hän oli tehnyt koko elämänsä. Ja sitä hyvin monet teistäkin ovat tehneet. Se myös selitti, miksi hän oli ollut sairas useammin noiden vuosien aikana.
 
Ei ole kerrassaan mitään vikaa olla sieni. Tällä tarkoitamme empaattisuutta, energioiden, aurojen ja henkien näkemistä jne. kaikkea tavallisen todellisuuden ulkopuolella. Se on ongelma, ettei tiedä olevansa sitä - ja sitten jatkuvasti ihmettelee, miksi tuntuu niin kamalalta, aina kun astuu sateeseen …
 
Jos tietäisitte, kantaisitte mukananne sateenvarjoa tai sadetakkia tai pysyisitte sisällä ja kaikki olisi ok.
 
"Hassu" asia viestintuojan suhteessa tämän koomamiehen kanssa oli, että monin tavoin myös miehellä oli terävä tiedostamisaisti eikä hänkään tiennyt sitä. Se toi heidät yhteen. Kutsukaa sitä peilivahvistukseksi. Peili tietysti meni rikki, mutta viestintuojan elämä on parantunut siitä lähtien.
 
Ekstratietoisuus mikä teillä on, on etu, etulyöntiasema. Kuin ylimääräisen kielen osaaminen. Sen sijaan, että keskitytte murheeseen, mitä näillä kyvyillä on taipumuksena tuoda, nähkää, miten voitte käyttää niitä työkaluna toisten auttamisessa. Parempana kommunikoijana, ystävänä, vanhempana, sisarena, työntekijänä olemisessa. Saatte kurkistaa kulmahuoneeseen, mihin monet ihmiset eivät pääse, samalla saaden suurta tietoa ja oivallusta siitä, miltä tuntuu olla erilainen tai väärinymmärretty. Vaistonvaraisesti tiedätte, miten asioista tehdään parempia, saadaan ihmiset tuntemaan olevansa ymmärrettyjä tai rennompia, koska kaikki menneisyyden kokemuksenne auttavat teitä suhtautumaan toisiin tavoilla, mihin hyvin monet muut ihmiset eivät pysty.
 
Kohdelkaa tuota informaatiota kuitenkin suurella kunnioituksella. Estäkää itseänne tai sulkekaa itsenne aina, silloin kun on tarkoituksenmukaista. Kyllä, joskus saatte informaatiota, minkä olisitte mieluummin olleet tietämättä. Kuin astuessanne varattuun kylpyhuoneeseen, jonka sisällä oleva henkilö unohti lukita.
 
Vastuu kulkee kumpaankin suuntaan.
 
Kuitenkin useimmiten keräämänne informaatio - erityisesti sen ollessa sattumanvaraista - pitäisi pitää itsellänne. Jos teidän ehdottomasti pitää jakaa se tuon henkilön kanssa, varmistakaa, että olette kaksin, ja selittäkää hänelle tilanne.
 
Taas kerran, kohdelkaa kaikkea nappaamaanne lisäinformaatiota suurella kunnioituksella. Käyttäkää sitä vain "hyvään" - vahvistamaan omaa vaikutelmanne, ekstravarmistuksena teille, voiko tuohon ihmiseen (hänen sanomisiinsa) luottaa - auttaaksenne toista tarpeessa olevaa henkeä tahdikkaasti. Ohjaten kysymyksiänne ja kommenttejanne aistimuksenne perusteella, mutta paljastamatta, mitä tiedätte.
 
Vaikka henkilö olisi avoin kirja teille - rajojen puutteensa tai tunteidensa voimakkuuden vuoksi - voitte tietää, onko tuo henkilö valmis tunnistamaan aidot tunteensa tai mielipiteensä. Kunnioittakaa tuota ihmistä ja sitä, missä hän on. Jos käsittelette tilanteen armollisesti ja lempeästi, tiedätte, mitä teette auttaaksenne tuota ihmistä mainitsematta mitään, mitä tiedätte. Lempeys on avain.
 
Se voi auttaa teitä tekemään parempia päätöksiä tai olemaan parempi ystävä, rakastaja tai työntekijä, mutta mitä teettekin, varmistakaa, ettei se vaikuta negatiivisesti toiseen ihmiseen millään tavalla. Ajatelkaa aina, miltä teistä tuntuu, jos tilanne olisi toisinpäin.
 
Ja jos teistä koskaan tulee "ahne" informaation suhteen ja käytätte sitä itsekkäisiin tarkoituksiin, no, tuo sylki valuu takaisin teille kuin koski. Vain jotta tiedätte …
 
Kun tietoisuus kohoaa ja ihmiset avautuvat ykseyteen, on lisääntynyttä halua tai tarvetta jakaa. Kuten olemme sanoneet aiemmin, rajat ovat tärkeämmät kuin koskaan. Muurit ovat ehkä sortuneet, mutta voitte edelleen rakentaa näkymättömät muurit suojaksenne ja yksityisyyttänne varten. Vaikka vain verhon. Kukaan ei halua pissata yleisön edessä ...
 
Kerromme teille kaiken tämän, koska useammat ja useammat ihmiset kokevat tietoisuuden lisääntyvän ja avautuvat uusille lahjoille. He voivat tulla luoksenne saamaan opastusta tai neuvoja. Tai he voivat myös napata uusia asioita teistä eivätkä he tiedä, mitä tekisivät niillä. Tiedostakaa vain tämä seikka. Nähkää, mitä se merkitsee teille elämässänne tekojen, ajatusten ja sanojen osalta.
 
Voisimme sanoa paljon lisää tästä aiheesta, sillä on paljon sanottavaa. Ottakaa hetki pohdiskeluun. Nähkää, miten elämäänne on ehkä vaikuttanut - sekä positiivisesti että negatiivisesti - terävä tietoisuutenne ja monet lahjanne. Ottakaa aikaa nähdäksenne ne menneisyyden oppitunnit tai oivallukset, jotka teiltä ovat ehkä menneet ohi.
 
Paljon selkeyttä, ymmärrystä ja tietoa tulee katsomalla menneisyyttä uusin silmin ja sydän avoimena.
 
On kaunista, kun kaikessa alkaa olla järkeä. Murhe voi muuttua iloksi. Viha voi muuttua rakkaudeksi ja myötätunnoksi. Epätoivo voi muuttua toivoksi.
 
Tämä on aikaa nähdä itsenne kaikessa kauneudessanne, kaikessa voimassanne ja vahvuudessanne.
 
Tämä on kaunis päivä!
 
Ja tämä on vasta alkua.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >