HomeViestejäGaian Totuudentytär4.11.2011 - Ei koskaan yksin

4.11.2011 - Ei koskaan yksin

EI KOSKAAN YKSIN
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
4.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tällä planeetalla ei ole koskaan ollut enempää ihmisiä, kuitenkin monet teistä eivät ole koskaan tunteneet itseään yksinäisemmäksi. Ei koko aikaa, mutta useammin kuin haluaisitte.
 
Tähän on muutamia syitä. Kosketamme niistä yhtä.
 
Nimittäin mitä enemmän kuljette polkuanne ja avaudutte itsellenne, sitä enemmän haluatte yhdistyä ja jakaa toisten kanssa. Kutsukaa sitä ykseystekijäksi.
 
Mutta uskaltaudutte uudelle alueelle, mikä näyttää paljon samalta, minkä olette aina tunteneet, mutta tuntuu täysin erilaiselta.
 
Esimerkiksi, aiemmin voitte istua yksin ruuhkabussissa ja tuntea tyytyväisyyttä ja turvaa yksin tuossa pienessä henkilökohtaisessa linnakkeessanne.
 
Kuitenkin tuntiessanne näiden suurten energia-, rakkaus-, tietämis- ja myötätuntotulvien säteilevän lävitsenne, tunnette enemmän ja enemmän, no, olevanne kuin ainoa ihminen tuossa ruuhkabussissa - kuin ei olisi ketään muuta kaltaistanne. Se on hyvin yksinäinen tunne.
 
Mutta kyllä on.
 
Hyvin paljon enemmän kuin luulette. Ja kun löydätte toisenne sattumalta, vaikka vain ylittäessänne toistenne polun ohikiitävän hetken ajan, tunnistatte toisenne huimaavassa innostuksessa, puhtaan ilon hetkellä. Aivan kuten tapahtui ollessanne lapsi.
 
Mutta silloinkin kun olette fyysisesti yksin eikä ketään toista ihmistä ole lähellä, ette ole koskaan yksin.
 
Ensinnäkin, paikalla olemme aina me (Gaia-tietoisuus). Pudotellen vinkkejä läsnäolostamme. Odottaen teidän huomaavan ja muodostavan yhteyden.
 
Sitten on kasveja, puita, eläimiä … Jokaisella oma värähtelynsä ja tietoisuutensa.
 
Lisäksi ovat oppaanne ja suojelijanne puhtaassa tietoisuudessa tai hengessä (jotka eivät ole koskaan olleet ihmismuodossa) ja myös ystävänne, perheenne ja opettajanne (joko ne jotka kulkevat edelleen kanssanne maan päällä tai jotka ovat kuolleet) oleskelevat kanssanne koko ajan. Vaikka he olisivat kilometrien päässä, he ovat aina kanssanne.
 
Ja sitten on korkeampi itsenne. Kyllä, tiedämme, että kyse on silti teistä. Ja kyllä, jos joutuisitte kiinni puhumisesta ääneen itsellenne tuossa ruuhkabussissa, niin, no, ihmiset pitäisivät teitä hulluna …
 
Haluamme vain teidän tietävän, että olette hyvässä seurassa, aina. Voi, tähdet, aurinko ja kuu ovat aina teitä varten myös.
 
Jos vain näkisitte, miten rakkauden ja opastuksen ympäröimä olette koko ajan, yllättyisitte, että voitte edelleen hengittää, kun ottaa huomioon, miten paljon tungosta olinpaikassanne on.
 
"Fyysisessä" maailmassa tarvitsette vain muutaman ihmisen, joka tietää niitä asioita teistä, joista muu maailma ei piittaa. Joka näkee teidät parhaimmillaan, silloin kun säteilette kirkkaasti, mutta myös silloin kun olette huonoimmillanne, kun olette täysin sotkussa.
 
Kaikkien ei tarvitse tietää kaikkea "paskaa" tai draamaa, mitä olette käyneet läpi. Ei. Se on varattu harvoille valituille, joihin luotatte täysin.
 
Koko maailman täytyy nähdä vain valonne, rakkautenne, lahjanne, myötätuntonne - asiat jotka auttavat teitä ojentamaan toisille auttavan käden joko konkreettisesti tai vain olemuksellanne.
 
Teillä on koko tukitiimi ympärillänne koko ajan - jokaisella on, mutta kaikki eivät tiedosta sitä. Niinpä he tarvitsevat toisen ihmisen läsnäoloa muistaakseen oman valonsa ja muistaakseen, ettei hän ole koskaan yksin (tai vain todella halutessaan olla).
 
Tiedämme, että yhteiskunnallanne on taipumusta nauttia kaiken avoimesta rehentelystä kaikkien nähtäväksi: hyvät, pahat ja rumat - ja lisäämme - naurettavat. Juoruilu, tuomitseminen ja kuulopuheet eivät ole valaistumisen pääainesosia.
 
Ja vaikka jakaminen on upea asia, meistä yksityisyyden rajat ovat tulleet hyvin ohuiksi maailmassanne, maan asukkaat.
 
Tuntuuko teistä kohottavalta, kun ihmiset tuulettavat likapyykkiään julkisuudessa (tai missä tahansa mediassa)? Ja tuntuuko teistä aina paremmalta, kun jaatte jotain hyvin yksityistä?
 
Joskus teistä tuntuu yksinäiseltä pelkästään, koska teillä on suuri halu tai tarve jakaa. "Näkymätön" tukitiiminne on aina teitä varten. Niin ovat myös ne "harvat ja valitut", joihin viittasimme aiemmin. Avautukaa heille ensin, he auttavat teitä näkemään selvemmin.
 
Nimittäin tämä suuri halu jakaa liittyy ykseys- tai yhtenäistietoisuuden nousemiseen.
 
Vaikka se mitä haluatte jakaa, on kaunista ja kohottavaa, kaikki eivät ole valmiita kuulemaan sitä, joten testatkaa asioita niillä, jotka tunnette ja joihin luotatte. Nimittäin niillä jotka kertovat teille aina totuuden, silloin kun muut pelkäävät sanoa mitään.
 
Jos kamppailette suurten yksinäisyyspuuskien kanssa, pyydämme teitä määrittelemään uudelleen yksinolemiskäsitteenne. Kutsukaa sitä "olemiseksi omassa energiassanne" tai "laatuajan viettämiseksi tukitiiminne kanssa".
 
Voitte edelleen olla yksin täydessä huoneessa tai ruuhkabussissa, jos valitsette niin, jos sitä haluatte tai tarvitsette. Sulkeutukaa kaikelta, mikä ei ole teidän (tunteita, energiaa).
 
Tai voitte vain istua tai seistä siellä, kutsua korkeampaa itseänne ja kaikkia henkiä tai kaikkea tietoisuutta, mitä tiedätte olevan, auttamaan teitä valonne säteilemisessä kaikille.
 
Sitten rentoutukaa ja nähkää, mitä tapahtuu …
 
Muutos värähtelyissä tai ihmisissä (kollektiivi ja yksilöt) voi olla hienovaraista tai hyvin selvää. Ja vaikka vaikuttaisikin siltä, ettei mitään ole tapahtunut, tietäkää, että on hyvä mahdollisuus, että valonne muutti ainakin yhden elämän. Yhden ihmisen joka oli huonolla tuulella tai pahassa paikassa, mutta jonka sydän muuttui, kiitos teidän.
 
Voi näyttää siltä, että kaikki on samanlaista, mutta tuon ihmisen ilta tai elämä voi olla ikuisesti muuttunut. Kuten tiedätte, vaaditaan vain sekunnin murto-osa elämän muuttumiseen täysin, mutta joskus sen ilmentymiseen menee jonkin aikaa.
 
Kun olette valppaampi, tietoisempi omasta olemuksestanne ja omasta valostanne, teette maailmasta paremman paikan.
 
Kaikki muut jotka tuntevat olonsa yksinäiseksi teidän laillanne, saavat jotenkin välähdyksen omasta tukitiimistään vain, koska muutitte ajattelutapaanne, koska olitte paikalla - sekä kehossanne että läsnä olevassa hetkessä.
 
Yhdessä yksin … ja yhteydessä (yhtä) samanaikaisesti.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >