HomeViestejäGaian Totuudentytär2.11.2011 - Elämä kokeiluna

2.11.2011 - Elämä kokeiluna

ELÄMÄ KOKEILUNA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
2.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Elämä on yksinkertaista. Ja siinä on kyse vain valinnasta ja havainnoista. Kun mennään suoraan sen ydinolemukseen, mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa. Vasta sitten kun otetaan lukuun kaikki rakenteet, säännöt ja järjestelmät, joita ihmiset ovat luoneet, asioista tulee todella monimutkaisia.
 
Silloin kun teillä on riittävästi ruokaa, suoja, vaatteita ja elämän perusmukavuudet, kun kaikki fyysiset ja konkreettiset tarpeet tyydytetään, kun olette turvassa ja rakkaus on läsnä (rakkaus itseltä ja toisilta), niin tehtävänne täyttäminen on helppo homma - vaikka teillä on päivätyökin.
 
No, pitäisi olla. Jos ihmisen tekemä maailmanne olisi yksinkertainen, kaikki olisi helpompaa. Ei ole. Hyvin paljon sääntöjä, hierarkioita, yhteiskuntaluokkia jne. Kaikki tekijät joita on tehty jakamaan ja erottamaan.
 
Maailmanne on, mitä on. Tällä tarkoitamme, että on tärkeää pystyä navigoimaan näissä kuvitteellisissa rakenteissa. Nimittäin kaikki muutokset tulevat sisältä. Ne alkavat teistä yksilöinä, sitten kollektiivi seuraa. Huutaminen ja sormella osoitteleminen ulkoapäin auttaa hyvin vähän niiden kohottavien muutosten synnyttämisessä, joita niin kovasti haluatte. Sillä ulkopuolella oleminen siinä mielessä merkitsee usein tuomitsemista … kummaltakin puolelta. Kummankin ajattelutavassa toinen on väärässä.
 
Näiden aikojen risteileminen vaatii usein olemaan kuin kameleontti ulkopuolelta ja olemaan vakaa ja pysymään aitona sisällä.
 
Kotonanne, elämänne kaikissa osatekijöissä tai puolissa voitte omaksua vaivattoman lähestymistavan tähän aikaan maan päällä.
 
Poistakaa kaikki yhteiskuntanne ohjaaminen, mikä ei tee mitään tai tekee vain hyvin vähän elämänne parantamiseksi. Syökää sitä, mikä tuntuu oikealta teille ja tukee hyvinvointianne. Muokatkaa elämänne omalla tavallanne. Tehkää siitä täysin omanne.
 
Kyllä, hyvin usein erotutte. Mutta aina ollen kunnioittava ja myötätuntoinen. Kuin majakka jolla on sydän kultaa.
 
Ja silloin kun uskaltaudutte maailmaan, seuratkaa ns. tiesääntöjä - työssä, ostoksilla, minne tahansa menette. Kenet tahansa kohtaatte, sekoittukaa ja pitäkää samalla oma erityistyylinne. Olette edelleen selvästi erilainen kaikille, joita kohtaatte, mutta erilaisuuttanne kunnioitetaan - vaikkei aina ääneen.
 
Voitte purjehtia ihmisen tekemässä maailmassa. Nähdä se harhana, mitä se on, seurata enemmistön virtaa ja samalla kunnioittaa todellisuutta tai totuutta sellaisena, kuin aistitte sen.
 
Totelkaa sääntöjä, mutta älkää seuratko niitä sokeasti. Tiedätte, mikä on oikein, mitä on totta. Näyttäkää toisille vain olemalla te, olemalla aito, että on toinen tapa.
 
"Kukaan" ei halua silittää krokotiiliä. Ei siksi, että se on vaarallinen, vaan koska se on karkea, epämukava ja kova koskettaa. Ihmiset silittäisivät paljon mieluummin kissaa, koiraa tai pupua. Heistä pehmeys on niin lämmintä ja tyynnyttävää. Herkkyydellä ja lempeydellä on taipumusta voittaa ihmisiä puolelleen.
 
Olkaa pupu lähestymistavassanne, älkää krokotiili. (Rakastamme kaikkia luontokappaleita tasavertaisesti - tämä on vain vastaavuustarkoitusta varten.)
 
Ihmiset tuntevat vetoa söpöihin ja pehmeisiin asioihin, se tuo ihmisiä lähemmäs yhteen. Se nimittäin soittaa heidän sydämensä kieliä …
 
Ja jos pystytte navigoimaan taitavasti ihmisen tekemässä maailmassa - siis seuraten sääntöjä ja kunnioittaen sitä totuutta, kuka olette - niin voitte inspiroida ja muuttaa pehmeästi.
 
Olemalla tyyni. Mainitsemalla rennosti uusista asioiden tekemistavoista. Mieli aina selkeänä ja sydän avoimena. Olemalla sellainen, millaisen haluatte maailman olevan. Kaikki tämä lempeydessä ja armossa.
 
On totta, ettei tarvitse olla järjestelmässä muuttaakseen sitä. Katsokaa kaikkia tapahtumia kuluneen maavuotenne aikana. Kuitenkin siirtymä, muutos on paljon tasaisempi, silloin kun se tulee sisältä. Hidas hyväksyntä. Harkittu. Kylvetty siemen joka kasvaa.
 
Nimittäin kollektiivi on aivan kuin yksilö. Miten avoin olette muuttumaan, silloin kun se pakotetaan teille? Vaikka tietäisittekin jo muutoksen olevan välttämätön, usein vastustatte, koska sitä tyrkytetään. Koska ette olleet mukana päätöksessä, prosessissa. Koska ette saaneet tehdä valintaa itse.
 
Nähkää rakennettu yhteiskunta kokeiluna, mitä se on. Tarkkailkaa maailmaa. Löytäkää tapoja tehdä omasta maailmastanne ja maailmasta yleensä parempi paikka hengelle.
 
Tiedostakaa, kun teitä testataan ja katsotaan, onko teillä vakaumuksenne mukaista rohkeutta. Oletteko oikeasti valmis puolustamaan sitä, mihin uskotte - mutta sydämen kautta - osoittamalla rakkautta ja myötätuntoa ja pidättäytymällä tuomitsemisesta?
 
Katsokaa, miten maailma tai toiset toimivat, reagoivat, kun säteilette valoanne ja annatte toisten säteillä omaansa tai autatte heitä säteilemään omaansa. Nähkää, miten vaikutatte elämän kokeilun ja kokemuksen sisältä täällä maan päällä.
 
Tästä syystähän olette täällä, eikö vain?
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >