HomeViestejäGaian Totuudentytär1.11.2011 - Menettämisen uudelleentarkastelua

1.11.2011 - Menettämisen uudelleentarkastelua

MENETTÄMISEN UUDELLEENTARKASTELUA
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
1.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monet teistä näkevät menettämisen negatiivisena tai surullisena tapahtumana. Vaikka se on totta joissain tapauksissa elämässänne, maan asukkaat, usein ette näe tai tunnista kaikkia niitä aikoja, jolloin se on iloinen ja merkityksellinen tilanne.
 
Karistaminen on menettämistä. Niin on myös puhdistaminen. Se on irtipäästämistä tiheistä energioista, menneiden tapahtumien muistoista - usein tuskallisista - eteerisistä tekijöistä tai leimoista, joita olette kantaneet mukananne aivan liian pitkään.
 
Havaintotavan ja todellisuuden muutos on eräs menettämisen muoto, kun harhaverho on poissa. Voitaisiin nähdä myös tieto tietämättömyyden menettämisenä.
 
Yhteiskunnassanne tai maailmassanne menettäminen nähdään tavallisesti hyvin negatiivisena asiana - erityisesti ajatellen tämän hetken tapahtumia. Useimmilla kulttuureilla on taipumusta keskittyä menettämisen yhteen puoleen. Mutta teidän on muistettava, että negatiivinen näkökulma menettämiseen on vain puolikas ympyrää. On aika nähdä menettämisen positiivinen puoli, jotta rikkonaisesta ympyrästä tehdään taas ehjä.
 
Hyvin monilla on ollut paljon karistamista, puhdistamista ja selvittämistä. Ja normaali tai tavallinen reaktio tähän prosessiin on helpotus, ilo ja onnellisuus. Kuitenkaan monet teistä eivät tunnista näitä elämän tapahtumia menetyksenä, mitä ne todellisuudessa ovat. On tärkeää nähdä se tila, mikä luotiin vastaanottaakseen jotain uutta, jotain upeaa - on tärkeää antaa tunnustusta siitä, mitä olette saavuttaneet ja käsitelleet.
 
Aivan kuten surette rakasta, joka sairastuu, vammaantuu, vanhenee (vielä läsnä, mutta tilapäisesti tai pysyvästi muuttunut) tai joka on kuollut - fyysisiä menetyksiä - voitte myös surra positiivisia irtipäästämisiä, tavallaan vähemmän selviä menetyksiä. Käsittelemme tätä vähän.
 
Monista eri syistä menettäminen on ollut viestintuojan mielessä. Osa siitä on fyysistä, osa vähemmän selvää.
 
Kaikki menetykset ovat monin tavoin kuin kuolema. Aina jonkin loppumista, joka tuo esiin jotain uutta.
 
Joskus menettämisen ajatuksessa on liikaa kestettävää. Kaikki mikä nähdään tai tunnetaan, on tyhjiö, joka ei ole vielä läsnä - tai jota ei koskaan itse asiassa tapahdu. Esimerkiksi, joskus ajattelette, että paljastamalla jotain jollekin menetätte tuon ihmisen iäksi. Kuitenkin yllätytte usein siitä, että teidät kohdataan ehdottomalla rakkaudella ja tukevalla hyväksynnällä, silloin kun odotitte tuomitsemista, torjuntaa tai umpimielisyyttä.
 
Ihmiset menettävät hyvin paljon suuruutta ja potentiaalia, koska hyvin monet aliarvioivat toisten ihmisten kapasiteetin rakkauteen, myötätuntoon ja hyväksyntään. Ja vaikkei saakaan lämmintä vastaanottoa kerrottuaan tiettyjä uutisia, hyvin usein sen alkujärkytyksen tai -yllätyksen jälkeen, kun kuullaan jotain odottamatonta, ihmiset muistavat valonne, upean värähtelynne ja heidän rakkautensa sitä kohtaan, kuka olette, saa vallan.
 
Kaikki ovat heräämässä. Huomatkaa, että monia ihmisiä kulkee puolihereillä. Kuitenkaan he eivät nuku. Ajattelette ehkä, että olette yksin kokemassa tätä tai tuota omassa perheessänne tai piirissänne, mutta on mahdollista, että useimmat tuntemanne ihmiset ovat käyneet läpi joitain muutoksia. He eivät ehkä täysin ota vastaan sitä, mitä tapahtuu - itse asiassa he voivat vastustaa sitä hyvin voimallisesti - mutta he ovat hyvin tietoisia, että ilmassa on jotain.
 
Ajatelkaa kaikkea, mitä olette käyneet läpi. Esimerkiksi, jos joku olisi kertonut teille viime vuonna, että elämänne tai te olisitte sellainen kuin nyt, olisitteko uskoneet? Viestintuoja ei varmasti olisi. Nekin jotka "elävä kiven alla", tietävät, että jotain on menossa, ja ovat käyneet läpi omia surrealistisia kokemuksiaan.
 
Jos joku ystävä tai perheenjäsen "menetetään" paljastettuanne hänelle jonkin puolenne, minkä olette pitäneet yksityisenä jostain syystä, tietäkää, että hän voi muuttaa mielensä. Ja jos ei muuta, tietäkää, että lisää ystäviä ilmestyy, uusia perheitä myös. Kyllä, biologinen side on usein vahva, mutta teillä on monia, monia perheitä.
 
Mitä tahansa tai kenet tahansa tunnette tai tiedätte menettäneenne, ottakaa aikaa suremiseen. Sillä myös eroaminen tuskallisesta muistosta voi tuoda teille kummallisen tyhjiön. Vaikka tunnette vapautuneenne, tuon jäljen irtipäästäminen voi tuntua vähän horjuvalta, vähän kuin etukenolta. Ette ole enää varma, miten kävellään, koska raskaus minkä olette tunteneet hyvin pitkään, on nostettu pois ja se on jättänyt reiän. Antakaa itsellenne aikaa asettua tähän uuteen energiaan ja valmistautua toivottamaan tervetulleeksi ne uudet lahjat, joita tulee - vaikka "vain" suuri rauhan tai tietämisen tunne.
 
Monia tyhjiä paikkoja on täytetty viestintuojan elämässä. Hän on saanut tietoa, varmuutta, voimaa (kuten itsemestaruudessa, itseluottamuksessa, itsetunnossa ja vastuussa kaikesta, mikä on hänen). Hän myös tajusi, että sen hyväksyminen, kuka hän on, ja omien lahjojensa kunnioittaminen voi aiheuttaa joidenkin ihmisten menettämistä matkan varrella.
 
Hänelle näytettiin, että osan pysähtyneisyydestä hänen omassa elämässään aiheutti tuo mahdollisen menettämisen pelko.
 
Hänelle myös näytettiin, että jos hänen pelkonsa toteutuu, tuo menetys tekee tilaa uusille ihmisille - ja hänhän on, kuka on, ja hänestä on aina vain haastavampaa "erottua itsestään" riippuen siitä, kenen kanssa hän on. Eikä vain tämä, vaan syleilemällä täysin lahjojaan ja antamalla tunnustusta niille, hän avaa uusia ovia, laajenee ja kehittyy täyteen potentiaaliinsa.
 
Elämässä on pahempiakin asioita kuin olla (vastahakoinen) kanavoija.
 
Hän rakastaa tapaa, millä kanavointi on rikastuttanut hänen elämäänsä, auttanut hävittämään harhaverhoja ja saanut hänet näkemään todellisuutensa uudessa valossa. Hän on löytänyt totuuden, oman totuutensa ja näkee kauneutta kaikessa. Hän tuntee olevansa siunattu, kun ne viestit joita hän vastaanottaa ja jakaa, ovat mahdollistaneet hänelle yhteyden suuriin henkiin ympäri maailmaa, jotka auttavat häntä laajentumaan. Tämä blogi on tyydyttävin asia, mitä hän on koskaan tehnyt. Kuitenkin hänellä on vaikeuksia jakaa tämä osa itsestään useimpien tuntemiensa ihmisten kanssa.
 
Sen käsittäminen, että hän oli ainoa ihminen, joka pidätteli häntä, pakotti hänet tarkastelemaan uudelleen menettämistä. Sillä jos hän haluaa loistaa valoaan tavalla, millä hän tietää pystyvänsä, hänen on oltava valmis menettämään kaikki, mitä hän tuntee/tietää. Todellisen potentiaalin menettäminen tuntuu pahemmalta hänestä kuin mahdollinen ystävien ja perheen menettäminen. Nimittäin hän ymmärtää nyt, että valmius menettää jotain kasvaakseen tai saavuttaakseen unelman tai tehtävän, ei automaattisesti merkitse sitä, että hän menettää sen.
 
Hän on käsittänyt myös, että jos hänen ystävänsä ja perheensä eivät täysin ymmärrä, mitä hän tekee - koska se on täysin heidän todellisuusnäkemyksensä ulkopuolella - hän tietää, että he aistivat sen rakastavan ja hyväntahtoisen energian, mikä leviää kaikkeen, mitä hän on ja mitä hän tekee. Rakkaus on rakkautta. Rakkauden värähtely on päivänselvää ja hän tietää heidän rakastavan häntä, aivan kuin hän rakastaa heitä.
 
Hän on aistinut muutoksen heissä. Mitä enemmän hän tekee työtä itsensä hyväksi ja syleilee valoaan, sitä enemmän he nauttivat olla hänen lähellään ja sitä positiivisemmin he reagoivat häneen. Miten siis sen näyttäminen heille, miten todella "outo" hän on, voisi olla huono asia?
 
Vaikkei hän suunnittele pitää kanavointikaapista ulostulemisen juhlia, hän suunnittelee olla avoimempi siitä, kuka hän oikeasti on, kuka hän oikeasti on aina ollut - kaikki lempeydessä ja armollisuudessa. Hän aikoo edetä, kun toiset näyttävät merkin avoimuudesta, sen sijaan että sulkee oven tuomitsemisen tai torjunnan pelosta. Kenties he avaavat oven hänelle, koska hekin haluavat päästä sisään hänen kanssaan. Kenties he ovat valmiita menemään siitä hänen kanssaan, koska heistä tuntuu jotenkin turvalliselta hänen kanssaan, mutta pelkäävät mennä ovesta yksin. Hän ei ollut koskaan ennen ajatellut sitä …
 
Sitä voitaisiin kutsua henkilökohtaiseksi luottamushypyksi.
 
Vaikka on tapahtunut massiivista kollektiiviheräämistä (tai puoliheräämistä), on usein haastavaa näyttää itsensä sellaisena kuin on, kun on se kummallinen tyyppi ryhmässä (perhe, työ, ystävät). Ja se on ymmärrettävää. Niillä jotka tuntevat teidät hyvin tai jotka ovat tunteneet pitkään, on ehkä vaikeuksia hyväksyä, että olette muuttuneet.
 
Tai täsmällisemmin, heillä on ehkä vaikeuksia nähdä teidät sellaisena, kuin olette aina olleet, vastakohtana vain sen näkemiselle, mitä halusitte näyttää heille. Kaikki alkavat kaivata naamioidensa poistamista. Muistakaa se.
 
Tavallaan tämä on kollektiivista harhakuvan menettämistä - tai pelon, riippuen siitä, missä olette. Tai kumpaakin, jos kykenette näkemään koko asteikon.
 
Pääkohta tässä on muistaa, että menettämisessä on runsaasti yltäkylläisyyttä ja iloa ja että on oltava valmis "menettämään" kaikki saadakseen henki-itsen täyden potentiaalin ja mestaruuden.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >