HomeViestejäGaian Totuudentytär29.10.2011 - Hiljaiset mestarit

29.10.2011 - Hiljaiset mestarit

HILJAISET MESTARIT
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
29.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Viestintuoja rakastaa puita. On aina rakastanut. Hän on niihin yhteydessä lähes joka päivä. Ette aavistakaan, miten pitkään hän kulkee vain viettääkseen aikaa lempipuunsa kanssa. Hänestä tuo energia- ja informaatiovaihto on kerrassaan uskomatonta.
 
Vaikka hän on aina tiennyt, miten erityisiä ja arvokkaita ne ovat, eilen (28.10.) hänelle valkeni miksi. Huom.: päivämäärät ovat epäoleellisia meille, joten harvoin mainitsemme niitä. Jotenkin tämä nimenomainen päivä voi osoittautua merkitykselliseksi joillekin, joten se lisättiin.
 
Nimittäin kasveilla - erityisesti puilla - on erittäin korkea värähtely, korkeampi kuin (useimmilla) ihmisillä. Syy on yksinkertainen: niillä on tietoisuus ilman egoa. Ne ovat myös mestareita olemisessa ja luonnon sallimisessa todella kulkea omaa rataansa. Niillä on suurta viisautta - omaansa sekä luonnon maailman.
 
Oivallamme, että tämä voi näyttää ja näyttää vähän kaukaa haetulta joillekin teistä. Kuitenkin valmistelimme teitä tähän aiemmissa viesteissä.
 
Ole kanssamme hetki pohdiskellen. Miksi luulet, että sinusta tuntuu kohonneelta, upealta, rauhalliselta, energeettiseltä, latautuneelta, rentoutuneelta ja uudistuneelta vietettyäsi vähän aikaa metsässä tai puistossa kauniiden puiden ympäröimänä? Vain raikkaan ilman, liikunnan ja auringonpaisteen vuoksi?
 
Kaikki te olette kokeneet hetkiä korkeavärähteisten ihmisten kanssa - tiedätte, millaista se on, miten vain heidän seurassaan oleminen tyynnyttää teitä ja nostaa värähtelyänne. Puut tekevät samaa asiaa. Viestintuoja voi vahvistaa sen.
 
Voitte kokea tämän vain kävelemällä metsässä tai puistossa, mikä on kuin korkeita värähtelyjä täynnä olevassa kokoontumisessa. Jos kiinnitätte tarkkaa huomiota, panette merkille yleismuutoksen, kohotuksen.
 
Saadaksenne paremman idean siitä, mitä viestintuoja tuntee, teidän on päästävä lähelle ja henkilökohtaiseen suhteeseen puun kanssa. Huomatkaa, että se voi olla hyvin hienovaraista ja on mahdollista, että teidän tarvitsee kokeilla muutama kerta tajutaksenne sen - erityisesti jos olette itsetietoinen tai teistä tuntuu typerältä tehdä tätä harjoitusta.
 
Vaikka se luultavasti näyttää hyvin typerältä, muistakaa, että suurin osa energiatyöstä vaikuttaa typerältä sellaiselle, joka ei ole sille avoin, tai tarkkailijalle joka ei voi nähdä energiaa (mukaan luettuna ihmiset, jotka arvostavat energiatyötä).
 
Kuitenkin meidän mielestämme te maan asukkaat teette hyvin monia asioita, jotka ovat vielä typerämpiä. Katsotte esimerkiksi televisiota. Ei vain sisällön, vaan sen vuoksi, mitä se tekee omalle sähkömagneettikentällenne.
 
Oikea tapa halata puuta - "energetiikka" (otettu "Miten halata puuta" -artikkelista 13.4.2011, muutamin lisäyksin).
 
* Etsi iso puu, riittävän iso nojataksesi siihen oksien häiritsemättä.
* Koho kehosi, häntäluusta pään takaosaan sekä selkäranka, on oltava kontaktissa puuhun. Tärkeintä on, että häntäluulla ja päällä on parhain kontakti puun kanssa, kun taas selkärangan osalta riittää kevyt kontakti.
* Kosketa runkoa avokämmenillä. Laita ne vain sivullesi, normaaliasentoon. On mahdollista "istua käsilläsi", jos sinulle on mukavampi pitää kämmeniäsi puuta vasten ja rystyset pakaroilla tai lähellä niitä.
* Sulje silmäsi.
* Hengitä syvään.
* Keskity alueelle häntäluusta selkärankaan ja päähän. Kiinnitä huomiota tunteisiin, joita koet. Häntäluu ja selkäranka ovat avainalueet.
* Tiedät, milloin se on valmis.
* Kiitä puuta kääntymällä kasvotusten puun kanssa, laittamalla kämmenesi ja otsasi rungolle ja sulkemalla silmäsi sanoen päässäsi "Kiitos!"
 
Miksi tuomme tämän taas esiin?
 
Syy on yksinkertainen: tarvitsette sitä. Viestintuoja on tuntenut intensiivisyyden, energioiden liikkuvan ympäri ja nopeutuvan. On mahdollista, että tekin olette. Hän on myös kamppaillut vähän, hänelle on ollut rankaa olla matalavärähteisten ihmisten lähellä ja toipua siitä. Jotenkin he saavat hänet maahan sen sijaan, että hän joko ylläpitäisi omat värähtelynsä tai tukisi heidän värähtelyjensä nousemista.
 
Niinpä näytimme hänelle, miksi hän on tuntenut tätä suurta tarvetta yhdistyä puiden kanssa - tavallista enemmän - ja miksi asiat hänellä usein pahentuvat, kun olosuhteet tai säätila estää häntä "näkemästä ystäviään" muutamaan päivään.
 
Vuodenajalla ei ole merkitystä. Energia ja värähtelyt virtaavat edelleen puiden ollessa levossa.
 
Tämä on hyvin yksinkertainen ja useimmiten ilmainen tapa latautua, kohottaa värähtelyänne ja yhdistyä itseen. Vaikka puut eivät ehkä puhu teille suoraan, näihin hiljaisiin mestareihin yhdistyminen auttaa teitä muodostamaan yhteyden korkeamman itsenne ja maailman viisauden kanssa. Voitte työskennellä niiden kanssa miten tahansa, mikä tuntuu oikealta ja luonnolliselta teille. Ne ovat pysyviä liittolaisianne.
 
Ne auttavat teitä myös pääsemään kosketukseen meidän kanssa.
 
Ja jos teitä on siunattu pihalla ja puita kasvaa siellä, pitkää itseänne hyvin yltäkylläisenä. Onhan teillä suora pääsy elävien mestareiden luo aivan ovenne takana …
 
Viestintuoja on vähän väsynyt tästä kanavoinnista, vaikka siinä on täysin tolkkua hänelle. Ei siksi, että hän on huolissaan siitä, että pidätte häntä kummallisena. Hän tietää olevansa sitä (hymy).
 
Enemmän ja enemmän hän näkee kaikessa yksinkertaisuutta - totuutta tai vastauksia siellä, missä ennen oli tyhjyyttä (tai vaikutelma siitä).
 
Tällä kertaa hänestä tuntuu, että hänen on lisättävä joitain asioita selkeyden tai yhtenäisyyden vuoksi. Hän haluaa ihmisten tietävän, että vaikka he eivät ymmärtäisikään kaikkea tässä kirjoitettua, se on ok. Niin kauan kuin tuntuu oikealta, pitäkää kiinni tuosta tunteesta.
 
Tietäminen tai selkeys tulee omana aikanaan - niin kauan kun tunnette energian tai värähtelyn resonoivan kanssanne, teidän pitäisi keskittyä siihen, tunteisiinne, sydämeenne. Jos tunnette jonkin tuntuvan oikealta itsellenne, niin riippumatta siitä, miten typerältä tai hullulta se ehkä näyttää toisista, tehkää se. Vastaus tulee, kun aika on oikea.
 
Hän on yhdistynyt puiden kanssa vuosikymmeniä ja vasta eilen hänelle annettiin "vastaus" tai informaatio.
 
Luottakaa jumalaiseen ajoitukseen. Vain sillä on oikeasti merkitystä.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >