HomeViestejäGaian Totuudentytär27.10.2011 - Palveleminen ja rajat

27.10.2011 - Palveleminen ja rajat

PALVELEMINEN JA RAJAT
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
27.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun energiat voimistuvat ja muuttuvat, ne jotka tulivat tänne palvelemaan, voivat tuntea itsensä yhtäkkiä hyvin kiireiseksi.
 
Muistakaa pysyä keskuksessanne, yhdistyneenä, maadoittuneena ja varmistakaa, että tarpeistanne huolehditaan hyvin. Ja välttäkää itsenne hajottamista liian moneen suuntaan riippumatta siitä, miten hektisiä asiat ehkä ovat.
 
Jotkut teistä ovat ehkä hyvin innostuneita "toimimisen" näkymästä - alatte lopultakin suorittaa tehtäväänne.
 
Tiedostakaa, että todellisuus on usein hyvin erilaista kuin kuvitelmanne. Asiat eivät ole aina ruusuisia. Ja olkaa tietoinen kaikista "romanttisista" ennakkokäsityksestänne palvelemiseen liittyen. Niin kummalliselta kuin se ehkä tuntuukin, välttäkää parhaanne mukaan odotuksia, jotka liittyvät lahjoihinne tai sielutehtävänne.
 
Syy on yksinkertainen: kuvittelette palvelemisen usein tunnetuissa olosuhteissa. Jos olette liian haaveileva tai tiukka siinä, miten ajattelette asioiden kehittyvän itsellänne, niin elämän tai todellisuuden heittäessä teille kierteisen pallon se saattaa osua teitä päähän sen sijaan, että saisitte sen kiinni.
 
Esimerkiksi mentäessä ajassa taaksepäin, monet jotka ilmoittautuivat palvelemaan maallisissa sodissanne, kokivat karun heräämisen saapuessaan kentälle. Tämä on hyvin inhimillinen reaktio. Jos olette tietoinen siitä, niin sen sijaan että tapahtumat järkyttävät tai murskaavat teidät, pystytte saamaan itsenne kiinni ihmisenä olemisesta, kasaatte taas
itsenne ja ryhdytte töihin.
 
Ja ennen kuin innostutte liikaa siitä, mitä on tulossa palvelemiseen liittyen, tarkistakaa rajanne.
 
Tiedätkö, missä ne kaatuvat? Pystytkö aina erottamaan omat tunteesi toisten tunteista? Kunnioitatko aina rajojasi - eli varmistatko ensin, että sinulla on kaikki tarvitsemasi, ja sitten vain huolehdit muista, vai onko sinulla taipumus kuluttaa niin paljon aikaa toisiin, että usein venytät itseäsi liikaa ja uuvut?
 
Maailma tarvitsee sinua. Ja se tarvitsee sinua hyvinvoivana, vahvana ja terveenä kaikkina aikoina.
 
Kyllä, palveluelämä on usein epäitsekästä, mutta iloiseen olemiseen tällaista työtä tehden liittyy vahvuus elämäsi kaikissa osissa.
 
Sen tietäminen, ettei tietty tunne, vaikutelma, energia ole sinun, ei välttämättä tee elämästäsi helpompaa, silloin kun tunnet kaiken.
 
Kun on hyvin määritellyt rajat - mihin sisältyy lepo ja henkesi ja kehosi tarpeiden kuunteleminen - se auttaa sinua olemaan parempi työntekijä riippumatta siitä, mitä valitset tai mitä sinua kutsutaan tekemään. Tämä sallii sinun myös ottaa aikaa tästä elämästäsi nauttimiseen.
 
Voitte antaa vain sitä, mitä sisällänne on. Jos olette esimerkiksi väsynyt, miten paljon todella voitte auttaa toisia?
 
Jos sinulla on siis jo vakaat ja terveet rajat ja huolehdit itsestäsi, ylläpidä tämä käytäntö. Mitä parempi ote sinulla on siitä nyt, sitä tasaisempaa elämäsi on - hyvinä ja pahoina aikoina.
 
Toisaalta, jos tiedät näiden asioiden olevan tärkeitä ja syyn siihen, mutta sinulla on edelleen vaikeuksia niiden soveltamisessa elämääsi, nyt on hyvä aika aloittaa.
 
Nimittäin ilman vakaita ja vahvoja rajoja on hyvin todennäköistä, että murrut paineen alla - ovat ne sitten itse aiheutettuja tai tulevat muilta. Ja jos raivostut, saatat päätyä sanomaan tai tekemään asioita, joita kadut, mm. käsket ihmisiä menemään siihen kansanperinteen paikkaan, mikä on aina kuuma ja mikä alkaa h-kirjaimella.
 
Vaikka henkesi olisi kuinka suuri, jos et onnistu kunnioittamaan omia rajojasi, sammutat omaa valoasi.
 
Voimme kertoa teille, että heikentyneet ihmisen tekemät rakenteet hyvin luultavasti romahtavat. Tietysti useimmilla teistä on ollut tämä vaikutelma jo jonkin aikaa.
 
Sellaisten romahdusten lopputulos vaihtelee riippuen eri johtajien, yhteiskuntien, hallitusten, ihmisten ja maiden reaktioista. Toisin sanoen, tiedätte yhtä hyvin kuin me, mitä tapahtuu seuraavaksi.
 
Nimittäin on melko monia mahdollisuuksia, kuten:
 
Pelko, kieltäminen, kaaos - Jos riittävä määrä ihmisiä riittävän jääräpäisesti yrittää pelastaa sen, mikä on täysin menetetty.
 
Eropyyntö, tunnustaminen, täydellinen positiivinen muutos - Ihmiset käsittävät, etteivät he "epäonnistuneet", vaan he keskittyivät tapoihin, jotka eivät toimineet, ja sen tajuaminen kesti heiltä kauan. Antakaa heille vähän aikaa päästä yli typeryytensä häpeästä, sitten alatte kaikki rakentaa uudestaan … yhdessä.
 
Kummankin yhdistelmä - Tämä vaihtelisi riippuen siitä, mihin nuoli osuu.
 
Jotain muuta - No, me emme ole luoja. Vastoin suosittua uskomusta, emme tiedä kaikkea. (Piristykää. Hyvin monilla teistä on taipumusta olla liian vakava.)
 
Lopultahan tämä sotku missä maailma on, on suoraa tulosta rajojen (ja järjen) puutteesta massiivisessa laajuudessa. Johtajat ottivat asemansa tai yrityksensä "vallan" väärin omakseen. Raja heidän olemuksensa ja asemansa välillä hämärtyi ja he kadottivat itsensä.
 
Tätä tapahtuu koko ajan. Teidän on erittäin helppoa pudota tähän ansaan, maan asukkaat. Vastustakaa tarvetta tuomita, sillä jokainen hukkaan joutunut sielu on tragedia. Myötätunto auttaa toisia löytämään tiensä takaisin aitoon itseensä.
 
Empatiakyky on oleellista, kun autatte, palvelette ja parannatte toisia. Teidän kuitenkin kannattaa välttää toisten ihmisten tunteiden ottamista omaksenne, kun tapahtumia ilmenee.
 
Teidän on oltava henkisesti valmis käsillä olevaan tehtävään. Tietäen, milloin teidän on oikea aika palvella toisia ja milloin teidän on aika vetäytyä ja latautua. Työnne täällä on tärkeää. Olette kallisarvoinen resurssi, mitä teidän on arvostettava.
 
Mitä enemmän arvostatte itseänne ja huolehditte itsestänne näiden vahvojen rajojen avulla, sitä parempaa palvelunne on. Sitä enemmän tuotte lisää maailmaan.
 
Muistakaa, että vain te voitte hoitaa valoanne. Olette valmistautuneet tähän koko tai kaikki elämänne. Osaatte ehdottomasti tehdä sen.
 
Mutta teidän on muistettava, että vaikka te olette tienneet muutoksen tulevan, on massiivinen määrä ihmisiä, joilla ei ole aavistustakaan siitä. Vaikka he katsovat uutisia joka päivä, he uskovat jotenkin, ettei se mikä vaikuttaa planeettaan, kosketa heitä.
 
Ja vaikka teillä ei ole mitään ideaa, millainen maailmasta tulee, tunnette, että lopputulos on parempi ja oikeudenmukaisempi maailma.
 
Valmistautukaa niiden ihmisten kiukkupuuskiin, jotka haluavat asioiden pysyvän samanlaisina. Ihmisten jotka kaivavat kantansa maahan, tukkivat korvansa, sulkevat silmänsä ja laulavat koko keuhkoillaan. Antakaa heidän vain olla.
 
Keskittykää ihmisiin, jotka haluavat apua. Se auttaa heitä pääsemään pelostaan. Jonkin ajan kuluttua he tulevat teidän luoksenne (tai jonkun johon luottavat) hakemaan opastusta. Teidän tapaanne heidän täytyy tuntea valmiutta siirtyä eteenpäin johonkin muuhun. Kukaan ei pidä kiirehtimisestä omalla matkallaan. Itse asiassa, jokaisen pitäisi antaa kulkea omaa tahtiaan.
 
Antakaa toisten olla. Se on yksi tärkeä tekijä rajoissa. Kyse ei ole vain sen varmistamisesta, etteivät toiset astu rajojenne yli - kyse on myös siitä, että te ette astu toisten ihmisten rajojen yli.
 
Jos kollektiivinen pelko tai paniikki on riittävän massiivista, voitte ilman vahvoja rajoja joutua sen pyyhkäisemäksi edes tajuamattanne sitä. Jos näin käy, muistakaa, että teillä on kaikki työkalut palataksenne sydämeenne, maadoittuaksenne, keskittyäksenne ja vetääksenne taas omat rajanne.
 
Taas kerran korostamme, että meillä on aavistus siitä, mitä tapahtuu ihmisen tekemissä järjestelmissä ja rakenteissa, mutta meillä ei ole mitään sanottavaa siihen, mitä tapahtuu. Mehän emme ole rakentaneet niitä.
 
Kerromme teille tämän, koska olemme nähneet kaikki ne upeat asiat, joita maan asukkaat ovat luoneet kautta aikain - kaiken kauneuden, ilon, rakkauden. Mutta olemme nähneet myös toisen puolen, kuten massahysterian. Liian monta kertaa. Tiedämme, millaista se on, millaista voi olla.
 
Haluamme teidän vain tietävän rajanne, tuntevan itsenne, jotta voitte suojella itseänne, jos asiat pääsevät käsistä. Ja jos pääsevät, odottakaa, kunnes myrsky on ohi, ennen kuin tulette ulos ja teette upeaa työtänne.
 
Uudelleenrakentaminen on turhaa, silloin kun myrsky edelleen raivoaa ulkona. Vaaditaan vahvoja rajoja sen tietämiseen, milloin pysyä paikoillaan. Tiedämme, että haluatte auttaa, tehdä maailmasta paremman paikan, lohduttaa surullisia, loukattuja, kadotettuja … Mutta teidän täytyy tietää, milloin tehdä se.
 
Suojelkaa valoanne. Maailma tarvitsee sitä, tarvitsee teitä.
 
Kun on vahvat rajat, juuret syvällä ja voimakas itsetunto (tietäen, kuka olette ja mitä osaatte tehdä), kohoatte korkealle.
 
Riippumatta siitä, mitä tapahtuu (tai ei tapahdu), pärjäätte hyvin.
 
Kun asiat ovat mitä ovat nyt, päivän läpi kulkeminen voi olla rankkaa tuntien kaiken sen, mitä tunnette. Vaikka olettekin hyvin tietoinen, että tuo energia, nuo tunteet ja aistimukset eivät ole teidän, se voi olla silti pakahduttavaa teille. Olkaa siis lempeä itsellenne. Aina. Hoitakaa valoanne.
 
Hoivatkaa itseänne. Muistakaa, että voitte todella antaa toisille vain sen, minkä annatte itsellenne.
 
Palveleminen alkaa itsestä, sillä sieltä rakkaus alkaa.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >