HomeViestejäGaian Totuudentytär7.10.2011 - Oma viisautesi

7.10.2011 - Oma viisautesi

OMA VIISAUTESI
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
7.10.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Koko maailma on syvässä pelossa taloutensa osalta ja tällä on merkittävä vaikutus teihin, erityisesti teihin joihin viime kriisi on vakavasti vaikuttanut.
 
Vaikka monien teistä on edelleen kiristettävä vyötään - ja teidän pitäisi viisaasti tehdä niin parhaan kykynne mukaan ja olla tietoinen, miten ja missä käytätte rahanne ja aikanne - teitä on valtava määrä, joilla ei enää ole ns. lainkaan vyötä.
 
Voi olla hyvin haastavaa elää sydämessä tyhjällä tai nälkäisellä vatsalla tai taloudellisen epävarmuuden pitäessä teitä hereillä yöllä. Kuitenkin tästä huolimatta tai sen vuoksi on tärkeämpää kuin koskaan ennen elää täysin maadoittuneena läsnä olevaan hetkeen. Tällä tarkoitamme ajattelemisen tai huolehtimisen välttämistä liian pitkälle eteenpäin.
 
Ottakaa päivänne tunti kerrallaan, jos täytyy. Lakatkaa katsomasta uutisia tai lukemasta lehtiä, jos näkemänne tai kuulemanne tekee teistä päässänne hamsterin, joka peloissaan juoksee vuosia tulevaisuuteen.
 
Tehkää sama elämässänne ihmisille, jotka saavat aikaan saman reaktion (vetäytykää taaksepäin mahdollisuuksien mukaan ja viettäkää vähemmän aikaa heidän kanssaan). Meditoikaa, menkää kävelylle (mieluummin luontoon) tai menkää sen sijaan sisäänne.
 
Näinä aikoina pitää olla kekseliäs, luova, omaperäinen … ja syleillä ja juhlia näitä ominaisuuksia itsessänne ja toisissa. Tukekaa ja kannustakaa toisianne. Tuo "hullu" idea, joka teillä (tai ystävällänne) oli muutama vuosi sitten, saattaa olla juuri sitä, mitä maalima tarvitsee tänään.
 
Jos välttämättömyys on keksinnön äiti, niin no, nyt on täydellinen aika ilmentää tuo sanonta. Tätä maailma, teidän maailmanne, tarvitsee sitä todella tällä hetkellä.
 
Kaikki se hiljainen aika, puhdistaminen ja siivoaminen, meditointi ja sisäänpäin meneminen joita olemme neuvoneet, ei ole vain kasvun ja valaistumisen instrumentti. Se on myös voimakas perusta pysyä aina selväjärkisenä ja syvälle maadoittuneena ja pitää pää, mieli ja sydän selkeänä, silloin kun koko maailma näyttää sekoavan, koska hyvin monet ovat paskamaisessa pulassa ilman melaa. (Anteeksi kaunistelemattomuutemme.)
 
Voitte nimittäin luoda melan. Te kaikki. Oman melanne omaan uuteen maailmaanne. Varokaa, se näyttää hyvin erilaiselta kuin kaikki aiemmin tulleet melat. Se on oikeastaan erittäin hyvä. Se on itse asiassa erinomaista.
 
Mutta muistakaa, että teidän on oltava oikeassa mielentilassa nähdäksenne tilaisuuden, valon ja toivon, silloin kun (melkein) kaikki yhteiskunnan huipulta pohjalle saakka ovat kaulaansa myöten pelossa (ja jotkut kieltämisessä).
 
Kyllä, menneisyydessä on tehty vakavia virheitä. Totta, ne jotka ovat tehneet näitä virheitä, eivät aina ole samoja, jotka maksavat niistä ja kärsivät kaikkien tämän maailman vääryyksien seuraamuksista.
 
Kuitenkaan jonkun syyttäminen tai pahimman mahdollisen skenaarion tai lopputuloksen keksiminen ei ratkaise mitään tai auta ketään. Jos mitään, niin se tekee maailmasta pimeämmän ja kylmemmän.
 
Vaikka ette ehkä ole ollut ongelman syy, olette osa ratkaisua.
 
Toinen osa ratkaisua on yhteisöllisyyden ilmestyminen taas esiin. Uuden yhteisöllisyyden tunteen. Tuntien naapurinne, auttaen toisianne, tehden vaihtokauppaa, vaihtaen palveluita, keräten resursseja (aivot, sydämet, raha, miesvoima …) kasaan ja niin edelleen.
 
Enemmän yhteisöpohjaisia palveluksia. Esimerkiksi se merkitsee hoidon tai henkisen konsultoinnin saamista ns. nurkan takaa, kulkematta tunteja tai päiviä saadakseen sitä. Jollain tapaa maailma pienenee.
 
Ei ehkä näytä ollenkaan siltä tällä hetkellä, mutta nämä ovat upeita aikoja kokea elämää tällä maapallolla.
 
Hyvin monet järjestelmät ja rakenteet ovat niin korjauskelvottoman rikki, että ainoa vaihtoehto, ainoa ratkaisu on pyyhkiä pöytä puhtaaksi ja alkaa alusta.
 
Tietysti on joitain, jotka yrittävät korjata korjauskelvotonta - koska silmissä on niin paljon pelkoa, että he ovat sokeutuneet, tai he kuuluivat niihin harvoihin, joiden elämää vanhat tavat rikastivat.
 
Lukumäärässä on suurta voimaa.
 
Te olette muutos, oikeasti olette.
 
Aloittakaa itsestänne. Elämästänne. Tilanteestanne. Sitten siirtykää sosiaaliseen piiriinne, yhteisöönne … Maailma seuraa aikanaan, jos jokainen teistä muuttaa omaa elämäänsä.
 
Etsikää tapoja kukoistaa näinä vaikeina aikoina, ei vain selviytyä. Suunnitelkaa. Valmistautukaa. Ajatelkaa/tuntekaa. Sitten toimikaa. Muuttakaa elämänne niin, että se on sopusoinnussa sydämenne kanssa. Kuunnelkaa, mitä sydämellänne tai korkeammalla itsellänne on sanottavana.
 
Ammentakaa henkenne äärettömästä vauraudesta ja tietämyksestä.
 
Pysykää tyynenä. Pysykää maadoittuneena ja keskittyneenä. Muistakaa, että hallitukset ja yritykset käyttävät pelkoa aseena pitääkseen teidät kurissa, jotta seuraatte niiden "opastusta ja viisautta" sokeasti. Kaikki niiden käyttämät sanat (terrori, kriisi, lama, tappiot, jonkin siintäminen) ovat työkaluja teidän huijaamiseen. Olette nimittäin hyödyttömiä, jopa vaarallisia niille, jos ajattelette omasta puolestanne. Muistakaa, mitä kaikki tuo "teidän puolestanne ajatteleminen" on tehnyt ihmiskunnalle kokonaisuutena menneisyydessä. Ne pelkäävät ykseyttä.
 
Kuitenkin muistakaa, että valontuojat ottavat myös poliitikkojen ja johtajien muodon, koska teitä tarvitaan kaikkialla.
 
Kiinnittäkää huomiota kehoonne - sen reaktio kertoo teille, voiko toisten sanoihin luottaa (raskas tunne vatsakuopassa on aina "älä mene" -merkki, toisaalta kohoamisen ja energisoitumisen tunne merkitsee, että henki on heidän kanssaan samaa mieltä).
 
Kyllä, ulkona myrskyää. Mutta tämä on sitä aikaa, mitä olette odottaneet, alkaaksenne todella kuunnella omaa viisauttanne ja ollaksenne se muutos, minkä haluatte nähdä.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >