HomeViestejäGaian Totuudentytär29.9.2011 - Auringon vaikutukset

29.9.2011 - Auringon vaikutukset

AURINGON VAIKUTUKSET
 
Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuuden tytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
29.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Näinä päivinä on suunnattu paljon huomiota ja huolta aurinkoon. Auringonpurkaukset, auringonpilkut, koronan massapurkautumiset jne. Ikään kuin tämä toiminta olisi uutta, vaikka todellisuudessa sitä on tapahtunut aina. Se voi olla aktiivisempaa, tavallisempaa, intensiivisempää kuin aiemmin, mutta aurinko yksinkertaisesti säätelee itseään kuten aina ennenkin.
 
Tämä auringon aktiivisuus voi olla huolestuttavaa teknologianne kannalta. Elätte niin kummallisessa maailmassa, että mikä tahansa häiriö satelliittijärjestelmissä voi aiheuttaa sekasortoa. Kaikenlaisia hankaluuksia, toimintahäiriöitä ja täydellistä sulkeutumista tapahtuu, kun aurinko toimii liikaa. Se häiritsee kommunikointia, GPS-järjestelmiä, sähköä - vain muutamia mainitaksemme. Olette niin riippuvaisia näistä asioista, että pelkkä ajatus auringon aiheuttamista häiriöistä levittää paniikkia ympäri maailman.
 
Olkaa vakuuttuneita, että pysymme erossa teknologisesta puheesta, sillä teknologialla ei ole meille mitään merkitystä. Olemme paljon huolestuneempia teistä.
 
Oletko huomannut mitään erilaista itsessäsi (ja muissa), kun aurinko "toimii"? Jaksoja (yleensä muutamia päiviä), kun sinuun näyttää iskeneen kömpelyyskohtaus - missä ovenkarmit näyttävät liikkuvan omalta paikaltaan tai jotenkin kutistuvan - kun kärsit selittämättömästä migreenistä tai päänsärystä, pahoinvoinnista (myös oksentelua), kun sinulla on vaikeuksia keskittyä tai säilyttää informaatiota, kun helposti ärsyynnyt, olet kärsimätön tai loukkaannut (itket tai olet surullinen ilman mitään syytä)?
 
Aivan kuin teihin vaikuttavat kuun vaiheet, teihin vaikuttavat myös auringon luonnolliset toiminnat ja kaikki ympärillänne. Sen ei pitäisi tulla oikeastaan yllätyksenä, koska olette aina reagoineet sen vaikutuksiin. Ette ehkä vain ole tiedostaneet sitä.
 
Nyt on niin, että sinusta tulee virittyneempi. Et ehkä vielä pysty saamaan tolkkua tuosta signaalista. Anna sille vain aikaa. Ole kärsivällinen ja lempeä. Lopulta pystyt ns. purkamaan viestien salauksen.
 
Teillä kaikilla on erilainen korva, joten sama signaali voidaan tulkata erilaiseksi riippuen siitä, kuka olette.
 
Esimerkiksi, kaikki teistä eivät koe kaikkia yllä lueteltuja oireita. Mutta jotkut kokevat. Ja jotkut teistä tuntevat auringon vaikutukset vielä eri tavalla.
 
On ollut melko aktiivinen aurinkoviikko. Olemme keskittyneet enimmäkseen aikaan yksin ja hiljaiseen (teknologiattomaan) aikaan. Teimme tämän syystä.
 
Nimittäin mitä tyynempi, hiljaisempi, rauhallisempi, levänneempi ja tasapainoisempi olette, sitä immuunimpi olette auringon (tai minkä tahansa energiamuutoksen) huonoille vaikutuksille. Koette silti vähän epämukavuutta ja tiedätte sen tapahtuvan, koska ette tunnu ihan omalta itseltänne hyvin tietyllä tavalla. Ette kuitenkaan lamaannu täysin.
 
Esimerkiksi, Viestintuoja oli melko levännyt tällä viikolla ja hän oli hyvä käsittelemään työn aiheuttamaa ulkoista stressiä (tekijöitä joita hän ei voinut kontrolloida), joten vaikka migreeni ja pahoinvointi olivat epämiellyttäviä ja hänellä oli vähän vaikeuksia keskittyä (ja kaikki sähkölaitteet temppuilivat hänelle ja hänellä oli nakkisormet), se oli silti yksi hänen parhaista massakoronapurkauspäivistään tässä maaelämässä.
 
Kuitenkin muutama viikko sitten hänen työnsä oli äärimmäisen stressaavaa, joten hän oli hyvin kireä, hänen oli vaikea nukkua eikä hän ollut ahkera meditoiman ja käymään luonnossa, koska hän tunsi tasapainottomuutta. Sitten kun auringonpurkaus iski Maahan tuolloin (hän aistii auringon aktiivisuuden sekä tapahtuessa että sen osuessa tähän planeettaan), hänen migreeninsä ja pahoinvointinsa oli sietämätöntä, hän oksenteli … Vaikka se alkoi yön aikana, se kesti 5-6 tuntia päivän aikana. Se ei ollut kivaa.
 
Kuitenkin hän tiesi, mitä tapahtui, sillä se oli noin viides tai kuudes kerta tänä vuonna, kun hän oli näin "sairas". Hän tiesi syyn ja miksi oireet olivat niin pahat. Hän tiesi myös, että fyysiset sairaudet olivat ilmentymä jostain muusta - eräänlaista puhdistumista, prosessointia, parantumista, kukoistamista. Niinpä hän antautui sille, mitä oli, vaikka se tuntui kuolemalta.
 
Nimittäin puhdistumisen ollessa ohi hän on uupunut mutta ok. Hän voi nousta sängystä, avata jääkaapin ja syödä tavallisen aterian, viimeistellä sen jälkiruualla ja kaikki maistuu upealta ja pysyy sisällä. Hän on myös riittävän hyvänvointinen tehdäkseen asioita - vaikka hän tunteekin fyysistä heikkoutta, hänen henkensä tuntuu kohonneen.
 
Hänelle on ilmiselvää, ettei kyse on viruksesta tai ruokamyrkytyksestä, koska se tuntuu niin erilaiselta. Hän tuntee itsensä ja kehonsa melko hyvin ja pystyy erottamaan "luonnollisen" sairauden ja auringon aiheuttaman (tai minkä tahansa "energeettisen" vaivan").
 
Uudet kehoreaktionne planeettojen ja universumin luonnollisiin energiasykleihin on yksi syy, miksi muistutamme teitä hidastamaan, tekemään vähemmän, olemaan yksin, meditoimaan, kytkeytymään irti …
 
Sillä suuri itsetuntemus on elintärkeä navigoimiseen onnellisesti ja turvallisesti tässä uudessa energiassanne ja maailmassanne.
 
Kyllä, voitte tilata avaruustiedotteita, jotka kertovat teille, milloin auringolla on toimintapäivä, mutta itsetuntemuksen kera niiden pitäisi palvella vain vahvistuksena siitä, minkä kehonne jo tietää.
 
Tämä astianne kertoo teille kaiken, mitä teidän tarvitsee tietää - mitään paristoa, sähköä tai internet-yhteyttä ei vaadita. Tarvitsette vain aikaa osataksenne sen ainutlaatuista kieltä.
 
Eläminen harmoniassa itsenne kanssa sekä mahdollisemman lempeänä itsellenne auttaa teitä pysymään vakaana, vaikka mikä heiluttaisi tätä maavenettä (sisäisesti tai ulkoisesti).
 
Itsetuntemus on kuin voimakas henkilökohtainen suoja auringon aktiivisuutta ja kaikkea maailmassa tapahtuvaa vastaan. Sitä ei vain voi ostaa, se on hankittava - ajan kanssa.
 
Tässä on kaikki.
 
Paljon valoa ja rakkautta kaikille.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >