HomeViestejäLee Harris1.8.2022 - Elokuun 2022 energiapäivitys

1.8.2022 - Elokuun 2022 energiapäivitys

ELOKUUN 2022 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.8.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuukauden teemoja:

* Elokuun energiasumu – Sakeaa energiaa, joka on suunniteltu hidastamaan transformaatiota ja antamaan sinulle tauon, TAI viemään sinut selkeyteen ja korkeampaan tietoisuuteen (1.00)

* Levätä vai transformoitua? – Kuljemme kaikki tietoisuusmuutoksen korkeuksissa tai alhoissa tällä hetkellä. Valitse joko levätä nyt-hetkessäsi tai transformoitua uuteen (ja tiedä, milloin tarvitset lepoa transformaatiosta). (2.39)

* Yhteenkuuluvuuden tunnetta tarvitaan – Voimmeko tunnistaa yhteenkuuluvuutemme eroavuuksissamme/erimielisyyksissämme? Ole tietoinen nyansseista ja kunnioita niiden erilaisuutta, joita rakastat ja joiden kanssa yhdistyt. (6.22)

* Vakautuminen on avain luomiseen näissä energioissa – Mitä voit tehdä vakauttamaan ja tukemaan sinun uutta normaaliasi? Pieniä, tietoisia tekoja. (11.02)

* Muutoksen salliminen täysin uudella hyväksymistasolla – Monet teistä kokevat muutostulvan ja sallivat sen kulkea lävitseen – tietoisuusmuutos ja kokemuksenne ovat tulos. (13.10)

* Valintojensa epäileminen – Valintojen miettiminen ja itsensä epäileminen = siteet menneisyyteen ja uusien tapojen syntyminen. (17.01)

* Viha rajana – Ihmisten kanssa ja maailman kanssa laajemmin. Sydämen avautumista ja sydämen uudestisyntymää tapahtuu sen jälkeen. (19.32)

* Elokuun valo tulee vahvana (ja aiheuttaa kitkaa tosinaan) – Valoa tulee elokuussa voimakkaasti (ja siihen liittyy toisinaan myös energioiden "värähtelytaistelua"). (23.01)

* Kuuntelemmeko luontoa? – Luonto haluaa meidän muuttuvan. Kuuntelemmeko, ja toimimme sen mukaan? Se puhuu kovemmalla äänellä, jos emme. (25.08)

Koko energiaennuste videona täältä(englanniksi). Suluissa teeman käsittelykohta videolla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >