HomeViestejäLee Harris1.9.2021 - Syyskuun 2021 energiapäivitys

1.9.2021 - Syyskuun 2021 energiapäivitys

SYYSKUUN 2021 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuukauden teemoja:

* Korkean energian kiihtyminen (02:53)

Tämä näyttää "nopeasti parantavilta, autuailta, euforisilta ja yhdistyneiltä hetkiltä ja/tai tunnet uutta läsnäoloa itsellesi, elämällesi ja elossa olemiselle juuri nyt …"

* Tunteistamme irtipäästäminen (kääntämättä niitä tarinaksi) (06:26)

Tunteemme ovat tunteitamme, ja niiden täytyy mennä läpi, eikä jäädä jumiin tarinana. Tarina on osa sitä, mutta tunnevapautumisessa tuo tarina voi alkaa transformoitua.

* Voimakkaita tunteita näistä ajoista (07:49)

Se on normaalia ja odotettavaa toisinaan, mutta pane merkille, miten koet omat tunteesi ja miten kauan. Epätoivo kollektiivisista ongelmista ja kollektiivisesta hämmennyksestä on epätoivon tunne. Tunne se vapautuaksesi siitä ja salli itsesi palata taas keskukseesi, tuon tunteen pahentamisen/jatkamisen sijasta.

* Ole avoin löytämään uusia parannusmenetelmiä (08:11)

Tämä on aikaa, jolloin uudenlaiset parannuskokemukset ovat erittäin hyödyllisiä siinä uudessa ajassa, jossa olemme, riippumatta siitä miten kokenut olet tietyssä parannustavassa.

* Vain 30 % tarvitaan luomaan hallitseva energiamuutos planeetalle (10:57)

Muista, että tämä on vasta alkua suuremmalle heräämiselle planeetalla, joten päätä vahvistaa tuota 30 prosenttia sen sijaan, että olet huolissasi niistä, jotka tuntuvat olevan unessa sydämelleen. Heräämisenergia ei tarvitse enemmistöä tullakseen tarttuvaksi.

* Intuitiivit – muoto muuttuu, niin myös ennustukset (13:09)

Tiedostakaa, että vaikka tunnette edelleen tulevia muutoksia, se miten kaikki ilmentyy muotoon, muuttuu. Vain 30–40% tuntemistanne energioista ottaa sellaisen muodon, jolta ne ennen näyttivät – nykyinen vauhti merkitsee vähemmän fyysistä ilmentymistä sillä tavalla.

* Sanojen luomisvoima ja sanojen sota (17:34)

Matalan energian ohjatut sanat:nämä sanat on päällystetty energialla, joka on suunniteltu alentamaan fokustasi tai tunteitasi ja ohjaamaan huomiosi tiettyyn suuntaan. Ole tietoinen niistä.

Sanojen luomisvoima: voimme käyttää sanojemme taikaa luomiseen, loihtimiseen ja niiden matalamman värähtelyn ohjattujen sanojen kumoamiseen, joita ehkä kuulet, nielet tai joilla sinut peitetään.

* Viha rajana (26.22)

Voitko antaa sen olla raja tai merkki itsellesi, vai tunnetko houkutusta antaa sen tulla aseeksi? (Tuli on elementti, jota meidät on opetettu pelkäämään. Kuitenkin henkisenä elementtinä se on osa elämänvoimaamme.)

Koko energiaennuste videona täältä (englanniksi). Suluissa teeman käsittelykohta videolla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >