HomeViestejäLee Harris1.3.2021 - Maaliskuun energiapäivitys

1.3.2021 - Maaliskuun energiapäivitys

MAALISKUUN 2021 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuukauden teemoja:

* Uupumus ja väsymys ovat todellisia ja tarvitsevat tukea. Ota aikaa toipua.
* Tarkoituksen ja rauhan uusia tasoja nyt-hetkessä.
* Voiman lisääntyminen ihmisissä alkaa nyt.
* Tiedostamaton reagointi ja tunteiden laukaisijat sinussa ja muissa – tarttuvaa.
* Valtavaihe – vapaus ja kontrollointi ulkoisessa maailmassa ja sisällämme.
* Lisää sydänenergiaa – Anna sitä. Etsi sitä. Tiedä, mihin se on tervetullutta.
* Miten kehollasi menee? Kysy siltä ja anna sille, mitä se tarvitsee.
* Päästä taikuus ja innovointi sisään huolehtimalla itsehoidosta ja etsimällä korkeampia värähtelyjä.

Puhtaaksikirjoitus maaliskuun energiapäivitysvideosta.

Hei ja tervetuloa maaliskuun 2021 energiapäivitykseen. Olen Lee. Olen intuitiivi ja joka kuukausi mittaan sykkeen siinä, mitä kollektiivissa tulee esiin energeettisesti, psyykkisesti ja tunnepuolella. Joitain teemoja ovat …

Tervetuloa maaliskuun energiapäivitykseen. Ja tärkeimmät asiat ensin: teille jotka olette todella kovassa paikassa tällä hetkellä – kenties olette olleet jonkin aikaa, kenties teillä on väsymystä kaikesta, mitä olemme käyneet läpi kuluneen vuoden aikana – ensin lähetän teille rakkautta, mutta mikä tärkeämpää, kannustan teitä etsimään tukea, jota ehkä tarvitsette.

Yksi tämän kuukauden teemoista on, että uupumus ja väsymys ovat hyvin todellisia asioita. Ja ehdollistumisemme vuoksi voimme joskus yrittää puskea niitä vastaan, kiertää ne ja yrittää välttää niitä. Ja jos uupumus tai väsymys siitä, mitä olemme käyneet läpi kuluneena vuotena, iskee sinuun nyt tai on iskenyt viime aikoina, on todella tärkeää palvella sitä ja kunnioittaa kehosi tarpeita, mielesi tarpeita ja energiakenttäsi tarpeita, joka luultavasti kaipaa täydennystä ja nollaamista.

Siis erityisesti jos olet vaikeissa olosuhteissa – kenties asut yksin tai sinulla on merkittäviä vastuita – on todella tärkeää yrittää löytää pieniä tapoja, joilla tuoda tukea elämääsi, joko ihmisten kautta joilta pyydät tukea, tai apuna jota löydät. Ja miltä se näyttää sinulla, se on hyvin henkilökohtaista ja ainutlaatuista, mutta saatat tarvita tankkausta. Ja aloitan tämän päivityksen tuolla viestillä, koska olemme siirtymässä ns. kevyempään tai kirkkaampaan vaiheeseen seuraavina kolmena tai neljänä kuukautena, erityisesti sen jälkeen, kun aloitimme vuoden 2021.

Tammikuussa ja helmikuussa on ollut vielä enemmän liikettä puhdistamiseen ja irtipäästämiseen liittyen. Ja nyt alamme nähdä voiman lisääntyvän, erityisesti maaliskuun puolivälistä eteenpäin. Voima/valta voi merkitä monia eri asioita. Ja kyllä, olemme kansana edelleen jatkuvassa keskustelussa vallasta, kontrollista ja vapaudesta tällä planeetalla, elämässämme ja järjestelmissä, joita meillä on. Ja siihen liittyy siivotonta ja vaikeaa keskustelua muutaman vuoden, mutta se on hyvin paljon fokus siinä, missä olemme tällä hetkellä, ja se on iso osa transformaatiotamme korkeammalle tietoisuustasolle. Mutta se ei ole helppo matka.

Toisaalta on erittäin tärkeää, että te jotka tunnette enemmän rauhaa ja tarkoituksellisuutta kuin kenties koskaan ennen elämässänne, ette häpeä sitä ettekä tunne, ettei teidän pitäisi juhlia sitä ja olla siinä nyt, koska useampia ja useampia ihmisiä herää nyt oman tarkoituksensa uuteen tasoon. Kenties teidän täytyi käydä läpi pari viime vuotta, joissa riisuitte asioita pois ja päästitte irti vanhasta, tai olitte syvässä heräämisessä, jossa ei ollut oikeastaan järkeä.

Herääminen on sellaista. Se voi kaataa kumoon. Se voi tuoda pirstoutuneita ajatuksia. Se voi saada tuntemaan, että on toimeton. Mutta sitten kun tulet läpi siitä ja sinut on järjestetty uudelleen sisältä, pääset kohtaan, jossa ihmisenä saat taas toteuttaa elämässä. Saat tuoda enemmän sielua ihmisyyteesi, ja juuri sen herääminen pyytää meitä tekemään. Se pyytää meitä elämään korkeammalla tietoisuustasolla, miltä se näyttääkin sinulla. Ja olemme kaikki tällä heimona.

Niinpä yksi ihminen pitää huolta korkeammasta tietoisuudesta, kun kyse on luonnosta. Ja toinen ihminen pitää huolta korkeammasta tietoisuudesta, kun kyse on järjestelmistä tai hallituksesta. Ja tällä hetkellä useammat ja useammat ihmiset aktivoituvat enemmän, heräävät enemmän tällä planeetalla. Taas kerran, se ei silti tarkoita, että heräät aamulla, avaat verhot, näet, mitä maailmassa tapahtuu, ja sinulle on ok kaikki, mitä näet ja mikä on sydäntäsärkevää tai vaikeaa, mutta on hyvin tärkeää, että te jotka tunnette enemmän tarkoituksellisuutta ja rauhaa, tunnette sen.

Tämä oli todella voimakas viesti, jonka sain: tuntea, että se on ok. Olen kanavoinut 22 vuotta ja Z:t joita kanavoin, omat oppaani, sanoivat kauan sitten, että tällä transformaatiojaksolla 2017–2024 useammista ihmisistä tuntuisi, ei välttämättä hyvältä se, mitä maailmassa tapahtuu, vaan paremminkin he ymmärtäisivät, miksi he olivat täällä nyt. Ja he ymmärtäisivät, mitä he olivat täällä tekemässä. Ja he löytäisivät tavan tuoda oman roolinsa, energeettisesti ja muodossa, käytännön tasolla, hyödyllisemmäksi olemistavaksi planeetalla.

Ja tätä tapahtuu useammille ja useammille ihmisille. Ja se on konstikas kohta, kun ihmiset jotka ovat lähelläsi tai joita näet maailmassa, kamppailevat. Ja se voi todella synnyttää empatiaa. Se voi saada tuntemaan surua tai yhteyttä noihin ihmisiin, mutta on myös todella tärkeää tunnistaa, että sinun olemisesi rauhallinen ja tarkoituksellinen on juuri se muutos, jota planeetta ja me kansana tarvitsemme tällä hetkellä.

Siis ei pidä tuntea häpeää siitä. Tarvitsette sitä todella – erityisesti te jotka tunnette niin nyt. Ja jos kuuntelette tätä ajatellen: "Minusta ei voisi tuntua vähemmän rauhalliselta tai tarkoitukselliselta", teidän aikanne tulee, mutta se vaatii teitä antautumaan tälle prosessille, jossa olette nyt ja jossa karistatte ja päästätte irti monista asioista, jotka ovat pitäneet meitä yhdessä kansana.

Meitä on ehdollistettu tietyllä tavalla hyvin pitkään, ja olemme ihmisinä eläneet hyvin vanhalla tavalla tietoisuutemme suhteen. Ja meille kaikille tämä on kivinen tie, riippumatta siitä miten kehittynyt on tai miten oppinut on tietoisuudesta. Se on ärsyttävää ja se on tuskallista toisinaan. Ja on asioita, joista päästetään irti, mutta useimmat teistä huomaavat, että mitä enemmän sitä tekee, sitä nopeammaksi se tulee.

Siis totut enemmän siihen, että heräät aamulla ja olo on mahtava, ja sitten kenties klo 11:een mennessä jokin outo juttu kulkee järjestelmäsi läpi. Mutta iltapäivään mennessä se on lähtenyt tai olet tehnyt tiettyjä asioita tukemaan itseäsi, ja tämä on sallinut sen liikkua nopeammin. Tämä johtaa minut seuraavaan teemaan, joka on tiedostamaton reagointi ja tunteiden laukaisijat itsessä ja muissa. Miten hoidat sen? Ja muista, että se on hyvin tarttuvaa.

Tarkoitan tiedostamattomalla reagoinnilla ja laukaisijoilla sitä, että meillä on jokin tunne ja se ylittää kykymme olla läsnä toisen ihmisen kanssa, tai kenties olemme vihainen jostain, koska joku sanoo tai tekee jotain, mikä laukaisee meissä tunnereaktion. Ja haluamme sitten heittää tuon tunteen hänelle, singota sen hänelle, oksentaa sen hänelle ja syyttää häntä siitä, mitä tunnemme, lähettämällä "tykinkuulan" hänen suuntaansa.

Useimmat teistä eivät luultavasti tee tätä elämässään enää. Olen varma, että saattaa olla kuitenkin sellaisia hetkiä, koska tällä hetkellä on ehdottomasti tunnekireyttä ja hyvin sähköistä, ja jäätte kenties kiinni tähän hyvin tarttuvaan energiaan. Kenties jotkut ihmiset lähellänne käyttäytyvät tällä tavalla, ja alatte oivaltaa: "Voi pojat, minusta ei koskaan tunnu hyvältä, kun olen näiden ihmisten kanssa liian pitkään." Ja he saattavat vain olla tuossa kohtaa tällä hetkellä – puhdistavat juttujaan ulos eivätkä ole vielä tuoneet sitä tietoisuuteensa. He eivät ole vielä sanoneet: "Voi, olen todella vihainen nyt. Kenties minun ei pitäisi käydä tuota keskustelua. Kenties minun ei pitäisi lähettää tuota sähköpostia. Kenties minun pitäisi vain olla itseni kanssa ja antaa näiden tunteiden liikkua lävitseni, jotta voin sitten käydä keskustelua, joka on vähän yhdistävämpää, kommunikoivampaa ja ratkaisukeskeisempää."

Se on ok. Sitä on liikkeellä. Nämä tiedostamattomat reagointihetket ovat osa parantumista ja puhdistumista, muttei pysty olemaan kovin pitkään tuollaisessa energiassa, erityisesti sellaisen kanssa joka kieltäytyy menemästä tiedostamattomuuden yli. Jos hän ei ole halukas käymään keskustelua kanssasi, jos huomaat, että hänen tunteensa laukaistaan tai hän haluaa tukea tuota laukaisinta, sinun on erittäin vaikeaa pysyä maisemissa.

Tässä tulevat rajat mukaan. Rajat ovat iso teema. Tarkoitan, että se on ollut iso teema pitkään, mutta se on ehdottomasti iso teema nyt, koska olemme kaikki vähän eri paikoissa siinä, mitä tunnemme asioista ja mitä uskomme. Mutta taisteleminen tai sodan käyminen toistensa kanssa niistä on periaatteessa vanhan kierrättämistä. Se on vanhaa energiaa.

Jos haluat ryhtyä sotaan jonkun kanssa nyt, se on vain vanhaa energiaa eikä se auta meitä rakentamaan perustaa tulevaisuudelle. Ole siis tietoinen siitä. Ja jos tunnet tavallaan tämän tilanteen traumaperäisen stressihäiriöpuolen, koska toiset ihmiset ovat hyökänneet sinua kohti, tee päätöksiä niistä rajoista, joita ehkä tarvitsisit noissa suhteissa, noissa ryhmissä. Pane merkille, miltä se saa olosi tuntumaan, koska tuo energia on tarttuvaa. Siis meidän täytyy karistaa se pois, jos sitä tulee meille.

Filosofiani on, ettemme osallistu mihinkään, mikä ei ole jollain tasolla hyödyllistä meille. Ja totta kai voimme käydä elämässämme läpi jotain todella tuskallisia asioita, joita emme toivoisi muille ihmisille, mutta tavallisesti kun pääsemme läpi siitä ja alamme lähestyä sen parantamista – miten pitkälle pääsemmekin siinä – alamme nähdä, että sen tuskassa tai sen vaikeudessa on myös todella hyödyllisiä oppitunteja, jotka saavat käyttäytymään eri tavalla tulevaisuudessa tai saavat tuntemaan eri tavalla tulevaisuudessa.

Siis tiedostamattomalla reagoinnilla ja laukaisimilla on paikkansa, mutta et ehkä halua sitä suoraan naamallesi. Ja siinä kohtaa täytyy olla rajat. Tätä ilmenee vähän maaliskuussa, mutta erityisesti muutaman seuraavan kuukauden. Sitä on ollut jo liikkeellä. Et siis luultavasti ole immuuni sille, mistä puhun.

Yksi asia jonka tuon vain esiin ja josta olen puhunut paljon viime vuonna, on, että olemme edelleen tässä valtavaiheessa, jossa vapaus ja kontrollointi ulkoisessa maailmassa ja sisällänne on iso osa noita laukaisijoita. Siis jotta kukaan meistä voi olla hyödyllinen kehittyneemmän ja harmonisemman vapauden luomisessa tälle planeetalle, meidän täytyy mennä yli noista laukaisimista, syyttelypelistä, häpeäpelistä – sotapelistä. Se kaikki tulee pelosta, jota meihin on pumpattu isosti viime vuonna, kuten tiedämme.

Pelkotasoa on nostettu erittäin paljon viime vuonna. Niinpä meidän täytyy olla tarkkana siinä. Meidän ei tarvitse niellä sitä liian paljon. Huomaa, mitä muille ihmisille tapahtuu. Auta muita, kun voit, mutta samaan aikaan pysy itsenäisenä omassa keskuksessasi ja päätä, mikä on oikein sinulle. Se on todella tärkeää. Olemme heimo ja olemme mehiläispesä, ja elämme kaikki yhdessä. Mutta ainutlaatuisuutemme on elintärkeää elämämme joka osassa, on kyse sitten lähimmästä ja intiimeimmästä suhteestamme tai työstä, jota teemme.

Ainutlaatuisuuttamme ei pidä antaa pois muiden miellyttämisen tai muiden heikentämisen vuoksi. Se kostautuu aina. Siis pidä se vain mielessä, kun menemme läpi tästä vapauteen ja kontrollointiin liittyvästä valtavaiheesta, ja kiinnitä huomiota: "Ai, se on mielenkiintoista. Se laukaisee tunteeni" tai "Tämä kulkee lävitseni". Vapaus ja kontrollointi ovat jatkuvia teemoja muutaman vuoden.

Vähän kevyempänä asiana sydänenergian lisääminen oli yksi viesteistä, jonka sain "heiltä yläkerrassa", ja he puhuivat siitä, missä voimme antaa sitä, mistä voimme etsiä sitä ja missä se ei ole tervetullutta. Siis sydänenergian lisääminen. Sydänenergian käyttäminen ollakseen ystävällinen muille ihmisille, tehdäkseen jotain toisen ihmisen hyväksi, mikä auttaa häntä tai missä hän kertoo tarvitsevansa apua. Se näkyy eri tavoin.

Kaikki eivät halua pehmeää sydänenergiaa, imelää "anna minun halata sinua" -tyyppistä sydänenergiaa. Kun sydänenergia on linjassa tarkoituksen kanssa, se on erittäin voimakasta. Ihmiset jotka ovat yhdistäneet ns. jumalaisen älykkyytensä ja sydänenergiansa, tekevät uskomattomia asioita maailmassa, jotka voivat vaikuttaa valtavaan ihmismäärään, mutta se alkaa yhdestä ihmisestä. Vaikutat yhteen ihmiseen, ja heijastevaikutus pitää huolen lopusta.

Siis sydänenergian lisääminen. Missä voit antaa sitä tässä kuussa? Mistä voit etsiä sitä? Erityisesti jos olet niitä ihmisiä, joista puhuin alussa, jotka ovat nääntyneitä, jotka ovat uupuneita ja väsyneitä, sinun täytyy ehkä etsiä sydänenergiaa tässä kuussa tai missä tahansa kuussa saadaksesi omasi takaisin. Emme aina pysty antamaan sitä, kun olemme näännyksissä – meidän täytyy sitten palautua ja tankata. Siis missä voit antaa sitä? Mistä voit etsiä sitä? Ja mikä tärkeintä, huomaatko, missä se ei ole tervetullutta?

Monta vuotta sitten yhdessä kanavoinnissa oppaani puhuivat "rakkausterroristista", sellaisesta joka juoksentelee työntämässä rakkautta ihmisille, jotka eivät oikeasti halua sitä. He tavallaan kertovat, etteivät he halua sitä. Ja on kaikenlaisia syitä, miksi emme halua rakkautta joltain toiselta. Saattaa tuntua siltä, ettei ole oikein yhteensopiva tuon ihmisen kanssa, tai emme ole vielä tottuneet tuohon rakkaustasoon. Ja se voi itse asiassa olla horjuttavaa tai pakahduttavaa meille niin, ettemme sitten pysty tukemaan jokapäiväisessä elämässämme, kun siirrymme eteenpäin.

Siis et halua olla "rakkausterroristi", mutta yhtä lailla huomion kiinnittäminen siihen, miten ihmiset vastaanottavat sinut, on erittäin tärkeää, koska silloin olet suhteessa. Et ajattele vain omassa päässäsi: "Voi, olen vain rakastava tuolle ihmiselle. Miksi hän käskee jatkuvasti minua lähtemään kotoaan ja itkee?" Koska hän kertoo sinulle, ettet ole oikein yhteensopiva. Siis sen tietäminen on tärkeää, missä sydänenergia on tervetullutta kummassakin suunnassa, missä voit antaa sitä ja se on tervetullutta ja mistä voit etsiä sitä ja missä ihmiset antavat sitä mielellään.

Ja tässä on yltäkylläinen lähde. Sydänenergian lisääminen on erittäin tärkeää kollektiivissa tällä hetkellä. Siis jos samaistut tähän teemaan, yritä pitää se tasapainossa: "Milloin annan, milloin minun tarvitsee etsiä?" Ja "Huomaanko, missä se ei ole tervetullutta? Ja uskonko sen, kun se ei ole tervetullutta, ja annan tuon ihmisen olla ja vien sydänenergiani jonnekin muualle?" Vai laukaiseeko se hylkäämistunteen: "Ai, hän ei halunnut minua, hän ei rakastanut minua."

Sitäkin tapahtuu meille. Siis jälleen nuo laukaisimet ja tuo parantuminen tavallaan liikkuvat meidän lävitsemme. Useammat meistä huomaavat noita asioita paljon hienovaraisemmalla tavalla kuin koskaan ennen, erityisesti koska sitä tapahtuu nopeammin ja moniulotteisemmalla tavalla. Se ei ole enää aivan yhtä lineaarista tai aivan yhtä yksiulotteista.

Miten kehollasi menee? Minulla on "The Portal" -jäsenyhteisö, ja tässä kuussa lopetin kuukausilähetyksemme puolen tunnin kanavoituun viestiin. Ja ensimmäisenä oppaani kysyivät meiltä kaikilta: "Miten kehollasi menee?" Kehotan sinua esittämään kehollesi tuon kysymyksen nyt. Sano vain itsellesi: "Keho, miten sinulla menee?" Ja katso, kuuletko jotain.

Mitä teet tuon vastauksen perusteella? Tuo vastaus saattaa olla yllättävä. Sinusta saattaa tuntua, että kaikki on hyvin, ja kehosi sanoo: "Väsynyt." Ja sitten sanot: "Ai jaa, en ole tavallaan huomannut." Siis Z:t, oppaani, sanoivat, että kehomme käy läpi kaikki nämä jutut. Siis ellet ole hyvin kehofokusoitunut ihminen – ja tiedän, että on monia sensitiivejä ja empaatteja, jotka ovat kaikenlaisista hyvistä syistä tai trauman vuoksi jättäneet jossain kohtaa kehonsa, eivätkä ole koskaan täysin palanneet siihen.

Oppaani sanoivat, että te ette voi vain raahata kehoa perässänne ja odottaa, että se pysyy ajan tasalla kaikessa, mitä tapahtuu planeetalla. Teidän täytyy olla sen suojelija ja pitää huolta siitä. Siis pitää kysyä keholtaan säännöllisesti, miten sillä menee, ja sitten toimia kuulemansa mukaisesti. Kenties yllätyt, kun kehosi sanoo: "Minulla menee hyvin", ja sitten ajattelet: "Mahtavaa."

Mutta kenties kehosi pyytää jotain, mihin et ole oikein kiinnittänyt huomiota. Ja tämä on ehdollistumistamme. Hyvin harvoja meistä on pyydetty muodostamaan syvä yhteys kehonsa kanssa. Tämä on suunnanmuutos planeetalla – mitä enemmän voimme pitää huolta tästä uskomattomasta kehostaan, riippumatta siitä mitä meidät on ohjelmoitu ajattelemaan siitä tai mihin olemme pettyneet siinä. Kaikki tuollaiset jutut ovat tavallaan illuusio.

Kehomme on kaunis, ja se tekee tämän uskomattoman asian hyväksemme. Se auttaa meitä olemaan täällä sieluna. Siis kysy keholtasi, miten sillä menee. Ja sitten katso, voitko olla rakastava vanhempi kehollesi ja antaa sille, mitä se tarvitsee. Ja voit tehdä tämän joka päivä. Tarkista vain tilanne, ja tämä antaa sinulle syvemmän yhteyden kehoosi. Oppaani sanoivat, että muutokset täytyy tehdä tässä ruumiillistumassa.

Mitä ruumiillistuneempi olemme, sitä enemmän tuomme tietoisuutta ja korkeampia energioita maailmaan – aivan kuten pudotamme pois ns. alempia energioita tai raskaita juttuja, joita prosessoimme. Ja sekin on osa tätä. Se on osa ihmisenä, kehittyvänä ihmisenä olemista. Siis tarkista tilanne keholtasi. Ja tämän kuukauden viimeinen teema on: päästä näiden aikojen taikuus ja innovointi elämääsi huolehtimalla itsehoidosta ja etsimällä korkeita värähtelyjä.

Siis salli näiden aikojen taikuus ja innovointi – luovuus, uutuus – koska ilmassa on paljon sitä, ja monet ihmiset työskentelevät jo tuon energian kanssa. Mutta vielä enemmän ja enemmän ihmisiä tulevina kuukausina ja vuosina. Siis päästä se sisään huolehtimalla ensin itsehoidostasi. Takaisin kehoon. Miten keholla menee? Mitä mielellesi, kehollesi ja hengellesi kuuluu?

Ja sitten korkeiden värähtelyjen etsiminen. Pane merkille, milloin sinusta tuntuu huonolta jonkin asian vuoksi, mitä nielit kirjaimellisesti tai energeettisesti, mitä otit kehoosi tai psyykeesi. Ja sitten etsi säännöllisesti korkeita värähtelyjä lääkkeeksi – jotain mikä saa sinut tuntemaan iloa, rakkautta, rauhaa, onnellisuutta, tyytyväisyyttä. Noista asioista tulee vähän kuin lihaksia. Ja mitä enemmän treenaamme niitä, sitä enemmän alamme elää tuossa värähtelyssä pidemmän aikaa.

Siis salli taikuuden ja luovuuden ja innovoinnin tulla elämääsi säännöllisemmin nyt varmistamalla, että tämä osasi on niin avoin ja vastaanottava, kuin se voi olla. Tämä on energiapäivitys maaliskuulle 2021. Kiitos, että katselit. Muutaman minuutin kuluttua esitämme videoklipin "Aktivoi itserakkautesi". Se on energia-alkemiameditaatio – teen sellaisia. Ne ovat kanavoituja meditaatioita, ja "Aktivoi itserakkautesi" tuntui erittäin tärkeältä, koska itserakkaus ja itsehoito kulkevat rinta rinnan.

Tietoja tuotteista yms. …

Kiitos rakkaudesta, jota olette jakaneet, ja pitäkää huolta, kaikki. Seuraavaan kertaan. Ja tässä on katkelma "Aktivoi itserakkaus" -meditaatiosta.

"Itsehoito ei ole ylellisyyttä. Itserakkaus ei ole sanonta. Itserakkaus ja itsehoito ovat olemistapoja, tapoja joita voit harjoittaa koska tahansa nyt. Siis tule läsnä olevaan hetkeen hetkeksi – ei menneisyyteen, jossa saattaisit tuomita itsesi kaikista niistä kerroista, kun et rakastanut itseäsi ja huolehtinut itsestäsi. Tule läsnä olevaan hetkeen, jossa kykysi harjoittaa ja olla itserakkauden ja itsehoidon kanssa on uusi, mahdollinen, avoin.

Olet täällä oppiaksesi rakastamaan itseäsi. Olet täällä oppiaksesi rakastamaan muita. Ja useimmille jotka kuuntelevat, muiden rakastaminen on ollut helpompi matka kuin itsensä rakastaminen. Joillekin jotka kuuntelevat, itsensä rakastaminen on ollut helpompi matka kuin muiden rakastaminen. Ja kuitenkin huolenpito ja rakkaus ovat samaa energiaa, missä tahansa käytät sitä, kenelle tahansa tarjoat sitä – itsellesi tai muille."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >