HomeViestejäLee Harris31.7.2020 - Elokuun 2020 energiapäivitys

31.7.2020 - Elokuun 2020 energiapäivitys

ELOKUUN 2020 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
31.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuukauden teemoja:
 
* tulienergia ja valta-kontrolli-vapaus-kolmio jotka mainittiin heinäkuun päivityksessä, jatkuu elokuun ensimmäisen viikon
* vallan ja kontrollin kahmijoilla on vähemmän valtaa kuin koskaan ennen tällä planeetalla – mutta yritystä riittää, mikä aiheuttaa myrskyisän jakson (jatkuu seuraavat 2–3 vuotta)
* elokuu on vuoden 2020 tyhjennys- ja nollauskuukausi, jossa voi ilmestyä tilaa ja tyhjentäminen (fyysinen ja energeettinen) on nopeaa ja eniten tuettua
* tyhjennystilaisuuksia – muistot, energiavapautukset ja vanhat olemistavat ovat myös osa tätä nopeasti vapauttavaa puhdistusenergiaa ja -jaksoa
* muutosvauhti on kova – muutosenergia joka on hautunut (vuoden 2020 oltua kollektiivillemme sisäistä ja introspektiivista), menee aktiiviseen moodiin elokuussa. Uusi kasvu, uusi rakentaminen ja uudet suunnitelmat on helpompia saada toimimaan. Kollektiivinen muutosenergia tukee tätä.
* elokuu on vuoden 2020 alkemisin ja sähköisin kuukausi (transformaatioon ja luomiseen).
* maadoittua vai lentää? Riippuu siitä, missä normaalisti elät suuremman osan ajasta (enemmän kehossa vai enemmän eetterissä). "Enemmän eetterissä ihmisten" täytyy maadoittua valjastaakseen alkemiansa ja "enemmän kehossa ihmisillä" on päinvastoin – tämä energia virkistää, inspiroi ja herättää. Ne joilla on jalka yhtä lailla kummassakin maailmassa, kulkevat näiden kahden tilan välillä.
* intuition integrointi – sisäisten aistien, sisäisen tietämisen ja intuitiivisten kykyjen syvenemistä. Ne lataukset joita monet ovat saaneet viime kuukausina, maadoittuvat ja tulevat muotoon elokuussa.
 
Puhtaaksikirjoitus elokuun energiapäivitysvideosta.
 
Hei kaikki, tervetuloa elokuun energiapäivitykseen. Te jotka katselette joka kuukausi, saatatte muistaa, että puhuin heinäkuussa valta-kontrolli-vapaus-energiakolmiosta, joka ilmestyisi, erityisesti heinäkuun parina viimeisenä viikkona. Se jatkuu elokuun ensimmäisen viikon, ja sen lopussa se alkaa siirtyä ulos ja puhdistava energia tulee sisään. Mutta ennen kuin pääsemme siihen, minulle tuli erittäin voimakkaasti tästä valta-kontrolli-vapaus-dynamiikasta, että sitä tapahtuu globaalisti ja nähdään valtaan tarttumista – ihmisiä jotka yrittävät ottaa vallan tai kontrollin toisiin.
 
Tilanne on tällä hetkellä se (ja saan jatkuvasti tätä), että nuo vallan kahmijat eivät voi enää saada otetta samalla tavalla, kuin vuosikymmeniä sitten, mutta he yrittävät ja he yrittävät melko kovasti. Tätä jatkuu muutaman seuraavan vuoden. Se on siis osa sitä dynamiikkaa, jossa olemme maailmana, ja se on osa sitä dynamiikkaa, joka muuttaa sitä maisemaa, jonka tunsimme planeettana, mutta on myös sen perusta, mihin menemme seuraavaksi.
 
Puhuin monta, monta kuukautta sitten, että koko tämä kokemus, jota olemme käyneet läpi tänä vuonna – sulkeutuminen ja kaikki muu – täyttäisi ihmiset todella erilaisella tietämisen tunteella, erilaisella oman voiman ja sen tunteella, mitä he halusivat tulevaisuudessa ja miten asioiden täytyi olla. Se melkein kuin herätti meidät kaikki täysin uudella tasolla. Ja olemme sen alkuvaiheissa, mikä nyt alkaa kantaa hedelmää, ja sen vuoksi osa tuosta valtaan ja kontrolliin tarttumisesta tapahtuu. Mutta näet myös tämän valtaan ja kontrolliin tarttumisilmiön kimpoavan hyvin henkilökohtaiseen elämääsi.
 
Siksi näemme paljon kiistaa ihmisten välillä – ihmiset haluavat taistella asioista sen sijaan, että ottavat energiansa jostain, missä se virtaa. Ja on myös ihmisiä, joiden tehtävänä on kiistellä tietyistä asioista, ja se on todella tärkeä rooli, jos tarkoituksenasi on kiihottaa tai haastaa tai olla aktivisti alueilla, joissa tarvitaan enemmän parannusta ja puhtautta – se on mahtavaa. Mutta monet teistä saattavat olla vähän tyrmistyneitä tästä jakautumisenergiasta ja kiistoista, joita näette. On vain erittäin tärkeää tietää oma paikkansa noissa energioissa, koska voi olla hyvin kuluttavaa, jos et ole sellainen ihminen, joka on suunniteltu puuttumaan kiistoihin, jos sinua ei ole rakennettu niin.
 
Tuon esiin sen, että tätä tapahtuu seuraavat 2–3 vuotta, jotta voit ottaa rauhallisesti. Ja jotta voit tavallaan selvittää uuden tasapainopisteesi kaikessa muuttuvassa maisemassa, mutta myös jotta voit etsiä, missä valta- ja kontrolliasioita tapahtuu ja peilautuu meihin kaikkiin, koska kaikki heijastaa kaikkea muuta. Siis se mitä tapahtuu maailmassa laajemmin, muuttuu keskusteluksi, jota käymme naapurin tai itsemme kanssa, tai mitä tapahtuu omassa elämässämme. Siis olet voinut käydä läpi omaa parantumistasi liittyen valtaan, kontrolliin, kontrollista irtipäästämiseen ja yritykseen olla käyttämättä kontrollia tilanteisiin ja muihin, ja se jatkuu mielenkiintoisena teemana ensimmäisen viikon, mutta sitten mennään pienelle hengähdystauolle. Ja olin hyvin yllättynyt saadessani elokuulle jatkuvasti sanat "puhdistuskuukausi, nollauskuukausi, puhdistuskuukausi, nollauskuukausi".
 
Siis tämä puhdistus- ja nollausenergia jota tulee, sallii ja antaa vähän tilaa kaikesta, mikä on ollut ajava voima ja kasvanut kuluneet 6–7 kuukautta, jotka olemme eläneet läpi. Se luo hyvin alkemisen energian meille, ja puhun siitä lisää hetken kuluttua. Mutta minun täytyy tuoda esiin tyhjennystilaisuudet yhtenä teemana elokuussa. Jotkut teistä ovat tyhjentäneet jo viime kuukaudet ja olette käyneet läpi tyhjennyskokemuksia – muistoja, kenties tyhjennätte asioita sieltä, missä asutte, kenties tyhjennätte elämänne aspekteja. Mutta huomaatte, että tyhjentymistilaisuudet ovat nopeampia ja enemmän tuettuja elokuussa kuin viime kuukausina.
 
Se merkitsee, että saatatte tehdä nopeampia päätöksiä. Kenties olette päästäneet irti monta kuukautta ja elokuussa pääsette uudelle tasolle: "Voit antaa tämän mennä, voin antaa tuon mennä." Siis muistot, unet/unelmat, suhde tähänastisen elämänne aspekteihin käyvät läpi paljon muutoksia, ja elokuu on erittäin tukeva puhdistus- ja tyhjennyskuukausi. Siis ole kiltti itsellesi, jos tunnistat itsesi siitä, mitä sanon, ja tavallaan sanot: "Voi luoja, tyhjennän nyt jo tuhatta ja sataa." Yritä pitää elämäsi mahdollisimman tyynenä ja vakaana, koska käyt läpi erittäin isoa energiaprosessia. Se on hyvin transformoiva, ja se tuottaa tulosta asettuessaan, mutta kun käyt läpi sitä, voi olla hyvin hämmentävää.
 
Ja se on usein vaihe, jonka käymme läpi saatuamme suuren heräämisen, ja olemme tällä hetkellä ehdottomasti maailmanlaajuisessa heräämisessä, joten tuo energia on voimakasta. Muutosvauhti on kova elokuussa – muutosenergia, joka on hautunut meissä ja koko maailmassa viime kuukausien introspektion tuloksena. Monet meistä on pakotettu pois säännönmukaisista kuvioistaan tai syvempään introspektioon koskien itseämme ja elämäämme tai suhteitamme tai suhdettamme työhön, jota teemme, tai maailmaan jossa elämme, tai siihen miten luulimme tämän maailman rakenteiden olevan, vs. miten alamme nähdä niiden oikeasti olevan – ja se on järkytys järjestelmälle.
 
Siis muutostilaisuuksia on paljon elokuussa. Paljon siitä, mitä olet ajatellut tai uneksinut tai pohtinut tai mikä on hautunut, siirtyy enemmän toiminnan puolelle tässä kuussa, ja on helpompaa saada aikaan muutosta elämässäsi. Se ei merkitse, että sinun täytyy tehdä muutos. Jos sanot: "Voi luoja, luulen, että minun täytyy tehdä tämä todella iso asia", älä huoli – teet sen sitten, kun kaikki asettuu riviin ja olet valmis tekemään sen. Mutta saatat huomata yllättyväsi, miten nopeasti teet päätöksiä, muutat mielesi ja se tie muuttuu yhtäkkiä, jolla luulit olevasi, ja elokuun juttuna on, että se liittyy kaikkeen viime kuukausien valmisteluun. Tuo muutosenergia ei tule tyhjästä. Kyse on vain siitä, että alamme murtautua ulos kotelosta nyt, ja elokuussa on vuoden 2020 voimakkainta energiaa murtautua ulos kotelosta ja ryhtyä inspiroituun toimintaan.
 
Sanon myös, että muistakaa, että ne innovaatiot joita jotkut teistä synnyttävät ja "hautovat", tulevat ehkä maailmaan vasta 2021, 2022 ja se on ok. Luojina luomme aika, vaikkei olisi todisteita. Siis esimerkiksi, jos ajatellaan raskausaikaa, se ei usein näy muutamaan kuukauteen, mutta se on siellä, se on kylvetty ja se kasvaa. Olemme hyvin samalla tavalla niissä muutoksissa, joita teemme maailmassa.
 
Siis paljon liikkuu meidän kaikkien elämässä tällä hetkellä, koska sitä maaperää jolla ajattelimme olevamme, ravisteltiin hyvin väkivaltaisesti ja hyvin odottamatta. Hämmennysvaiheesta alkaa tulla vähän normaalimpi ihmisille, ja ihmiset alkavat tottua uuteen maaperään, ja se voimaannuttaa ihmisiä tekemään muutoksia, joita he kenties ovat halunneet, tarvinneet tai joista uneksineet. Jos sanot: "Aa, en ole oikeastaan ajatellut mitään muutoksia", tämä on upea kuukausi visioida, kirjoittaa aikomuksia, tehdä eräänlainen "Missä olen elämässäni? Missä olin vuosi sitten? Missä haluaisin olla vuoden kuluttua?" Nimittäin ollessamme tietoinen siitä, universumi kuuntelee ja alamme kanssaluoda sen sijaan, että tunnemme kenties olevamme vain elämämme ihmisuhri. Koska olemme täällä sieluina, joilla on kokemus, yhdisty tuohon sieluosaasi. On upea kuukausi tehdä se, koska tämä on vuoden 2020 alkemisin ja sähköisin kuukausi. Se on siis todella iso transformaatiokuukausi, ja se on hyvin iso luomiskuukausi.
 
Taas kerran, synnytät luomuksesi ehkä vasta tammikuussa 2021, mutta jotain saattaa hautua ja alkaa tässä kuussa. On todella hyvää aikaa luoda pientä luomistilaa ja ilmaista aikomus, mitä haluaisit tuoda elämääsi. Tässä on mielenkiintoinen ajatus sinulle tämän kuukauden alkemialuonteen vuoksi: "Maadoittua vai lentää?" Riippuen siitä, missä normaalisti elät suurimman osan ajastasi – enemmän kehossa vai sen ulkopuolella – haluat luultavasti tehdä vastakkaista. Esimerkiksi, minulla on tavallaan toinen jalka maassa ja toinen käsivarsi ylhäällä, ja niin elän nyt. Mutta toisina aikoina, erityisesti silloin kun kävin läpi suuria heräämisiä, olin "tuolla ylhäällä" jonkin aikaa. Ja sitten suurimman osan elämäni 19 ensimmäisestä vuodesta olin hyvin kehossani ja minun oli vaikeaa yhdistyä ylös. Sanon myös, että käymme läpi vaiheita tässä ja meillä on usein jaksoja, jolloin käymme läpi suuria heräämisiä ja olemme ilmassa, tai olemme hyvin maassa integroimassa.
 
Määrittele siis, missä olet nyt, ja tunnista, että vastakohta on tehokkain sinulle elokuussa, jos haluat maadoittaa muutoksen. Siis jos olet paljon ylhäällä taivaissa, hyvin paljon eetterissä ja haluat tehdä muutoksia, maadoittuminen – työskentelyä puutarhassa tai hyvin fyysisten askareiden tekemistä sisällä, mitä maadoittuminen sinulla vaatiikin – on tehokkainta sinulle elokuussa. Ja toisinpäin, jos olet normaalisti hyvin käytännöllinen ja kurinalainen "kaavaihminen", tee visiointia tässä kuussa, meditoi vähän enemmän – mitä ikinä vaaditaankin päästäksesi ylimaallisempaan tilaan. Se siirtää sinua eteenpäin.
 
Siis kokeilkaa leikkiä vastakohdilla valjastaaksenne todella tämän transformoivan alkemia-ajan. Nämä energiat ovat olemassa, mutta meidän täytyy tuntea ne, siirtyä niihin, leikkiä niillä ja tanssia niiden kanssa, jotta ne todella aktivoituvat meissä. Te jotka aistitte energiaa, nautitte todella paljon näistä väreistä ja sävyistä elokuussa, koska ne tuntuvat maadoittuneemilta ja niillä on helpompaa leikkiä, kuin kenties joillain korkeammilla latauksilla, joita olette saaneet viime kuukausina.
 
Ja tämä johtaa minut tämän kuukauden viimeiseen teemaan, joka on, että elokuussa on intuition integrointia. Joistain teistä on tullut tänä vuonna intuitiivisempi, kuin olette koskaan olleet, ja teillä on tapahtunut sisäisten aistien, sisäisen tietämisen ja intuitiivisten kykyjen syvenemistä. Teillä on saattanut tapahtua monia latauksia, erityisesti jos se on teille uutta – en tiedä, onko se kanavointia vai sielunne äänen kuuntelemista, miten sitä kutsutaankin, mutta se asia mikä on herännyt teissä – ja tässä kuussa tapahtuu intuition integrointia.
 
Usein tapahtuu niin, että meillä on jokin iso visio, olemme kuin: "Voi luoja, se tuntuu mahtavalta idealta. Voi luoja, aion tehdä sen. Se tuntuu todella hyvältä". Ja sitten meidän täytyy integroida tuo visio nykykehoomme ja antaa kehomme järjestyä uudelleen, jotta olemme valmis astumaan siihen. Se ei mene niin, että meillä on visio ja sitten menemme välittömästi siihen. Täytyy tapahtua kalibrointi. Siis tässä kuussa te jotka olette olleet hyvin, hyvin visionäärisiä viime kuukaudet, huomaatte, että on helpompaa olla maan pinnalla, on helpompaa käyttää tuota visionääristä energiaa.
 
Mutta yhtä lailla teille jotka olette olleet vähän enemmän kehossanne, tai kompastuitte vain tähän videoon ja viime kuussa olette yhtäkkiä katsoneet kaikkea tällaista materiaalia, on todella hyvä aika tulla intuitiiviseksi, koska tänä aikana se on ehdottomasti tuetumpaa kuin koskaan aiemmin. Siis tervetuloa intuitiivisen tunteenne uudelleenheräämiseen. Meillä kaikilla on ollut se koko ajan. Kyse on vain siitä, että maailmamme alkaa nyt sisällyttää tuon oman voimamme aspektin takaisin elämäämme, ja se on todella tärkeää, koska tarvitsemme sitä. Tarvitsemme sitä periaatteessa luodaksemme sen maailman, johon olemme menossa, ja ollaksemme luova siinä maailmassa, johon menemme, koska planeetan uusi tietoisuustaso vaatii, ettemme toimi enää vain mielestämme ja että tuomme mukaan sydämemme, aistimme ja intuitiivisen tunteemme. Siis tervetuloa heräämiseen te jotka olette uusia, ja on mahtavaa aikaa herätä, koska on hyvin paljon, mikä voi tukea teitä nyt.
 
Ja kiitos teille kaikille, jotka olette kenties kulkeneet tätä polkua paljon pidempään kuin minä – noin 25 vuotta – viitoittaen tietä meille muille, erityisesti oltuanne pioneeri aikana, jolloin oli vielä enemmän epätavallista puhua intuitiosta.
 
Siis te kaikki, tämä tuo meidät elokuun energiapäivityksen loppuun. Toivon, että teillä on todella hyvin tuettu kuukausi, ja yksi asia jonka kuulette minut sanovan uudestaan ja uudestaan, on: "Muista, että tasapainopiste muuttuu jatkuvasti planeetalla." Jos siis olet sensitiivi, jos olet empaatti, jos olet hyvin intuitiivinen, tasapaino on elintärkeä osa elämääsi ja se muuttuu koko ajan. Varmista siis, että tasapainotut mahdollisimman usein, ja erityisesti tällaisina aikoina jotka ovat hyvin vuoristoratamaisia, se ei ole ylellisyyttä, vaan se on välttämättömyys. Varmista, että sinulla on hiljaisia hetkiä, lepohetkiä, hetkiä jossa voit palata itseesi. Vaikka olisi maailman parhaat suhteet, meidän on todella tärkeää yhdistyä omaan jumaluuteemme sielun kautta näinä aikoina, ja sitten voimme olla vielä parempia suhteissamme.
 
Toisaalta, läheisriippuvuus kulkee todella rankkaa tietä nyt. Jos olet läheisriippuvaisissa suhteissa, tai pidät suhteistasi sellaisina, sinut kolautetaan niistä pois hyvin särmikkäästi, jotta heräät saamaan suhteen itsesi kanssa, universumin kanssa ja sitten sen myötä voit olla "astia", jolla on suhteita toisten kanssa. Paljon rakkautta, kaikki. Kiitos, että katselitte. Jos haluatte saada aina nämä videot ensimmäisenä, tilatkaa YouTube-kanavani.
 
(Tietoja tuotteista …)
 
Ensi kuukauteen, pitäkää hyvää huolta, kaikki.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >