HomeViestejäLee Harris2.12.2019 - Joulukuun 2019 energiapäivitys

2.12.2019 - Joulukuun 2019 energiapäivitys

JOULUKUUN 2019 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
2.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Nämä viisi pääteemaa tuli esiin joulukuulle:
* Tyhjä/ontto energia – Se voi saada hämmentymään, kuin olisit jäänyt roikkumaan ilmaan, kuin mitään ei tapahtuisi tai kaikki olisi pysähtynyt. Mutta tosiasiassa se on "kotelovaihe" ennen merkittävää transformaatiota.  
* Kaikki yhdistyy – Ensimmäinen kuukausi 12 kuukauden jaksossa, jolloin hyvin monilla meistä on valtavasti suurempi vaihde elämämme ja TARKOITUKSEMME kokemisessa.
* 2020-energia – on jo kanssamme, ollut marraskuusta saakka, ja se on VOIMAKASTA, VALOISAA/KIRKASTA ja TÄYNNÄ SELKEYTTÄ.
* Antautuminen tunteille – Uusi SALLIMISTASO tunteissa ja KYKY PROSESSOIDA ne täysin uudella tasolla.
* Psyykkinen vahvuus – uusilla tasoilla.
 
2020-ENERGIA
 
Tälle kuukaudelle on monia teemoja, mutta yksi ensimmäinen asia joka tuli läpi (ja jota on ilmennyt monilla ihmisillä myös marraskuun aikana), on uuden, tulevan 2020-energian voimakkuus. Te jotka seuraatte, miltä energia tuntuu ja miten kaikki liikkuu tällä planeetalla, olette huomanneet, että 2020-energia osoittaa hyvin voimakkaaseen ja hyvin kirkkaaseen vuoteen. Se tuntuu hyvin samanlaiselta, kuin nuo uskomattoman valoisat pienet lapset, joita näkee ja jotka ovat uteliaita, kyllä, mutta enimmäkseen täynnä hyvin omistautunutta energiaa ja liikettä eteenpäin. On paljon liikettä eteenpäin, erityisesti verrattuna muutamaan viime vuoteen, ja jotkut teistä tuntevat jo, että 2020-energiaa tulee sisään. Se voi ilmetä eri tavoin, ja joitain avainominaisuuksia ovat:
* uuden tason optimismia
* uuden tason yhteyttä kaikkeen, mitä teet ja näet maailmassa
* hyvin syvää vahvuuden tunnetta – kenties vahvuutta, joka tuntuu uudelta sinulle tai joka sinulta on puuttunut jonkin aikaa, ja nyt se tulee takaisin elämääsi.
 
Jos ette ole jo alkaneet tuntea sitä, niin tämä voimakas energia alkaa "osua" joihinkin teistä joulukuussa. 2020 on voimakas vuosi, ja se johtaa meidät vuosiin, jotka tuovat paljon muutosta, paljon innovaatioita ja paljon puun ravistelua, jotta nähdään, mitä irtoaa. Ja se liikkuu jo hyvin monien meidän läpi tällä hetkellä.
 
TYHJÄ/ONTTO ENERGIA
 
Toinen joulukuun teema on ONTTO ENERGIA. Tämä merkitsee, että saatat olla vähän hämmentynyt tai pyörällä päästäsi, etkä ikään kuin ihan pysty "raapimaan tuntemaasi kutinaa". Tunnet, että jokin on vähän "pielessä", mutta et pysty selittämään tai et tiedä tarkkaan sitä. Jos koet tätä onttoa energiaa, tuntuu siltä, että sinut on vedetty elämäsi keskipisteeseen etkä tunne gravitaatiota tai maata enää. Et myöskään pysty oikein menemään korkealle tai pääsemään korkeampiin maailmoihin niin, kuin olet tottunut – sinut on ikään kuin vedetty tähän keskuspaikkaan, joka tuntuu vähän ontolta, vähän kummalliselta tai vähän vieraalta sinusta.
 
Tätä tapahtuu meille silloin, kun olemme pian käymässä läpi jonkin transformaation. Tämä voi olla luonteenomaista elämässämme mille tahansa ajankohdalle, jolloin asiat ovat valmiita muuttumaan tai transformoitumaan, ja tätä tulee joulukuussa esiin paljon tavallista useammilla ihmisillä. Tämä ontto energiavaihe valmistaa sinua vuoteen, jolloin teet suurempia hyppyjä eteenpäin elämässäsi ja maailmassa, nopeammin kuin ennen. Ja tämä on todella luonteenomaista vuonna 2020.
 
ANTAUTUMINEN TUNTEILLE
 
Yksi tälle kuukaudelle esiintuleva aspekti on ANTAUTUMINEN TUNTEILLE. Te jotka olette tunteellisesti uupuneita tai jotka olette "nääntyneitä empaatteja", saatatte ajatella: "Voi ei, olen jo valmis sen osalta!" Mutta antautuminen tunteille tulee helpommaksi. Tunnevapautukset liikkuvat lävitsesi nopeammin ja siirryt selkeyteen nopeammin. Tämä on täysin uusi teema, joka tulee esiin planeetalla – tunnevapautuksen nopeuteen ja sen sallimiseen liittyen. Useammat teistä huomaavat, että tunnekatalyytit joita ennen vastustitte – paikat, kokemukset tai tuntemistavat – tulevat paljon helpommiksi teille. Kehonne ja energiakenttänne saavuttaa paikan, jossa pystytte käsittelemään asioita paljon enemmän kuin aiemmin.
 
Tämä on mahtavaa myös riippuvuuksien kannalta. Usein olemme turvautuneet riippuvuuksiin, koska tunnemme irrallisuutta elämässä tai koska haluamme irrottautua elämästä (pakahtuminen) tai siitä, mitä pelkäämme tuntea elämässä. Siis kun tulemme tähän uuteen vaiheeseen, jossa pystymme antautumaan enemmän tunteillemme, niin olemme varustautuneempia, tuetumpia ja kykenevämpiä antamaan tunteiden liikkua lävitsemme ja sallimaan tuon tunneliikealkemian muuttua joksikin hyväksi.
 
Siis esimerkiksi, kun vapautamme surua ja menemme suruumme ja menetykseemme, tunnemme sen riittävästi, jotta se voi lähteä ulos, jottei se enää vainoa tai "pönkitä" elämäämme ja käyttäytymistämme. Se antaa tilaa uudelle energialle. Siis sinä ja muut elämässäsi saatatte kyetä antautumaan tunteille enemmän kuin koskaan aiemmin – ja tähän voi sisältyä elämässäsi ihmisiä, joille et ole aiemmin voinut oikeastaan puhua syvällisistä tai tunneasioista. Tämä on aalto, joka kulkee jo planeetalla. Se on valmis voimistumaan, kun menemme joulukuun läpi, ja se tulee esiin paljon useammilla ihmisillä. Siis saatat huomata sitä itsessäsi tai ystävissä, sukulaisissa ja rakkaissa, jotka eivät ehkä koskaan aiemmin ole puhuneet tai kommunikoineet tunteitaan sillä tavalla kuin nyt.
 
KAIKKI YHDISTYY
 
Yksi teema jonka rakastin vastaanottaa joulukuulle, on, että KAIKKI YHDISTYY paljon useammilla ihmisillä kuin aiemmin – erityisesti heidän elämänsä tarkoitukseen liittyen. Tarkoitus merkitsee työtä, mitä teemme, tai roolia jota esitämme ulkoisessa maailmassa (eli vanhempi, yhteisöjohtaja, sairaanhoitaja, kirjailija, ja usein meillä on useampia rooleja), mutta myös yhteyttämme noihin rooleihin. Kyse ei ole niinkään siitä, mitä teemme, vaan kuka olemme, kun olemme näissä rooleissa.
 
Monta vuotta oppaani ovat sanoneet, että mitä pidemmälle menemme vuoden 2012 ohi ja mitä enemmän pääsemme tähän hyvin syvään transformaatiojaksoon planeetalla, sitä useammat ihmiset elävät omaa tarkoitustaan. Useammat teistä jotka identifioidutte muutoksentekijöiksi, parantajiksi, luojiksi ja innovaattoreiksi, elävät hyvin tarkoituksellisella tavalla. On helpompaa tehdä se ja olla omassa tarkoituksessaan, ja kaikki yhdistyy tukemaan tuota tarkoitusta.
 
Siis jos olet työstänyt missiotasi ja yrittänyt löytää oikeita ihmisiä kumppaneiksi ja laittaa paikoilleen ensimmäisen peruskivet, ja se on ollut joko kamppailua tai hidasta, niin joulukuun energiassa ja sen jälkeen alat nähdä enemmän kaiken yhdistymisaaltoa elämässäsi, projekteissasi ja siinä, mitä teet.
 
Mutta te jotka tunnette olevanne kaukana siitä, luultavasti koette aiemmin mainitsemaani onttoa energiaa, ja joitain tunteita täytyy lähteä pois, kuten mainitsin "tunteille antautumisessa". Siis käytte läpi transformaatioprosessia voidaksenne todella astua omaan tarkoitukseenne isommin, koska 2020 raahaa meidät kaikki siihen riippumatta siitä, huudammeko ja potkimme vai menemmekö auliisti. Mutta vuoden 2020 gravitaatioveto on NOPEAA.
 
Puhuin marraskuussa IDENTITEETTIMUUTOKSESTA, jota tapahtuu maailmanlaajuisesti kollektiivissa ja joka ilmenee henkilötasolla. Identiteettimuutoksia täytyy tapahtua, jotta meistä voi tulla se, kuka olemme seuraavaksi, ja voimme siirtyä elämämme seuraavaan vaiheeseen. Voitaisiin tarkastella aikaa 2016–2020 neljän vuoden kaarena, ja olemme nyt astumassa uuteen neljän vuoden kaareen 2020–2024. Tässä jaksossa on paljon suurempi vaihde siinä mielessä, että ihmiset tekevät asioita hyvin uusilla tavoilla tällä planeetalla.
 
Neljänä kuluneena vuotena olemme nähneet paljon sitä, että vanhaa ravistellaan irti, se hermostuu ja nostaa päätään. Neljänä seuraavana vuotena innovaatioita ja kaikkea uutta on valmiina tulemaan sisään paljon enemmän (sen rinnalla, mitä tapahtuu kollektiivisesti), ja näin käymme kaikki läpi tämän muutoksen, jossa saamme harmonisoitua tarkoitukseemme paremmin ja alamme nähdä kaiken yhdistyvän. Tämä saattaa olla yhteistyötä, ihmisiä, yhteyksiä ja asioita, joita rakennamme, mutta se voi myös merkitä uutta tapaa tarkastella omaa terveyttään, omaa fyysisyyttään. Olet ehkä valmis antamaan itsellesi paremman kokemuksen fyysisestä kehostasi, joka on tietysti henkemme ja sielumme talo ja näin hyvin tärkeä.
 
PSYYKKINEN VAHVUUS
 
Viimeinen teema joka tuli tälle kuulle hyvin voimakkaasti, oli PSYYKKINEN VAHVUUS. Useammilla ihmisillä kuin koskaan ennen alkaa olla psyykkistä selkeyttä, psyykkisiä/selvänäköisiä visioita ja psyykkistä vahvuutta. Ja psyykkinen vahvuus on erittäin kokonaisvaltainen tapa tarkastella intuitiotamme. Meillä voi olla jokin psyykkinen visio ja psyykkistä selkeyttä, mutta miten käytämme sitä jokapäiväisessä elämässämme ja mitä varten sielumme antaa näitä psyykkisiä visioita? Ymmärrämmekö sen?
 
Minulle psyykkinen vahvuus on sitä, kun pystyy käyttämään psyykkistä osaansa hyvin maadoittuneella, vastuullisella ja intuitiivisella tavalla. Ja pystyy ymmärtämään nuo visiot ja selkeydet, tulkitsemaan, mitä ne merkitsevät, ja sitten tietää, miten niiden mukaan toimitaan.
 
Siis psyykkisen vahvuuden tuleminen isommin voi merkitä, että monet teistä ehkä menettävät vanhan mielensä. Tästä syystä silloin kun koette tällaisen suuremman vaihteen ja avaudutte syvemmin intuitiiviselle ja fyysiselle itsellenne, teillä saattaa olla todella hämmennystä vanhassa ajattelutavassanne. Muistinne saattaa olla vähän enemmän "pielessä" eikä mielenne tunnu samalta kuin ennen, koska alatte nähdä korkeammasta mielestä. Ja kun tätä alkaa tulla, se voi olla vähän hämmentävää jokapäiväisille kokemuksillenne. Tämä palaa takaisin siihen onttoon energiaan, jota tunnette. Niinpä kaikki teemat joista puhun joulukuulle, voivat olla yhteydessä ja iskeä meihin moniulotteisesti kaikki kerralla. Emme ehkä jokainen samaistu voimakkaasti kaikkiin niihin, mutta monilla meistä ne ovat keskenään yhteydessä.
 
Siis joulukuussa meillä on onttoa energiaa, psyykkistä vahvuutta, kyky antautua tunteille isosti ja elää tarkoituksemme ja 2020-energia kutsuu ja vetää eteenpäin meitä. Ja tämä kaikki yhdistyy tukemaan elämääsi ja viemään sinut seuraavaan paikkaan ja uudelle identiteettitasollesi. Siis on upea kuukausi vahvuuden ja eteenpäin liikkumisen mielessä.
 
ITSEHOITO
 
Kuten aina näinä, on erittäin tärkeää huolehtia itsestäsi ja varmistaa, että tasapainotut näissä energioissa. Jos käyt tällä hetkellä läpi todella suurta heräämistä ja/tai henkiset aistisi vasta tulevat käyttöön ensimmäistä kertaa, siinä on paljon sisäistettävää ja se vaatii hyvää itsehoitoa. Se ajatus, että olet sielu, tai se tapa miten ennen katsoit maailmaa, ei ole enää täysin uskottava: "Ai, hetkinen, tässä on paljon enemmän, kuin olen ajatellut kaikki nämä vuodet" … huolehdi itsestäsi tällä hetkellä. Energia on erittäin voimakasta, se on erittäin korkeaa, ja jos koet jonkin heräämisen näinä aikoina, älä unohda fyysistä kehoasi. Niin tapahtuu helposti silloin, kun pääsee korkeaan energiaan tai paljon energiaa, tunteita ja/tai adrenaliinia kulkee lävitsesi.
 
Siis on supertärkeää maadoittua. Voit maadoittua kuntoilemalla, pitkillä kävelyillä luonnossa, joogaamalla, meditoimalla, olemalla paikoissa joissa ihmiset ovat rauhallisia kehossaan. Siitä syystä joogan kaltaiset asiat tai kaikenlaiset hyvinvointiharjoitukset ovat hyviä. Ja sitten jos sinun täytyy ilmaista tuota energiaa, niin tanssi, laula, leiki, rakasta – ja etsi ihmisiä, joiden lähellä on hyvä olla. Etsi taidetta, musiikkia tai muita ilmaisumuotoja, jotka tuntuvat hyvältä sinusta.
 
Näiden energiamuutosten läpikäyminen on nimittäin hyvin voimakas kokemus keholle. Siis tarvitsemme hyvän yhteisön, hyvää itsehoitoa ja meidän täytyy ymmärtää, miten käsitellä itseämme nyt, mikä saattaa olla hyvin erilaista kuin muutama vuosi sitten. Saatamme tarvita vähän enemmän hiljaisuutta tai vähän enemmän tilaa tai yksinolemisaikaa. Sinä tiedät, mitä tarvitset – ota vain tarpeeksi hiljaisia hetkiä kiinnittääksesi huomiota ja pannaksesi merkille, mitä tunnet tarvitsevasi seuraavaksi.
 
Paljon rakkautta kaikille, ja nähdään tammikuussa seuraavan energiapäivityksen tiimoilta
 
Lee x
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >