HomeViestejäLee Harris1.11.2019 - Marraskuun 2019 energiapäivitys

1.11.2019 - Marraskuun 2019 energiapäivitys

MARRASKUUN 2019 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Marraskuun pääteemoja ovat:
* hullusta tulee hullumpaa – olemme sairauteen liittyvässä myrkynpoistossa; järjestelmän sairaudesta on tulossa selvempää
* identiteettimuutos – henkilökohtainen ja kollektiivinen; voiman lisääntyminen ja suhteiden/roolien muuttuminen
* kuuntelemisen voima – itsensä ja toisten intuitiivinen kuunteleminen on nousussa; tietoisuudessa syntyy uusia sointuja ja uutta musiikkia, joita alamme kuulla.
 
HULLUSTA TULEE HULLUMPAA
 
Viime kuukausien aikana olet ehkä kuullut minun puhuvan sen oppimisesta, miten tasapainotetaan omat reaktiosi siihen, mitä ulkoisessa maailmassa tapahtuu. Siis mikä tahansa ulkoisen maailman alue laukaisee tunteesi, tuottaa sinulle pettymystä tai saa sinut suremaan, niin huomaat, että nuo olosuhteet nousevat muutamalla pykälällä tulevina kuukausina, alkaen huipentua ja kohota marraskuussa. Siis nyt on AIKA keskittyä työskentelemään sisäisen tasapainosi ja reaktiivisuutesi kanssa.
 
Ulkoisen maailma hulluus tulee hullummaksi, joten jos pystyt jatkuvasti hyväksymään omat tunteesi ja ajatuksesi ja erottamaan omasi lauman tunteista ja ajatuksista, pystyt olemaan tasapainoisempi ja keskittyneempi. Ja mitä tärkeintä, olet kykenevämpi antamaan sen, mitä tarvitaan näinä aikoina. Elämme ajassa, jossa on myriadeja erilaisia mielipiteitä, uskomuksia ja tunteita siitä, mitä tapahtuu, emmekä voi kokea kaikkia niitä kerralla. Siis sinun on erittäin tärkeää saada oma prosessisi ja oma matkasi sen kanssa, miten asiat tapahtuvat ulkopuolisessa maailmassa. Ei hyödytä ketään joutua väittelyyn siitä muiden kanssa. Jos teillä on mielipide-ero, niin hyväksykää vain, että teillä on mielipide-ero, koska jokaisen mielipide-eron alla on tunne-ero.
 
Tilanne ei ole erilainen silloin, kun olemme aktivisti hyvin vihaisella ja tuomitsevalla tavalla. Koska kun olemme hyvin tolaltamme siitä taistelusta, jota edustamme, ja tunteemme laukaistaan ja olemme traumatisoitunut, niin viha ja tuomitseminen ovat ainoita tunteita, jotka voimme tuoda aktivismiimme. Ongelmana on, että tunteet puhuvat kovempaa kuin sanat. Siis jos ihmiset eivät halua tuntea vihaasi tai eivät tunne vihaa tilanteesta samalla tasolla kuin sinä, niin he eivät kuule sinua, koska he eivät resonoi noihin tunteisiin. Siis he erkanevat sinusta, tuomitsevat sinut tai puolustautuvat sinua vastaan. Tästä syystä sinun on erittäin tärkeää oppia tasapainottamaan omat tunteesi ja oma olotilasi niin hyvin, kuin voit. Ja ymmärtää, että vaikka se mitä maailmantasolla tapahtuu, on täysin ylivoimaista kenelle tahansa meistä yksiöinä, niin meillä kaikilla on osamme esitettävänä tuossa palapelissä. Ja yhdessä ryhmänä voimme tehdä ne muutokset, joita tarvitaan.
 
Meidän täytyy jatkuvasti löytää se, mitä varten me olemme tällä ja kuka me olemme olemassa tällä planeetalla – sekä tässä hetkessä että elinaikanamme. Kuka olemme täällä olemassa? Totuus on, ettemme voi oikeastaan vastata tuohon kysymykseen, ennen kuin olemme eläneet pitkän elämän tai olemme elämänkaaremme lopussa ja katsomme taaksepäin, mitä olemme kokeneet, antaneet ja oppineet elämästämme.
 
Monet teistä ovat aktivoituneita parantajia, valotyöntekijöitä ja aktivisteja – ihmisiä jotka haluavat auttaa ympäristöä ja niissä monissa ongelmissa, joita näemme – ympäristönsuojelullisissa, yhteiskunnallisissa ja taloudellisissa ongelmissa. Siis teistä tuntuu tällä hetkellä aktivoituneelta omaan tarkoitukseenne. Mutta voidaksenne pysyä tarkoituksessanne, avaimena on jatkuvasti palata itseenne ja tarkistaa sisältä, miltä teistä tuntuu, ja panna merkille, missä kohtaa tunteenne laukaistaan. "Vau, tuo keskustelu todella laukaisi tunteeni, ja jos en olisi tullut istumaan viideksi minuutiksi pohtimaan sitä ja huomannut, että olen poissa tasapainosta, en olisi voinut tunnistaa sitä. Ja olisin voinut ottaa tuon saman ärtyisän energian seuraavaan tapaamiseeni tai seuraavaan keskusteluuni jonkun kanssa tai seuraavaan työhöni."
 
Mitä paremmin pystyt tasapainottumaan, sitä voimakkaampi sinusta (ja näin "missiostasi") tulee.
 
Tämä on hyvin erilaista kuin useita vuosia sitten. Jos olet tietoinen fokuksessasi tai työssäsi tai haluat olla hyödyllinen työssäsi tai osa tarvittavaa ratkaisua, on todella tärkeää, että olet mahdollisimman selkeä. Se ei merkitse, että sinun täytyy meditoida viisi tuntia päivässä tai alkaa vegaaniksi, jos se ei ole sinun juttusi. Siinä ei ole kyse pitäytymisestä tällaisissa ulkoisen maailman määrittelemissä säännöissä, koska ne eivät välttämättä toimi kaikilla. Siinä on kyse siitä, mitä sinä tarvitset, ja siinä on kyse tunnistamisesta. "Aah, olen todella hyvä stressin alla, joten kaikki on ok tällä hetkellä – tämä on siistiä" tai "En ole todellakaan hyvä stressin alla, ja tiedän sen itsestäni ja opettelen edelleen kehittämään tuota puolta itsestäni. Mutta kun näen tämän stressaavana tilanteena, järkevintä olisi pitää tauko, koska kadotan keskukseni ja sitten kaikki mitä teen maailmassa, on tukkoista."
 
Se on ero tällä hetkellä. Saattaa olla asioita, joita yrität tehdä ulkoisessa maailmassa, mutta kenties sisäinen maailmasi tuntuu vähän "laukaistulta", vähän huonolta tai olet pelästynyt. Parannut siirtymällä jonkin läpi, mikä on mennyt tapahtuma sinulle. Kun olemme tuossa moodissa, on erittäin vaikeaa tehdä ulkoisen maailman toimista oikeita ja vakaita. Tilanne olisi ollut hyvin erilainen menneisyydessä. Siksi olemme hyvin syvässä parantumisvaiheessa, ja se hulluus jota näemme ulkoisessa maailmassa, on todellisuudessa sairauteen liittyvää myrkynpoistoa. Opettelemme kaikki elämään sen kanssa, että näemme sairautta maailmassamme tällä hetkellä – meissä ihmiskuntana – ja vaikka voimme tarkastella sitä ulkopuolisessa maailmassa, paras (ja vähiten pakahduttava) paikka meille sen tarkastelemiseen on itsessämme.
 
Tämä on todella tärkeää aikaa, erityisesti jos olet johtaja, parantaja, tiennäyttäjä tai opettaja, mutta se on hyvin anteeksiantamatonta, erityisesti jos emme pysty selvittämään, miten tasapainotamme itsemme ja tuomme itsemme takaisin omaan keskukseemme. Joskus saatamme olla vaikeissa tilanteissa, joissa meillä ei ehkä ole ketään muuta tukemassa, joten meidän täytyy kyetä tuomaan itsemme takaisin keskukseen. Kenties meidän täytyy istua hengittämään, tehdä joitain jooga-asentoja, kanavoida itsellemme, laulaa tai tanssia tai tehdä jotain muuta, mikä tuntuu oikealta tuolla hetkellä. Olemme kaikki vähän erilaisia, ja ne menetelmät, jotka tuntuvat oikeilta meille päästäksemme takaisin keskukseemme, muuttuvat ajan kuluessa, kuten mekin.
 
Vaikka hullu tulee hullummaksi, myös rauha- ja tietoisuusenergia on planeetalla voimakkaampaa kuin koskaan, ja ne ovat todella rinnakkain tällä hetkellä. Sinulla on itsessäsi pääsy rauhan ja tietoisuuden uusille tasoille, ja silloin pystyt tuomaan sen maailmaan, joka janoaa lisää tuota energiaa.
 
Kukaan meistä ei ole oikeaa lääkettä kaikille, mutta kaikki me olemme oikeita joillekin ihmisille, ja se toimii kumpaankin suuntaan. Maailmassa on joitain ihmisiä, jotka ovat täydellisiä meille sillä hetkellä, kun tarvitsemme apua tai tukea, joten luota tuohon virtaan. Ja kun pakahdut maailmasta laajemmin, muista, että näet tämän valtavan kuvan ulkoisessa maailmassasi, jotta sinun täytyy oikeasti kysyä itseltäsi: "Mitä voin sisältäni tehdä sellaista, millä voin tukea tuota valtavaa kuvaa? En voi tehdä kaikkea, mutta kenties voin suunnistaa jollekin alueelle, josta tunnen intohimoa!" Se voisi olla esimerkiksi työskentelyä siinä, miten naisia autetaan voimassaan.
 
IDENTITEETTIMUUTOS
 
Toinen teema joka tuli esiin, oli IDENTITEETTIMUUTOS. Tämä on mielenkiintoista, koska tunnen, että kollektiivisesti planeettana olemme olleet identiteettimuutoksessa vuosia. Monet teistä käyvät läpi jotain identiteettimuutosta tällä hetkellä tai teihin iskee pian sellainen. Lokakuun energiaraportissa puhuttiin yllätyksistä ja räjähdyksistä, joten jotkut teistä ovat saattaneet käydä sitä läpi identiteettimuutoksessa, eli suhteet ovat muuttuneet – kenties hyvin yhtäkkiä tai odottamatta. Se ei merkitse, ettei tuo muutos voi olla rauhallinen, mutta siihen voi silti sisältyä yllätystekijä, kun suhde (suhteet) muuttui niin nopeasti. Tai se voisi merkitä uusia ideoita tekemästäsi työstä, projektista jonka halusit aloittaa tai asuinpaikastasi.
 
Ilmeisesti monet meistä käyvät läpi tuota identiteettimuutosta tällä hetkellä. Siitä tulee marraskuussa voimakkaampaa ja äänekkäämpää kuin koskaan, ja se jatkuu kolmesta kuuteen kuukautta. Jotkut teistä alkavat vasta astua tähän suureen identiteettimuutokseen, ja se liittyy henkilökohtaiseen voimaanne (kuten mainitsin lokakuun päivityksessä). Te jotka omistatte oman voimanne tai otatte asiaksenne omistaa oman voimanne, käytte pian läpi jonkin identiteettimuutoksen. Se voi näyttää vain muutoksilta, mutta se näyttää enimmäkseen valtavilta parannuksilta elämässänne.
 
Esimerkiksi, kuvittele, että omistat kaupan ja yhtäkkiä oivallat, että omistat kolme kauppaa seuraavan vuoden kuluessa. Siirtyessäsi vuodessa yhden kaupan pyörittämisestä kolmeen, käyt läpi identiteettimuutoksen, jotta sinulla on tuohon hyppyyn vaadittava energia. Siis jos tunnet tarvetta identiteettimuutokseen ja tunnet sen kuplivan vatsassasi, mutta sinulle ei ole aivan selvää, mitä sinun täytyy tehdä, niin kysy itseltäsi: "Mitä tunnen tarvitsevani seuraavana elämässäni?"
 
Kirjoita sitten muistiin ne ominaisuudet, joita tarvitset (asioiden sijasta), esimerkiksi: "Tarvitsen lisää rauhaa. Tarvitsen stressittömämmän työskentelytavan. Minun täytyy tuntea enemmän iloa ja yhteisöllisyyttä."
 
Ja kysy sitten itseltäsi: "Mitä tunnen voivani tarjota maailmalle tänä aikana?" ja "Mitä minä haluaisin saada enemmän muutamana seuraavana kuukautena elämässäni?"
 
Voit kirjoittaa: "Ehdoton rakkaus! Olen itse asiassa (kaikista ihmisistä jotka tunnen ympärilläni) melko hyvä rakastamaan ehdottomasti ihmisiä ja näkemään lapsen heissä. Jos heidän haavansa tulevat esiin, en tuomitse heitä, en vetäydy heidän luotaan. Voin vain rakastaa heitä."
 
Ja koska olet kirjoittanut nämä asiat muistiin, se ei merkitse, että sinun täytyy toimia niiden mukaan. Uskon vakaasti, että nämä asiat hoituvat itsestään, ja meillä kaikilla on täydellinen ajoitus. Tämän prosessin läpikäyminen auttaa sinua tuomaan tietoisuuteesi sitä energiaa, jonka olet tuntenut vatsassasi, ja voit alkaa nähdä sen ja liikkua vähän sen kanssa, totutella siihen ja katsoa, tuntuuko se oikealta sinulle, ennen kuin otat lisäaskelia.
 
KUUNTELEMISEN VOIMA
 
Marraskuun kolmas teema on KUUNTELEMISEN VOIMA. Silloin kun pystymme oikeasti kuuntelemaan toisia syvästi: "Mitä hän oikeasti sanoo?", saatamme huomata, että jonkun sanat sanovat jotain, mutta hänen äänensävynsä ja energiansa sanoo jotain täysin muuta. Voimme kaikki joutua tuohon paikkaan, jossa olemme vähän epätasapainossa tai poissa keskuksestamme. Niinpä voi olla todella hyödyllistä, kun ystävä sanoo: "Hei, onko kaikki ok? Näytät vähän stressaantuneelta." Ja oivallat, että sinä olet stressaantunut, muttet ollut huomannut sitä.
 
Toisten ja itsemme kuunteleminen on erittäin tärkeää. Siis tee säännöllisesti tarkistuksia ja kuuntele tarkasti vastauksiasi: "Miten voin juuri nyt?"
 
Mutta jos olet sellainen, joka ei oikeastaan tiedä, miltä hänestä tuntuu, ja joka ajattelee, ettei hän ole kovin hyvä saamaan selvää siitä itse, niin pysähdy pari, kolme kertaa päivässä ja kirjoita, miltä sinusta tuntuu, ja käytä niitä sanoja, joita tulee mieleesi – vaikka kuinka harvoja. Tämä ei ole kilpailua, eikä kukaan tuomitse sinua, joten älä ole huolissasi, jos ajattelet, etteivät sanasi ole kovin hyviä. Kyse ei ole siitä, mitä näet – kyse on sen harjoittelusta, että alat nähdä, että kutsut itseäsi tiedostamaan, miltä tuntuu ja mitä tapahtuu. Koska mitä enemmän pystyt kuuntelemaan itseäsi tuolla tavalla, sitä enemmän pystyt auttamaan itseäsi tunnistamaan, miltä sinusta oikeasti tuntuu: "Ai vau, olen stressaantunut tällä hetkellä. Minun täytyy pysähtyä. Minun täytyy tehdä jotain. Mitä viimeisen tunnin aikana tapahtui sellaista, mikä laukaisi tunteeni? Voi, en aio soittaa tuota puhelua nyt, koska tuon oman stressini siihen."
 
Siis mitä tietoisemmaksi tulemme itsemme kuuntelemisessa, sitä ystävällisempiä olemme kuunnellessamme toisia. Intuitiivinen kuunteleminen on lisääntymässä planeetalla, kun lisääntyvä määrä ihmisiä tulee tunneälykkäämmäksi ja tunnetietoisemmaksi. Tietysti voi tavata ihmisiä, jotka eivät ole sellaisia, mutta yleisesti ottaen lisääntynyt tunneälykkyys ja -tietoisuus on osa ajankohtaista tietoisuuden kohoamista.
 
Mutta vaikka intuitionsa ja saamiensa viestin kuuntelemisen voima on mahtavaa, uskon vahvasti, ettemme ole intuitiomme palvelijoita – intuitio tulee meille työskennelläksemme sen kanssa. Olen nähnyt monien ihmisten kadottavan tiensä, koska he ovat antaneet voimansa jollekin intuitiiviselle viestille silloin, kun ei ollut selvästi tuon viestin aika. Mutta koska he saivat tämän intuitiivisen viestin, he jatkavat sen seuraamista ja päätyvät hakkaamaan päätään seinään.
 
Intuitiivinen kuunteleminen on lisääntymässä. Siis voit saada viestejä, voit saada näkyjä. Mutta anna noiden näkyjen olla kanssasi jonkin aikaa. Ole tiedemies ja tarkkaile, miten nämä näyt tai viestit vaikuttavat elämääsi positiivisesti tai negatiivisesti. Ja mikä tärkeintä, kiinnitä huomiota siihen, miten ihmisenä tulkitset niitä. Esimerkiksi, jos olet sellainen, jolla on maanista energiaa elämässään (kenties jostain traumasta tai kenties se on osa sitä, miten sinut on johdotettu) ja näky kehottaa sinua muuttamaan välittömästi Portugaliin, saatat ajatella: "Ai vau, näky kehotti minua muuttamaan Portugaliin välittömästi, joten minun täytyy muuttaa sinne!"
 
Sinun on tärkeää tunnistaa tuo maaninen energia itsessäsi ja nähdä, että reaktiosi on kaoottinen, koska se ei ole maadoittunut. Tuo näky kehottaa sinua näkemään jonkin uuden mahdollisuuden elämässäsi, ja nyt tehtäväsi ihmisenä on työskennellä sen kanssa ja katsoa, pystytkö maadoittamaan sen. Koska maadoittumaton näky voi aiheuttaa varsinaista sotkua kaikille osallisille. Tuon vähän varovaisuutta tähän, koska uskon, että intuitio on mahtava opettaja meille – ei pelkästään siksi, että se yhdistää meidät näkymättömiin maailmoihin ja energiamaailmoihin, joiden osa me kaikki olemme, vaan koska se antaa ihmisegollemme tilaisuuden "siivota käyttäytymistään".
 
Tiedän, etten ole yksin sanoessani, että olen "hypännyt jyrkänteeltä" jonkin näyn vuoksi (palaan taaksepäin noin 10 vuotta). Sen tekeminen on hauskaa, ja se on todella riemastuttavaa! Ja vaikkei sen tekeminen ole ehkä ollut oikea asia, selvität sen aikanaan, koska elämä löytää aina tavan laittaa sinut takaisin raiteille. Nuo ajat ovat nyt ohi – on vähän enemmän mittareita ja vähän enemmän tukea henkisille viesteillesi ja näyillesi, joten on vähän helpompaa tehdä ne todeksi. Mutta sisällämme tarvitsee ehdottomasti tapahtua uudelleenjohdotus, joka sallii näkyjemme kohdata todellisuutemme.
 
Lopuksi, on uusia sointuja, jotka voimme kuulla tietoisuudessa, Maan musiikissa ja meidän musiikissamme ihmisenä. Se on vähän samanlaista, kuin jokin suosikkialbumisi masteroitaisiin uudelleen todella hyvin. Ja se julkaistaan uudelleen ja kuuntelet sitä tuntien: "Vau, en ole koskaan ennen kuullut tuota kitaraa tai tuota taustaääntä aivan tällä tavalla!" tai "Vau, basso on todella muuttunut!" tai "Laulu on yhtäkkiä paljon selkeämpää!" Olemme samanlaisessa prosessissa tällä hetkellä.
 
Siis te jotka olette olleet intuitiivisia ja kuunnelleet pitkän aikaa, huomaatte pian (luultavasti monet teistä huomaavat jo), että tietoisuudessa on täysin uusia sointuja ja viestejä – se muuttuu. Ja tämä kaikki liittyy identiteettimuutokseen, koska identiteettimuutos on sekä inhimillistä että henkilökohtaista – se on sielumuutos.
 
Toivon, että teillä kaikilla on upea kuukausi.
Lee x

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >