HomeViestejäLee Harris1.10.2019 - Lokakuun 2019 energiapäivitys

1.10.2019 - Lokakuun 2019 energiapäivitys

LOKAKUUN 2019 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Lokakuun pääteemoja ovat:
* raivausvaihe horisontissa
* ylikuormasta kieltäytyminen voidakseen päästä enemmän käsiksi taianomaisiin ja korkeampiin taajuuksiin
* räjähtävää energiaa ja yllätyksiä
* myötätunto jakautumisen sijasta
 
RAIVAUSVAIHE
 
Muutostuulet ovat jatkuvia maan päällä, mutta tässä kuussa enemmän kuin koskaan – yksi suurin teema joka ilmestyy meille kaikille, on RAIVAUSVAIHE. Tässä raivaat aktiivisesti elämäsi elementtejä – koti, toimisto tai suhteet ja elämäsi vaiheet. Tämä vaihe on hyvin voimakas lokakuussa monilla ihmisillä, ja se liittyy suoraan siihen, mitä synnytämme seuraavaksi ja mitä tuomme sisään, kun tila on tyhjennetty. Se toimii hyvin samaan tapaan, kuin huoneen tai tilan tyhjentäminen – kun teet tämän, voit tuoda siihen uusia asioita, mikä muuttaa energian. Ja teille jotka ehkä ajattelette: "No, olen raivannut koko vuoden!" sitä tulee kuin tupla-annos lokakuussa, jotta voit viimeistellä tuon prosessin ja tuoda uutta energiaa, uutta luomista ja uuden syntymistä elämääsi.
 
Tämä raivausteema on jatkunut monta vuotta, ja se on jatkuvaa kaikilla meistä, koska Maa muuttuu hyvin nopeasti. Mutta lokakuussa raivausenergia on erittäin tukevaa ja yllättävän armollista, ja se korvataan HYVIN NOPEASTI energialla, jota haluat tuoda sisään. Esimerkiksi saatat huomata jonkin suhteen päättyvän, mutta hyvin nopeasti avautuu tilaa uuden tulemiselle. Tavallisesti siihen liittyy enemmän viivettä, mutta lokakuun energiapuumerkki on nopeus. Siis älä ylläty, jos tunnet pakkoa siivota elämääsi (tai sen osia) lokakuussa, mutta ymmärrä, että tämä on suoraan yhteydessä siihen, mitä tapahtuu tulevina kuukausina.
 
YLIKUORMASTA KIELTÄYTYMINEN
 
Kaikki ovat kokeneet informaation ja stimuloinnin ylikuormaa monta vuotta, kun kaiken vauhti on kiihtynyt. Monet teistä huomaavat, että te ette pysty enää ylikuormaan tai "tee" sitä enää – kenties olet ihminen, joka teki aiemmin liikaa, ahtoi liikaa päiviin tai yritti ottaa itselleen enemmän, mihin oikeasti kykeni. Alat huomata, että ylikuormasta tai ylistimuloinnista kieltäytymisestä tulee luonnollinen rytmisi. Ja kun astumme tähän vaiheeseen ja sanomme "ei", alamme elää korkeammissa taajuuksissa (tai "taikataajuuksissa", kuten haluan viitata niihin).
 
On suoraan selvää, milloin nämä taianomaiset ja korkeamman taajuudet toimivat elämässämme. Esimerkiksi:
 
* Saatat huomata, että kaikki virtaa elämässä enemmän ja näet henkisen yhteyden – miten se tarina jota koet elämässäsi, liittyy myös suurempaan kuvaan maailmassa ja siinä, mitä käymme kaikki läpi kollektiivisesti.
 
* Se saattaa ilmetä synkronismina. Kuulet jonkun puhuvan jostain, mistä puhuit juuri edellispäivänä ystävän kanssa, tai ajattelet jotakuta ja hän ottaa yhtäkkiä yhteyttä sinuun. Nämä synkronismit osoittavat, miten kaikki on yhteydessä, ja ne kiihtyvät ja tulevat normaalimmaksi, kun olemme korkeammissa taajuuksissa.
 
* Yhtä tärkeitä ovat yhteydet ihmisiin, jotka meidän täytyy tavata – ihmisiin jotka sytyttävät meidät tavatessamme, tai tunnemme, että jokin yhtäkkiä tulee yhteen tavatessamme. Tunnemme: "Vau, kenties tämä on se ihminen, jota olen odottanut – se joka on seuraava askel tähän visioon, joka minulla on, tai siihen mitä yritän tuoda maailmaan."
 
* Ja sitten on oma suosikkini, joka on puhdas ja yksinkertainen tunne: "Kaikki on hyvin ja täydellistä tässä hetkessä. Tässä viiden minuutin aikaikkunassa pääsen käsiksi kiitollisuuteen, rauhaan ja tyyneydentunteeseen, jollaista minulla ei ole koskaan ennen ollut."
 
Tällaiset kokemukset ovat enemmän normi, kun on tekemisissä korkeampien tai taikataajuuksien kanssa elämässä. Ja ylikuormasta kieltäytyminen on todellinen avain tuon energian sallimiselle tulla sinun normiksesi.
 
Mutta jos ajattelet lukiessasi: "En kieltäydy ylikuormasta nyt, ja olen uupunut. Otan ehdottomasti enemmän itselleni, kuin minun pitäisi, enemmän mihin pystyn", kysy itseltäsi, milloin aiot päästää irti tuosta kaavasta. Koska usein ajatuksemme toisten ihmisten odotuksista meitä kohtaan vangitsee meidän tuohon kierteeseen – jokin ajatus että muut ihmiset tarvitsevat meitä tai meitä rangaistaan, jos emme pysy tässä loputtomassa ja uuvuttavassa oravanpyörässä. Jos todella kaivat syvältä, usein kyse on vanhasta traumasta ja ratkaisemattomista energioista, jotka liittyvät menneisyyteen. Siis ehkä kannattaisi tarkastella sitä syvältä: "Mikä energiakentässäni merkitsee, että en pysty lopettamaan sitä ja otan itselleni jatkuvasti liikaa? Mitä minun täytyy oppia vapautuakseni tästä kaavasta?"
 
Koko tämä ylikuormateema tulee isosti tarkkaan polttopisteeseen tässä kuussa, joten kysy itseltäsi:
* Missä kohtaa ylikuormitan itseäni?
* Missä kohtaa ylistimuloin itseäni?
* Mitä lisätila ja lisävapaus sallisi minun tehdä ja tuntea?
 
Ja kun esität näitä kysymyksiä, alat tunnistaa, että voit saada noita hyvin läsnäolevia kiitollisuuden ja rauhan hetkiä ja elämässäsi voi olla enemmän virtausta. Alat siirtyä siihen tilaan, jossa oivallat: "Vau, tätä elämää tapahtuu ympärilläni – olen siinä ja osa sitä. Mutta kyse ei ole vain minusta tässä, vaan on myös yhteys – voimakas yhteysverkko joka yhdistää minut kaikkeen ja kaikkiin." Näin tiedät, että olet noissa korkeammissa ja taianomaisissa taajuuksissa – alat nähdä ja tuntea tuon yhteyden enemmän ja se tuntuu mahtavalta. Ja ylikuorma voi eristää meidät toisista ja siitä, mikä on mahdollista, koska meillä ei ole tilaa uudelle.
 
RÄJÄHTÄVÄÄ ENERGIAA JA YLLÄTYSTEKIJÄ
 
Toinen asia joka tuli hyvin voimakkaasti esiin tässä kuussa, on räjähtävä energia ja yllätystekijä. Tämä ei päde kaikkiin samalla tavalla – näiden energiapäivitysten elementit eivät koskaan päde meihin kaikkiin. Mutta tietyllä ryhmällä teistä ilmestyy esiin räjähtävää energiaa ja yllätystekijöitä. Aina kun puhun asioista energeettisesti, sen yksityiskohdat miten se tapahtuu elämässämme, ovat aina hyvin henkilökohtaisia ja erityislaatuisia. Siis räjähtävää energiaa ja yllätyksiä voi ilmestyä toisten ihmisten kautta, tai elämäsi tekijät räjähtävät tai hajoavat yhtäkkiä. Tai suuria yllätyksiä (joita et nähnyt tulevan) saattaa tapahtua ulkopuolellasi ja koet niiden jälki- tai heijastevaikutuksen. Hyvä uutinen on, että se on hyvin samanlainen kuin raivausvaihe – se on samanaikaisesti sen kanssa.
 
Joillakin meistä räjähtävät muutokset tai äkilliset yllätykset ovat se tapa, jolla meille selkenee polku elämämme seuraavaan vaiheeseen. Elämämme mikä tahansa "tiivistynyt" energia tai suhde (jossa asiat tulevat vähän liian epämukaviksi, mutta meillä ei ehkä ole ollut voimaa tai intoa lopettaa niitä), saattaa räjähtää. Joillakin teistä räjähtävä energia saattaa haluta tulla ulos teistä, jotten se voi olla myös positiivinen asia, esimerkiksi räjähtävää energiaa luovuuteen tai totuutensa puhumiseen liittyen. Siis jos räjähtävän energian ja yllätysten mainitseminen resonoi tai kihelmöi kehossasi, pidä silmäsi auki tuolle energialle. Se voi olla erittäin positiivinen asia, ja taas kerran, sellainen joka liittyy raivauksen yleisteemaan.
 
MYÖTÄTUNTO JAKAUTUMISEN SIJASTA
 
Tämän kuukauden viimeinen teema on myötätunto jakautumisen sijasta. Muutaman viime vuoden kuluessa monet meistä ovat tottuneet kuulemaan, näkemään ja tuntemaan sydänsurua maailman jakautuneesta energiasta ja ihmisistä, jotka haluavat tapella mielipiteistä, mielipide-eroista ja asenteista toisiaan vastaan sen sijaan, että yhdistyvät ratkaisemaan monia niitä ongelmia, joita kohtaamme tällä hetkellä.
 
Yksi esiin tulleista viesteistä oli, että useammat meistä pystyvät pääsemään käsiksi myötätuntoon jakautumisen sijasta. Tämä merkitsee, että jonkun uskomuksista tai kertomasta tarinasta huolimatta – vaikka hän sanoisi jotain yllättävää tai hyvin erilaista, mitä itse tunnet asiasta – et luovu myötätunnostasi tätä ihmistä kohtaan kovin helposti tai kovin radikaalisti.
 
Kenties ennen erilainen uskomus tai ajatus laukaisi tunteesi tai oli syy lähteä pois. Mutta monet ovat planeetalla siirtymässä nyt siihen, että kyetään kuuntelemaan vähän pidempään, eikä vain reagoida, lähdetä pois tai vetäydytä (ja mikä tärkeintä, pysyen myötätuntoisena). Ja on syvää myötätuntoa toisten tuskaa kohtaan – muista, että olemme kaikki käyneet läpi vaikeita asioita elämässämme. Et koskaan tiedä, mitä joku käy läpi tuolla hetkellä tai miten voimakas uskomus tai ajatus (josta et ole samaa mieltä) on muodostunut hänessä.
 
Useimmiten silloin kun olemme myötätuntoinen ja pystymme säilyttämään sen jotakuta kohtaan, ne naamiot tai suojakerrokset joita ilmestyy mielipide-eroihin liittyen, sulavat pois melko nopeasti. Ehkä uskot jotakuta kaksi tai kolme kertaa jostain, mitä hän ajattelee tai uskoo, ja sitten neljännellä kerralla kun esität keskustelussa oman puolesi yhtälöstä, hän saattaa sanoa: "Ai joo, en koskaan ajatellut sitä niin!" Siinä ollaan olettamatta, että ensimmäinen tai edes toinen asia jonka joku sanoo, on hänen ehdoton ja perustavanlaatuinen totuutensa.
 
Jos keskustelet jonkun kanssa, niin olet osa tuon keskustelun värähtelyä ja sinulla saattaa olla todella tärkeä vaikutus jakamalla sen, mitä tunnet. Se ei merkitse, että sinun täytyy voittaa tai lähteä keskustelusta tietäen, että olet muuttanut toisen ihmisen mielen – saatat olla vain ihminen, joka esittelee jonkin uuden ajatuksen, idean tai tunteen.
 
Tiedämme kaikki, että meidän on tärkeää tulla yhteen yhteisönä ja oppia parantamaan sydämemme, koska haavoilla joita näemme ilmenevän kaikissa meissä kollektiivina, on mahdollisuus transformoitua ja antaa kaikkien meidän siirtyä eteenpäin ja myötätuntoisempaan maailmaan – mitä tarvitaan koko planeetan, lajin ja kaikkien elämänmuotojen selviytymiseen täällä. Mutta sen vastakohta tapahtuu, jos päätämme vain taistella ja ottaa asenteen toistemme haavoja vastaan. Voimme nähdä jo, miltä se maailma näyttää, kun katsomme ihmisten haavojen hyökkäävän ja käyttäytyvän tavoilla, jotka ovat piittaamattomia, tuhoisia tai vahingoittavia.
 
Myötätunto jakautumisen sijasta on täysin uudella tasolla tässä kuussa ja sen jälkeen, minkä monet meistä saavat kokea. Ja meidän pitäisi yrittää tunnistaa tuon sydän- ja kärsivällisyysenergian voima pitääksemme tilaa jollekin toiselle, kun hän käy läpi asioita. Kuten aina, jos se ei resonoi kanssasi tai jos rajojen asettaminen on nyt pääongelmasi, sivuuta se, mitä olen sanonut, ja keskity rajojesi pitämiseen. Koska kuten tiedämme, kaikki muuttuu, kun kyse on kasvustamme, matkastamme ja parantumisestamme. Ja on aikoja, jolloin meidän täytyy keskittyä vahvojen rajojen pitämiseen, jotta monta kuukautta tai vuotta myöhemmin voimme saavuttaa paikan, jossa rajamme pitävät ja voimme olla avoimempi kuin koskaan aiemmin.
 
Toivon teille kaikille mahtavaa kuukautta. Isoa rakkautta,
Lee x
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >