HomeViestejäLee Harris1.5.2019 - Toukokuun energiapäivitys

1.5.2019 - Toukokuun energiapäivitys

TOUKOKUUN 2019 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Pääteemoja joita tuli esiin toukokuulle, ovat:
* sydänenergian maadoittaminen
* heränneiden etsijöiden täysin uusi aalto alkaa tulla esiin
* menetyksen lahja
* onnellisuus on rauhaa.
 
Toukokuun energiaraportti on todella mielenkiintoinen, koska kaksi ristiriitaiselta näyttävää informaatiota tuli läpi:
1. Jakso huhtikuusta elokuuhun 2019 on erittäin nopeutunut ja kaikki tapahtuu paljon tavallista nopeammin.
2. Sen mukana tulee valtava määrä rauha- ja sydänenergiaa.
 
Usein käydessämme läpi näitä nopeutuneita jaksoja, voi olla kaikenlaista myllerrystä ja reaktioita nopeisiin energioihin. Mutta tämän touko-elokuun aikana myös valtava määrä SYDÄN- ja RAUHA-energiaa osuu planeettaan. Se tulee todella voimakkaaksi ja on ilmiselvää sinulle muutamana seuraavana kuukautena. Ensin alat nähdä ja tuntea tämän itsessäsi (tunnet enemmän sydämessäsi ja olet useammin rauhassa), mutta kenties mikä tärkeämpää, näet sitä myös ulkopuolellasi.
 
HERÄNNEIDEN ETSIJÖIDEN TÄYSIN UUSI AALTO TULEE ESIIN
 
Yksi syy tähän on, että nämä tulevat kuukaudet ovat valtava ihmisten heräämisjakso. Täysin uusi aalto ihmisiä herää elämän valtavuuteen – ei ole vain tuo pienenlainen elämä, jota meidät on usein kasvatettu ajattelemaan, vaan herätään ajatukseen energiasta ja universumista. Ja se vaikuttaa kaikkiin eri tavalla. Kaikista ei tule hyvin henkisesti fokusoituneita, mutta ihmiset heräävät ja tulevat hyvin eläväksi itsessään ja oivaltavat, että elämässä on enemmän, mitä he ovat luulleet. Sitä tapahtuu tällä hetkellä nopeammin kuin koskaan, ja sitä nähdään tapahtuvan lisääntyvällä tahdilla seuraavien neljän kuukauden aikana. Tämä edistää sydänenergiaa.
 
Sydänenergiaa tulee esiin mielenkiintoisella ja hyvin erityisellä tavalla. Mieleeni tuli tarve kannustaa ANTAUTUMISTA keskusteluihin, joista olet ehkä aiemmin jäänyt pois. Usein ihmiset jotka ovat intuitiivisia, hyvin selvänäköisiä, empaattisia tai herkkiä, voivat käydä läpi jakson, jossa opitaan olemaan hiljaa. Koska on helpompaa olla heittämättä keskusteluun jotain, mikä laukaisee ehkä reaktion tai tarvitsee selityksen tai järkyttää tasapanoa päivällispöydässä tai ystävien kokoontuessa.
 
Viesti on, että useammat ja useammat ihmiset ovat nyt valmiita käymään tällaisia keskusteluja. Tämä ei välttämättä merkitse, että he haluavat selvänäköistä informaatiostasi (koska tiedämme, että selvänäköinen informaatio jota ei pyydetä tai oikeuteta tai joka tulee henkilön omasta egosta, ei ole välttämättä kaikkein hyödyllisin asia). Mutta viittaan tunteiltaan avoimeen keskusteluun, jossa voit puhua vähän enemmän tunteistasi tai kehottaa tai pitää tilaa, että joku toinen kertoo, mitä hänen sisäisessä maailmassaan tapahtuu.
 
Ihmisten tunteet ovat paljon lähempänä pintaa kuin koskaan ennen – se on maailmanlaajuinen totuus. Se ei merkitse, että kaikki käyvät tunteellisesti vapaata keskustelua kanssasi, mutta se tarkoittaa, että kaikki tuntevat syvemmin ja ovat vähän enemmän hereillä, kuin ovat olleet kuluneina vuosikymmeninä. Vaikka saatat toisinaan yllättyä siitä, mitä ihmiset sanovat sinulle, älä pelkää ottaa lisäaskelta sanoillasi tai teoillasi jotakuta kohti, jonka tunnet ehkä tarvitsevan pientä lisätukea tai lisärakkautta. Se voi olla elämässäsi myös joku, joka on tavallisesti hyvin negatiivinen tai joka usein stressaa tai on huolissaan elämästä. Olet ehkä oppinut pitämään suusi kiinni, koska aina kun aiemmin yritit antaa hänelle rakkautta tai tukea, hän työnsi vastaan tai puolusti tarinaansa. Kannatta kokeilla uusia kommunikointitasoja noiden ihmisten kanssa, koska monissa tapauksissa yllätyt siitä, että he ovat vastaanottavampia nyt.
 
SYDÄNENERGIAN MAADOITTAMINEN
 
Verho ja muuri tunteita vastaan on hajoamassa useimmilla ihmisillä, minkä vuoksi monet ovat vähän vastaanottavampia rakkaudellesi, tuellesi ja myötätunnollesi. Niinpä kun puhumme SYDÄNENERGIAN MAADOITTAMISESTA täysin uudella tasolla muutaman seuraavan kuukauden aikana ja tunnet sitä erittäin paljon, se merkitsee, että voit käydä sydämellisempiä keskusteluja ihmisten kanssa. Mutta jos tunnet: "Voi hyvä luoja, Lee, kaikki ympärilläni ovat aivan kamalia ja ilkeitä minulle eikä kukaan halua puhua kanssani", niin sinun täytyy todella tarkastella ihmisiä, joilla ympäröit itsesi, ja kenties myös astua etäämmälle ja kysyä: "Mitä minulle näytetään? Mitä minulle opetetaan?"
 
Kannattaa etääntyä sieltä, missä ihmiset ovat todella myrkyllisiä ja ainoastaan ilkeitä sinua kohtaan, mutta jos et yhdisty ihmisten kanssa yleisesti ottaen, joko et löydä oikeita ihmisiä tai kannattaa katsoa syvemmin, mitä muuta tapahtuu. Meillä kaikilla on erilaiset haavamme elämästä ja suhteista, ja joskus luomme käyttäytymistapoja, jotka etäännyttävät ihmisistä, vaikka sanomme haluavamme yhdistyä heidän kanssaan. Koska silloin kun meillä on haavoja lapsuudesta tai muista ajoista, jolloin tunsimme, että ihmiset hylkäsivät, vieraannuttivat tai torjuivat meidät, voimme pyörittää näitä tiedostamattomia käyttäytymismalleja, jotka luovat tuon tilanteen uudelleen. Siis sitä kannattaa tutkia, jos tämä resonoi kanssasi.
 
Mutta useimmilla teistä, jos toivotte, että voisitte käydä sydämellisempiä keskusteluja ihmisten kanssa, lakatkaa toivomasta ja alkakaa panna se tapahtumaan! Voimme kaikki löytää elämässämme ihmisiä, joiden kanssa voimme käydä noita keskusteluja, tai voimme tehdä vähän muutoksia siihen, mihin olemme menossa ja miten puhumme, voidaksemme avata uusia mahdollisuuksia olemassa oleviin suhteisiimme.
 
Sydänenergia on erittäin tärkeää tällä hetkellä. Sydän on uskomaton energia, joka sinulla on sisälläsi – jonka voimme jakaa toistemme kanssa ja joka antaa turvapaikan maailman nykyhulluudesta. Pienet rakkaus- ja sydänteot ovat erittäin voimakkaita tällä hetkellä, etkä koskaan tiedä, mitä hymysi vieraalle ihmiselle saa aikaan hänessä. Tiedämme kaikki, miten upeaa se on, kun joku tekee sen meille, kun meillä on vähän irrallisuutta tai haastetta elämässämme. Jos joku hymyilee meille, se voi vapauttaa jotain sisällämme. Siis jos kuljet katua pitkin ja näet jonkun, joka näyttää vähän alakuloiselta tai vakavalta (ja olet siirtynyt mahdollisen torjuntapelkosi yli), voit hymyillä hänelle. Hän ei ehkä hymyile takaisin. Hän saattaa katsoa sinua epäluuloisesti. Mutta sillä ei ole merkitystä, koska et välitä, miten hän reagoi – halusit vain lähettää hänelle rakkautta ja hymyn (et mennä halaamaan häntä, mikä tunkeutuisi hänen henkilökohtaiseen tilaansa!).
 
Sydänenergia on erittäin läsnä, ja jos et löydä sitä tarpeeksi, niin jatka etsimistä! Sitä on, ja se on uskomattoman vahvaa energiaa meidän kaikkien välillä ja se voi auttaa ihmisiä todella yhdistymään, pysymään pinnalla ja rakentamaan tulevaisuutta. Kuten tiedämme, kaikki mikä rakennetaan nyt ja tulevina vuosina – olet sitten vanhempi, pyörität bisnestä tai yrität luoda jotain uutta maailmaan – tuhoutuu hyvin nopeasti, jos se ei sisällä tarpeeksi sydänenergiaa. Ja jos olet suhteessa jonkun kanssa (rakkaussuhteessa tai vain ystävä) eikä siinä ilmene tarpeeksi sydänenergiaa, suhteesta katoaa puhti, kunnes tartutte asiaan.
 
VALTAVA PÄIVITYS SYDÄMEEN LIITTYEN
 
Lahjana on, että siellä missä sydänenergia on läsnä, läpimurtoja on ulottuvilla. Parannumme, liikumme ja kasvamme aina – se on osa polkuamme ihmisinä. Mutta monet teistä (erityisesti te jotka tunnette käyvänne parantumista läpi hyvin intensiivisesti) saattavat huomata, että muutaman seuraavan kuukauden parantumisvaihe tulee paljon helpommaksi, mitä enemmän opitte harmonisoutumaan hyvin ihmisten, hyvien paikkojen, hyvän energian ja hyvien voimien kanssa. Koska tämä sydänenergia on erittäin vahvaa. Ajattele sitä kuin pyramidina Maan yläpuolella, ja tällä hetkellä se todella hehkuu. Sen ilmentyminen on erittäin selvää suhteissasi ja tavassasi liikkua maailmassa.
 
Jos haluat, että bisneksessäsi tai jossain suhteessasi on enemmän sydänenergiaa, sinun ehkä tarvitsee tutkia vähän nähdäksesi, tarvitseeko sinun löytää tuo energia jostain muualta. Laita vähän enemmän sydäntä tuohon suhteeseen ja katso, miten hän reagoi. Ja jos hän ei reagoi hyvin, mene etsimään joku toinen, jonka kanssa generoida sydäntä. Se ei välttämättä merkitse, että sinun täytyy jättää tuo ihminen, vaan se merkitsee, että sinun pitäisi katsoa, löydätkö muita ihmisiä, jotka ovat yhtä vastaanottavia tuolle energialle kuin sinä. Tämä näyttää sinulle totuuden – että kykenet tähän energiaan, eikä sen toimiminen ollut ainoastaan sinun vastuullasi. Sydämeen liittyy tällä hetkellä SUURI PÄIVITYS, jonka kanssa on todella tärkeää leikkiä ja tehdä kokeita.
 
MENETYKSEN LAHJA
 
Menetyksen lahja on teema, joka tuli vahvasti läpi tässä kuussa (ja pätee pääasiassa pienempään ryhmään). Saatat menettää ihmisiä, paikkoja tai asioita ja menetyksentunne riuduttaa (ymmärrettävästi) sinua, ja viestinä on katsoa myös sitä lahjaa, joka voi tulla tuon menetyksen mukana tai seurata sitä. Siis on hyvä muuttaa fokustasi ja kysyä itseltäsi: "Jos tässä on lahja tai tähän on syy, mikä se on?" ja sitten avautua sen mahdollisuuksille.
 
Muutamien seuraavien kuukausien energia on hyvin RAKASTAVAA, ANTEEKSIANTAVAA ja NOPEASTI PARANTAVAA. Se on todella luonteenomaista tälle jaksolle – todella rakastava, vahva ja parantava energia, joka tekee parantumisesta paljon helpompaa. Siis jos käsittelet menetystä tällä hetkellä, se ei merkitse, että et sure tai sinulla ei ole surun hetkiä, mutta jos mielesi panikoi ja kertoo kauhutarinoita siitä, katso, voitko yhdistyä siihen, mitä tämä menetys opettaa ja näyttää sinulle. Voi olla todella hyödyllistä istua alas paperin ja kynän kanssa ja kirjoittaa ajatuksiasi. Siis jos tunnet olevasi vähän jumissa nyt, jos vastustat jotain tai jokin vaivaa sinua, voit kirjoittaa: "Jos tämä opettaa minulle jotain, mitä se on?"
 
Ja sitten selvitä mielesi hetkeksi ja kirjoita, mitä tulee läpi. Usein korkeampi mielesi (ylisielusi, miten tahansa tunnistat tuon korkeamman viisauslähteen johon voimme yhdistyä) antaa sinulle vastauksen ja laajentaa tunnettasi. Menetys on ollut iso juttu muutaman vuoden ja on jatkunut myös planeetta-aaltona jonkin aikaa. Siis voimme joko kiinnittyä siihen, mitä menetämme, ja panikoida siitä, tai voimme sanoa: "No, menetän tämän, mutta tässä on myös jotain, mihin minua pyydetään siirtymään, osallistumaan, mitä tarkastelemaan ja minkä kanssa olemaan tekemisissä."
 
ONNELLISUUS ON RAUHAA
 
Viimeinen asia joka tuli esiin, oli ONNELLISUUS ON RAUHAA. Tämä annettiin minulle lauseena juuri, ennen kuin aloitin tämän viestin: onnellisuus on rauhaa. Tässä parantavassa aallossa, tässä sydänaallossa, oli vahva viesti rauhasta ja kyvystä maadoittaa rauha ja maadoittaa sydän. Niinpä mitä enemmän pystyt kutsumaan onnellisuuden hetkiä elämääsi – on se sitten puhelimen sammuttamista istuen hiljaa meditoimaan, olemista rauhallisten ihmisten kanssa tai rauhallisten asioiden tekemistä – onnellisuus löytyy kovasti rauhasta ja useammille ihmisille kuin koskaan aiemmin.
 
Rauhan ja läsnäolon vaaliminen on muutaman seuraavan kuukauden helpompaa, kuin on ollut pitkään aikaan. Siis kaikkea mikä fokusoi sinut rauhaan – kokien rauhaa tai luoden rauhaa – tuetaan hyvin. Se saattaa olla kotisi tai kaappien siivoamista. Se voi löytää meidät kummallisilla tavoilla, mutta se todella toimii, kun fokusoidut ja aioit tuoda hiljaisuutta elämääsi. Ja huomaat, että RAUHA ON POLTTOAINETTA. Rauhan hetkien varmistaminen itsellesi on, kuin muistaisi laittaa bensaa tankkiin, jotta auto jatkaa liikkumista.
 
Mitä enemmän pääset käsiksi tuohon tasapainoon, sitä positiivisempaa energiaa generoit, mikä tekee sinut magneettisemmaksi toisille ja saa tuntemaan vointisi hyväksi, ja tämä on hyvin tärkeää. Meidän kaikkien täytyy tehdä osamme näinä aikoina – auttaa, missä voimme, ja osallistua aktivismiin (joillekin ihmisille se merkitsee yhteiskunnallista aktivismia, toisille olemista aktivisti henkilökohtaisessa elämässään, ryhmässään). Mutta yhdestä asiasta minua kehotetaan muistuttamaan meitä kaikkia: itsestä huolehtiminen on tärkeää, koska energiat ovat hyvin voimakkaita nyt sensitiiveille.
 
Siis lopuksi, tulemme todella mielenkiintoiseen jaksoon, koska vaikka se on hyvin nopeutunut, se on myös hyvin maadoittunut, rauhallinen ja vahvaa sydänenergiaa. Niinpä kaiken muun kera mitä ympärillämme tapahtuu, on tätä vakautta.
 
Jotkut teistä saattavat tuntea todella vastustavansa sitä tai se nostaa esiin viime parantumista, mutta useammat teistä tuntevat tuota maadoittunutta, rauhallista sydänenergiaa, joka antaa teille rauhaa ja rakkautta ja kokemuksen sydämestä maan päällä.
 
Maadoittunutta ja rauhallista toukokuuta kaikille!
 
Isoa rakkautta,
Lee X
 
Energiapäivityksen videoversio (englanniksi) täällä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >