HomeViestejäLee Harris1.4.2019 - Huhtikuun 2019 energiapäivitys

1.4.2019 - Huhtikuun 2019 energiapäivitys

HUHTIKUUN 2019 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kolme pääteemaa joita tutkimme huhtikuussa, ovat:
* ODOTTAMATTOMAT TAPAHTUMAT
* LUOVAT ENERGIAT KORKEALLA
* MENNEISYYS KOHTAA TULEVAISUUDEN
 
Mutta haluan ensin puhua teemasta, jota on ollut monilla meistä maaliskuussa – ENERGEETTINEN PAKAHTUMINEN – tunne, että on ylärajoilla siinä, miten paljon pystyy tuntemaan, kokemaan ja prosessoimaan.
 
ENERGEETTINEN PAKAHTUMINEN
 
Useimmilla meistä tuo pakahtumisen tunne tai aalto voi nousta ja mennä ohi melko nopeasti, ja meidät työnnetään taas tilan ja luovuuden tai elämänvoimaenergian tunteeseen. Mutta teidän jotka tunnette tämän pakahtumisen erityisen halvaannuttavaksi, on todella tärkeää keskittyä itsen tukemiseen tässä tulevassa kuussa. Siis älä säti itseäsi, jos sinusta tuntuu, että paljon liikkuu lävitsesi. Kaikki ovat tunteet sitä!
 
Valitettavasti se on usein ensimmäinen tapa, jolla pysäytämme itsemme – tuomitsemme itsemme tai suutumme itsellemme, kun kamppailemme sisäisesti, sen sijaan että kohtelemme itseämme ystävällisesti, käydessämme läpi näitä sisäisiä muutoksia. Jos sinulla on rankkaa tällä hetkellä ja taistelet itsesi kanssa sen vuoksi, niin voiko sinulle olla ok tunnetasosi siihen liittyen, missä olet? Ja mikä tärkeintä, kysy itseltäsi: "Mitä TUKEA tarvitsen päästäkseni läpi tästä? Tarvitsenko ulkoista tukea? Tarvitseeko minun tukea itseni enemmän sisäisellä tasolla? Tarvitseeko minun ilmaista aikomus tämän muuttumiseksi? Mihin toimeen voin ryhtyä juuri tällä hetkellä?"
 
Ja tukeudu johonkin niistä tai kaikkiin mahdollisimman paljon huhtikuussa, koska PALJON elämänvoimanenergiaa sykkii ihmisten läpi tällä hetkellä. Joillakin jumittaminen tai kyvyttömyys liikkua voi olla joskus tuon seuraavan tason vastustusta, mutta usein se on pelkästään puhdistusta ja kasvukipua.  
 
UUSI OIRE – VETÄYTYMINEN
 
Huhtikuussa ilmestyy myös uusi elottomuus- ja irrottautumisteema uutena "matalana kohtana" tässä kaikessa pakahtumisessa. Siis koetpa tätä itse (uutena energiaoireena) tai tunnet ja huomaat, että muut ihmiset elämässäsi "vetäytyvät", sulkeutuvat, vievät huomionsa muualle yrittäen ratkaista epämukavuutta eivätkä ole kovin läsnä, älä tuomitse sitä tai ota henkilökohtaisesti. Tämä on itse asiassa uusi energia, joka kulkee tällä hetkellä ja nousee kollektiivissa.
 
Kuten on usein käydessämme läpi vaikeita aikoja, meillä on se myyttinen ajatus, että olemme ainoa, joka käy sitä läpi. Mutta aina kun joitain kulkee kollektiivin läpi tai tiettyjä energioita tapahtuu planeettatasolla, ne vaikuttavat kaikkiin meihin energeettisesti herkimpiin tai tietoisimpiin ihmisiin. Vaikket ehkä koe tätä oiretta itse, saatat huomata sitä toisilla, joten korvasi tai olkapääsi tarjoaminen tälle ihmiselle, joka tuntuu "vetäytyneen", saattaa olla se lääke, jota hän tarvitsee avautuakseen taas. Tai jos kyse on sinusta, kysy itseltäsi, mitä lisätukea ja -tilaa ehkä tarvitset. Ja useimmilla teistä jotka kokevat tätä huhtikuussa, se liittyy energeettiseen intensiivisyyteen. Tietäkää, että tämäkin menee ohi.
 
MITÄ TUNNEMME TOISISTAMME?
 
Yksi asia josta meidän täytyy olla tietoinen tällaisina energeettisesti intensiivisinä aikoina, on olla reagoimatta käyttäytymiseen, joka saattaa tuntua oudolta, puolustautuvalta tai kummalliselta. Jos sinulla on jonkun kanssa toistuva kaava, jossa on epätervettä tai myrkyllistä dynamiikkaa, niin totta kai, sinun ehkä täytyy puhua siitä hänen kanssaan tai lähteä pois.
 
Mutta puhun tässä yleisemmin. Odottamattomasta käyttäytymisestä kohtaamissasi vieraissa ihmisissä, tai ihmisissä joista tiedät, etteivät he normaalisti käyttäytyisi puolustautuvasti tai sulkeutuneesti – hekin reagoivat vain valtavaan määrään energiaa, ylistimulointiin ja joskus niihin korkeisiin pelko- ja elämänvoimanenergiatasoihin, joita liikkuu kollektiivin läpi.
 
Muista siis, että voisit olla se ihminen, joka hymyilee heille tai sanoo ystävällisen sanan: "Hei, onko kaikki okei? Tarvitsetko jotain?" On pakahduttavaa aikaa, joten on tärkeää pitää silmällä ja auttaa toisiamme, kun voimme. Tiedän itse olevani todella kiitollinen, kun ihmiset tekevät sitä minulle, joten yritän tehdä sitä mahdollisimman paljon myös toisille. Mutta olemme kaikki ihmisiä ja käymme läpi omia ylä- ja alamäkiämme. Niinpä sellaisena päivänä kun pystyt olemaan läsnä toisille, se on hienoa. Sellaisena päivänä kun et pysty, varmista, että kutsut tuota tukea itsellesi.
 
ODOTTATTOMIA TAPAHTUMIA
 
ODOTTAMATON on yksi voimakas energia huhtikuussa, ja se liittyy "MENNEISYYS KOHTAA TULEVAISUUDEN" -teemaan. Koska monia meistä pyydetään kasvamaan nopealla tahdilla, saatat huomata vanhoja muistoja (tai myös entisiä ihmisiä) ilmestyvän elämääsi, mikä antaa sinulla tilaisuuden tarkastella niitä ja nähdä ne eri perspektiivistä. Tämä uudistumis- ja parantumisenergia on erittäin voimakasta nyt planeetalla, ja joissain tapauksissa voidaan nähdä valtavia läpimurtoja menneisyyden osalta.
 
On aina menneisyyden tarkastelua, kun siirryt tulevaisuuteen. Tämä saattaa ilmetä niin, että tunnet rohkeutta aloittaa uuden suhteen, uuden etsinnän tai uuden toiveen, ja sitten välittömästi löydät hyvin nuoren osasi, joka pelkää eikä halua siirtyä tähän uuteen muotoon. Tai tuo pelko voi ilmentyä elämässäsi jonkun toisen muodossa, joka sanoo sinulle: "Ai jaa, en tiedä, onko se hyvä idea, mitä aiot – kaikki saattaa mennä pieleen, jos ryhdyt siihen!"
 
Niinpä alat ajatella, että kenties hän on oikeassa, vaikka tosiasiassa hän on vain ulkoinen heijastus omasta sisäisestä pelostasi. Muista, että pestaamme ihmisiä ulkopuoleltamme esittämään itsemme osia. Siis jos sitä tapahtuu sinulle ulkoisessa elämässä, kun teet rohkeita hyppyjä eteenpäin, tunnista tuo pelko tai tuomitseminen, jota saat toisilta, ja kysy itseltäsi:
 
* Onko tämä myös minun?
* Esittävätkö he vain sen minulle?
* Voinko selvittää sen niin, ettei minun tarvitse olla enää tuossa värähtelyssä, kun olen heidän kanssaan?
* Voinko tiukasti mutta ystävällisesti sanoa: "Kiitos, että pelkäät puolestani, mutta homma on ok – se on kokeilun arvoista. Tiedän, että luultavasti yrität vain suojella minua, mutta sinun ei tarvitse olla huolissasi minusta. Kokeilen tätä, ja pahinta mikä voi tapahtua, on, ettei se toimi!"
 
Opettelemme kaikki yhdessä, miten meistä tulee päivitettyjä ihmissieluja. Ja yksi asia, jonka olen kohdannut monta kertaa (erityisesti varhaisvuosinani henkisellä polulla), on se ajatus, että jos olemme harmoniassa ja elämämme sielun johtamana, niin ihmistasolla ei pitäisi minkään mennä pieleen. En allekirjoita tuota uskomusta lainkaan. Näen, että jos on ihminen, kehossa, tällä planeetalla, tänä aikana historiassa, niin ihmisjuttuja tapahtuu ja tulee haasteita ja kauneutta koko matkan ajan. Sielun johtama ihminen pelkästään tietää, miten käsitellään haasteet, kun niitä tulee!
 
Yksi tärkeimmistä itserakkauden teoista (kenelle tahansa meistä tänä aikana) on kyetä OLEMAAN RAKASTAVA VANHEMPI ja ystävällinen niille osillemme, jotka ovat peloissaan tai pakahtuneita. Nuo osamme tulevat esiin. Et voi lähteä lisäkasvuun ilman, että muististasi tulee esiin jokin historiallinen osa, joka on joko peloissaan tai jumissa, tai elämässäsi on ihmisiä, jotka ajattelevat (ja kertovat sinulle), että olet hullu tehdessäsi tämän.
 
Paras paikka lähteä kaikkeen tähän on neutraalius. On aina pelkoa, mutta on aina myös KASVUA ja iloa. Ja rakastavana vanhempana oleminen itsellesi tämän ajan ja kasvun stressitekijöissä vapauttaa sinulle hyvät jutut – ilon!
 
Se on tämän kuukauden toinen aspekti – LUOVA ENERGIA. Elämänvoimaenergia. Tunne kyvystä luoda asioita ja tiloja yhtä lailla.
 
 
LUOVA ENERGIA KORKEALLA
 
"Teen tämän dokumentin, joka auttaa todella tiettyä ryhmää."
"Teen kauniin taideteoksen, koska se on terapiaa minulle."
"Luon keittiössäni."
"Luon terapiabisneksen."
"Autan ystävääni luomaan puutarhansa."
"Olen ollut naatti muutaman kuukauden, ja niinpä varmistan, että tässä kuussa otan itselleni aikaa tehdä kivoja asioita ja tuntea vain rauhaa. Luon rauhaa elämääni."
 
Nämä ovat kaikki yhtä luovia tiloja. Meidän täytyy pitää hyvää huolta luovasta energiastamme tekemällä aikaa näille harjoituksille. Meille on nyt runsaasti luovaa energiaa ja elämänvoimaenergiaa, jos voimme ratsastaa myös kasvuhaasteiden aallolla.
 
Muista, ettet ole yksin. Joskus parasta mitä voit tehdä, on lähestyä ystävää sanoen: "Minulla on vähän rankkaa. Voimmeko puhua?" Tai pelkästään: "Ajattelen sinua. Mitä sinulle kuuluu?" Kun yhdistymme toisiimme ja pääsemme takaisin yhteisömuodostelmiimme – on kyse yhdestä ihmisestä tai ryhmästä – alamme lievittää tuota henkilökohtaisesti otettua ahdistusta. Ja otamme henkilökohtaisesti ahdistuksen, joka on todellisuudessa hyvin kollektiivista. Tämä meidän täytyy muistaa. Vertaan sitä aina siihen, kun on uimassa meressä ja on hauskaa, ja sitten aivan yhtäkkiä kulkee kylmän paikan läpi! Maailma on sellainen, ihmiset ovat sellaisia ja energia on sellaista. Ja minä tahansa päivänä on lämpimiä paikkoja ja kylmiä paikkoja. Kyse ei ole siitä, että kylmät paikat ovat ongelma – kyse on enemmän siitä, miten navigoimme niiden läpi ja jatkammeko uimista.
 
Ja tällä hetkellä voimme jatkaa itsemme navigoimista takaisin erittäin voimakkaaseen luovaan energiaan, ja SE on planeetalla erittäin virkistävää energiaa tänä suuren muutoksen aikana. Se sisältää paljon rauhaa.
 
MENNEISYYS KOHTAA TULEVAISUUDEN
 
Osa tapahtumista on tätä tällä hetkellä, koska olemme tietoisuusmuutoksen ydinkohdassa planeetalla. On epämukavaa, on vähän sotkuista ja riippuen siitä, mihin katsoo, on paljon horjuvuutta. Mutta siellä missä menneisyys kohtaa tulevaisuuden, on erittäin tärkeää olla FUTURISTI eikä sellainen, joka jumittaa menneisyydessä. Tästä syystä traumojemme, haavojemme ja tuskamme työstäminen on todella tärkeää. Mutta yhtä lailla jos sinusta tuntuu, että olet työstänyt haavojasi vuosia, saattaa olla aika alkaa työstää TULEVAISUUTTASI.
 
Sinun ehkä tarvitsee OIKEASTI alkaa visioida tulevaisuuttasi, visioida, mitä haluat luoda – kenties seuraavana kuutena päivänä tai kuutena vuotena elämässäsi. Tai kenties kumpaakin.
 
Monet sensitiivit voivat jumittaa menneisyyden tapahtumissa tai tuskassa tai kärsimyksessä planeetalla ja tuntea kyvyttömyyttä siirtyä sen yli. Tavallisesti auttaa siirtymään sen yli, että on kiitollinen siitä, mitä meillä on tänä päivänä – vapaus menneisyyden tarinasta – mutta yhtä lailla näkee tulevaisuuden itsellään. Ja tuo tulevaisuus itsellemme voi sisältää myös muita ihmisiä. Siis kun puhun menneisyyden ja tulevaisuuden kohtaamisesta tässä kuussa, haluan sinun oikeasti NOJAAVAN TULEVAISUUTEEN ja näkevän elämäsi tulevaisuuden. Jos olisin kysynyt sinulta viisi vuotta sitten, millaista elämäsi on seuraavat viisi vuotta, olisi ollut kokemuksia, joiden olisit tiennyt tulevan, mutta olisi ollut myös koko joukko yllätyksiä, joita et odottanut tapahtuvan. Tämä on "odottamattomia tapahtumia" -energiaa toiminnassa tässä kuussa – ihmisiä menneisyydestäsi tulee takaisin parannettavaksi, ja ihmisiä jotka haluavat tulla sinua kohti luovan energian tai elämänvoimaenergian kera.
 
Siis meidän täytyy olla valmis nousemaan sohvalta, vetämään verhot sivuun, avaamaan etuovi ja päästämään tuota luovaa energiaa sisään. Ja tavallisesti silloin kun traumamme on erittäin syvä tai jumitamme haavakaavassa, se on viimeinen asia, jonka haluamme tehdä. Siis jos tunnet olevasi tuo persoona tällä hetkellä, kannustan sinua katsomaan, mikä tukisi sinua tässä kuussa päästämään valoa sisään. Salli itsesi tuntea positiivisuutta tulevaisuudessasi, vaikka mielesi haluaisi puhua sinulle pelosta. Muista, että jos pelkäät tulevaisuuttasi, olet menneisyydessä jumissa jossain, koska meillä ei ole hallitsevaa pelkoa tulevaisuudestamme, elleivät menneisyytemme traumaattiset tapahtumat pidä meitä edelleen panttivankina.
 
Maailmassa on tällä hetkellä todella monimutkainen energiasysteemi, ja on hyvin nopeatempoista. Yksi hyvä asia siinä on, että asiat menevät ohi todella nopeasti. Rakastan tätä fraasia: "Tämäkin menee ohi." Olen käyttänyt sitä monta kertaa omina vaikeina aikoinani tai sielun pimeinä öinä muistaakseni, että se menee ohi, kaikkialla ympärillämme on apua ja voimme KURKOTTAA sitä kohti ja ILMAISTA AIKOMUKSEN, että se tulee muuttamaan asioita.
 
Ja jos olet luovan energian kyydissä, älä unohda, että on ok, jos luova vauhtisi pysähtyy aina silloin tällöin – sinun ehkä tarvitsee pysähtyä ja polttaa asioita pois. Se on vain kasvun aaltoilua.
 
Kun nauhoitin tämän kuukauden mp3-kanavointia Portal-jäsenklubilleni ja virtyin siihen, mitä tarvittiin, otsikoksi tuli: "Sensitiivin tie – kehittyminen myrskyisinä aikoina". Ja esiin tuli, että te jotka olette hyvin herkkiä (ja olette ehkä tunteneet heränneenne pitkän aikaa), siirrytte taas eteenpäin ja prosessoitte, kun muu planeetta alkaa myös herätä! Siis sensitiivit, tietäkää, että olette todella voimakkaassa päivitysajassa tällä hetkellä, ja näin saatatte tuntea työnnettävän (tai puskette itseänne eteenpäin) tavoilla, jotka ovat epämukavia. Mutta tämä johtuu siitä, että meitäkin pyydetään siirtymään taas eteenpäin ja löytämään uusia olemis- ja kohoamistapoja – kenties uusi suhde kehoon, tunteisiin, ravintoon, liikuntaan, ajatusmalleihin, tai kaikkia näitä asioita.
 
Siis "kehittyminen myrskyisinä aikoina" on todella oikea fraasi sensitiivien tieksi tällä hetkellä. Muista vain, että liikut kaikissa noissa ylä- ja alamäissä – mutta me kaikki liikumme myös.
 
Ole hyvä itsellesi huhtikuussa. Isoa rakkautta kaikille.
Lee X
 
 
Energiapäivityksen videoversio (englanniksi) täällä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >