Päivän uffo

Täynnä kuin Turusen uffo
HomeViestejäLee Harris1.2.2019 - Helmikuun 2019 energiapäivitys

1.2.2019 - Helmikuun 2019 energiapäivitys

HELMIKUUN 2019 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
KORKEAMPIEN HARMONIOIDEN AIKA, KOHONNUT RAKKAUS JA YLTÄKYLLÄISYYSMUUTOKSET
 
Kerroin videossani vuodelle 2019, että tämä vuosi merkitsee täysin uuden seitsemän vuoden syklin alkamista (ja voit katsella koko viestin ilmaiseksi täältä).
 
Seitsemässä vuodessa 2012 alkaen hallitseva energiapiirre on ollut PUHDISTAMINEN – vanhojen juttujen, vanhojen kaavojen, vanhojen käyttäytymismallien ja vanhojen energioiden puhdistaminen. Seuraavat seitsemän vuotta 2019–2026 ovat KOHOAMISTA. Siirtymistä kevyempiin ja kirkkaampiin tietoisuustiloihin, joille kuluneet seitsemän vuotta ovat tehneet tietä.
 
Niinpä teille jotka olette tunteneet olevanne odottamassa kuluneet seitsemän vuotta, muutosta on tulossa. Teille jotka olette tunteneet kohentumista itsessänne ja elämässänne noina vuosina (vaikka puhdistuminen olikin osa sitä), nämä seuraavat vuodet ovat VALOVUOSIA, jollaisia ette ole koskaan ennen kokeneet.
 
On tärkeää muistaa, että kohoaminen voi tuoda mukaan tiettyä sekasortoa, ja jos katsotaan maailmaa laajemmin, elämme taatusti sekasortoisia aikoja. Elämme aikoja, jolloin tapahtuu äärimmäisyyksiä, mutta tällainen energiahankaus edistää myös VOIMAKASTA SISÄISTÄ TRANSFORMAATIOTA, ja sellaista energiaa alamme tuntea tulevan tässä kuussa. Seuraavassa on kuvaus joistain teemoista, joita alamme kokea.
 
KORKEAMMAT HARMONIAT
 
Yksi seuraavien kolmen vuoden energiapiirteistä on, että astumme SUUREMMAN VALON JAKSOON ja toimimme korkeammassa taajuudessa kuin aiemmin, ja sen tuloksena monet voivat löytää ja löytävät korkeampia harmonioita. Korkeammat harmoniat ovat sitä, kun harmoniat vahvistuvat – virtausta projekteissa ja luomuksissa, yhteyttä toisten kanssa ja positiivisen muodonmuutoksen rakentamista maailmassa, voi alkaa tapahtua suuremmalla ryhmällä kuin koskaan aiemmin. NÄEMME TÄTÄ SELVÄSTI MUUTAMANA SEURAAVANA VUOTENA.
 
Noiden tilojen saavuttamiseksi on aina jonkin tason irtipäästämistä, kun ihmisiä työnnetään ja vedetään pois todellisuuksista, joissa noita korkeampia harmonioita ei ole. Vaikka tuo prosessi tuntuu järkyttävältä tai hämmentävältä toisinaan, perimmiltään näiden muutosten tapahtuminen on parhaan ja korkeimman etunne mukaista.
 
Siis teistä jotka olette jo käyneet läpi tuollaisen puhdistumisen kuluneiden 12 kuukauden aikana, pitäisi tuntua, että helmikuussa (ja sen jälkeen) ELÄMÄ ALKAA TASOITTUA ja uutta kasvua alkaa ilmestyä, tai kenties näin jo tapahtuu.
 
Toisilla tämä kuukausi (ja muutama kulunut) on ehkä tuonut mukanaan JATKUVIA JA YLLÄTTÄVIÄ MUUTOKSIA elämään. Joskus muutokset ovat olleet positiivisia lahjoja ja yllätyksiä, mutta usein ne voivat tulla järkytyksenä tai odottamattomana muutoksena.
 
Pysykää rauhallisena, jos näin on. Näiden kummallisten tai merkittävien muutosten täytyy tapahtua, jotta voitte astua tähän korkeampien harmonioiden aikaan vapaampana vetämään puoleenne ihmisiä, paikkoja ja asioita, jotka oikeasti toimivat teillä.
 
Nämä ovat vuosia, jolloin valo osuu tähän planeettaan voimakkaammin kuin koskaan aiemmin. Taas kerran, se voi kuulostaa teoriassa mahtavalta, mutta meille jotka käymme läpi tätä prosessia, todellisuutta on – kuten kaiken evoluution ja kasvualueen myötä – että on joskus epämukavuutta, tarvetta päästää irti tai suuntavaiston menetystä, kun siirrymme uutta kohti.
 
Kaikki me olemme täällä sieluina, joilla on ihmiskokemus, ja meillä kaikilla (poikkeuksetta) on ollut matkan varrella haavoja, rankkoja aikoja, pettymyksiä, menetyksiä ja haasteita. Nämä energiat toistuvat usein elämissämme, ja niitä kutsutaan usein karmaksi. Yksi suuri muutos tällä vuosisadalla on ratkaisu suureen osaan vanhaa planeettakarmaa.
 
Se on tietoisuusvaihe, josta olemme kasvamassa ulos. Tätä näkee nuoremmassa sukupolvessa – erityisesti ihmisissä, jotka ovat 20–25-vuotiaita. Monet heistä ovat paljon vapaampia tiheydestä tai raskaudesta kuin me vanhemmassa ikäryhmässä. Ja tietysti jotkut 90-vuotiaat ovat uskomattoman kevyitä ja joidenkin 20-vuotiaiden energia voi olla raskasta, mutta yleisesti tämä totuus pätee tietoisuusmuutoksena, joka tapahtuu meidän aikanamme. Sen kehittyminen vaatii enemmän kuin meidän elinaikamme, mutta tunnemme varmasti tuon muutoksen omassa sukupolvessamme.
 
Ihmisinä meitä kehotetaan keventymään, ja juuri tämän vuoksi maailmassa korostuu tällä hetkellä kaikki ruma ja se on suoraan edessämme.
 
Näiden tulevien valovuosien aikana on todella tärkeää ymmärtää, mitä tarvitset ja mitä haluat. Koska jos et tee sitä, jäät kiinni KAIKKIEN MUIDEN PYÖRTEESEEN ja karmaenergioihin, jotka eivät kuulu sinulle.
 
Seuraavan kuukauden tai parin aikana sinulla on todellinen tilaisuus muuttaa sitä kysymällä:
"Mitä minun täytyy tehdä valohetken tapahtumiseksi joka päivä?"
"Mitä haluan ilmentää ja tuoda elämääni?"
"Mitä tarvitsen päivittäin tunteakseni, että olen maadoittunut itseeni samalla, kun olen tekemisissä kaikkien muiden kanssa?"
 
Hyvin monilla ihmisillä on tapahtumassa pian VALTAVAA KOHOAMISTA, joka liittyy näiden korkeampien harmonioiden vetämiseen puoleensa.
 
Jos sinulla ei vielä ole hyvää osuutta rakastavia suhteita, tukevaa työtä, terveys tasapainossa tai taloudellista tukea, niin tämä korkeampien harmonioiden aika on suunniteltu kohottamaan meitä kaikkia – sinua henkilökohtaisesti ja meitä maailmana – katsomaan, mitä vaaditaan tuon tasapainon saamiseen KAIKILLE tällä planeetalla.
 
Kuten tiedämme, usein kun meitä pyydetään tai kutsutaan yltäkylläisempään todellisuuteen, voimme mennä sekaisin tai tunteemme laukaistaan. Esimerkiksi saatat sanoa: "Argh! En voi saada niin paljon rahaa, koska näin isälleni annettavan paljon rahaa ja se tuhosi kaikki hänen suhteensa perheeseen ja traumatisoi hänet, ja kasvoin oppien rahan vaarat!"
 
Toistemme kautta olemme kaikki oppineet käyttäytymis- ja uskomusmalleja, jotka perustuvat siihen, miten joku muu koki jotain. Mutta helmikuu on hyvää aikaa tutkia noita reaktioita ja valmistautua muutokseen – päästää irti siitä, mikä ei enää palvele.
 
YLTÄKYLLÄISYYSMUUTOKSET
 
Yltäkylläisyys on mikroskoopin alla monilla ihmisillä helmikuussa. Taistelu liittyen siihen, että on kiitollinen siitä, mitä itsellä on, ja yhtä lailla tietää, milloin tarvitsee kurkottaa korkeammalle ja tuoda enemmän itselleen.
 
Esimerkiksi kiitollisuuteen liittyen, jos kuulet ystävästä, jolla on terveysongelmia, niin autettuasi tai tunnettuasi sympatiaa häntä kohtaan, otatko hetken ollen kiitollinen omasta terveydestäsi? "Vau. Olen terve tällä hetkellä, ja hänellä on kokemus, jossa hänellä on tuskaa tai kärsimystä. Olen tietoinen ja kiitollinen hyvästä terveydestäni."
 
Tämä on todella tärkeää meille kaikille, koska osa mestaruutta tai ihmisen valaistumista on, miten kevyenä pystymme pysymään. Ja harjoittelu ja kiitollisuuden TIEDOSTAMINEN on KULTAA YLTÄKYLLÄISYYDEN LUOMISESSA.
 
Siis jos yltäkylläisyys on tarkastelussa sinulla tässä kuussa, taaskin palataan siihen, mitä tunnet, että sinun tarvitsee luoda? Mitä sielusi haluaa seuraavaksi? Mistä voit olla jo kiitollinen?
 
Sanoisin, että tässä kuussa ajattele sitä ja sano: "Minulle tässä kuussa yltäkylläisyys olisi fantastisen uuden ystävän saamista elämääni" ja pidä sitä aikomuksena, jota visualisoit helmikuussa.
 
Toista sitä itsellesi, kirjoita se paperille ja laita seinälle, koska tämä on todella hyvä kuukausi ilmentää yltäkylläisyyttä, kun se tulee esiin ja on teemana. Saattaisit siis huomata yltäkylläisyysmuutoksia omassa elämässäsi, ja mielenkiintoista on panna merkille, miten reagoit: "Luotanko, että voin saada tämän, tai luotanko, että jos jotain lähtee pois, voin luoda sen uudelleen tai ilmentää eri tavalla?"
 
KOHONNUT RAKKAUS
 
Tämä on mukava teema: kohonnut rakkaus. Tämän kohoamisjakson aikana, yksi vuonna 2019 todella tekeillä olevista asioista on kyky TUNTEA RAKKAUTTA KIINNITTYMÄTTÄ.
 
Esimerkiksi, voin katsoa puita ja saada todellisen sydänhetken niiden kanssa. Voin olla rakkaiden kanssa tai ajatella rakkaita ja tehdä saman – tuntea sydämeni ja rakkauden heräävän henkiin. Nämä ovat FOKUSOITUNEEN rakkauden hetkiä. Mutta minua pyydetään tuomaan esiin tässä se, miten kohonnut rakkaus tulee hyvin SPONTAANISTI. Saatat tehdä jotain todella arkista ja näennäisesti ilman mitään syytä rakkausenergiaa liikkuu ruumiisi läpi, avaa sydämesi ja laajentaa mieltäsi.
 
Tästä kohonneesta rakkaudesta tulee TODELLINEN JA SUORA KOKEMUS, joka ilmestyy paljon elämäämme tulevina vuosina, ja tätä on mielenkiintoista tarkastella entisten suhteiden tai sydänsuruhaavojen kautta. Kun sydänsuru ilmestyy suhteeseen (tai mille tahansa elämämme alueelle, jolloin sydämemme särkyy), se lopettaa tavallisesti sopimuksen, joka meillä oli toisen ihmisen kanssa liittyen RAJOITTUNEESEEN RAKKAUSKOKEMUKSEEN.
 
Siis kun tunnet jonkun särkeneen sydämesi ja jättäneen sinut, tai toisin päin, kiitä luojaa sen tapahtumisesta! Koska jos hänen olisi ollut tarkoitus jäädä luoksesi ja hän olisi kyennyt jäämään sykkien rakkautta ja elämää kanssasi, hän olisi jäänyt ja te kaksi kokisitte edelleen sitä yhdessä. Mutta kun hän siirtyy eteenpäin, se on sinulle tilaisuus tutkia: "Eikö hän todellisuudessa ollut, mitä halusin tai tarvitsin nyt ja seuraavaksi elämässäni? Vai esitinkö hänen kanssaan vanhaa haavaa, jonka kanssa minun ei enää tarvinnut olla harmoniassa?"
 
Meidän on todella tärkeää tulla ulos tuosta ohjelmointitilasta, joka kertoo meille tarinaa, mitä elämässämme tapahtuu, ja haluaa pitää meidät tuossa vanhassa tarinassa. Sen tämä kohonnut rakkaustila tekee tulevina vuosina – muuttaa vanhoja karmatarinoita.
 
Useammat ja useammat meistä putkahtelevat tuohon kohonneeseen kokemustilaan, jossa tarina, merkitys ja muoto rakkauteen liittyen (tai mitä luulimme rakkauden olevan) muuttuu.
 
Tämä uusi energia on osa kohoavaa energia- ja valokudelmaa tällä planeetalla. Niinpä nauti kohonneesta rakkauskokemuksesta, kun se tulee sisään syvemmällä tasolla – erityisen huomattavasti tässä kuussa.
 
Isoa rakkautta kaikille, nauttikaa kohonneesta rakkaudestanne ja pitäkää katse yltäkylläisyydessä!
 
Nähdään taas ensi kuussa.
Lee x
 
P.S. Jos haluat tutustua syvemmin näihin Valovuosiin, osta 60 minuutin kanavoitu viestini ja ääniparannukseni täältä.
 
Energiapäivityksen videoversio (englanniksi) täällä
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >