Päivän uffo

Uffon tuloa ei voi estää
HomeViestejäLee Harris1.11.2018 - Marraskuun 2018 energiapäivitys

1.11.2018 - Marraskuun 2018 energiapäivitys

MARRASKUUN 2018 ENERGIAPÄIVITYS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

TAIKAA, TARKASTELUAIKAA JA FEMINIINIENERGIAN NOUSEMISTA

TARKASTELUAIKA

Viime kuussa puhuin kollektiivisen identiteettimuutoksen läsnäolosta, siitä että monet meistä käyvät läpi syvän tarkastelujakson koskien elämäämme, valintojamme, suhteitamme ja asioita, joita teemme maailmassa. Tämä prosessi jatkuu voimakkaana marraskuussa, ja saatat kokea päiväunia ja takaumia muihin aikoihin, muihin suhteisiin ja muihin paikkoihin elämässäsi. Tämä on meneillään olevaa elämän tarkastelua ja "elämän päivitystä".

Osaan tästä liittyy palaaminen nopealla vauhdilla entisiin kokemuksiin ja elämän tapahtumiin. Tämä on sinulle tilaisuus nähdä ne eri tavalla nyt, nähdä, miten pitkälle olet päässyt, tai oppia jotain niistä sen uuden perspektiivin kera, joka sinulla on nyt. Kun käymme läpi tätä tarkastelujaksoa, meillä on suursiivous. Se ei eroa kaappien siivoamisesta kotona. Alamme nostella ja järjestellä tunne-, psyykkistä ja psykologista jätettä sisällämme, kun meillä on tällainen suursiivous. Et ole yksin – muutamme mallejamme yksilöinä JA kollektiivisesti tällä hetkellä, osittain johtuen tästä poikkeuksellisen voimakkaasta ja nopeasta transformaatioajasta.

LISÄÄNTYNEET ENERGIAT

Marraskuu on kovasti lisääntyneen energian kuukausi. Tämä voi mennä kahdella tavalla. Kun maailmassa on paljon energiaa, se voi nostaa meidät hyvin nopeasti paljon korkeampiin kokemuksiin, kuin meillä on viime aikoina ollut – elämän asiat alkavat virrata ja yhdistyä ja saattaa tuntua onnellisemmalta tai elävämmältä kuin viime aikoina. Mutta yhtä lailla nämä lisääntyneen energian jaksot voivat paljastaa, missä asiat ovat jumissa tai liian ankkuroituneita elämässämme. Niinpä saatat nähdä vielä lisää ongelmia nousevan pintaan suhteissa, tilanteissa tai jumiutuneilla elämänalueilla.

Siis esimerkiksi, jos sinulla on kamppailua rahan kanssa tai sinulla on muu alue, jossa on jokin krooninen kaava, saatat päästä käännekohtaan, jossa olet kyllästynyt tuohon tarinaan eikä se tunnu enää oikeasti sinulle. Marraskuu voi olla kuukausi, jossa jumiutuneisuus nousee pintaan hyvin aggressiivisesti, koska tämä lisääntynyt energia liikuttaa kaikkea, mikä ei enää palvele meitä, näkyvämpään ja tuntuvampaan paikkaan. Kysy itseltäsi: "Minkä kanssa olen valmis olemaan valmis. Mitä olen valmis muuttamaan tässä kaavassa?" Ja kirjoita muistilappuja, ilmaise aikomus ja ryhdy uusiin toimiin tuon uuden tavoitteen luomista kohti. Näin liikumme lisääntyneeseen energiaan tai sitä kohti.

ANTAMINEN JA SAAMINEN

Missä kohtaa olet antamisen ja saamisen tasapainossa? Näiden kahden välinen tanssi on tarkassa fokuksessa marraskuun ajan, ja se miten tämä ilmenee sinulla, on hyvin henkilökohtaista.

Onko sinussa osa, joka on pakotettu antamaan tai kenties antanut liikaa elämässäsi? Niinpä "antamismoodissa" et koskaan jätä tilaa vastaanottamiseen toisilta, koska sinulla on liian kiire antaa? Kenties sinulla ei oikeasti ole paljon annettavaa tällä hetkellä ja tuo osasi tarvitsee lepoa. Tai kenties tunnet, että sinun on aika oppia olemaan ystävällisempi ja antavampi elämässäsi? Saamisen osalta saattaa olla niin, että saat tässä kuussa enemmän rakkautta, energiaa, resursseja tai rahaa, mihin olet tottunut, ja tämä on todella tärkeää.

Osa siirtymistä kohonneeseen energiaan tai uuteen identiteettiin on, että ulkoiset olosuhteet muuttuvat yhdessä sen kanssa, mitä kykenemme luomaan ja hoivaamaan ydinuskomuksissamme ja malleissamme. Kun voimme todella avautua läsnä olevaan hetkeen, saamme hyvin paljon, koska aivan tässä on hyvin paljon meille kaikille. Siis tämä saamis- ja antamistanssi ilmestyy esiin ja pyytää sinua luomaan ehkä uusia rajoja, antamaan tavallista enemmän (jos se ei ole normaali tapasi) ja kenties olemaan avoimempi vastaanottamaan ja päästämään sen sisään. Marraskuussa tapahtuu suuri tasapainottumisilmiö antamiseen ja saamiseen liittyen, ja monet meistä näkevät sitä tapahtuvan elämässämme hyvin erityisillä tavoilla.

FEMINIINIENERGIA

Feminiinienergia nousee planeetallamme, mutta olemme vähätelleet feminiinienergiaa yhteiskunnassamme niin pitkään, että on tullut normaaliksi olla näkemättä, tunnustamatta tai kunnioittamatta sitä. Maskuliinienergiaa on juhlittu, se on nähty paremmin ja sitä on hoivattu. Niinpä feminiinienergian tulen herätessä henkiin planeetalla, se vaikuttaa meihin kaikkiin – naisiin, miehiin ja niihin, jotka ovat sukupuolijoustavia – koska meissä kaikissa on feminiini- ja maskuliinienergiaa.

Nouseva feminiinisyys tulee tällä hetkellä esiin voimakkaasti ihmisten äänessä, joten saatat huomata enemmän tulta puhuessasi omaa totuuttasi, erityisesti ihmisille tai tilanteissa, joissa olet saattanut aiemmin olla epäröivä siinä, mitä tunnet, että tarvitsee sanoa. Toimimme kaikki ohjelmilla, ja yhteiskuntamme laittaa meidät toistemme kanssa erilaisiin muodostelmiin ja laatikoihin, joista emme usein murtaudu ulos, joten sielutotuutemme musertuu usein. Yksi viesti joka tuli läpi tämän kuukauden mp3:ssa (feminiinienergia nousee), oli, että maskuliinisuus ei voi kehittyä ja edistyä tällä planeetalla, jos emme päästä feminiinienergiaa sisään. Se nousee nyt voimakkaasti meissä kaikissa.

Siis ajattele tätä itsesi kannalta. Onko jokin ihminen tai tilanne, johon liittyen olet hiljentänyt itsesi, ja nyt olet valmis puhumaan? Saatat yllättyä siitä, miten kykenevä olet puhumaan totuuttasi tavalla, joka vastaanotetaan hyvin. Mutta myös toinen ihminen (kaikkien muutosten myötä, joita hänenkin on täytynyt käydä läpi viime kuukausina ja vuosina) saattaa olla nyt kykenevämpi kuulemaan sen, kuin ehkä luulet.

MAADOITTUNUT TAIKA

Taikuus on korkealla nyt. Kun maadoittunut taika ilmestyy elämäämme, koemme nopeita yhteyksiä, tilaisuuksia, virtausta, iloa ja tunnetta, että elämme paljon suurempaa elämää, kuin silmämme ovat aiemmin kyenneet näkemään. Tunnet suurempaa yhteyttä siihen ajatukseen, että mikä tahansa on mahdollista, kun taikaenergiaa on kaikkialla ympärillä. Tässä kuussa elämääsi saattaa tulla ihmisiä, joiden kanssa sinulla on erityiskokemuksia, ja saattaa olla myös todella synkronistisia tilaisuuksia, kutsuja ja tapahtumia – asioita joita et voi oikein uskoa tapahtuvan edessäsi, mutta niitä tapahtuu. Ja ne edesauttavat positiivisia yhteistyöhankkeita ja luomuksia ihmisten kesken, jotka hyötyvät toisista lyhyt- ja pitkäaikaisesti.

Tällä taikuuden kokemisella universumi puhuu kovempaa meille, jotka haluamme kuunnella (ja niille jotka ovat tulleet kykeneväksi kuuntelemaan), jotta universaali energia voi alkaa virrata jokapäiväisiin tekoihimme ja luomuksiimme. Tämä johtaa enemmän sydänyhteyteen sisällämme ja toistemme kanssa. Syvempi sydänyhteys saa meidät olemaan humaanimpi toisiamme ja planeettaa kohtaan, ja tätä todella tarvitsemme tällä hetkellä.

Kiitos kaikille. Toivon, että teillä on fantastinen marraskuu, ja pitäkää hyvää huolta itsestänne.

Isoa rakkautta,
Lee x

Koko raportti videona täältä(englanniksi).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >