Päivän uffo

Suo siellä, uffo täällä
HomeViestejäLee Harris1.6.2018 - Kesäkuun 2018 energiapäivitys - voima ja haavoittuvuus

1.6.2018 - Kesäkuun 2018 energiapäivitys - voima ja haavoittuvuus

KESÄKUUN 2018 ENERGIAPÄIVITYS – VOIMA JA HAAVOITTUVUUS

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valta ja haavoittuvuus iskevät teemoina meihin voimakkaasti kesäkuussa ja aina heinäkuulle saakka.

TOUKOKUU OLI HYVIN INTENSIIVINEN KUUKAUSI.

Se toi mukanaan paljon muutosta – MUUTOKSEN IDENTITEETISSÄMME ja myös uuden tason SELKEYTTÄ aspekteihin, jotka ovat olleet epäselviä tai hämäriä elämässäsi. Mielesi on saattanut yhtäkkiä tulla selkeäksi näistä alueista ja sallinut sinun tehdä muutoksia käyttäytymismalleissa, suhteissa tai urakuvioissa. Muutokset ovat saattaneet olla ilmiselviä – asioita jotka eivät toimineet – ja monilla tähän on voinut liittyä yllätys. Tämä SALLII sinun nyt tehdä tilaa sisäisille muutoksille ja kalibroinnille, ennen kuin ryhdyt seuraaviin toimiin tai toivotat tervetulleeksi seuraavan energiatason elämääsi.

On kaksi tapaa luoda muutosta tällä planeetalla: kokeilemme jotain ulkoisesti ja se muuttaa sitä, kuka olemme sisäisesti, tai voimme yhtä lailla olla itsemme kanssa, kääntyä sisäänpäin joksikin aikaa ja meditoida sitä, kuka olemme ja mitä haluamme elämältä. Sitten tämän SISÄISEN MUUTOSJAKSON jälkeen erilaisia ja uusia asioita alkaa ilmentyä ulkoiseen elämäämme.

MAGNEETTISTA ILMENTÄMISTÄ JA LUOVIA YHTEYKSIÄ.

Ilmentäminen on tällä hetkellä MAGNEETTISTA, osittain siksi, että asiat ovat hyvin nopeita. Niinpä voit prosessoida energeettiset muutokset (tunteet, ajatukset, kokemukset) jotka kestivät ennen päiviä ja kuukausia, joskus iltapäivässä tai tunnissa – ja se voi tehdä elämästä hyvin intensiivistä. Mutta se sallii sinun järjestää asiat uudelleen sisälläsi ja ulkoisessa elämässäsi ja tuoda uusia yhteyksiä yhtä nopeasti. Tämä TERÄVÖITTÄÄ AISTEJA ja TUO UUDEN LUOMISTA mukanaan.

Muutaman seuraavan kuukauden kuluessa on LUOVIEN YHTEYKSIEN AALTO – yhteyksiä uusiin ihmisiin – ja yleisesti ottaen kokemus useampien ja useampien ihmisten yhdistymisestä toisiinsa. Tämä johtuu siitä, että MEISTÄ ON TULOSSA ENEMMÄN YHTÄ yhteiskuntana siitä "jakautumistarinasta" huolimatta, jota meitä kehotetaan katsomaan uutisissa. Yhdistymme useampiin ihmisiin kuin koskaan aiemmin, kun vuodet kuluvat – YHDISTYMME ITSEEMME TAAS HEIMONA.

VOIMA JA HAAVOITTUVUUS.

Voima ja haavoittuvuus lähenevät energioina, ja se on hyvä asia. Ennen vanhaan meitä opetettiin ylistämään voimaa, joka ei sisältänyt haavoittuvuutta – sellaista voimaa jolla ei ollut kykyä omistaa virhettään tai perääntyä ja pyytää anteeksi tai antaa anteeksi. Tämä on sellainen valtapohjainen "koira syö koiraa" -esimerkki, jossa useimmat meistä kasvoivat. Voimaa pidettiin usein sellaisille ihmisille kuuluvana, jotka eivät olleet välttämättä toisia rakastavia ja tukevia, vaan joilla oli iso pankkitili tai jonkinlainen status tai valta toisiin. Nämä energiat ovat kuolemassa planeetalta hitaasti mutta varmasti, ja koska ne eivät usein lähde auliisti, katselemme tuon VANHAN VALTAPELIN kärsimyksiä energeettisesti.

Tätä VOIMAN JA HAAVOITTUVUUDEN VÄLISTÄ TANSSIA tapahtuu hyvin voimakkaasti kollektiivissa laajemmin, joten tätä luultavasti ILMESTYY SINULLE MYÖS HENKILÖKOHTAISESTI. Esimerkiksi saatat käydä läpi valtataisteluja toisten kanssa elämässäsi, sisälläsi tai organisaatioiden kanssa, joissa olet mukana, ja sitä on vain odotettavissa tällä hetkellä energeettisesti. Se on osa näiden erillisyys-, konflikti- ja valtataisteluenergioiden PARANTAMISTA tällä planeetalla.

Kun joudut valtataisteluun toisten tai itsesi kanssa, saatat tuntea voimattomuutta, saatat yhtäkkiä kadottaa itsearvostuksesi ja huomaat, että näitä impulsseja on sisälläsi ja ulkopuolellasi. Nämä impulssit VAPAUTTAVAT meissä haavoittuvuuden. Haavoittuvuus ja voima liittyvät läheisesti yhteen. Ne jotka kieltävät haavoittuvuutensa, kamppailevat oikeasti tulevina vuosina, kun näiden aikojen energia kutsuu ja vaatii sitä.

Kesäkuussa saatat kokea voiman ja haavoittuvuuden elämässäsi täysin uudella tavalla. Älä ylläty, jos tunnet itsesi voimaantuneeksi, elossa olevaksi ja avoimeksi ja sitten yhtäkkiä haavoittuvaksi, hauraaksi ja kyseenalaistat turvallisuutesi, koska tuota noppaa heitetään tällä hetkellä maailman näyttämöllä. Saatat huomata, että itsesi työntämisen sijasta eteenpäin voimalla kesä- ja heinäkuussa, kysyt syventyen itseesi, mitä voima/valta OIKEASTI ON SINULLE, meille syötetyn tarinan sijasta.

VOIMA YHTEYTENÄ.

Minulle henkilökohtaisesti VOIMA ON YHTEYS. Tunnen olevani voimassani (ja tunnen meidän olevan voimassamme), kun pystymme yhdistymään siihen, mitä on edessämme ja kuka on edessämme, ja tunnemme olevamme elossa ja osa jotain suurempaa kuin itsemme.

Voimaan/valtaan liittyvä VANHA TOIMINTAMALLI oli: "Mitä minä saan? Mitä tämä tekee MINULLE? Tai en ole turvassa, jos en ota valtaa toisiin tai toisilta." UUSI TOIMINTAMALLI on YHTEYS ja LUOTTAMINEN HAAVOITTUVUUTEEN.

Siis on haavoittuvuutta, joka voi nousta osana varjoamme sanoen: "Olenko turvassa? Huolehditaanko minusta?", ja se voi tulla esiin ja voimme vain olla sen kanssa – ja OLLA sen kanssa tunnetilana, jota tarkkailemme.

Mutta jos pystyt kommunikoimaan haavoittuvana itsellesi ja toisille, tapahtuu monia, monia parantumisia ja tulee TÄYSIN UUTTA VOIMAA, kun käyt läpi tämän. SYDÄNKESKEISTÄ voimaa.

Siis tiedosta tämä haavoittuvuuden ja voiman välinen tanssi JA että tänä aikana on haurautta ja korostunutta herkkyyttä. Pidä hyvää huolta itsestäsi ja pidä huolta tosista, kun sinun tarvitsee.

Isoa rakkautta kaikille.

Lee x

Koko raportti videona (englanniksi).

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >