HomeViestejäLee Harris1.12.2015 - Joulukuun 2015 energiaennuste: Tasapainon, kirkkauden ja valon löytäminen

1.12.2015 - Joulukuun 2015 energiaennuste: Tasapainon, kirkkauden ja valon löytäminen

JOULUKUUN 2015 ENERGIAENNUSTE:
TASAPAINON, KIRKKAUDEN JA VALON LÖYTÄMINEN KONFLIKTIN KESKELLÄ
 
Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei kaikille ja tervetuloa joulukuun 2015 energiaennusteeseen – tämän hyvin voimakkaan vuoden viimeiseen kuukauteen.
 
Ennen kun teemme mitään, vedetäänpä yhdessä muutama kerta henkeä … puhdistamaan ja vapauttamaan kaikki, mistä tunnet tarvetta vapautua. Anna itsesi päästää irti kehossasi kaikesta jännityksestä tai stressistä, mitä olet napannut ihmisistä ympärilläsi tai kuluneen kuukauden maailmantapahtumista.
 
Energia- ja valolisäys
 
Vaikka tämän vuoden marraskuun toista puoliskoa ei tarvitse kokonaan kerrata, niin olisi vähättelyä sanoa, että se oli intensiivinen ja toi monia varjoja pintaan. Niinpä muutaman viime viikon ja varmisti tultaessa joulukuun alkuosaan, monilla teistä on laaja kirjo tunteita ja reaktioita.
 
Tällä hetkellä maailmassa on erittäin intensiivistä energiaa, joka uhkaa räjähtää, ja tämä on rakentunut jo jonkin aikaa. Jos siis olet järkyttynyt maailman tapahtumista, voi olla hyödyllistä muistaa, että tämänhetkisen myrskyisän muutoksen siemenet kylvettiin itse asiassa kauan sitten ja tällä hetkellä muutos huipentuu.
 
Yksi asia josta olemme puhuneet muutaman vuoden ja jota on kauan ennustettu tästä ajasta, on se suuri asioiden valaiseminen, jota nyt tapahtuu. Kun suurempi valomäärä kylvettää tätä planeettaa, pimeämmät elementit lisääntyvät. Näin oli aina tarkoitus olla. Ja kun sitä tapahtuu maailmannäyttämöllä ja kaikkialla ympärillämme, sitä tapahtuu myös sisällämme.
 
Tiensä hengittäminen kaaoksen läpi
 
Yksi tämän energiamuutoksen piirre on, että sisäinen kaaoksemme katalysoi ulkoista kaaosta ja toisinpäin.
 
Useimmat teistä ovat huomanneet muutamana viime viikkona oman sisäisen kaaoksensa lisääntyneen. Oman sisäisen paniikin. Oman sisäisen (asioiden) voimistumisen. Siksi teidän täytyy tulevina viikkoina vain jatkaa syvään hengittämistä. Pysähdy kesken päiväsi ja palaa takaisin läsnä olevaan hetkeen. Se ei ole aina helppoa – sinussa kiertää paljon enemmän ajatuksia ja paljon enemmän tunteita. Mutta paremmin asian ytimeen, meissä KAIKISSA on paljon enemmän tunteiden ja ajatusten voimistumisena.
 
Tämä voimistuminen vaikuttaa aina, kun olemme tekemisissä tai yhdistymme toistemme kanssa. Kun käymme keskustelua ystävän kanssa, meihin vaikuttaa se, mitä hän ajattelee ja tuntee. Ja muista, että tämä vaikutus voi tapahtua riippumatta siitä, ilmaiseeko hän sitä vai ei. Esimerkiksi, jos olen tuo ystävä, jonka tapaat kahvilassa, ja vastaan kysymykseesi "Mitä sinulle kuuluu?" jotain sellaista, että "Joo, joo, minulla menee todella hyvin tällä hetkellä. Hyvin menee, kiitos", niin energiani perusteella (toista kuin sanat) on hyvin selvää, ettei minulla mene kovin hyvin.
 
Energia jossa monet ihmiset elävät tällä hetkellä, on erittäin voimakasta, erittäin intensiivistä ja erittäin voimistunutta. Tämä intensiivisyys voi vaikuttaa tietoisuuteemme ja kykymme tietää tai sanallisesti ilmaista totuutemme. Kuitenkin lähetämme omaa totuuttamme koko ajan, tiedostamme sitä tai emme.
 
Oikean ja väärän ongelma
 
Tiedosta konflikti. Konfliktienergia on korkealla tässä maailmassa ja tämä on aina lopputulos uskosta väärään ja oikeaan. Konfliktienergiaa on silloin, kun kaksi energiaa ihmisissä (tai maissa tai hallituksissa tai muissa ryhmissä) törmää yhteen ja joutuu valtakamppailuun saadakseen tahtonsa läpi. Yhteentörmäyspiste voi olla hyvin räjähtävä ja hyvin tuhoisa.
 
Kun tämä tuodaan takaisin sinuun, niin ajattele konfliktia, joka sinulla on ehkä ystävän, perheenjäsenen tai oman itsesi kanssa. Yritä katsoa tilanteen alle ja kysy itseltäsi, uskotko oikeaan tai väärään, mikä työntää sinut tähän hyvin hermostuneeseen, vaikeaan ja hankalalta tuntuvaan tilanteeseen.
 
Huomaat tätä tulevan esiin paljon tällä hetkellä, koska nyt huuhdotaan kollektiivisesti paljon ns. kellaritunteita ja –ajatuksia. Tästä on täydellisenä esimerkkinä se, mitä maailmannäyttämöllä tapahtuu, mikä saattaa nostaa esiin oman pelkosi selviytymisestä ja turvassa olemisesta maailmassa.
 
Ihmisitsen tasapainottaminen henki-itsen kanssa
 
Myös ihmisyytesi törmää tällä hetkellä paljon yhteen henkisyytesi kanssa. Tiedän, että teissä on monia, joiden uskomukset, toimintatapa ja elintapa ovat hyvin henkisiä. Jotkut teistä ovat saattaneet "täräyttää" ihmisyyteensä viime viikkoina tavalla, jota ette odottaneet, ja tämä perustuu empatiaanne ja reaktioonne maailmantapahtumiin. Ja on ok, jos sitä tapahtuu teille. Mikään ei ole mennyt pieleen ettekä ole menettäneet tasapainoa ilman hyvää syytä.
 
Elämä on jatkuvaa tasapainottumista. Kyse ei ole siitä, että voimme saavuttaa jonkin henkisen tason ja pysyä ikuisesti sillä vaivattomasti. Se vaatii ylläpitoa. Maailmanluokan urheilija joka ei treenaa neljään vuoteen, ei ole enää valmis olympialaisiin. Hänen täytyy jatkaa koko ajan, treenata päivittäin ja sopeuttaa harjoittelunsa kehomuutoksiin, kun ikä muuttaa hänen kyvykkyyttään.
 
Niinpä te jotka jäätte kiinni oikeaan ja väärään itsenne kanssa siinä, miltä teistä pitäisi tuntua, tunnistakaa tämä maailmassa tällä hetkellä oleva kaaos. Kaikki ovat tässä tunteiden voimakkaassa lisääntymisessä, mikä kumpuaa kuluneen kuukauden tapahtumista ja ulottuu myös pitkälle sitä ennen ja sen jälkeen.
 
Tuottavuus ja toiminta lääkkeinä
 
Hyvin kauan olemme planeettana olleet kollektiivisesti unessa joillekin ongelmille, jotka tuijottavat meitä nyt suoraan silmiin. Sotaa koskevan keskustelun lisäksi, puhun nyt myös ympäristöstä, ilmastomuutoksesta ja siitä, mitä tarvitaan, jotta tämä väkimäärä selviytyisi maan päällä. Näistä asioista tulee hyvin läheisiä ja henkilökohtaisia ja meillä voi olla katalyyttivaikutus omaan sisäiseen tasapainotunteeseemme.
 
Ja kuten hyvin usein, tuottavuus ja toiminta ovat lääkkeitä tämän ajan läpi. Vaikka löytäisitkin itsesi istumasta kotoa tuntien kyvyttömyyttä liikkua, tee jotain. Piirrä, maalaa, mene kävelylle tai juoksemaan, tee jokin lista, tanssi. Kun annat itsellesi ulkoista toimintaa, se voi siirtää sinut pois näistä "sisäisistä kidutusvaiheista", kuten voisimme niitä kutsu – vaiheista, jotka kiertävät ja kiertävät ympyrää.
 
Sano "ei" eristäytymiselle
 
Toisten tuki on kriittistä tällaisina aikoina, joten älä eristäydy, erityisesti jos sinusta tuntuu pahalta eristyksissä! Tämä on aikaa lähestyä muita ja soittaa puhelu, lähettää sähköposti tai käyttää mitä tahansa yhteydenottomenetelmää, joka toimii sinulla.
 
Astu ulos sisäisestä vankilastasi, jos tunnet olevasi sellaisessa tällä hetkellä.
 
Koska tässä on hyvä uutinen: silloin kun pystyt sujahtamaan tasapainoon tai iloon tai toimintaan tällaisina intensiivisinä ja voimistuneina aikoina, sillä hyvällä fiiliksellä joka on saatavilla noista kokemuksista, on tasapainottava vaikutus siihen alakuloon, jossa olet juuri ollut.
 
Hyvin usein ollessamme hyvin alakuloisessa tai supistuneessa tilassa, on helppoa uskoa, että olemme siinä ikuisesti. Niin mieli ainakin kertoo meille. Mutta jääminen siihen ei ole hyvä asia selviytymisellemme, joten mieli lähettää myös viestiä "Vaara! Vaara! Vaara!" Kun mieli lähettää lisää vaaraviestiä, meillä on taipumuksena istua kädet ristissä ja kuunnella sisäistä paniikkia, kun se yrittää vakuuttaa meitä monilla keinotekoisesti rakennetuilla lauseilla, jotka liittyvät henkilökohtaisesti meihin ja omaan tarinaamme: "Voi hyvä luoja, voi hyvä luoja. Voi, se on totta. Olet oikeassa, se on kamalaa, se on kamalaa."
 
Jos voimme lakata katsomassa mielen elokuvakangasta ja siirtyä sen sijaan johonkin muuhun suuntaan – vaikka vain pienellä liikkeellä – pääsemme tuon elokuvan katselemisen sijasta sen sisään ja näin muuttamaan sen suuntaa.
 
Myötätunto supistumisvaiheita kohtaan
 
Muista, että luomme jokaisen hetken omalla energiallamme. Jos kävelet huoneeseen iloisena ja kirkkaana ihmisenä, saat hyvin erilaisen kokemuksen kuin mennessäsi sinne henkilönä, joka on hyvin surullinen ja alakuloinen. Toinen ei ole parempi toista, mutta vedät puoleesi erilaisia ihmisiä ja kokemuksia.
 
Jos siis löydät itsesi sisäisestä supistumisvaiheesta tällä hetkellä (mitä voimistaa myös joulunaika), muista se talvehtimis- ja pohdiskeluenergia, joka voi tulla tähän aikaan vuodesta esiin meissä, jotka olemme tällä pallonpuoliskolla. Te jotka olette Australiassa ja sillä puolella maailmaa, olette tällä hetkellä vastakkaisessa energiassa ja avautumisia ja kohottavampia energioita voi olla runsaasti.
 
Kulkeminen valoa … ja rakkautta kohti
 
Jos et ota tässä kuussa huomioon mitään muuta, niin muistuta itsellesi, että kaikki on tällä hetkellä intensiivistä. Kun pidät sen mielessä, voit sanoa: "Okei, olen ollut todella kiireinen viisi päivää ja olen vähän puhki. Se kertoo minulle, että seuraavat pari päivää minun täytyy olla ylistimuloimatta itseäni tai tekemättä liikaa. Tarvitsen vain hiljaista aikaa ja se auttaa minua tasapainottumaan." Sitä vastoin jos tunnet, että yksinäisyyden ja eristäytymisen intensiivisyys on liikaa sinulle, muuta sitä. Mene ulos, tee jotain, ala luoda.
 
Saatat huomata, että itselläsi on joskus kaoottisia ajatuksia, jotka eivät auta sitä tilaa, joka sinun täytyy saavuttaa. Kun on "maailmaa hälyyttäviä" tapahtumia, voi olla helppoa toisinaan järkyttyä ja joutua kaaokseen. Niinpä tällaisina aikoina on tärkeämpää kuin koskaan, että pystyt fokusoitumaan tasapainoosi, kirkkauteesi ja valoosi.
 
Ja kaikki tämä on edelleen olemassa – käytettävissä ja erittäin vahvana sinussa. Sinun täytyy vain suunnata siihen.
 
Tässä kuussa on poikkeuksellinen valoyhteys- ja rakkausmäärä käytettävissä, mutta sinun täytyy myös ohjata itseäsi sitä kohti.
 
Silloin kun tunnet, että sinua osoitetaan poispäin siitä, sinun täytyy ohjata itsesi takaisin valon suuntaan. Tämä voi näyttää siltä, että vaihdat ihmisiä, joiden kanssa oleskelet, tai päästät irti asiasta, jota yritit luoda hyvin raivokkaan päättäväisesti, mutta joka on sinusta masentava, koska se ei suju kovin hyvin.
 
Universumi on meidän kaikkien vahva isäntä tällä hetkellä ja jos pääset omalle kaistallesi ja tunnet olevasi tasapainossa sillä, tiedät olevasi raiteilla. Mutta jos olet suhteessa, tilanteessa tai on jotain, mitä yrität luoda ja mikä ei ole oikea sinulle, sinut tönäistään pois hyvin nopeasti – nopeammin kuin koskaan ennen – kunnes ryhdyt toimeen tilanteen muuttamiseksi.
 
Kiinnitä siis huomiota. Keskustele itsesi kanssa: "Jos se ei toimi, päästän sitä irti tai teen jonkin muutoksen. Jos se toimii, voin olla kiitollinen tässä hetkessä. Olen elossa. Voin tuntea yhteyden kaikkeen. Tunnistan maan päällä tapahtuvan kaaostanssin, mutta tässä hetkessä voin katsoa kukkaa, tuntea auringon kasvoillan ja lämmön sydämessäni."
 
Ja jos olet erityisen maissa tällä hetkellä, muista jokin kohottava asia. Palaa tuohon ihanaan aikaan ystävän kanssa, mene takaisin tuohon rakkausmuistoon, joka sinulla on jostain upeasta asiasta, ja käytä noita tunnemuistoja voidaksesi tuoda kiitollisuuden takaisin kehoosi, koska kiitollisuus on uuden elämän ja uuden rakkauden polttoaine.
 
Kirkas vuosi edessä
 
Toivotan teille kaikille todella upeaa joulunaikaa matkalla vuoteen 2016. Ja toivon teidän kaikkien saavan hyvää aikaa rakkaidenne kanssa tässä kuussa.
 
Teille jotka olette lähettäneet lahjoituksia tänä vuonna tukemaan näitä ennusteita taloudellisesti, kiitos kovasti. Se merkitsee paljon ja se tukee todella sitä, mitä teemme. Yhtälailla te jotka lähetätte rakastavia kiitosviestejä minulle ja tiimille, se on valtava asia ja kiitos paljon.
 
Tässä kuussa minulla on uusi mp3 nimeltään "Ilmentäminen tulevaisuudesta". Se on esitys, joka nauhoitettiin äskettäisessä "Radikaali hyvinvointi" –tapahtumassa Los Angelesissa, ja sen aiheena on, miten voi ilmentää voimallisemmin tulevaisuudesta ja miten voi tehdä tiettyjä asioita voimistaakseen ja nopeuttaakseen tuota prosessia. Tämä mp3 on saatavana tässä kuussa ja se on ilmainen Portaalin jäsenille.
 
Lopuksi, olen Australiassa tammikuun – Byron Bay, Brisbane, Sydney ja Melbourne – Energiaviritysiltojen ja täysin uuden työpajan kanssa, joka on nimeltään "Vallankumouksellinen rakkaus".
 
Ja missä tahansa olettekin maailmassa, toivotan teille kaikille rakkautta vuoden 2015 loppuun ja kirkasta vuotta edessä. Nähdään taas tammikuussa.
 
Suurta rakkautta,
Lee x
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >