HomeViestejäLee Harris12.3.2015 - Jokapäiväiset energiat - milloin Madonnan teilaamisesta tuli urheilua?

12.3.2015 - Jokapäiväiset energiat - milloin Madonnan teilaamisesta tuli urheilua?

JOKAPÄIVÄISET ENERGIAT – MILLOIN MADONNAN TEILAAMISESTA TULI URHEILUA?

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
12.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Minulla on Facebook-sivu, mitä pidän vain lähimmille ystäville ja perheelle, ja esitin siellä viime viikolla kysymyksen Madonnasta. Ne reaktiot joita olin huomannut hänen (paljon julkisuutta saaneesta) putoamisestaan The Brit Awards –tilaisuudessa, todella hämmensivät ja yllättivät.
 
Julkiset reaktiot paljastivat paljon enemmän tuomitsevuudestamme kuin mistään, mikä liittyy naiseen, joka kaatui julkisesti, mutta pääsi välittömästi takaisin ja jatkoi esiintymistään.
 
Kirjoitin tuon postauksen, koska halusin nähdä, mitä ihmiset todella tunsivat tästä koko asiasta, ja heidän vastauksensa olivat monenlaisia ja kiehtovia.
 
Niinpä avaan nyt samaan postauksen teille kaikille, jotta voimme keskustella ja tutkia asiaa yhdessä. Voit nähdä postaukseni puhtaasti Madonnaan keskittyvänä. Tai voit nähdä sen energiakeskusteluna siitä, miten reagoimme naisiin, ikään, seksuaalisuuteen ja niihin, jotka kaatuvat.
 
Video https://youtu.be/Qx5IMCJFIMw
 
Milloin Madonnan teilaamisesta tuli urheilua?
 
Näin videon hänen kaatumisestaan The Brits –tilaisuudessa ja se näytti sattuvan. Ensimmäiseksi olin vaistomaisesti huolissani hänestä. Hän kaatui melko pitkälle taaksepäin, useita askelia ja hän sanoi Jonathan Rossin haastattelussa saaneensa siinä piiskaniskuvamman.
 
Kuitenkin sille nauraminen näyttää olevan normi useilla ihmisillä.
 
Juttu on niin, että olin 8-vuotias, kun minusta tuli hänen faninsa ja nyt 30 vuotta myöhemmin (erityisesti kun menetimme 80-luvun supertähdet Michael Jacksonin ja Whitneyn huumeille/lääkkeille), olen edelleen täynnä ihailua siitä sisusta ja kantista, mitä vaatii tulla esiin ja tehdä, mitä hän tekee.
 
Minulla on useita ystäviä, jotka "vihaavat häntä" tai ajattelevat, että "hänen pitäisi pukeutua ikänsä mukaisesti" tai "hän ei ole taitava laulaja tai laulunkirjoittaja" tai "hän on saanut osansa ja hänen pitäisi laahustaa johonkin pimeään nurkkaan". Hänen herättämänsä vihan ja katkeruuden määrä hämmästyttää minua.
 
Vaikka kunnioitan sitä, ettei meidän kaikkien tarvitse pitää hänestä, hänen musiikistaan tai valinnoistaan, minusta on surullista, että kaikki haluavat teilata hänet. Tiedän faktana, että jos hän olisi mies, hän ei saisi edes 20% niistä haukuista, mitä hän nyt saa. Paljon tästä on seksismiä ja ikärasismia, joita kumpaakin vastustan, koska ne ovat jakavia ja epäterveitä yhteiskunnallemme.
 
Minusta on jotain hyvin rohkaisevaa multimiljonäärissä (joka ei varmasti tarvitse rahaa), joka haluaa edelleen tehdä työtä, mitä hän on tehnyt yli 30 vuotta. Erityisesti kun hän tietää, että vaikka hänellä on faneja, hän saa myös julkista tuomitsemista. Ja rehellisesti sanottuna, jos tuo nainen haluaisi pukeutua neonväriseen virtahepoasuun 70-vuotiaana, minusta hänen matkaansa ja valintojaan olisi silti mielenkiintoista seurata, koska muistan hänen olleen osa elämäämme ja kulttuuriamme pitkään ja sillä on arvoa minulle. Ne jotka elävät heimoissa, arvostavat vanhimpiaan ja minusta emme tee sitä modernissa länsimaisessa yhteiskunnassa. Ja me KAIKKI vanhenemme. Se on yleismaailmallinen määränpää.
 
Sitten kun hän on kuollut, ihmiset katsovat taaksepäin ja oivaltavat, ettei ollut ketään hänen kaltaistaan. Ja monien jotka ovat kritisoineet häntä, ääni pillissä muuttuu, koska hän ei ole enää provosoimassa toisissa reaktioita, mitkä saavat heidät tuntemaan, että hänet pitäisi tuomita omien sisäisten reaktioidensa vuoksi. Toivon, että tulevaisuudessa kehitymme yhteiskuntana sen tuomitsemistavan yli, mihin olemme hyvin halukkaita nyt.
 
Ihmiset, puhutaanpa tästä alla olevassa kommenttitilassa, koska se on omituinen asia.
 
Ja ei, en halua kenenkään pitävän hänestä. Olen vain vähän huolissani siitä, miten monet ihmiset päästelevät höyryjään käyttäen häntä symbolina … ja rakastan oikeasti kuulla kommenttejanne siitä.
 
Isoa rakkautta
Lee
X
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >