HomeViestejäLee Harris2.3.2015 - Maaliskuun energiaennuste: Nopeammat ajat ja tunteet varjoissa ja valossa

2.3.2015 - Maaliskuun energiaennuste: Nopeammat ajat ja tunteet varjoissa ja valossa

MAALISKUUN ENERGIAENNUSTE:
NOPEAMMAT AJAT JA TUNTEET VARJOISSA JA VALOSSA
 
Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
2.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)
 
Hei ja tervetuloa maaliskuun 2015 energiaennusteeseen.
 
Olemme San Franciscossa tässä kuussa ja "meillä" tarkoitan teitä ja minua, koska epätavallisesti olen täällä tässä kuussa yksin ja filmaan tätä yksin. Minusta ei koskaan tunnu yksinäiseltä, koska tunnen, että te kaikki kuuntelette tätä.
 
Ja minun on sanottava, että aloitin tämän videon tai yritin aloittaa sen noin viisi kertaa, mikä ei ole normaalia minulle, mutta tämän kaupungin energiataso ja suurempi häiriötekijätaso ovat ehdottomasti läsnä, mutta se voi olla aina hyvää harjoitusta. Minusta tuntuu, että kun ympärillä on paljon häiriötekijöitä, energiaan keskittymisen hiominen on osa päivittäistä työtä – samaa työtä mitä teemme joka päivä. Siis tämä kaunis ja eloista kaupunki on melkoinen paikka ja toivon, että tunnet jotain siitä linssin läpi.
 
Puhutaan nyt maaliskuun energioista ja siitä, mitä panette merkille tulevana kuukautena.
 
Haluaisin heittää pöytään kaksi avainsanaa tai otsikkoa – toinen on "nopeampi" ja toinen "taustamelu". Lupaan, ettei "taustamelu" ole tarkoituksellista sanaleikkiä (naurua). Sain tuon sanan tänä aamuna, kuin virityin maaliskuun energiaan, ja kappas vaan, tietysti olen hyvin tietoinen taustamelusta verrattuna kukkulamme tavanomaiseen hiljaisuuteen.
 
Mutta käsitelläänpä ensin sanaa "nopeampi".
 
Nopeammat ajat ja nopeammat energiat
 
"Nopeampi" on osa elämäsi kuvioita tässä kuussa ja joillekin teistä se voi aiheuttaa kysymyksen: "Olenko vähän liian pakahtunut? Tapahtuuko liikaa kerralla?"
 
Totuus on, että mallinnat itseäsi uudelleen kyetäksesi käsittelemään nopeampaa elämää. Ja "nopeammalla elämällä" en välttämättä tarkoita, että tunnet musertuvasti työstä tai sinulle ladataan liikaa vaatimuksia – enemmänkin alkaa nyt tapahtua hyvin tunnetason kokemista meillä kaikilla tällä planeetalla. Panemme merkille, että kaikki nopeutuu. Ja tämä johtuu siitä, että kaikki avautuu energiatasolla.
 
Niinpä avautuessasi avautuvalle maailmalle, on kokemus moninkertaistumisesta.
 
Se ei ole vain henkilökohtaista avautumistasi tai kehittymistäsi, että tunnet näin. Kyse on suoraan siitä, miten koko tämä planeetta ja sen ihmiset alkavat nousta ja muuttua yhdessä.
 
Tämä voi olla konstikasta. Se voi muuttua kuumuudeksi tunteissa ja toiminnassa.
 
Pimeys nousee ja yrittää hallita valoa
 
Näemme tätä maailman näyttämöllä. Näemme kuumentuneita alueita ja väittelyjä, joista jotkut näyttävät olevan kivikaudelta. Niinpä esimerkiksi näemme kontrollointia, mitä yritetään kohdistaa naisten oikeuksiin Amerikassa, ja äkillistä homofobian ja rasismin heräämistä "kaapissa olevilla" alueilla ympäri maailmaa. Olemistapoja joiden yli olisi toivonut ja tuntenut siirrytyn jo kauan sitten.
 
Mutta syynä näiden asioiden pintaan nousemiseen on, että tällaisena avautumisaikana pimeät tai supistuneet energiat nousevat myös. Ne nousevat kohti sitä, mikä avautuu, ja yrittävät omaksua sen tai vetää sen alas.
 
Koeta siis olla lannistumatta liikaa, kun näet tätä. Ole puolestapuhuja tai aktivisti alueilla, joista olet intohimoisin, ilmaistaksesi oman kantasi tai puolustaaksesi uskomuksiasi alueilla, joilla tunnet itselläsi olevan jotain annettavaa.
 
Mutta yritä muistaa kaikessa tässä, että on todella tärkeää palata itseesi aina silloin tällöin, ja sitten kun tuntuu musertavalta, tunnistaa: "Huh! Kaikki on nopeampaa ja intensiivisempää, myös oma prosessini."
 
Jotkut teistä siis huomaavat, että elämänne kulkee nopeasti – on se sitten synkronismia tai kykyä "monitoimia" tavalla, mitä teillä ei ole ollut aiemmin.
 
Mutta haluaisin todella kohdistaa tämän sanan "nopeampi" tunteisiin.
 
Huomaat, että tunteellisesti maaliskuu on nopeampi kuukausi kuin koskaan. On kyse sitten jonkin tunteen äkillisestä heräämisestä, mikä ilmestyy ilman mitään selvää varoitusta tai katalyyttiä – osittain koska sallit korkeamman tunnetason ja osittain koska maailma tuntee paljon enemmän – tai reagoit isosti johonkin laukaisijaan tai katalyyttiin. Jos pysyt tietoisena, huomaat tunteita purskahtavan lävitsesi ja sinusta ulos nopeammin.
 
Ilo yhdistyneisyyden tunteesta
 
Riippuen siitä, missä kohtaa olet omassa kehityksessäsi tunteiden käsittelemisessä ja kokemisessa, se näyttää kaikelta äärimmäisistä tunnepurkauksista aina siihen, että huomaat sydämesi hienovaraisemman nykytilan jokapäiväisessä elämässä. Eikä aina tavalla, mikä saa olosi tuntumaan haavoittuneelta tai paljaalta ja mikä on epämukavaa, vaan usein tunnistat kehossasi suuremman tunnetason kaikkialla, minne menet, ja kaikkien kanssa joita kohtaat.
 
Niinpä teille jotka kehitätte tätä uutta tunnekykyä ja työskentelette tietoisesti sen kanssa, tämä tuntuu enimmäkseen ihanalta. Sen kokeminen antaa teille uskomattoman tunteen syvemmästä yhteydestä kaikkeen, mikä on aistillista ja energeettistä elämässä. Ja tämä on itsessään kotiinpaluu teille, koska yhteys on se, mitä olemme kaikki täällä perimmiltään kokemassa. Yhteys on todella tämän planeetan kultaa – kokemuksemme yhdistymisestä johonkin, mistä olemme intohimoinen, tai johonkuhun jonka kanssa koemme suurta rakkautta. Ja tuota rakkautta on joka tasolla – kumppanuus, avioliitto tai intiimi rakkaus tai se rakkaus, mitä voit kokea jonkun vieraan kanssa, jonka ohi kuljet, ja te kaksi vain hymyilette toisillenne ja tunnette tuon yhteyden.
 
Yhteystunteen varjopuoli
 
Toinen puoli tästä, mitä jotkut teistä ehkä nimittäisivät "varjopuoleksi", on, että tämä suurempi yhteystaso voi nostaa äärimmäisiä tunteita, mitkä punnitaan negatiivisiksi. Tunteita jotka eivät tunnu kovin hyviltä.
 
Tiedän, että monet teistä ovat kyllästyneitä puhdistamiseen – tähän kolmen, neljän, viiden vuoden prosessiin, missä tunnet puhdistavasi tunteita, puhdistavasi tunteita ja puhdistavasi tunteita.
 
Olen sanonut tämän aiemmin, mutta jos tunnet sen olevan oma tarinasi, sinun kannattaa ehdottomasti tarkastella energiarajojasi.
 
Sinun kannattaa ehdottomasti tarkastella:
 
* Miten tuet hermostoasi – onko se ylistimuloitu?
* Tarvitseeko sinun auttaa hermostoasi rauhoittumaan keskittyneemmin?
* Voiko joku henkilö tai menetelmä auttaa sinua fokusoitumaan tähän?
 
Teille jotka tunnette säännöllisesti kaaosta, se on todellinen vaatimus oppiaksenne, miten ollaan hiljaa paikoillaan.
 
Jos siis tunnet, että sinua pommitetaan kaoottisesti kaikkialta tai sisälläsi, tee jotain hyvin yksinkertaista. Mene johonkin huoneeseen yksin. Mene makuuhuoneeseen 10 minuutiksi ja sulje ovi, ole ilman ulkoisia häiriötekijöitä – melu tai äänet tai puhelin – ja vain ole itsesi kanssa.
 
Jollakin teistä tämän tekeminen räjäyttää auki pohjalla olevat tunteet. Mutta se on hyvä asia – parempi kuin antaa tämän kaaoksen pyörittää elämäänne ja saada teidät hermostumaan koko päivän ajan.
 
Joskus meneminen makuuhuoneeseen, oven sulkeminen ja hiljaisuuden saaminen ympärilleen energeettisesti (ja äänistä), sallii purskahtaa itkuun. Ja kun purskahdat itkuun, ulos tulee pohjalla oleva tunne.
 
Tukahdutetun vihan sisäinen tuli
 
Tämän toinen puoli on joillakin teistä viha ja joissain tapauksissa raivo.
 
Raivo ja viha. On hassua, että kun vain sanon nämä sanat, voin tuntea hermostuneisuutta meissä kollektiivina. Olen sanonut samaa pelosta ja se on totta. Pelkästään sana "pelko" saa meidät hermostumaan.
 
Viha ja raivo saavat meidät hermostumaan, koska ajattelemme turvallisuutta. Ajattelemme henkilökohtaista turvallisuutta, jos joku on vihainen tai raivoaa meille. Ajattelemme myös omaa vastuutamme toisten turvallisuudesta ja näin tuomitsemme ajatuksen raivosta tai vihasta siltä varalta, että heitämme sen jonkun niskaan tai se on tuhoavaa.
 
Viha ja raivo on monille teistä kokemus sisäisestä tulesta. Ajatelkaa sitä juurichakran käynnistymisenä ja tulen kulkemisena kehonne läpi.
 
Luin yhtenä päivänä näyttelijä Kathleen Turnerin haastattelun ja hän sanoi, että hänellä on ollut vihaa koko elämänsä ja se on auttanut häntä lietsomaan aktivismia alueille, joilla ihmiset tarvitsevat apua. Tämä on tunteen taitavaa käyttöä. Tunteemme ovat meissä syystä ja jos tunnet vähän vihaa ja huomaat sitä nousevan tässä kuussa, kysy itseltäsi: "Mitä voin tehdä tällä? Miten voin alkemisoida tämän minussa palavan energian muotoon, mikä voi olla hyödyllinen ja tasapainoinen minulle tai suotuisa maailmalle?"
 
Viha ilmenee myös siinä, että monilla teistä on todella kipeä vatsa tai olette "köyden päässä" joissain suhdekysymyksissänne.
 
Puhuessani tästä saan hyvin mielenkiintoisen tunteen, että jotkut teistä ovat saaneet tarpeekseen ja tuo sana on "hyväksikäyttö". Tunnette, että rajojanne on hyväksikäytetty tai joku on käyttänyt hyväkseen teitä. Ja luulen, että nämä tunteet tulevat esiin hyvin vaistomaisesti joillakin teistä tässä kuussa.
 
Haluaisin muistuttaa, että jos käyt läpi tuota prosessia, yritä olla oikeuttamatta psyykkisesti sitä, mitä teet.
 
Meillä kaikilla on omat hetkemme, jolloin tunnemme olevamme jonkun toisen uhri, ja hetkemme jolloin käsittelemme jotain tunnehaavaa, missä olimme uhri menneisyydessä ja nyt esitämme sitä tämän ihmisen kanssa.
 
Mutta perimmiltään totuus on, että sitten kun menet yli haavoista, koska olet päässyt kosketukseen pohjatunteiden kanssa, pääset pois tuosta psyykkisestä luokittelusta: "Olin hänen uhrinsa, hän oli hyväksikäyttäjäni." Silloin kun jäät jumiin noihin puitteisiin, se voi jättää sinut hyvin tasapainottomaksi.
 
Ole kärsivällinen tunteissasi, ennen kuin toimit
 
Jos siis tulet tässä kuussa tunteelliseksi tai tunnet vihaa tai raivoa, yritä antaa parhaan kykysi mukaan itsesi kokea tuon tunne toimimatta.
 
Esimerkiksi jos haluat lähettää jollekin raivostuneen sähköpostin tai haluat soittaa jollekin ja kertoa, mikä hänen ongelmansa on, yritä ensin vetää henkeä ja saada itsesi kiinni ennen sen tekemistä. Koska voin luvata sinulle, että päivässä tai nopeammin sinulla ei liity tuollaiseen tunteeseen samaa tarkoituksentuntua.
 
Tämä kuukausi on vain erittäin tunteva. Ja tiedä myös, että olemme kaikki tässä ajassa nyt. Kaikki tuntevat enemmän, mutta viha ja raivo ovat esillä henkilökohtaisella tasolla, koska näemme kollektiivisesti monia tuhoisia esimerkkejä niistä maailmassa.
 
Evoluutiomme tässä urheassa uudessa maailmassa
 
Jos katsotaan joitain asioita, joita tapahtuu naisten oikeuksien kontrolloimisessa tai yrityksessä ottaa pois naisten lisääntymisoikeudet, jos katsotaan homofobian ja rasismin heräämistä tietyissä osissa maailmaa, tämä on todellista pimeää keskiaikaa. Se on todella vanhaa energiaa – vanhaa ja pimeää.
 
Aina kun joku ryhmä tai ihminen haluaa tappaa tai rajoittaa toista ryhmää tai ihmistä tai ottaa pois sen vapauden, käsittelemme pimeää, tiheää energiaa, mikä on ollut tällä planeetalla hyvin pitkään, ja koska tällä planeetalla on paljon valoa ja avautumista, näemme myös tämän pimeyden nousevan.
 
Sitä on vaikeaa katsoa, tiedän. Kun teidän kaltaisenanne ihmisenä näen tai kuulen noista asioista, se ei saa oloani tuntumaan hyvältä.
 
Mutta on paikka, mihin kaikkien meidän on tultava tässä uudessa urheassa maailmassa, koska vaatii rohkeutta elää tällä hetkellä, jos on jollain tavalla yhteydessä omiin tunteisiinsa tai aisteihinsa. On aika, jolloin monien meistä täytyy tavallaan löytää vahvuutta, mitä emme tienneet itsellämme olevan ja mikä on evoluutiomme tarkoitus.
 
Evoluutiomme tarkoitus on, että voimme tulla vahvemmaksi ja suuremmaksi siinä, kuka olemme, eikä vain osallistua yhteiskuntaamme, vaan myös kokea osallistumisemme hyvin tuntuvalla tavalla.
 
Taustasta tulee etuala
 
Maaliskuun toinen teema on siis "taustamelu".
 
Elämäsi tekijät ja alueet jotka ovat olleet taustamelua, tulevat nyt esiin. Jos siis suhdedynamiikka jonkun ihmisen kanssa on kalavanut sinua monta kuukautta, se tulee pintaan maaliskuussa. Jos on se pohjatunne, että sinun täytyy tehdä jokin muutos etkä voi tehdä sitä, maaliskuu on todella hyvä kuukausi antaa sen nousta ja saattaa asia loppuun.
 
Ajattele sitä aikana, jolloin selvitetään kaikki, mikä on kalvanut sinua pitkän aikaa. Ja jos tunnet, että kuvionasi on ollut välttää sitä, sano vain itsellesi tässä kuussa: "Olen valmis päästämään irti tästä välttelemisestä – minä vain teen sen."
 
Pahinta mitä voi tapahtua, on, että yrität tehdä sen ja sitten pysäytät itsesi. Mutta yritä valjastaa tämä nopean transformoitumisen erittäin voimakas energia nyt.
 
Transformaation saatavuus
 
Kaiken vauhti – tunnetaso ja sen pintaan nouseminen, mikä on tukahdutettu. Kaikki nämä asiat itse asiassa edistävät voimakkaita ja todella transformatiivisia tilaisuuksia.
 
Jos sinun siis täytyy mennä aina silloin tällöin makuuhuoneeseen, sulkea ovi ja sanoa (syvä huokaus): "Voi hyvä luoja! Paljon tapahtuu enkä tiedä, pysynkö perässä!", tee se!
 
Lupaan, että pysymme perässä, mutta emme voi pysyä perässä, jos emme opi ylläpitämään itseämme kaikessa vauhdissa.
 
Niinpä koko ajan, kaikissa näissä energiaennusteissa viimeisten kolmen tai neljän vuoden aikana tunnen oikeastaan, että minulla on ollut vain yksi tehtävä. Ja se on jatkaa meille sen muistuttamista, että voimme löytää sen, mitä tarvitsemme sisäisesti pysyäksemme vahvana ja rohkeana tässä maailmassa – erityisesti herkät joukossamme. Tiedän, että se voi olla haastava alue ja meillä kaikilla on ollut kokemuksemme, joissa emme ole tunteneet suurta kykyä olla tuossa paikassa.
 
Tukekaa toisianne
 
Viimeisenä asiana tässä kuussa sanon, että tiedostakaa toistenne tukeminen. Jos tässä kuussa teet yhtä asiaa, noudata "kuka tarvitsee tukeani?" –periaatetta.
 
Olen varma, että monet teistä ovat hyvin ohjelmoituja olemaan sillä tavalla joka tapauksessa, mutta miksi et fokusoituisi tässä kuussa siihen, että tämä on yksi oletustarkistuksistasi aina silloin tällöin. Kysy aina silloin tällöin itseltäsi: "Kuka tarvitsee tukeani? Kelle voisin soittaa nyt?"
 
Ja monet teistä tekevät tätä intuitiivisesti. Ajattelet ehkä tuota lausetta ja joku ystävä tulee välittömästi sielusi silmiin. Soita hänelle, kirjoita sähköposti tai ajattele häntä, lähetä hänelle rakkautta sisältäsi, jos sinusta ei tunnu siltä, että haluat kommunikoida suoraan.
 
Tuetaan toisiamme ja kehitetään aitoa kykyämme tehdä se. Kun olemme ajassa, missä tietyt ryhmät haluaisivat meidän irrottautuvan toisistamme ja pelkäävän, se vahvuus minkä me kaikki löydämme itsestämme tällaisina aikoina yksilöinä ja ryhmänä, on yhdistyä ja huolehtia toisistamme.
 
Yhteys ja rakkaus
 
Ihmisyksilönä et voi huolehtia kaikista. Et voi pelastaa kaikkia, jotka näet. Mutta voit antaa itsesi, rakkautesi, välittämisesi ja huomiosi tavalla, mikä ilmestyy sinulle, tai kenelle tahansa, kuka tuntuu oikealta kunakin hetkenä. Joillekin teistä se merkitsee puhumista jollekin, toisille se merkitsee keiton tekemistä hänelle tai aterian ostamista. Toisten tukeminen saa aina erilaisen muodon, mikä riippuu sinusta ja siitä, kenen kanssa olet, mutta se kaikki on perimmiltään samaa – rakastavaa ja välittävää toimintaa toisia kohtaan. Ja sitä todella tarvitsemme.
 
Ajattele siis tässä kuussa, kuka tarvitsee tukeasi ja missä voit antaa sitä.
 
Se ei saa ainoastaan oloasi tuntumaan hyvältä – se piristää näitä ihmisiä ja tekee sinusta paljon yhdistyneemmän täällä olemisen tarkoitukseen, mikä on yhteys ja rakkaus.
 
Kaverit, kiitos, kun kuuntelitte tässä kuussa.
 
Saan useita sähköposteja aina, kun päälläni on tiettyjä t-paitoja. Se on tavallaan hassua, mutta saamme toisinaan ihmisiltä sähköposteja: "Mistä Lee sai tuon t-paidan?"


Niinpä tänään valitsin hyvin tietoisesti sellaisen, mistä voin todella kertoa, mistä voit mennä hankkimaan sellaisen, jos pidät siitä. Se on lahja ystävältäni Dana Weekleyltä, joka on myös "Energy Speaks" –kirjojeni mandalakuvittaja. Hän lähetti minulle tämän mandala-t-paidan ja rakastan sitä. Käytän sitä säännöllisesti ja ihmiset kommentoivat sitä aina. Jos siis haluat tilata tällaisen itsellesi, voit mennä Danan nettisivuille NineTomatoes.com – hänellä on näitä t-paitoja siellä.
 
Ja haluan sanoa ison kiitoksen teille, jotka lähetätte taloudellisia lahjoituksia. Se vaikuttaa kovasti siihen panostukseen, mitä teemme ennusteisiin, joten kiitos teille, jotka jo teette tätä. Ja jos sinä haluat tehdä saman, voit lahjoittaa nettisivuillamme.
 
Ja teille jotka lähetätte rakkauslahjoituksia tai ystävällisiä viestejä, on upeaa kuulla teistä ja saada viestejä ja tukea – kiitos sitä. Olemme pyörä ja olemme yhteydessä ja ilmestyn tekemään tämän hyvin suoraan, koska te pyydätte minua ja tiimiäni.
 
Meillä on myös muutama paikka jäljellä, jos haluat tulla mukaamme Coloradon energiamestariretriittiin huhtikuussa.
 
Nähdään ensi kerralla ja rakkautta kaikille teille ja toivon, että teillä on upea kuukausi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >