HomeViestejäLee Harris1.10.2014 - Lokakuun energiaennuste:Suuri uudelleenavautuminen ja kohtalon eläminen yksityiskohdissa

1.10.2014 - Lokakuun energiaennuste:Suuri uudelleenavautuminen ja kohtalon eläminen yksityiskohdissa

LOKAKUUN ENERGIAENNUSTE: SUURI UUDELLEENAVAUTUMINEN JA KOHTALON ELÄMINEN YKSITYISKOHDISSA

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.10.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Hei ja tervetuloa lokakuun 2014 energiaennusteeseen.

Hyvä nähdä teidät kaikki taas, kun menemme hyvin eri kauteen/vuodenaikaan maapallolla ja se on totta useammalla tavalla.

Teen joka kuukausi suoran kysymys- ja vastauslähetyksen. Tämä on avoin kaikille, mutta se tarjotaan myös Portaalin jäsenille. Ensimmäisessä puolikkaassa vastaan Portaalin jäsenten esittämiin kysymyksiin energioista ja annan vinkkejä ja toisessa puolikkaassa vastaan kysymyksiin kanavoiden. Kanavoin siis Z:oja ja he vastaavat ihmisten kysymyksiin.

Syyskuussa tuli hyvin mielenkiintoinen viesti muutaman alkuminuutin aikana, ennen kuin Z:t vastasivat yhteenkään kysymykseen. He selittivät, että muutamana viime vuotena tietyt oppaat, korkeammat energiat ja kanavat ovat vetäytyneet jossain määrin planeetalta, kun kävimme läpi integrointijaksoa.

Heidän pointtinsa oli, että parin viime vuoden aikana olemme yrittäneet päästä ajan tasalle niissä korkeissa energia-annoksissa, joita tuli planeetalle ennen vuotta 2012. Ja näin vuoden 2012 jälkeen elämä on tuntunut hyvin pysähtyneeltä monille meistä verrattuna siihen johtaviin vuosiin.

He selittivät, että tämä integrointijakso on kohta loppumassa ja kaikki avautuu taas energeettisesti. He sanoivat myös, että sen tuloksena koemme saavamme enemmän opastusta sekä energeettistä ja enkelitukea, kuin olemme saaneet parina viime vuotena. Tämä alkaa nyt.

Tämä tunnetaan hyvin läheisesti.

Te jotka olette hyvin aistivia (jotka suoraan havaitsette ja tunnette näkymätöntä), koette tämän hyvin kirjaimellisesti. Tunnette, että ulottuvilla on entistä enemmän valoa, mihin yhdistyä. Tämä on siis upeaa aikaa keskittyä ilmentämiseen ja korkeampaan kommunikointiin.

Ja te jotka ette välttämättä koe sitä puhumallani tavalla, huomaatte, että mikäli pysytte tietyissä suuntaviivoissa elämänne osalta, asiat virtaavat helpommin tulevana vuonna verrattuna kahteen kuluneeseen.

Mitä nuo suuntaviivat ovat elämässä?

Yksi on:

Jos homma ei virtaa, pysähdy ja odota. Odota jonkin muun ilmestyvän esiin. Tai astu väliaikaisesti etäämmälle. Anna asialle aikaa ja kärsivällisyyttä, tai kenties astumalla etäämmälle katsot, mitä yrität luoda, ja oivallat tarvitsevasi jotain muuta.

Etäämmälle astuminen saa sinut näkemään esimerkiksi: "Just joo. Halusin muuttaa Broadwaylle, mutta se ei toimi, koska minun ei itse asiassa pitäisi muuttaakaan sinne. Aika on näyttänyt minulle, että sinne pyrkiminen irrotti minut sieltä, missä asun, totutti muuttoajatukseen ja nyt kun olen valmis muuttamaan, pimennosta on tullut yhtäkkiä esiin tämä toinen paikka ja voin mennä sen sijaan sinne."

Meistä voi tulla hyvin lineaarinen ja kirjaimellinen ihmismielessämme, koska niin meidät on ehdollistettu.

Huomaan siis vastaavani usein livetapahtumissa tai netissä ihmisten kysymyksiin heidän visioistaan - miksi heillä oli jokin visio useita kuukausia sitten ja miksei se toteutunut kerrotulla tavalla?

No, totuus on: kohtalomme muuttuu joka ikinen päivä. Meillä kaikilla on kohtalopolku, mutta siihen liittyvät yksityiskohdat ovat ns. hyvin epämääräisiä.

Niinpä kohtalosi maan päällä tässä elämässä voisi olla kokea suurta rakkautta ihmissuhteissa, koska sellaista sielusi ei ole koskaan ennen kokenut. Tai se voisi olla äänesi kuuluminen maailmassa, koska se on laajentava kokemus sinulle ja muille. Mutta on monia eri tapoja, joilla voit tehdä sen. Äänesi voi kuulua maailmassa olemalla kirjailija tai olemalla joku, joka vain puhuu totuutta hyvin korkealla tasolla kaikille ihmisille, joita tapaa.

Siis kohtalomme yksityiskohdat voivat muuttua ja uudistua.

Ja olemme hyvin yksityiskohtiin keskittyneitä ihmismielessämme ja hyvin lineaarisia tavassamme elää. Mutta tässä on ongelma, minkä koemme tällä hetkellä - olemme moniulotteisia ja olemme ajassa, jolloin moniulotteisuus tulee massatasolla takaisin meille ihmisinä.

Kautta historian on aina ollut uskomattomia pioneereja, jotka ovat ylläpitäneet suuria valo- ja moniulotteisuustasoja. Mutta olemme nyt käännekohdassa, missä tämä moniulotteisuus alkaa massana vaikuttaa meihin kaikkiin ja täyttää olemistapamme.

Siis esimerkiksi monet teistä jotka ovat tällä hetkellä stressaantuneita kaikista eri asioista, joita pyörii elämässänne, sanovat: "Toivon, ettei minulla olisi niin monia asioita." Mutta pyörivät asiat eivät ole ongelma, vaan suhteenne niihin.

Näen tämän totena itselläni tällä hetkellä. Minun on jatkuvasti sopeuduttava uuteen ympäristööni, uusiin kokemuksiini. Ja mitä vapaammaksi voin tulla siitä irtipäästämisessä, mitä luulin todeksi kaksi tai kolme kuukautta sitten, sitä helpompaa minulla on.

Tämä olemistapa on siis periaatteessa tulemista vähemmän lineaariseksi kaikessa ja vähän moniulotteisemmaksi ja aistinvaraisemmaksi. Nämä kaksi ovat sama asia. Moniulotteiset ihmiset menevät usein tuntemustensa mukaan enemmän kuin mielensä.

Teissä on monia, joilla on ollut noita kiusallisia keskusteluja ystävienne kanssa, joissa sanotte: "Kyllä, menen Peruun, koska vaistoni sanoo niin." Ja jotkut ystävänne ovat ehkä tuominneet teidät sen vuoksi - he eivät ehkä pidä valinnastanne, koska toimitte täysin heidän ymmärryksensä ulkopuolella.

Mutta luottakaa itseenne, älkää murehtiko siitä, mitä toiset ajattelevat.

Useammat ja useammat ihmiset elävät nyt tällä tavalla. Niinpä tämän tapahtuminen suuremmalla massatasolla aiheuttaa meissä kaikissa aallon eteenpäin, mikä maadoittaa tuon energian kollektiivina.

Haasteena tällä tavalla elämisestä voi joskus olla tunne, että ympärillä pyörii hyvin monia asioita, tai tuntuu siltä, että miljoonia ajatuksia tulee joka päivä.

Nimittäin apinamielestä (jatkuva höpöttäjä mikä meillä voi olla ollessamme pois keskuksesta) tulee myös moniulotteinen. Se tulee kanssasi, kunnes totut päästämään irti joko meditoimalla tai muilla menetelmillä, jotka kehittävät sisäistä rauhaa ja kykyä palata keskukseen.

Heräämistä arvostetaan usein kovasti ihmisten mielissä. Mutta ei ole aina helppo polku, kun herää lisää. Luulen, että tämä on yksi suurista planeettamme myyteistä. On ajatus, että herääminen suurempaan henkeen, suurempaan tietoisuuteen, on vain "yksisarvisia ja sateenkaaria". Ja ne jotka ovat käyneet sen läpi tai käyvät sitä läpi, tietävät, että alkaa tuntea monia asioita enemmän, kuin on kenties koskaan ennen tuntenut.

Niinpä joitain tarkkailtavia asioita elämässä ovat:

* Jos homma ei virtaa, pysähdy ja odota. Odota jonkin muun ilmestyvän esiin. Tai astu väliaikaisesti etäämmälle. Anna asialle aikaa ja kärsivällisyyttä tai kenties astumalla etäämmälle katsot, mitä yrität luoda, ja oivallat tarvitsevasi jotain muuta.

* Jos tunnet kaiken pyörivän liian nopeasti, etene hitaammin, koska kaikki ympärilläsi pyörii suhteessa sinuun ja jos vedät energiasi pois siitä, se lakkaa pyörimästä. Jos etäännyt, se lakkaa pyörimästä ja voit miettiä, palaatko tuohon elämäsi osaan vai et.

* Tarkkaile mielen toivottomuutta/ epätoivoisia ajatuksia ratkaisuna vaikeaan tunteeseesi. Huomaatko sanovasi tällä hetkellä: "Olen hyvin onneton ja jos minulla vain olisi enemmän rahaa, kaikki ratkeaisi, tai jos minulla vain olisi tuo työpaikka tai jos vain muuttaisin asumaan sinne ..." Ei homma ratkea sillä tavalla. Noina hetkinä sinun on saatava kiinni tämä voimakas tunteesi ja keskityttävä siihen, haluamasi ulkoisen ratkaisun sijasta.

Jos et pidä tuosta tunteesta ja uskot sen ratkaisemiseen jollain ulkoisella olosuhteella, tiedä, ettei sitä ehkä tapahdu. Olosuhteiden muutos ei ehkä vie pois tuota tunnetta. Mutta muutos tunteessa voi muuttaa ulkoisia olosuhteita. Käsittele siis sisäinen maailmasi, jotta voit muuttaa ulkoista. Käsittele "murr!" sisälläsi, koska tuo tunne ei mene pois.

Ja yhteiskuntana olemme usein rajoittuneita vihassamme.

Näen tätä paljon ihmisissä, jotka haluavat tehdä muutoksia maailmassa. On vaikea kiista tällä hetkellä, koska new agea syytetään usein siitä, että ihmiset pistävät päänsä pensaaseen. Näkee jatkuvasti ihmisten sanovan: "No, jos vain keskityt rakkauteen ja valoon ja omaan energiaasi, sinulta menee täysin ohi, mitä kaikissa maailman ongelmissa tapahtuu, etkä luo muutosta."

Oman kokemukseni ja energian näkemisen perusteella juuri vastakkainen on totta. Mitä myötätuntoisemmaksi tulet itsessäsi ja mitä enemmän pystyt maadoittamaan avoimuutesi maailmaan, sitä enemmän haluat tehdä muutoksia siellä, minne menet. Ja se on luonnollinen tapahtuma, mikä alkaa sisältä ja huokuu ulospäin.

Mutta kukaan meistä ei pysty tuomaan muutosta maailman joka alueelle, sillä olemme yksilöjä. Niinpä jos yksilöinä menemme sitä aluetta kohti, minne voimme tuntea tuovamme muutosta, ja tarkistamme jatkuvasti oman tunteemme energiatasapainosta sitä tehdessämme, niin ulkoiselle tekijälle (toinen ihminen, ryhmä tai järjestö) antamamme energia on tasapainoista.

Tätä näkee paljon siinä vihassa, mitä aktivistit heittävät juuri siihen asiaan, mitä he yrittävät muuttaa, ja myös ihmisiin, joita he yrittävät kannustaa olemaan aktivisti heidän kanssaan. Jos sytyt jonkun vihasta siihen aatteeseen liittyen, minkä taakse hän yrittää saada sinut, niin olet samassa epäharmoniaenergiassa hänen kanssaan ja pyörität samaa voimattomuuden ja pelon tunnetta, koska vihaenergiassa on voimattomuutta ja pelkoa.

En sano, ettet ole oikeutettu tuntemaan niin.. Pyydän sinua harkitsemaan, että tarkkailet noita tunteitasi ja niiden voimakkuutta, koska niillä on vaikutusta elämäsi olosuhteisiin.

Se laajempi perspektiivi mikä meillä nyt on maapallolla - kaikki ilmaiset YouTube-videot ja kaikki informaatio - on kaunista, mutta se voi olla harhaanjohtavaa, jos et erota, mikä on totta sinulle ja mikä ei. Se voi olla kaninkolo. On ihmisiä, jotka väittävät omaa olemistapaansa oikeaksi. Ja nämä asiat ovat konstikkaita, koska ei ole mitään oikeaa tapaa, ellet löydä jotain, mikä toimii oikeasti sinulla.

Kokeilet jatkuvasti elämässä asioita ja informaatiopalasia, mitkä antavat sinulle ahaa-elämyksiä ja tuovat sinulle enemmän selkeydentunnetta.

Se on moniulotteisuutta toiminnassa ja kuitenkin unohdamme, että olemme moniulotteisia maapallolla. Tämä on muuttumassa meillä kaikilla nyt.

Vanhassa maailmassa meitä opetettiin elämään moniulotteisena ulkoisena voimana - sinulla oli suhde tähän ihmiseen, sinulla oli työpaikka tämän ihmisen kanssa, rakastit menemistä tuonne, mutta kaikki oli ulkoistettu. Se oli: "Tunnen asioita tässä, yhdessä näiden ihmisten ja yhtymäkohtien kanssa, joihin keskityn."

Nyt se tapahtuu ensin sinussa. Se on tilaisuus. Luot sisäisestä maailmasta ensin.

Tästä syystä monet teistä ovat vähän kyllästyneitä, koska etäännytte kaikista, kun kessään ei ole tolkkua. Taas kerran, tämä vaihe menee ohi. Kohtaatte ensin sisäiset moniulotteiset aistinne ja sitten kun olette tottuneet niihin enemmän, palaatte noiden ihmisten luo ja teillä on hyvin erilainen kokemus samoista ihmisistä ja samoista paikoista.

Olkaa siis niin kärsivällinen itsenne kanssa kuin voitte. Tämä ei ole kenellekään meistä helppo prosessi käydä läpi. Mutta se on myös täynnä valoa tällä hetkellä ja erityisesti tulevina kuukausina.

Niinpä vaikka näettekin tiettyjen pimeämpien energioiden nostavan päätään ja taistelevan ympärillänne, huomaatte, että jos jatkatte keskittymistä korkeampaan perspektiiviin itsessänne ja siinä tavassa, millä toimitte maailmassa, teidät nostetaan jatkuvasti enemmän virtauskokemukseen.

Sitten sen sijaan, että elämä on kovaa tai vaikeaa teille, pystytte arvostamaan niitä asioita, joita teillä on, yrittämättä juosta kaaokseen ja osallistua siihen.

Kaaos on erittäin viettelevää. Se näyttää joltain tekemiseltä, toiminnalta mihin osallistua ja heimoimpulssimme on liittyä heimon mukaan.

Mutta kuten olen sanonut monta kuukautta peräkkäin, useimmat meistä eivät halua liittyä heimoon, koska olemme vähän sen suuren ja kasvavan ihmismassan partaalla, mikä opettelee elämään ja tuntemaan eri tavalla, ja se vie aikaa.

Lähetän teille paljon rakkautta tälle tulevalle kuukaudelle ja haluan sanoa valtavan kiitoksen teille, jotka olette tehneet lahjoituksen viime kuussa näitä ennusteita varten. Meiltä vie todella aikaa, rahaa ja energiaa kasata ja julkaista näitä. Tukenne tuolla tasolla ja myös ihanat viestinne siis vaikuttavat valtavasti meille, tälle pienelle joukolle täällä, mikä tekee näitä. Kiitos!

Jos haluat tehdä lahjoituksen, laitamme "lahjoitusnapin" tähän ja kiitos kovasti. (Jos haluat tehdä lahjoituksen puhtaaksi kirjoitettua ennustetta varten, "lahjoitusnappi" on blogisivun oikeassa yläreunassa.)

Ja lopuksi, olen innoissani toisen kirjani ilmestymisestä 1.10. "Energy Speaks - Volume 2". Se on täynnä kanavoitua informaatiota transformaatiosta nopeasti muuttuvassa maailmassamme ja linkki siihen on tässä.

Kiitos kaikille.

Nähdään ensi kuussa.

Paljon rakkautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >