HomeViestejäLee Harris3.4.2014 - Huhtikuun energiaennuste: Huhtikuun vahvuus löytyy sisältä

3.4.2014 - Huhtikuun energiaennuste: Huhtikuun vahvuus löytyy sisältä

HUHTIKUUN ENERGIAENNUSTE: HUHTIKUUN VAHVUUS LÖYTYY SISÄLTÄ …
 
Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
3.4.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)
 
Hei kaikille. Tervetuloa huhtikuun 2014 energiaennusteeseen.
 
Nauhoitamme tätä 2.4. eikä täällä ole TODELLAKAAN kevätpäivä, mutta kenties menemme sitä kohti – jää nähtäväksi (hymyillen).
 
Olemme edelleen kaikki tällä planeetalla, mikä on aika kivaa ja odottamatonta. Ja sanon näin, koska tänään haluan puhua kahdesta periaatteesta.
 
Olen sanonut toistuvasti näissä ennusteissa vuosien varrella, ettemme koskaan tiedä, miten kauan elämme. Ja se on totta – emme tiedä, olemmeko elossa vielä tämän päivän lopussa. Ja kuitenkin usein voimme kovasti fiksoitua ja keskittyä elämän tulevaisuuteen eikä läsnä olevaan hetkeen.
 
Olen kuullut viimeisen vuoden kuluessa ihmisten kovasti aktivoituvan ja huolestuvan asioista, joista he kuulevat tai joita he aavistelevat tulevaisuudesta.
 
Esimerkiksi joku puhuu ehkä tulivuoresta, minkä joku on ennustanut aktivoituvan tiettynä päivänä, tai maanjäristyksestä mikä on ennustettu muutaman kuukauden päähän. Tai muita spekulaatioita, miten maailman tulevaisuus menee … Ja haluan muistuttaa, että kaikki se on arvailua.
 
En sano, ettet voi oikeasti uskoa, että jonkin näistä asioista tapahtuu, ja valmistautua siihen tavalla, minkä tunnet tarpeelliseksi, jotta tunnet taas olosi mukavaksi. Mutta olen huomannut, että monet ihmiset laittavat uskonsa ja painon joillekin päivämäärille tulevaisuudessa ja näin kohdistavat niihin pelkonsa. Ja sitten kun tuo päivä menee ohi eikä mitään tapahdu, he toistavat samaa kaavaa uudestaan ja uudestaan jonkin muun tulevan päivämäärän kanssa, mikä on annettu.
 
En pyydä tässä tarkastelemaan ajatusta tulevista päivämääristä, vaan tarkemmin omaa pelkosuhdettanne maailman tapahtumiin.
 
Maailma on nopeutunut, kaoottinen ja paniikissa tällä hetkellä. Ja on ymmärrettävää miksi.  Maailmassa voi nähdä tapahtuvan monia asioita, jotka voivat saada hermostumaan planeetan tulevaisuudesta ja nykyhetkestä ja siitä, mitä ihmiset joutuvat käsittelemään.
 
Mutta olen alkanut oppia ja kokea yhden totuuden: mitä vakaampana ja enemmän keskuksessamme pystymme olemaan, sitä valmiimpi olemme kaikkeen, mitä maaplaneetta heittää tiellemme.
 
Jos siis elät peläten tai murehtien tulevaisuudesta, olet jatkuvasti pois keskuksestasi ja voimaantumaton.
 
Sanot ehkä: "No, miten tyynnyn tästä kamalasta tulevaisuuden asiasta, mikä tapahtuu?"
 
Ja minä sanon: tiedät, ettet tiedä vielä, että se tapahtuu. Et tiedä vielä, mikä tulevaisuuden lopputulos on – edes te jotka saatatte olla erittäin hyviä psyykkisissä tai tulevaisuuden ennusteissa. Olen myös tavannut monia, jotka ovat hyviä noissa ennusteissa, ja jotkut niistä ovat toteutuneet, mutta heidän jotkut muut ennusteensa eivät ole toteutuneet. Siis jokin on kenties muuttunut tai kyse oli vain mahdollisuudesta eikä varmuudesta.
 
Kysy siis itseltäsi, elätkö tulevaisuudessa vai nyt-hetkessä.
 
Tietysti menneisyys ja tulevaisuus on otettava suhteeseemme nyt-hetken kanssa. Voimme oppia asioita menneisyydestä, mikä voi auttaa meitä tekemään erilaisia valintoja tulevaisuudessa. Mutta huomaan monien ihmisten – maapallon pelkoenergian ja kaaoksen vuoksi – jättävän kehonsa eivätkä he elä nyt-hetkessä, he eivät elä tätä päivää, vaan "mikä on tulevaisuuden suunnitelma" ja "mitä tulevaa vaaraa meidän on murehdittava".
 
Ehdottaisin, että maapallolla eläminen on paljon ennustamattomampaa, mitä olemme koskaan odottaneet tai meille on opetettu. Ja tämä tulee ihmiseltä, jotka elää tässä kohtaa melko turvallisella alueella.
 
Sanon tässä sitä, että nyt paljon ehdollistumisestamme, uskostamme että olemme verkossa, mikä pitää meidät turvassa (ulkoisessa maailmassa), putoaa nyt pois ja muuttuu.
 
Ja kun se putoaa pois, saatat vähän hermostua siitä, ettei ole mitään turvapolkua.
 
Jos siis olet jo hermostunut tästä ja joku tulee sanomaan (huokaisten syvään): "Yellowstone tulee purkautumaan! Varo!", tuo hermostunut energia sinussa nähdään yhtäkkiä aitona uhkana, millä on kohde.
 
Yritä siis tunnistaa ero siinä, mihin keskityt ja kohdistat pelkosi mielessä ja miten paljon pelkoa sinulla on kehossa. Sillä pelon kanssa pitää työskennellä energiana – ei tarinana.
 
Jos siis esimerkiksi nyt pelkosi on tullut pintaan, koska puhun joistain sen laukaisevista asioista tai tuntemastasi pelosta, tiedä, että kehoa tarvitsee kouluttaa toiseen suuntaan.
 
Voisit siis ottaa hetken hengittämiseen (videolla Lee vetää hitaasti syvään henkeä ja hengittää hitaasti ulos) ja tehdä sitä muutaman kerran. Jos otat minuutin tai pari hengittelemiseen aina silloin tällöin, alat säädellä tilannetta, rauhoittua ja avautua.
 
Teillä monilla on ongelmana sen määritteleminen, milloin jonkun toisen kaaos tai pelko vaikuttaa teihin.
 
Jos siis olisin melko rauhallisessa tilassa, mutta kotiin tullessani kumppani sanoo (puhuen nopeasti): "No, olen huolissani työpaikkani puolesta ja mitä teemme rahan kanssa ja blaa-blaa-blaa …", kaikki hänestä tuleva energia on vuorovaikutuksessa kanssani. Ja vaikka seison metrin päässä, se on edelleen alueellani. Kysymys siis kuuluu: katalysoiko se minua?
 
Kysymys sinulle on: miten paljon toiset katalysoivat sinua tällä hetkellä?
 
Siis te jotka elätte kiireistä elämää ja ympärillä on paljon ihmisiä, tietäkää, että entistä useammat ihmiset ovat kaaoksessa. Mutta erona on, että monet ihmiset eivät tiedosta, miksi he ovat kaaoksessa tai että he keskittyvät tiettyihin kaoottisiin tai pelottaviin tarinoihin käsitelläkseen sitä, mitä heidän sisäinen kehonsa tekee. Se sanoo: "Ahaa, turvapolku lähtee pois! Tämä ei ole se maapallo, mikä luulin sen olevan." Tämä on totta kaikilla.
 
Niinpä tässä kohtaa, vuonna 2014, katsomme tulevia vuosikymmeniä ja oivallamme, että asiat ovat eri tavalla. Ja se on varma asia. Ratkaisuja siihen, miten laitamme uutta paikoilleen, tapahtuu joka päivä.
 
Niinpä keskittymällä itseesi ja omaan elämääsi luot uutta joka päivä ja maailmana luomme uutta joka päivä.
 
Siis voimme keskittyä tähän päivään. Ja monet teistä pakahtuvat ja menevät sekaisin tämän suuren tulevaisuuden vuoksi, minkä voitte tuntea tai aistia tulevan. Teidän on kuitenkin muistettava, että se minkä tunnette tulevan, liittyy siihen, miltä teistä tuntuu tänään.
 
Haluan jakaa nopean harjoituksen kanssanne. Loin juuri jotain nimeltään "seitsemän rauhan päivää", mikä on seitsemän lyhyttä meditaatiota auttamaan pääsyssä rauhaan elämässänne. Ja yhdessä näistä meditaatioista puhun "ontosta kehosta".
 
Minäpä selitän teille tätä. Kuvittele hetken itsesi ontoksi sisältä. Kuvittele, ettei sinulla ole mitään fyysisiä elimiä tässä kehossa. Etkä kuvittele ainoastaan tätä kehosi sisäosaa täysin ontoksi ja tilavaksi, vaan sisällytetään siihen 12 tuumaa kehosi ulkopuolelta – energiakenttäsi. Näe tämä sisäinen tila ja ulkoinen tila ympärilläsi tyhjänä energiakenttänä.
 
Nopea harjoitus minkä voit tehdä muutaman kerran päivässä, on kuvitella itsesi ontoksi kehoksi. Silmien sulkeminen auttaa.
 
Vedä ensin syvään henkeä (videolla Lee vetää syvään henkeä) ja tunne sitten mielikuvituksesi ja aistiesi kautta onttoutesi ja avaruutesi.
 
Kuvittele sitten valon tulevan ylähäältä kehoosi ja täyttävän sinut. Valo täyttää sinut.
 
Nyt nopea varoitus niille, jotka kuvittelivat kehonsa ontoksi ja yhtäkkiä huomasivat: "Huh, olen täynnä kaikkien juttuja!". Tässä kohtaa kannattaa ensin sanoa: "Päästän irti kaikesta, mikä ei ole minun. Päästän irti kaikesta, mitä kannan toisten puolesta" – mitkä tahansa sanat vapauttamaan sen, mitä kannat toisten puolesta. Tee nopea sanallinen irtipäästäminen ja keskity sitten onttoon kehoon ja valon tuomiseen.
 
Ja sitten hengitä tätä valoa sisään. Tunne itsesi vain täyttyvän jonkin aikaa – miten pitkään tuntuu mukavalta sinusta.
 
Ja tämä on tärkeää, koska se sallii sinun palata takaisin itseesi hetkeksi.
 
Tiedän, että monet teistä jotka ovat herkkiä tai empaattisia, työskentelevät päivittäin ollakseen vähemmän toisten vaikutuksille alttiita. Voitte lisätä tämän työkalupakkiinne – kuvittele itsesi sinuna ja vain sinuna muutaman minuutin ajan pari kertaa päivässä. Vain sinä ja energiakenttäsi.
 
Tämän tekeminen tuo takaisin rauhan ja tasapainon tunteen. Mutta se antaa myös vahvuutta, mihin et ehkä pääse käsiksi, jos yrität löytää sitä ulkopuolisesta maailmasta nyt.
 
Kenties olet tottunut siihen, että ystäväsi antavat sinulle vahvuutta. Mutta aivan yhtäkkiä ystäväsi näyttävät olevan kaikki kriisissä. Niinpä olet vähän paniikissa, koska se paikka minne menit ennen tunteaksesi olosi hyväksi (ystävät), ei tee enää oloasi hyväksi.
 
Kenties menetit juuri työpaikkasi ja turva mitä tunsit ennen siihen liittyen, viedään nyt pois. Sinua siis vähän hermostuttaa ja kysyt itseltäsi: "Mitä ilmennän seuraavaksi?"
 
Tällaista muutosta tapahtuu ympäri maailmaa. Asiat jotka olivat ennen ihmisten turva-alueita, asiat joihin ennen luotettiin ja asiat jotka ennen tiedettiin, lähtevät nyt kaikki.
 
Niinpä meidän on käännyttävä sisäänpäin. Ja itsestämme löydämme uuden vahvuuden.
 
Vahvuus on huhtikuun teema.
 
Kyllä, tämä on astrologisesti hyvin voimakas kuukausi, joten voidaan odottaa asioiden räjähtävän maailman ja henkilökohtaisella tasolla. Mutta se on hyvin selvää, miltä nuo räjähtävät asiat näyttävät. Kyse ei ehkä ole siitä pahimmasta tilanteesta, mitä ajattelet – se on vain voimakasta energiaa.
 
Tämä siis merkitsee, että voit valjastaa näiden aikojen voiman ja johtaa sen omaan elämääsi. Mutta vain, jos otat joka päivä aikaa selvittääksesi: "Kuka olen tämän hullun maailman keskellä? Näen, että kaikkia näitä asioita tapahtuu ympärilläni. Tunnen kaiken tämän ja se vaikuttaa minuun.
 
"Mutta minun on myös muistettava, että olen täysivaltainen täällä – sydämessäni (Lee laittaa kädet rinnalleen). Minulla on paikka, joka on koskematon kaikilta. Vaikka reagoisin asioihin, joita tapahtuu ulkopuolellani, sisälläni on paikka, joka on vain minun."
 
Ota siis tässä kuussa muutama hetki päivässä päästäksesi kosketuksiin vain itsesi kanssa. Ja sinulle tulee tässä kuussa suurempaa vahvuutta, mitä sinulla aiemmin oli.
 
Huolehtikaa kaikki itsestänne hyvin ja nähdään toukokuussa.
 
Suurta rakkautta, hei-hei.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >