HomeViestejäNatalie Glasson26.2.2012 - Jumalainen kipinä

26.2.2012 - Jumalainen kipinä

JUMALAINEN KIPINÄ
 
Valkoisia taivasolentoja kanavoinut Natalie Sian Glasson (www.omna.org)
26.2.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Äärimmäisen kunnioittaen astumme maan energiaan. Olemme Valkoisia taivasolentoja. Energiamme virtaa kunnioittaen aina suuresti niitä, joiden kanssa olemme yhteydessä. Näemme Luojan jumalaisen kipinän jokaisessa ihmisessä maan päällä ja pyydämme teitä muistuttamaan itseänne siitä säännöllisesti. Nyt on aika sallia jumalaisen kipinänne luoda, ilmaista ja laajentua.
 
Jumalaiselle energialle olemuksessanne voidaan antaa hyvin monia nimiä, kuten sielu, sisäinen totuus tai korkeampi itse. Tässä kommunikoinnissa haluamme teidän todella riemuitsevan taiasta sisällänne, ikään kuin olisitte meidän taikaoppilaitamme ja selittäisimme ensimmäistä kertaa, että teillä on taianomaisia kykyjä, jotka täytyy vain oivaltaa. Sisäistä taikaanne nimitämme jumalaiseksi kipinäksi, koska tuossa kipinässä on potentiaalia ilmentyä joksikin merkittävän suurenmoiseksi ja suureksi.
 
Jumalainen kipinä on Luojan energiaa. Sillä ei ole merkitystä, minkä nimen annatte Luojalle tai mitä ominaisuuksia ja tekoja uskotte Luojalla olevan. Yksinkertainen ymmärrys mitä tarvitaan alkaaksenne oivaltaa jumalaisen kipinänne, on, että kipinä on Luojan osa. Jumalainen kipinä on sitä, mitä uskotte Luojan olevan, ja tämä uskomus voi muuttua elämänne aikana ja näin myös jumalainen kipinänne muuttuu. Tämä ei merkitse, että jumalainen kipinä on olemassa nykyuskomuksenne mukaisena tai jumalainen kipinä kehittyy ymmärryksenne laajentuessa, vaan totuus on, että oivalluksenne muuttuu.
 
Taikaoppilasviittaukseen palataksemme - uskomme, että useammat ihmiset uskoisivat paljon todennäköisemmin, että heillä on kyky taikaan, kuin että Luoja on heidän olemuksessaan. Toiset ehkä tuntevat, että mahdollisuus taian saavuttamiseen ja Luojan olemiseen heidän sisällään ovat hyvin kaukaisia kokemuksia ja näin usko on erittäin vähäistä. Totuus on, että te olette Luoja ja teillä on myös taianomaisia taitoja. Kyse on vain siitä, että olette tähän saakka päättäneet olla tunnistamatta täysin kummankin mahdollisuuden. Jos olisitte taikaoppilaitamme, aloittaisimme selittämällä teille, missä taikaenergia sijaitsee sisällänne. Kertoisimme sitten, miten käyttää taikaenergiaa alkaen pienten ihmeiden saavuttamisesta ja sitten edeten suurempiin taitoihin, joten saadaanpa tämä nyt aikaan teille.
 
Sydänchakrassanne on Luojavalon jumalainen kipinä. Sama jumalainen kipinä on kaikissa chakroissanne, olemuksenne jokaisessa solussa ja koko aurakentässänne. Tällä erää keskitymme jumalaiseen kipinään sydänchakrassanne, koska sydämenne suojelee valon ja energioiden puhtaita värähtelyjä, joten voitte laittaa uskonne sydämenne jumalaiseen kipinään. Sitten on tarve visualisoida, aistia, tunnistaa ja yksinkertaisesti hyväksyä tuo jumalainen kipinä.
 
Voisitte piirtää luovan kuvan jumalaisesta kipinästänne tai ymmärtää sen sisältämän valon värit - jotain mikä jättää kuvan mieleenne ja tietoisuuteenne. Jumalaisen ymmärryksen myötä on tarve syöttää ja hoivata sen energiaa, mikä antaa sen voimien vahvistua. Aivan kuten syöttäisitte fyysiselle keholle ruokaa, teidän tarvitsee syöttää jumalaista kipinäänne. Voitte saavuttaa tämän hengittämällä jumalaiseen kipinäänne. Hengityksellä keräätte elämänvoimaenergiaa olemukseenne ja ohjaatte sitä jumalaiseen kipinäänne.
 
Elämävoimaenergia on Luojan värähtelyä, mitä on sisällänne ja ympärillänne, ja sitä tarvitaan energianne ylläpitämiseen. Kuvittelemalla, että hengitätte jumalaiseen kipinäänne sydänchakrassa, hoivaatte jumalaista kipinää sen voiman lisääntymismahdollisuudella. Jumalainen kipinänne alkaa sitten laajentua ja kehittää energiaansa. Käsitätte ehkä, että jumalainen kipinänne on petkuttanut teitä koko tämän ajan ajattelemaan, että se on pieni ja voimaton energia, kun todellisuudessa se on laajentuvan suuri ja voimakas olemus. Kun jumalaisen kipinänne valo alkaa virrata kehoonne, auraanne ja ympäristöönne, niin sen energia alkaa tulla tutummaksi teille. Se voi olla kuin kirjan lukemista jumalaisesta kipinästänne tai videon katsomista kaikesta itsessänne, kun paljon viisautta ja informaatiota alkaa virrata mieleenne. Taikatermein ilmaistuna pääsette taikavoimiinne käsiksi.
 
Alatte käsittää, että sisällänne on energiaa, mikä täytyy ottaa käyttöön, ja mitä enemmän ammennatte tuota energiaa, sitä enemmän ymmärrätte sen voiman. Taikuritaitojenne parantamiseksi opettaisimme teille, miten todella tuodaan taikaenergioita todellisuuteenne, mutta tiedämme, että olette jo taikureita - teidän täytyy vain ohjata energiaa. Teidän täytyy keskittyä siihen, mitä haluatte luoda, mitä haluatte kokea ja mitä haluatte ammentaa energiasta sisällänne. Vain ymmärtämällä energiaa ja sen, miten haluatte käyttää sitä, pääsette taikataitoihin ja sitten täytyy vain harjoitella sisäisen energianne ammentamista ja kokemista.
 
Monet ihmiset näkevät henkisen kasvun pitkänä ja joskus työläänä prosessina, mutta jos treenaisitte tulemista taikuriksi, jolla on kyky saavuttaa mitä tahansa, tunnemme, että luultavasti lähestyisitte matkaa eri tavalla ja eri asenteella. Muistakaa aina pitää ilo mukana henkisessä kasvussanne ja henkisissä harjoituksissanne. Iloa tarvitaan nostamaan energiavärähtelyänne ja sallimaan sen säilyminen pikavauhdissa.
 
Haluamme teidän todella oivaltavan, että sisällänne on jotain taianomaista, suurenmoista ja todella ihanaa. Jos alatte uskoa tämän, niin olette paljon lähempänä sen näkemistä ja kokemista itse. Sallikaa itsenne kuvitella jumalaisin ja kaunein mahdollinen energia, sitten lisätkää se tuhatkertaiseksi ja astutte askeleen lähemmäs olemuksessanne olevan suurenmoisuuden hahmottamista.
 
Kuvitelkaa nyt, että tämä ymmärrys olisi hyvin todellinen teille - miten kohtelisitte fyysistä kehoanne, miten kohtelisitte itseänne? Kuvittelemme, että käyttäytyisitte eri tavalla, hahmottaisitte itsenne eri tavalla ja muuttaisitte mahdollisesti myös elämäntyyliänne. Kauneus sisällänne saa teidät ehkä näkemään kaiken ympärillänne olevan kauneuden. Löydätte ehkä uutta luottamusta ja kunnioitusta itseenne ettekä todennäköisesti enää sanoisi negatiivisia asioita jumalaiselle kipinälle sisällänne. Jumalainen kipinänne sisältää myös ihmeellisiä kykyjä, mikä tarjoaa teille kyvyn luoda, mitä haluatte. Alkaisitte nähdä itsenne, tekonne ja ajatuksenne täysin uudella tavalla ja käsittää, että tietyt entiset ymmärrykset itsestänne ovat pelkästään merkityksettömiä harhakuvia, joita olette kantaneet sisällänne ja kunnioittaneet totuutena.
 
Haluamme ehdottaa teille tehtävää tulevalle viikolle: löytää jumalainen kipinänne, syöttää ja hoivata sitä elämänvoimaenergialla ja alkaa tunnistaa sen läsnäolo sisällänne. Vaikka tämä tehtävä on hyvin vakava, haluamme teidän tuovan mahdollisimman paljon hauskuutta ja iloa siihen. Vaikka sallisitte mielenne olla hyvin luova, se on täysin sopivaa, koska haluamme teidän oivaltavan suurenmoisen jumalaisen kipinän ja energian sisällänne. Teistä saattaa tuntua, että koko viikon ajan keksitte tuon energian tai kuvittelette sen sisällänne, mutta periaatteessa haluamme teidän palaavan lapsen viattomuuteen ja leikkisyyteen ja nauttivan prosessista, kun luotte, rakennatte tai oivallatte tuon kauniin jumalaisen kipinän sisällänne.
 
Miltä teistä tuntuisi viikon lopussa, jos kuvittelisitte, tietäisitte ja riemuitsisitte koko viikon, että olemuksessanne on voimakas, taianomainen ja kaunis energia, mikä on aina kanssanne ja käytössänne? Tehkää siitä jotain hämmästyttävän ja jumalaisen kaunista, nauttikaa ilmentyvästä mielihyvästä ja ilosta ja katsokaa, miten havainto itsestänne muuttuu. Sitten viikon lopussa voitte istua rauhallisesti meditoimassa ja pyytää nähdä todellisen jumalaisen kipinän sisällänne. Tähän mennessä olisitte luonnostaan yhdistynyt jumalaiseen kipinään - käsitätte sitä tai ette - energianne olisi avointa ja vastaanottavaa ja useimmat tukokset teidän ja jumalaisen kipinänne väliltä olisivat hävinneet. Ymmärryksenne jumalaisesta kipinästänne voi olla täysin erilainen, kun katsotte ja näette totuuden, verrattuna siihen jos olisitte vain yrittäneet yhdistyä meditoinnissa, koska olette jo kohdistaneet huomionne jumalaiseen kipinään hoivaten sitä ja tehden helpommaksi itsellenne sen hyväksymisen.
 
Toivomme todella kaikkien näkevän tuon suurenmoisuuden itsessään, koska me todella näemme ja tunnemme teiden suurenmoisuutenne. Olkaa hauska, iloinen ja leikkisä yhteydessänne jumalaiseen kipinäänne, Luojaan ja universumiin, koska tämä sallii monien energioiden avautua teille ja suuren määrän parantumista tapahtua. Viestimme saattaa näyttää epätavalliselta, mutta tunnemme sitä tarvittavan tänä aikana.
 
Antakaa itsenne nähdä suurenmoisuus sisällänne ja pankaa merkille, miten se muuttaa havaintoa itsestänne.
 
Olemme Valkoisia taivasolentoja.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >